Halak


(február 21. - március 20.)

2017 Szeptember

Párkapcsolat


2017 szeptemberében átadod magad a szenvedélynek. A Vénusz és a Mars egyaránt a Halak jegyében állnak, a Vénusz a szerelem bolygója, a Mars pedig a vágyé. Amikor ez a két bolygó találkozik, a légkör forróvá válik, a vonzalom ellenállhatatlan lesz, a szerelem diktál, és minden más a háttérbe szorul. És ráadásul most a Vénusz és a Mars a Halak jegyében találkoznak!

Minden jól alakul, de a Halak párkapcsolati házának uralkodó bolygója, a Merkúr némileg bizonytalan és ügyetlen, ezért valamilyen tévedés, félreértés illetve meg nem értés fordulhat elő. Az is lehet, hogy amíg te égsz a vágytól, a párodat valami, vagy rosszabb esetben valaki más érdekli.

Ne izgasd fel magad, maradj józan, és a valóságra figyelj, ne azt lásd bele, amit látni szeretnél!

Karrier

Mivel a Mars és a Vénusz a Halak jegyében állnak, 2017 szeptemberében lelkes és magával ragadó leszel, fűt a tettvágy. Könnyen akcióba lendülsz egy ötlet, ügy, vagy projekt hatására, és másokat is mozgósítani tudsz.

A csapatban végezhető tevékenységek, a nyilvánosság előtti szereplés, vagy egy szervezet életében való részvétel mind az erősségeid közé tartoznak szeptember folyamán, de próbára is teszik a képességeidet. A megfelelő kommunikáció és a játékszabályok tisztázása elengedhetetlenül fontosak lesznek.

Mivel a Mars a Halak pénz házának uralkodó bolygója, 2017 szeptemberében meghatározóak lesznek a pénzügyi megfontolások, és lehetséges, hogy aktívan tenni fogsz érte, hogy növeld a bevételeidet, illetve az is lehet, hogy egy váratlan esemény hatására nekilátsz egy régebbi terved megvalósításának.

A pénz tehát könnyen jön, de a jelen időszak bizonytalan hatásainak köszönhetően könnyen el is megy.

Egészség

Kiváló formában leszel, különösen 2017 szeptemberének első két harmadában. A Mars jelenléte a Halak jegyében hatalmas energiákat szabadít fel benned, a Vénusz pedig életvidámmá és optimista hozzá állást biztosít számodra.

Néha nagyon rohansz, máskor nem tudsz ellenállni a kísértéseknek, vagy káros szenvedélyeket űzöl, de összességében jól leszel.

Szeptember harmadik harmadában viszont vigyáznod kell, mert a túlzásokba esés megbosszulhatja magát.

Tanácsunk 2017 Szeptemberére

Fordítsd az energiáidat egy konkrét és hasznos irányba!A jegy jellegzetességei:
 

A Halak jegye a víz elemhez tartozik, uralkodó bolygója a Neptunusz.

 

Mitológia

Neptunusz a római tengeristenről kapta a nevét, a görög mondavilágban Poszeidón hasonlít alakjához. A tenger istene folyamatosan változtatja az alakját, természetétől idegen az egyértelműség. Poszeidon Szaturnusz gyermeke, akit születése után rögtön lenyelt apja, de Zeusz megmentette Poszeidon, és testvérei Hesztia, Héra, Demeter, és Hádész életét.

Jellem

A halak jegyűek jellemét éppolyan megfoghatatlannak tartják, mint a tenger alakját. Gazdag fantáziájú, együttérző, befolyásolható és alkalmazkodó jellem. Menekül minden korlátozottság, minden szembesülés ellen, legszívesebben végig álmodozná az életét, ezért a mindennapokkal és a gyakorlati élettel komoly nehézségei vannak. Gyakran előre megérzi az eseményeket, nagyszerű az intuíciója. Hajlamos illúziókba ringatni magát, akár az önbecsapás szintjéig is. Kitűnő zenei érzéke lehet. A konfliktusokat inkább kerüli, mert nehezen tudja megvédeni magát. Áldozatkész jellem, a szeretteiért mindent megtenne.

Szerelem

Sokat foglalkozik az érzelmeivel, nagyon szentimentális típus. Együttérző természete miatt hajlamos átvenni mások érzelmeit is. Meglehetősen könnyen elcsábítható, de nem azért, mert csélcsap természetű, hanem mert olykor sajnálatból, együttérzésből nem akar visszautasítani másokat. Egyáltalán nem céltudatos, sem az életben, sem a kapcsolataiban, de nagyon mélyérzésű, és nem akar senkit sem megbántani.

 

BejelentkezésRegisztráció
Elfelejtett jelszó

Szakértőink

dr. Pataki Gergely dr. Pataki Gergely plasztikai sebész
Bujdosó Mara Bujdosó Mara pszichológus
dr. Süli Ágota dr. Süli Ágota pszichiáter, pszichoterapeuta, gyermekterapeuta
dr. Sahin Péter dr. Sahin Péter gasztroenterológus
dr. Buhály Mónika dr. Buhály Mónika gyógyszerész
dr. Nagy Andrea dr. Nagy Andrea gyermekorvos
dr. Kósa Zsolt dr. Kósa Zsolt szülész- nőgyógyász
dr. Sánta Zsuzsa dr. Sánta Zsuzsa gyógyszerész
dr. Felkai Péter dr. Felkai Péter utazásorvos
dr. Bálint Géza dr. Bálint Géza reumatológus
Somogyi Andrea Somogyi Andrea pszichiáter
dr. Káposzta Zoltán dr. Káposzta Zoltán neurológus
dr. Apor Péter dr. Apor Péter belgyógyász, sportorvos
dr. Sáry Gyula dr. Sáry Gyula belgyógyász
Solymosi Dóra Solymosi Dóra dietetikus
dr. Fekete Ferenc dr. Fekete Ferenc andrológus
Ön hova utazna szívesen nyaralni?Horoszkóp

Horoszkóp Kos Horoszkóp Bika Horoszkóp Ikrek Horoszkóp Rák
Horoszkóp Oroszlán Horoszkóp Szűz Horoszkóp Mérleg Horoszkóp Skorpió
Horoszkóp Nyilas Horoszkóp Bak Horoszkóp Vízöntő Horoszkóp Halak
Bezár