Húskrém

2012.01.16. - Írta: Kisa Judit

Címkék: recept
Húskrém

Hozzávalók

30 dkg csirkemell, 1 kiskanál só, 2 evőkanál hidegen sajtolt olaj, 1 paprika, 1 paradicsom, 5 dkg lencse, 1 babérlevél, 1 kiskanál natúr ételízesítő, 1 kiskanál majoranna, 5 dkg bio margarin

 

A paradicsomot és a paprikát megmossuk, és nagyobb darabokra vágjuk. A leöblített és jól lecsöpögtetett csirkemellet enyhén besózzuk és kiolajozott tálban a paradicsommal, paprikával megsütjük. A lencsét folyó víz alatt átmossuk, majd a babérlevéllel és a natúr ételízesítővel puhára főzzük. A húst és a lencsét gyorsaprítóban turmixoljuk, adunk hozzá majorannát, bio margarint. Ha kell még sóval ízesíthetjük.

 

A receptek forrása: Kisa Judit: 4 évszak reform receptjei

www.teljesertekuetelek.hu


Szakértőink

Solymosi Dóra Solymosi Dóra dietetikus
Bujdosó Mara Bujdosó Mara pszichológus
dr. Fekete Ferenc dr. Fekete Ferenc andrológus
dr. Sahin Péter dr. Sahin Péter gasztroenterológus
dr. Süli Ágota dr. Süli Ágota pszichiáter, pszichoterapeuta, gyermekterapeuta
dr. Felkai Péter dr. Felkai Péter utazásorvos
dr. Nagy Andrea dr. Nagy Andrea gyermekorvos
dr. Sáry Gyula dr. Sáry Gyula belgyógyász
dr. Pataki Gergely dr. Pataki Gergely plasztikai sebész
Somogyi Andrea Somogyi Andrea pszichiáter
dr. Apor Péter dr. Apor Péter belgyógyász, sportorvos
dr. Káposzta Zoltán dr. Káposzta Zoltán neurológus
dr. Bálint Géza dr. Bálint Géza reumatológus
dr. Sánta Zsuzsa dr. Sánta Zsuzsa gyógyszerész
dr. Kósa Zsolt dr. Kósa Zsolt szülész- nőgyógyász



Bezár