Lazac saláta

2011.10.18. - Írta: Várady Judit

Lazac saláta

4 főre
Elkészítési idő: 20 perc
+ 1 óra hűtőben tárolás

Egy közepes tálba keverjünk össze 2 darab lazackonzervet, fél csésze összevágott zellert, 2 vékonyra szeletelt póréhagymát és 3 teáskanál csemegeuborkát.

Öntet:

Kis tányérba keverjünk össze 1dl majonézt, 1 teáskanál citromlevet és két teáskanál apróra vágott kaprot.

Keverjük össze a halat az öntettel, fedjük le és hűtsük egy órát.

Szervírozzuk szendvicstöltelékként vagy salátaleveleken tálalva.


Szakértőink

Bujdosó Mara Bujdosó Mara pszichológus
dr. Sahin Péter dr. Sahin Péter gasztroenterológus
Somogyi Andrea Somogyi Andrea pszichiáter
dr. Sáry Gyula dr. Sáry Gyula belgyógyász
dr. Fekete Ferenc dr. Fekete Ferenc andrológus
Solymosi Dóra Solymosi Dóra dietetikus
dr. Sánta Zsuzsa dr. Sánta Zsuzsa gyógyszerész
dr. Süli Ágota dr. Süli Ágota pszichiáter, pszichoterapeuta, gyermekterapeuta
dr. Bálint Géza dr. Bálint Géza reumatológus
dr. Pataki Gergely dr. Pataki Gergely plasztikai sebész
dr. Felkai Péter dr. Felkai Péter utazásorvos
dr. Apor Péter dr. Apor Péter belgyógyász, sportorvos
dr. Káposzta Zoltán dr. Káposzta Zoltán neurológus
dr. Nagy Andrea dr. Nagy Andrea gyermekorvos
dr. Kósa Zsolt dr. Kósa Zsolt szülész- nőgyógyász



Bezár