Ikrek


(május 21. - június 21.)

2017 június

Párkapcsolat

A Nap és a Merkúr az Ikrek jegyében állnak, így 2017 Júniusában remekül érzed magad a bőrödben. Bevállalós, energikus vagy, azonnal rád figyelnek mindenhol. Mágnesként vonzod az embereket.

A romantikus alkalmak bőséggel rendelkezésre állnak, neked csupán meg kell ragadnod a lehetőségeket.

Azonban a Vénusz - a szerelem bolygója - tartja a három lépés távolságot; mintha a titkos kapcsolatokat preferálná.

Karrier

2017 júniusa kiváló hónap az Ikrek karrierje számára.

A Nap az Ikrek jegyében áll, ami erőssé tesz, tekintélyt kölcsönöz számodra, és megadja a lehetőséget a kiemelkedésre, dicséretet, jutalmat helyez kilátásba. Szintén az Ikrek jegyében áll a Merkúr, az Ikrek uralkodó bolygója, tudással, ügyességgel, kiváló itélőképességgel vértezvén fel, bármibe fogsz is.

Előléptetésre, haladásra számíthatsz.

Néha nem minden halad a terv szerint, de így is mindened megvan, ami a sikerhez szükséges.

Üzleti és pénzügyi téren 2017 júniusa rendkívül fontos időszak lesz az Ikrek szülötteinek, különösen a hónap utolsó harmada. Sok pénzt kereshetsz, de nem szabad kapkodnod, kockázatokat vállalnod, illetve túlzásokba esned.

Egészség

Június hónap nyugodtabb lesz az előzőnél. Nyugodtabb a szíved, optimistább vagy, a hónap első két harmadában kiváló formában leszel.

Viszont ha vannak elhúzódó egészségügyi problémáid, vigyáznod kell az élvezetek hajszolásával, és kerülnöd kell a  feszültséget, mert a Mars - az Ikrek betegség házainak uralkodó bolygója - igen rossz pozícióban van. A hónap utolsó harmadában nehézségeid támadhatnak.

Tanácsunk 2017 júniusára

Reklámozd magad, a tehetséged, illetve termékeidet, amennyire csak tudod!


A jegy jellegzetességei:

Az ikrek levegő jegy, uralkodó bolygója a Merkúr.

 

Mitológia

Merkúrt a görög mitológiában Hermésznek hívták. Zeusz újabb titkos kalandra vágyott, ezúttal Maima nimfával. Szerelmükből született a "törvénytelen" Hermész, aki annyira független jellem, hogy már egynapos korában elindul világot látni. Útközben talál egy teknősbékát, ennek páncéljából egy lantot készít, amin máris gyönyörűen tud játszani. Később rátalált testvére, Apollón marhacsordájára, és ellop két marhát, hogy az áldozati szokásoknak megfelelően tizenkét részre osztva felajánlja őket az isteneknek. Hermész ezzel cselesen "helyet követel" magának az olimposzi istenek között, hiszen addig tizenegy istenség létezett, Zeusznak pedig elmondta, hogy ő maga ette meg a tizenkettedik istennek járó részt, de épp csak annyit, amennyi őt megilleti, se többet se kevesebbet. Zeusz nem tud haragudni csalafinta gyermekére, és később az olimposzi istenek közé emeli őt. Amikor Apollón visszaköveteli a marháit, Hermész újabb cselhez folyamodik: olyan szépen játszik a lantján, hogy a lantért cserébe az egész csordát nekiadja Apollón. Ezen felbátorodva Hermész egy fuvolát is készít, ezért cserébe pedig megkapja Apollóntól a jövendőmondás adottságát. Zeusz Hermészt az istenek hírnökévé tette, feladata jeléül szárnyas sisakot és cipőcskét kapott, melyek bárhová gyorsan elrepítik. Hermész mindig kitűnő beszédkészégével érte el amit akart, ő a beszéd és az írás istene is.

Jellem

Ez a legkíváncsibb, a legtudásszomjasabb jegy az összes közül. Minél többet tud, annál nagyobb biztonságban érzi magát. Mozgékony, változékony, rugalmas természetű, állandó mozgásban van, ezért mindig jól értesül az aktualitásokról. Ügyesen forgatja a szavakat, talpraesett, és érzékeny idegzetű. Meglehetősen racionális gondolkodású, könnyen köt ismeretséget, és gyakran bőbeszédű. Kitűnő intellektuális képességekkel rendelkezhet, érdemes idegen nyelveket tanulnia. Előfordulhat, hogy túl sok minden érdekli, de kissé felületes, semmiben nem merül el igazán. Szeret kibújni a kötelezettségek alól, Hermész "csalafintasága" nem áll távol tőle. Nem túl érzelmes típus, gyakran "túlagyalja" az érzelmi ügyeit. Gyakran kerül végletes döntéshelyzetekbe, ahol a "fekete" vagy a "fehér" között kell választania. Szeret utazni és kötetlenül társalogni.

Szerelem

A változatosság gyönyörködtet - mondhatná az ikrek jegyű a szerelemről. Kissé ingatag természetük miatt nem szeretnek sokáig egy állapotban maradni, kíváncsiságuk továbbhajtja őket. Vidám, könnyed alaptermészetük miatt népszerű barátai között. Az ikrek a kapcsolatok jegye, a barátai nélkül nem bír létezni, így a szerelemi viszonyaiban is nagyon fontos számára, hogy beszélgetni tudjon partnerével. Nem szereti a mély érzelmi drámákat, inkább a könnyed, kicsit felszínes kapcsolatokra törekszik, melyekben megmarad a szabadságérzete és mozgástere. Könnyen belelkesül, de az igazi ragaszkodás gyakran hiányzik belőle.

 

BejelentkezésRegisztráció
Elfelejtett jelszó

Szakértőink

dr. Sahin Péter dr. Sahin Péter gasztroenterológus
dr. Kósa Zsolt dr. Kósa Zsolt szülész- nőgyógyász
dr. Bálint Géza dr. Bálint Géza reumatológus
dr. Pataki Gergely dr. Pataki Gergely plasztikai sebész
dr. Süli Ágota dr. Süli Ágota pszichiáter, pszichoterapeuta, gyermekterapeuta
dr. Felkai Péter dr. Felkai Péter utazásorvos
dr. Káposzta Zoltán dr. Káposzta Zoltán neurológus
dr. Fekete Ferenc dr. Fekete Ferenc andrológus
Bujdosó Mara Bujdosó Mara pszichológus
Somogyi Andrea Somogyi Andrea pszichiáter
dr. Sánta Zsuzsa dr. Sánta Zsuzsa gyógyszerész
dr. Nagy Andrea dr. Nagy Andrea gyermekorvos
dr. Apor Péter dr. Apor Péter belgyógyász, sportorvos
Solymosi Dóra Solymosi Dóra dietetikus
dr. Buhály Mónika dr. Buhály Mónika gyógyszerész
dr. Sáry Gyula dr. Sáry Gyula belgyógyász
Ön hova utazna szívesen nyaralni?Horoszkóp

Horoszkóp Kos Horoszkóp Bika Horoszkóp Ikrek Horoszkóp Rák
Horoszkóp Oroszlán Horoszkóp Szűz Horoszkóp Mérleg Horoszkóp Skorpió
Horoszkóp Nyilas Horoszkóp Bak Horoszkóp Vízöntő Horoszkóp Halak
Bezár