Aki nekem segített ....- Meghívó - Ingyenes egészségügyi előadásra

Új hozzászólásÚj téma
Szóljon hozzá Ön is témáinkhoz

Kérjük jelentkezzen be, mielőtt hozzászólást ír!Elfelejtett jelszó

Még nem regisztrált nálunk? Most megteheti! Kattintson ide!

2012. 03. 27 14:48:01 Nyitó hozzászólás (emjulcsi)
"...Kérdezze meg Gyógyszerészét...!"
halljuk nap mint nap reklámok, hirdetések zárómondataiként... De kit is kérdezzünk meg valójában? Önnek van "Gyógyszerésze"?
Ajánlom szíves figyelmébe Dr Petendi Zsolt gyógyszerész, természetgyógyász és szakfordító barátomat, aki szívesen segít Önnek is. Zsolt már számos alkalommal segített magam és környezetemben felmerülő problémák kezelésében javaslataival, melyeknek nagyon sokat köszönhetünk. A férjem évek óta küzdött allergiájával, ami az utóbbi 4 évben hírből sem jelentkezett, kisfiam KRUPP-ja úgy tűnt el, mintha sosem lett volna, egyik rokonomat egy gyomorműtéttől mentette meg Zsolt tanácsaival, másokat daganatos betegségek kezelésekor tudott segíteni tanácsaival... Az oviban a 3 éve még asztmával küzdő kislány ma már makk egészséges, és a barátnőm ekcémás kislányának sincs már szüksége további szteroidos kezelésekre...

Azt mondja gyógyszerész - természetgyógyász barátom, hogy számos műtét, visszafordíthatatlan beavatkozás megelőzhető - elkerülhető lenne, ha tudnánk mit kell tennünk az adott helyzetben.

Sokszor elég néhány jó tanács, elég ha tudjuk mire figyeljünk egy kicsit jobban a táplálkozásunkkal kapcsolatban, milyen tünetek mire utalhatnak, és többet tehetünk magunkért, mint azt gondolnánk.

Dr Petendi Zsolt Önnel is szeretné megosztani tudását, hogy amikor egy döntéshez érkezik egészségével kapcsolatban, Ön is rendelkezzen a szükséges információkkal!

Ingyenes Tematikus előadássorozatában ezen a héten a következő előadásokon várja Önt is sok szeretettel:

Kis ízelítő az előadásokból

Csont problémák 04.04. 10:00 - 11:30,
Szervezetünk támasztórendszere a csontváz, amely 206 darab, részben összenőtt, részben ízületekkel kapcsolt illetve különálló csontból áll. A csontváz kiegészítői az izmok, inak, szalagok és az ízületek. Csontjaink feladata testünk megtámasztása, az izmaink működésének biztosítása, és a belső szerveink védelme.
Csontjaink épségéről két hormonvezérelt sejtcsoport gondoskodik. Ezek általában nagyon jól működnek életünk végéig, ám ha felborul a csont élettani egyensúlya, akkor a deficit miatt csontjaink törékennyé válnak. Ennek nagyon egyszerűen észrevehető jelei vannak. Otthon is mindenki észleheti ezeket, bármilyen bonyolult berendezés nélkül (a módszert az előadáson ismertetjük). A csont egyensúlya helyreállítható, az ehhez szükséges étkezési – és táplálékkiegészítőkre vonatkozó – tanácsokat a az előadás hallgatói megkapják.
Az előadáson a Csontritkulás mellett a csontkinövések, meszesedések, bütyök okozta panaszokra is kitérünk, illetve választ kaphat kérdéseire is!

Bőrproblémák 04.05. 10:00 - 11:30
Bőrünknek hatalmas jelentősége van: véd, jelez, raktároz, átalakít, szabályoz és kiválaszt; számos funkciója következtében sokféle módon meg is betegedhet. A nemkívánt változásoknak külső és belső okai is lehetnek, ezek rendszerint vegyesen okozzák a bőr betegségeit és problémáit.
Sokszor a bőr elváltozásai csak jelzések: a szervezet egyik vagy másik szervrendszerének a rossz működésére figyelmeztetnek. Ha ezeket a rendszereket pl. adaptogén anyagokkal rendbehozzuk, akkor a bőrproblémák is megszűnnek. A távolkeleti orvoslás rendszerében viszont több olyan nagyon elterjedt eljárás is van, amikor a bőr kezelése révén a belső szervezet működését állítjuk helyre.

Stressz és túlsúly 04.05. 16:00 - 17:30
Sokan azt gondolják, hogy a stressz következtében inkább lefogy az ember, nem pedig meghízik, hiszen ha ideges valaki, vagy bánkódik valami miatt, akkor nincs kedve enni sem. A helyzet azonban nem ilyen egyszerű. főleg nem a tartós stressz esetén. Ilyenkor ugyanis olyan mélyreható változások mennek végbe a szervezetben, amelyek súlygyarapodással járnak.
A tartós stressz leküzdhető, az ördögi kör megszakítható; aránylag apró változások árán kíméletesebb működésre áll át szervezetünk. Ennek módszereivel az előadás hallgatói éppúgy megismerkednek, mint a témához tartozó legfontosabb élettani-biológiai alapokkal.

Gyermekbetegségek 04.05. 18:00 - 19:30
Vannak gyerekek, akik alig betegek néha-néha, mások pedig az egyik betegségből a másikba esnek. Bizony, más-más minőségű genetikai anyagot hozunk magunkkal, és ennek következtében a betegségek iránti fogékonyságunk is más és más, de a környezetnek roppant nagy szerepe van.
Számos olyan tapasztalat létezik, amellyel korábban nem is foglalkozott az orvostudomány – vagy csak egyszerűen nem voltak még meg az eszközei a dolog pontos kivizsgálására – viszont az újabb kutatások meg igazolták a korábbi feltevéseket. Néhány egyszerű és apró változtatás árán gyakran sokkal egészségesebbé, ellenállóbbá tudjuk változtatni gyermekeinket: ezek a módszereknek megvan az az előnyük is, hogy nincsenek mellékhatásaik.

Amennyiben valamelyik témakör felkeltette érdeklődését nagy szeretettel várja Önt is Dr Petendi Zsolt díjmentes előadásaira.

Helyszín: MOM PARK - Tahitian Noni Arena
Budapest, 12., Alkotás u. 53. B épület 1. emelet

Jelentkezéshez kérem hívja Mezei Júliát: +3630 626-0606
vagy köldjön egy e-mailt: zsolt (kukac) drpetendi.eu címre.

Valamint, ha kíváncsi a további előadások témáira, időpontjaira, szintén a fenti elérhetőségeken tudunk információt adni, de Dr Petndi Zsolt készülő weboldalán is fent vannak már ezek az időpontok!

http://drpetendi.bioaktivista.hu/?page_id=171
2017.02.28 14:15 1. francsesa
Több mint 26 éve, Tommy Hilfiger® hozta a klasszikus, hűvös, amerikai életmód a fogyasztók az egész világon. Tommy indított névrokona márka 1985-ben, és bevezette az első aláírásgyűjtés modernizálásával preppy klasszikusok frissített görcsök és az eredeti részleteket. A nyugodt, fiatalos hozzáállás Tommy első tervek maradt jellegzetes fémjelzi az egész az ő későbbi gyűjtemények. Ő tervez adni régi klasszikusok egy friss megjelenés és jó ízléséről biztosított az alapot a növekedés a globális márka. https://www.ecipo.hu/tommy_hilfiger.html Tommy Hilfiger bővült egy életmód márka, amely gyárt sportruházat, felsőruházat, lábbeli, órák, táskák, sőt illatok. Tommy Hilfiger Golf tükrözi a márka preppy gyökerei-re pólók a pulóverek, hogy sávoly nadrág, a kollekció a klasszikus minták nagy szín és a kiváló minőségű anyagok. Ma, a Tommy Hilfiger márka ünnepli a lényege a klasszikus, amerikai hűvös, és egy frissítő csavar a preppy divat műfaj.

BejelentkezésRegisztráció
Elfelejtett jelszó

Szakértőink

dr. Bálint Géza dr. Bálint Géza reumatológus
dr. Sánta Zsuzsa dr. Sánta Zsuzsa gyógyszerész
dr. Pataki Gergely dr. Pataki Gergely plasztikai sebész
dr. Sáry Gyula dr. Sáry Gyula belgyógyász
dr. Kósa Zsolt dr. Kósa Zsolt szülész- nőgyógyász
dr. Süli Ágota dr. Süli Ágota pszichiáter, pszichoterapeuta, gyermekterapeuta
dr. Nagy Andrea dr. Nagy Andrea gyermekorvos
dr. Fekete Ferenc dr. Fekete Ferenc andrológus
Bujdosó Mara Bujdosó Mara pszichológus
dr. Káposzta Zoltán dr. Káposzta Zoltán neurológus
dr. Sahin Péter dr. Sahin Péter gasztroenterológus
Solymosi Dóra Solymosi Dóra dietetikus
dr. Apor Péter dr. Apor Péter belgyógyász, sportorvos
dr. Felkai Péter dr. Felkai Péter utazásorvos
Somogyi Andrea Somogyi Andrea pszichiáter
Szerelmes gondolatok

Milyen gyakran mondja el kedvesének, hogy szereti?


Horoszkóp

Horoszkóp Kos Horoszkóp Bika Horoszkóp Ikrek Horoszkóp Rák
Horoszkóp Oroszlán Horoszkóp Szűz Horoszkóp Mérleg Horoszkóp Skorpió
Horoszkóp Nyilas Horoszkóp Bak Horoszkóp Vízöntő Horoszkóp Halak
Bezár