Fóliában sült lazac

Fóliában sült lazac

Legyen egészséges is az, ami finom! 

Egészséges és szívbarát recept. 
Fóliában sült lazac

Hozzávalók:

- szeletelt lazactörzs (fejenként 15 dkg)
- 2 evőkanál olívaolaj
- só
- zöldfűszerek: petrezselyem, kapor, snidling
- frissen facsart citromlé
 
Elkészítés:

1) Először mossuk le a halszeleteket, majd itassuk fel a vizet róluk.
2) Helyezzük az olívaolajjal átkent sütőfóliára az enyhén besózott és a zöldfűszerekkel meghintett halszeleteket.
3) Zárjuk le a sütőfóliát, majd előmelegített sütőben magas hőfokon 15 percig süssük.
4) A sütőből kivéve hagyjuk 5 percet állni.

Citrommal meglocsolva, zöldsaláta ágyon tálaljuk. 


Szakértőink

dr. Sahin Péter dr. Sahin Péter gasztroenterológus
dr. Nagy Andrea dr. Nagy Andrea gyermekorvos
Solymosi Dóra Solymosi Dóra dietetikus
Bujdosó Mara Bujdosó Mara pszichológus
dr. Sánta Zsuzsa dr. Sánta Zsuzsa gyógyszerész
Somogyi Andrea Somogyi Andrea pszichiáter
dr. Bálint Géza dr. Bálint Géza reumatológus
dr. Fekete Ferenc dr. Fekete Ferenc andrológus
dr. Apor Péter dr. Apor Péter belgyógyász, sportorvos
dr. Süli Ágota dr. Süli Ágota pszichiáter, pszichoterapeuta, gyermekterapeuta
dr. Kósa Zsolt dr. Kósa Zsolt szülész- nőgyógyász
dr. Káposzta Zoltán dr. Káposzta Zoltán neurológus
dr. Felkai Péter dr. Felkai Péter utazásorvos
dr. Pataki Gergely dr. Pataki Gergely plasztikai sebész
dr. Sáry Gyula dr. Sáry Gyula belgyógyász



Bezár