Húskrém

2012.01.16. - Írta: Kisa Judit

Címkék: recept
Húskrém

Hozzávalók

30 dkg csirkemell, 1 kiskanál só, 2 evőkanál hidegen sajtolt olaj, 1 paprika, 1 paradicsom, 5 dkg lencse, 1 babérlevél, 1 kiskanál natúr ételízesítő, 1 kiskanál majoranna, 5 dkg bio margarin

 

A paradicsomot és a paprikát megmossuk, és nagyobb darabokra vágjuk. A leöblített és jól lecsöpögtetett csirkemellet enyhén besózzuk és kiolajozott tálban a paradicsommal, paprikával megsütjük. A lencsét folyó víz alatt átmossuk, majd a babérlevéllel és a natúr ételízesítővel puhára főzzük. A húst és a lencsét gyorsaprítóban turmixoljuk, adunk hozzá majorannát, bio margarint. Ha kell még sóval ízesíthetjük.

 

A receptek forrása: Kisa Judit: 4 évszak reform receptjei

www.teljesertekuetelek.hu