Távkapcsolat

Új hozzászólásÚj téma
Szóljon hozzá Ön is témáinkhoz

Kérjük jelentkezzen be, mielőtt hozzászólást ír!Elfelejtett jelszó

Még nem regisztrált nálunk? Most megteheti! Kattintson ide!

2011. 02. 10 09:30:29 Nyitó hozzászólás (Gabika)
Sziasztok!
A gondom az lenne hogy közel 1 éve ismerkedtünk meg a párommal sajnos van köztünk 60 km távolság ami nem sok de mégis néha leküzdhetetlenek látszik! Összeköltözni anyagi okok miatt idáig nem tudtunk! A párom viszont egy ideje megváltozott ha rákérdezek hogy mi a gond nem nagyon kapok választ holott azt mondja hogy szeret! Találkozni sem találkozunk már annyit mint az elején igaz mindennap többször is beszélünk de lehet hogy ez az egész már csak hitegetés?!
2017.03.21 19:15 0.
Kedves Demiánné, ön ahol lehetett helyesírási hibát vétett írásában, de ebben legalább konzisztens.
2011.10.30 23:11 0.
AZ ÉN NEVEM DEMIÁNNÉ,ÉS VÉLEMÉNYEM,TAPASZTALATOM,TUDÁSOM,SZERETNÉM KIFEJTENI MOST LÉNYEGÉBEN INKÁBB AZ ŐREGEDÉS ÉS AZ ELMULÁS AZ AMI FOGLALKOZTAT,MEGÁLLITANI AZ IDŐT,HISZEN AZ AGYUNK 7 SZÁZALÉKÁT HASZNÁLJUK,EGGYES SZEMÉJEK 9 SZÁZALÉKÁT.AZ AGYUNK HORDOZZA A SZEMÉJISÉGŰNK. HISZEN GONDOLJUK CSAK ÁT BIOLOGIAILAG , AKÁR SAJÁT TESTŰNK FELÉPITÉSÉT,MERT SZERKEZETÉT?ÉN MOST MEGADOM A VÁLASZT BÁRMIKOR KÉPESEK LENNÉNK VAGY LEHETNÉNK NETÁN UJJÁSZŰLETNI UGGYAN AZZAL A SZEMÉJISÉGGEL,TUDATTAL,SAJÁT LÉNYŰNKKEL EGY UJ FIATAL TESTBEN,EZ CSAK EGY FELVETÉS PERSZE EGY GONDOLAT,MERT VEGYŰK CSAK UJRA PÉLDÁUL AZT TUDJUK MÁR HOGY TUD AZ ORVOSTUDOMÁNY KLONOZNI -EZ AZT JELENTI 1 SEJTBŐL LÉTREHOZNI EGY ÉLŐ ENBERT EGY KLONT MINDENKI AKKÁR ALKOTHATNA A SAJÁT SEJTTYÉBŐL EGY KLONT ÉS A KLON LENNE AZ UJJÁ SZŰLETÉS HA PERSZE LENNE OJAN FEJLETT AZ ORVOS TUDOMÁNY HOGY AZ AGY FUNKCIOT TUDNÁ AKÁR IDE ODA RAKOSGATNI MERT AZ AGY 9 RÉSZBŐL ÁLL EZT UGY KÉBZELJŰK EL HÁTUL VAN KISAGY NAGY AGY ÉS KŰLŐNBŐZŐ DOLGOKAT LÁT EL MEMORIÁT ÉRZÉSEKET MINDENT, ÉS HA AZ AGY SÉRŰL AZ LÉNYŰNK SÉRŰL MERT A TESTRÉSZT KART LÁBAT KILEHET CSERÉLNI MÉG SZERVEKET IS DE AZ AGYUNKNAK ANNAK SAJÁTOSNAK KEL MARADNI ETTŐL VAGYUNK ŐNMAGUNK SAJÁT LÉNYŰNK ÉS PERSZE VAN TUDATUNK AMIT KI IS KEL HASZNÁLJUNK ÉS KUTASSUK EGYŰTT AKÁR GONDOLATBAN A MEGFOGHATATLANT A TUDOMÁNY GONDOLATA MINDENKIÉ ,HIDJE EL AKÁR AZ ŐNÉ IS,
2011.10.30 22:43 0.
AZ ŐREGEDÉS DEPRESSZIO TŰNETEIT ELÉG KOMOJAN KELL VENNI AKÁR MÁR 35-38 ÉVES KORBAN MUTATKOZIK HISZEN EGY NŐN MÁR MEGMUTATKOZNAK KŰLSŐ BŐR ŐREGEDÉSI VÁLTOZÁSOK AMIT LELKILEG NEHEZEN ÉL ÁT,KŰLSŐLEG TELJES GYORS ÁTALAKULÁSON MEGY ÁT EGY NŐ------SEGITSÉG NYUJTÁSGYANÁNT,LELKILEG TÁMASZT KELL ADNI,BISZTATNI A DEPRESSZIOBAN LÉVŐ SZEMÉJT HOGYA KŰLSŰ SOHA NEMSZÁMITOTT,ÉS MINEKŰNK BÁRHOGYAN TŐKÉLETESVAGY,AMI A LEGFONTOSABB MEGKELL PROBÁLNI TELJESEN ELTÉRŐ DOLGOKKAL BOLDOG PILLANATOT OKOZNI,AKÁR ÁLATKERT LÁTOGATÁS VAGY MÁS EGYÉB SZERETŐ PROGRAM
2011.02.10 14:19 2. KovacsAgnes
Előzmény: Lilli(1.)
Lehet a "téli depresszió" tüneteit látod rajta. Csináljatok több közös programot, találkozzatok többet, mozduljatok ki! Mondd el neki, hogy többet szeretnéd látni. Meglátod ezután pozitív, vagy negatív irányba változik e!
2011.02.10 13:52 1. Lilli
Mindenképp üljetek le beszélni ezekről a dolgokról, mondd el neki, mit érzel. Lehet, fölöslegesen aggódsz és még az is lehet, hogy ő is ugyanezt gondolja. Fő az őszinteség és a bizalom. Esetleg kérdezz rá, hogy nem lenne e kedve többször találkozni, ha ideje engedi! Ha ezek után sem látsz változást rajta, akkor lehet tényleg nem annyira fontos neki ez a dolog, mint neked...akkor legalább tovább tudsz lépni! Hajrá!

BejelentkezésRegisztráció
Elfelejtett jelszó

Szakértőink

Bujdosó Mara Bujdosó Mara pszichológus
dr. Bálint Géza dr. Bálint Géza reumatológus
dr. Sáry Gyula dr. Sáry Gyula belgyógyász
dr. Pataki Gergely dr. Pataki Gergely plasztikai sebész
Somogyi Andrea Somogyi Andrea pszichiáter
dr. Nagy Andrea dr. Nagy Andrea gyermekorvos
dr. Süli Ágota dr. Süli Ágota pszichiáter, pszichoterapeuta, gyermekterapeuta
dr. Apor Péter dr. Apor Péter belgyógyász, sportorvos
dr. Káposzta Zoltán dr. Káposzta Zoltán neurológus
dr. Sánta Zsuzsa dr. Sánta Zsuzsa gyógyszerész
dr. Kósa Zsolt dr. Kósa Zsolt szülész- nőgyógyász
dr. Sahin Péter dr. Sahin Péter gasztroenterológus
dr. Felkai Péter dr. Felkai Péter utazásorvos
dr. Fekete Ferenc dr. Fekete Ferenc andrológus
Solymosi Dóra Solymosi Dóra dietetikus
Szerelmes gondolatok

Milyen gyakran mondja el kedvesének, hogy szereti?


Horoszkóp

Horoszkóp Kos Horoszkóp Bika Horoszkóp Ikrek Horoszkóp Rák
Horoszkóp Oroszlán Horoszkóp Szűz Horoszkóp Mérleg Horoszkóp Skorpió
Horoszkóp Nyilas Horoszkóp Bak Horoszkóp Vízöntő Horoszkóp Halak
Bezár