Depresszió: lezsírozva

A sokáig az egészséges táplálkozás építőköveként hirdetett és széles körben preferált margarinok, amelyek fokozott mértékben tartalmaznak úgynevezett transzzsírokat, nemcsak a szívinfarktus kialakulásának kockázatát fokozzák, hanem felelőssé tehetők a depresszióért is – legalábbis ezt feltételezik kutatási eredményeik alapján spanyol szakemberek. A kapott eredmények jól indokolhatók szociokulturális magyarázatokkal is, ám azt sem szabad szem elől...

Szakértőink

dr. Káposzta Zoltán dr. Káposzta Zoltán neurológus
Bujdosó Mara Bujdosó Mara pszichológus
dr. Apor Péter dr. Apor Péter belgyógyász, sportorvos
Solymosi Dóra Solymosi Dóra dietetikus
dr. Felkai Péter dr. Felkai Péter utazásorvos
dr. Sánta Zsuzsa dr. Sánta Zsuzsa gyógyszerész
dr. Nagy Andrea dr. Nagy Andrea gyermekorvos
dr. Kósa Zsolt dr. Kósa Zsolt szülész- nőgyógyász
dr. Sáry Gyula dr. Sáry Gyula belgyógyász
dr. Süli Ágota dr. Süli Ágota pszichiáter, pszichoterapeuta, gyermekterapeuta
dr. Sahin Péter dr. Sahin Péter gasztroenterológus
dr. Fekete Ferenc dr. Fekete Ferenc andrológus
dr. Bálint Géza dr. Bálint Géza reumatológus
dr. Pataki Gergely dr. Pataki Gergely plasztikai sebész
Somogyi Andrea Somogyi Andrea pszichiáter



Bezár