Természetesen a bőrrák ellen

Természetesen a bőrrák ellen

Sok tanulmány igazolta, hogy a vitaminok, az ásványvízben található ásványi anyagok, a piros gyümölcsökben, zöld teában, vörösborban, fekete csokiban található antioxidánsok sokat segíthetnek a bőrrák megelőzésében.

Dr. Andrew Weil, az Arizona Center vezető orvosa szerint a rendszeres zöld tea fogyasztás, béta karotin és az E vitaminnal együtt szedett antioxidánsok célzott alkalmazása még jobb eredménnyel járhat. A rákkal szemben hasznos összetevőket találtunk a szőlőben, piros gyümölcsökben, a keresztes virágúak családjából származó brokkoliban, kelbimbóban, káposztában, kelkáposztában és kínai kelben, valamint a fokhagymában és a fűszerek közül a kurkumában, de ezek hatása szerény. Az előzetes kutatások fényt derítettek egy Dél-Amerikában honos páfrányban egy olyan összetevőre, amely megerősíti a szervezet napfény elleni védekezését. De ez hatóanyag egyenlőre nagyon drága, tehát ne feledkezzünk meg a napfényvédőkről!