Halak


(február 21. - március 20.)

2018 Május

Párkapcsolat

A pénzügyi, gazdasági vagy egyéb anyagi okok fontos szerepet játszanak a Halak szülötteinek párkapcsolati érdeklődésében 2018 Májusában, különösen az első két hét során.

A Vénusz - a szerelem bolygója - a Halak pénz házában lesz a hónap egésze során, és a Merkúr - a Halak párkapcsolatainak képviselője - ugyanabban a házban lesz 15-éig. Vagyis a hozzáállásod inkább gyakorlatias mint romantikus.

2018 Május 15-e után már higgadtabb leszel, és a kommunikáció fontossága nőni fog a párkapcsolaton belül: sok beszélgetés, üzenetváltás, kinyilatkoztatás, megbeszélés követi majd egymást.

A hónap kilátásai között szerepel még a romantikus séták, utazások lehetősége is.

Karrier

2018 Májusában állandósul a kapcsolat a Halak szülötteinek karrierje és bevételei között.

A magasabb kereset iránti vágy és a nagyobb szakmai elismertség iránti vágy még mindig egymást erősítik. Az otthon szükségletei, és a családtól érkezo bátorítás csak még jobban felerosíti ezt az irányt.

Az otthoni szükségletek kielégítéséhez komoly energia és igyekezet szükséges, és állandó viták forrása lehet (javítási munkák, lakberendezés, költözés, építkezés, szülőkkel, bérlokkel, főbérlővel kapcsolatos problémák). Akárhogy is alakulnak majd a dolgok, a pénzügyekben leleményesnek fogsz bizonyulni.

2018 Májusa során a Halak szülötteit az olyan intellektuális tevékenységek fogják érdekelni, amiknek közük van a számításokhoz, a tárgyaláshoz, az utazáshoz, illetve a kommunikációhoz.

Egészség 

Nem teng benned túl az energia, de mentálisan minden erodet mozgósítani tudod, és ha elég nagy a motiváció, bármit meg tudsz csinálni.

Ugyanakkor 2018 Májusa során nem szabad túlerőltetned magad, légy olyan óvatos, amennyire csak lehetséges, mivel mindkét ártó bolygó, a Mars és a Szaturnusz is feszült kapcsolatban áll a Halak jegyével.

Tanácsunk 2018 Májusára

Koncentrálj arra, ami fontos, és jó elore tervezd el minden lépésedet!

A jegy jellegzetességei:
 

A Halak jegye a víz elemhez tartozik, uralkodó bolygója a Neptunusz.

 

Mitológia

Neptunusz a római tengeristenről kapta a nevét, a görög mondavilágban Poszeidón hasonlít alakjához. A tenger istene folyamatosan változtatja az alakját, természetétől idegen az egyértelműség. Poszeidon Szaturnusz gyermeke, akit születése után rögtön lenyelt apja, de Zeusz megmentette Poszeidon, és testvérei Hesztia, Héra, Demeter, és Hádész életét.

Jellem

A halak jegyűek jellemét éppolyan megfoghatatlannak tartják, mint a tenger alakját. Gazdag fantáziájú, együttérző, befolyásolható és alkalmazkodó jellem. Menekül minden korlátozottság, minden szembesülés ellen, legszívesebben végig álmodozná az életét, ezért a mindennapokkal és a gyakorlati élettel komoly nehézségei vannak. Gyakran előre megérzi az eseményeket, nagyszerű az intuíciója. Hajlamos illúziókba ringatni magát, akár az önbecsapás szintjéig is. Kitűnő zenei érzéke lehet. A konfliktusokat inkább kerüli, mert nehezen tudja megvédeni magát. Áldozatkész jellem, a szeretteiért mindent megtenne.

Szerelem

Sokat foglalkozik az érzelmeivel, nagyon szentimentális típus. Együttérző természete miatt hajlamos átvenni mások érzelmeit is. Meglehetősen könnyen elcsábítható, de nem azért, mert csélcsap természetű, hanem mert olykor sajnálatból, együttérzésből nem akar visszautasítani másokat. Egyáltalán nem céltudatos, sem az életben, sem a kapcsolataiban, de nagyon mélyérzésű, és nem akar senkit sem megbántani.

 

BejelentkezésRegisztráció
Elfelejtett jelszó

Szakértőink

dr. Pataki Gergely dr. Pataki Gergely plasztikai sebész
Bujdosó Mara Bujdosó Mara pszichológus
dr. Sáry Gyula dr. Sáry Gyula belgyógyász
dr. Nagy Andrea dr. Nagy Andrea gyermekorvos
dr. Buhály Mónika dr. Buhály Mónika gyógyszerész
dr. Sánta Zsuzsa dr. Sánta Zsuzsa gyógyszerész
dr. Felkai Péter dr. Felkai Péter utazásorvos
dr. Fekete Ferenc dr. Fekete Ferenc andrológus
Solymosi Dóra Solymosi Dóra dietetikus
dr. Apor Péter dr. Apor Péter belgyógyász, sportorvos
dr. Bálint Géza dr. Bálint Géza reumatológus
dr. Süli Ágota dr. Süli Ágota pszichiáter, pszichoterapeuta, gyermekterapeuta
Somogyi Andrea Somogyi Andrea pszichiáter
dr. Káposzta Zoltán dr. Káposzta Zoltán neurológus
dr. Kósa Zsolt dr. Kósa Zsolt szülész- nőgyógyász
dr. Sahin Péter dr. Sahin Péter gasztroenterológus
Ön hova utazna szívesen nyaralni?Horoszkóp

Horoszkóp Kos Horoszkóp Bika Horoszkóp Ikrek Horoszkóp Rák
Horoszkóp Oroszlán Horoszkóp Szűz Horoszkóp Mérleg Horoszkóp Skorpió
Horoszkóp Nyilas Horoszkóp Bak Horoszkóp Vízöntő Horoszkóp Halak
Bezár