Halak


(február 21. - március 20.)

2017 június

Párkapcsolat

2017 Júniusában a Mars a Halak erotika házában tartózkodik, aminek hatására a szexuális energiád a csúcson lesz, az érzelmi életedben pedig dúlni fog a romantika.

Nem habozol válaszolni a kihívó jelekre, szeretsz csipkelődni, és néha a tűzzel játszol. Már egy ötlet is elég, mert egyből megvalósítod, bármilyen őrültség legyen is. Mindezt azért, hogy enyhíts a szerelemi éhségeden.

A Halak 3. házában álló Vénusz - a szerelem bolygója - megédesíti a szavaidat, vallomásokra, szerelemes levelek írására ösztönöz, és randevúkra, sétákra, rövid utazásokra késztet, mindezt a szerelem nevében.

A már jól összemelegedett párok érdeklődése az otthon felé fordul, amit szeretnének szebbé, szívélyesebbé, kényelmesebbé tenni.

Karrier

2017 júniusában munka helyett inkább jól akarod érezni magad, illetve a családdal akarsz lenni inkább, minthogy dolgozz. Ráadásul az otthonnal, ingatlanokkal (ház, lakás, iroda, melléképület, telek, kert, stb.) kapcsolatos ügyek jobban foglalkoztatnak, mint valaha, és ez keresztezheti a szakmai elfoglaltságaidat: vagy ezek válnak a munkáddá, vagy hátráltatják a munkavégzést.

Ugyanakkor a mostani időszak megfelelő a tervek készítéséhez, értekezletekhez, tárgyalásokhoz, projektek előkészítéséhez.

A szellemi tevékenységek közül leginkább a számokhoz, rajzok készítéséhez, kézügyességhez köthető területek terén lehetsz sikeres. Kreatív-művészi vonalon pedig ott, ahol érzelmeket lehet kifejezni.

Pénzügyileg júniusban némi nyomás fog rád nehezedni, úgyhogy próbálj meg minél kevesebbet pazarolni, és minél kevesebb kockázatot vállalni.

Egészség

2017 júniusa viszonylag fárasztó hónapnak ígérkezik a Halak jegyűek számára. Most nagyon fontos lenne vigyázni magadra, különösen ha régebb óta tartó bajaid vannak.

Problémáid adódhatnak a rossz szokások vagy az egészségtelen környezet miatt.

Ugyanakkor most sikerrel végig tudsz csinálni egy komolyabb edzést.

Tanácsunk 2017 júniusára

Olvass vagy írj!


A jegy jellegzetességei:
 

A Halak jegye a víz elemhez tartozik, uralkodó bolygója a Neptunusz.

 

Mitológia

Neptunusz a római tengeristenről kapta a nevét, a görög mondavilágban Poszeidón hasonlít alakjához. A tenger istene folyamatosan változtatja az alakját, természetétől idegen az egyértelműség. Poszeidon Szaturnusz gyermeke, akit születése után rögtön lenyelt apja, de Zeusz megmentette Poszeidon, és testvérei Hesztia, Héra, Demeter, és Hádész életét.

Jellem

A halak jegyűek jellemét éppolyan megfoghatatlannak tartják, mint a tenger alakját. Gazdag fantáziájú, együttérző, befolyásolható és alkalmazkodó jellem. Menekül minden korlátozottság, minden szembesülés ellen, legszívesebben végig álmodozná az életét, ezért a mindennapokkal és a gyakorlati élettel komoly nehézségei vannak. Gyakran előre megérzi az eseményeket, nagyszerű az intuíciója. Hajlamos illúziókba ringatni magát, akár az önbecsapás szintjéig is. Kitűnő zenei érzéke lehet. A konfliktusokat inkább kerüli, mert nehezen tudja megvédeni magát. Áldozatkész jellem, a szeretteiért mindent megtenne.

Szerelem

Sokat foglalkozik az érzelmeivel, nagyon szentimentális típus. Együttérző természete miatt hajlamos átvenni mások érzelmeit is. Meglehetősen könnyen elcsábítható, de nem azért, mert csélcsap természetű, hanem mert olykor sajnálatból, együttérzésből nem akar visszautasítani másokat. Egyáltalán nem céltudatos, sem az életben, sem a kapcsolataiban, de nagyon mélyérzésű, és nem akar senkit sem megbántani.

 

BejelentkezésRegisztráció
Elfelejtett jelszó

Szakértőink

dr. Kósa Zsolt dr. Kósa Zsolt szülész- nőgyógyász
dr. Nagy Andrea dr. Nagy Andrea gyermekorvos
dr. Süli Ágota dr. Süli Ágota pszichiáter, pszichoterapeuta, gyermekterapeuta
Bujdosó Mara Bujdosó Mara pszichológus
dr. Sáry Gyula dr. Sáry Gyula belgyógyász
dr. Sahin Péter dr. Sahin Péter gasztroenterológus
dr. Pataki Gergely dr. Pataki Gergely plasztikai sebész
dr. Bálint Géza dr. Bálint Géza reumatológus
dr. Káposzta Zoltán dr. Káposzta Zoltán neurológus
dr. Buhály Mónika dr. Buhály Mónika gyógyszerész
dr. Felkai Péter dr. Felkai Péter utazásorvos
Somogyi Andrea Somogyi Andrea pszichiáter
dr. Sánta Zsuzsa dr. Sánta Zsuzsa gyógyszerész
dr. Apor Péter dr. Apor Péter belgyógyász, sportorvos
dr. Fekete Ferenc dr. Fekete Ferenc andrológus
Solymosi Dóra Solymosi Dóra dietetikus
Ön hova utazna szívesen nyaralni?Horoszkóp

Horoszkóp Kos Horoszkóp Bika Horoszkóp Ikrek Horoszkóp Rák
Horoszkóp Oroszlán Horoszkóp Szűz Horoszkóp Mérleg Horoszkóp Skorpió
Horoszkóp Nyilas Horoszkóp Bak Horoszkóp Vízöntő Horoszkóp Halak
Bezár