Csokit mindenkinek!

Kutatók a kakaóbab, az étcsokoládé illetve a kakaópor antioxidáns tulajdonságait gyümölcsök antioxidáns tulajdonságaival összevetve arra a megdöbbentő felismerésre jutottak, hogy az „istenek eledele” jóval nagyobb koncentrációban tartalmaz sejtvédő hatású antioxidánsokat, mint akár az áfonya vagy a gránátalma – eredményeiket a Chemistry Central Journal című tudományos folyóiratban publikálták.

Szakértőink

dr. Nagy Andrea dr. Nagy Andrea gyermekorvos
dr. Fekete Ferenc dr. Fekete Ferenc andrológus
dr. Sáry Gyula dr. Sáry Gyula belgyógyász
dr. Bálint Géza dr. Bálint Géza reumatológus
dr. Pataki Gergely dr. Pataki Gergely plasztikai sebész
Somogyi Andrea Somogyi Andrea pszichiáter
Solymosi Dóra Solymosi Dóra dietetikus
dr. Sahin Péter dr. Sahin Péter gasztroenterológus
dr. Káposzta Zoltán dr. Káposzta Zoltán neurológus
dr. Kósa Zsolt dr. Kósa Zsolt szülész- nőgyógyász
dr. Felkai Péter dr. Felkai Péter utazásorvos
dr. Apor Péter dr. Apor Péter belgyógyász, sportorvos
Bujdosó Mara Bujdosó Mara pszichológus
dr. Sánta Zsuzsa dr. Sánta Zsuzsa gyógyszerész
dr. Süli Ágota dr. Süli Ágota pszichiáter, pszichoterapeuta, gyermekterapeuta



Bezár