Hozzávalók 12 személyre:
28 dkg málna
140 dkg hámozott ananász
2 evőkanál coantreau (vagy friss narancslé)
2 bébinarancs
6 kiwi
A málnát óvatosan leöblítjük avagy kiolvasztjuk, a likőrt hozzáöntjük: abból készítjük el a málnaszószt, majd lefedve a hűtőbe tesszük.
A meghámozott ananászt kimagozzuk, félbe vágjuk, középső részéből levágunk egy ujjnyi vastag karikát, amelyből késsel háromszögeket kivágva csillagot formázunk, majd a maradék két fél gyümölcsöt is kettévágjuk, és éles késsel vékonyra szeleteljük.
A meghámozott narancsokat is vékony szeletekre vágjuk.
A kiviket szintén meghámozzuk, középső részükből kisujjnyi vastag karikát vágunk, abból csillagot készítünk (hasonlóan járunk el, mint a ananásznál), összesen hatot, a maradék gyümölcsöt vékonyan felszeleteljük.
A gyümölcsszeleteket ízlésesen elrendezzük egy szép üvegtálon, középre helyezzük a csillag alakú ananász-szeletet, köré arányosan elrendezve a hat kis kiwicsillagot.
Végül rácsepegtetjük a málnaszószt.
Tápanyagtartalom egy adagban: 83 Kcal, 1 g fehérje, 1 g zsír, 20 szénhidrát, 4 g élelmi rost