Kos


(március 21. - április 19.)

2017 július

Párkapcsolat

Még ha sok szempontból stresszes hónap is lesz 2017 júliusa, a Kosok szerelmi életének kedvező lesz.

A Kos párkapcsolati házában álló Jupiter egy kellemes Trigon fényszöget formál a Vénusszal - a szerelem bolygójával, és a kérdéses ház uralkodó bolygójával. Ha nem is hárul el minden akadály az utad elől, a szerencse a te oldaladon áll: jól sikerült randevúk, a párkapcsolatot segítő eszmecserék, romantikus séták, rövid utazások és más, téged boldoggá tevő események várhatók.

Ez az időszak provokatív lesz a testiség szempontjából. A Merkúr új tapasztalatok szerzésére és hálószobai játékokra ösztönöz 2017 júlis 6-a és 26-a között, az időszak vége felé a Mars és a Nap egészen megrészegítő szexuális hódítási vággyal és érzékiséggel ruház fel.

Karrier

A 2017 júliusának első két harmadában fennálló Nagy Kereszt erősíti a Kosok verseny- és vállalkozó szellemét.

Ennek a felszabaduló energiának nagy része az otthonhoz, családhoz, ingatlanokhoz, építkezésekhez, mezőgazdasághoz, természeti erőforrásokhoz, történelemhez, régészethez, leszármazástanhoz köthető területeken lesz felhasználva. A mostani időszak kedvez a lakberendezéshez, illetve új iroda létrehozásához, még akkor is, ha kissé még zűrösek a dolgok.

Július során végig fontosak lesznek a tárgyalások, szerződések, szövetségek, vagy csapatmunkák; ezek során türelmesnek kell lenned, és helyesen fel kell mérned a döntésed következményeit.

2017 júliusában szabadjára engedheted a kreativitásodat, de leginkább a hónap utolsó harmadában.

Pénzügyileg kisebb problémáid lesznek, de összességében nyereséggel számolhatsz.

Egészség

Július hónap első két harmada könnyen zaklatottnak, stresszesnek bizonyulhat. A Mars, a Kos uralkodó bolygója, feszült bolygóállásban találja magát, ezért fontos, hogy fontossági sorrendben haladva, egyszerre csak egy dologgal foglalkozz, nyugodtabb hozzáállással.

Adj magadnak időt a pihenésre, és kerüld a kockázatos vagy konfliktusos helyzeteket!

Tanácsunk 2017 júliusára

Végezz javításokat, takaríts, rendezkedj!


A jegy jellegzetességei:

A Kos az Állatöv első jegye. A tűz elemhez tartozó jegy uralkodó bolygója a Mars.

Mitológia

A római hadisten, Mars, görög neve Árész, ami harcot, háborút jelent. Ez a névválasztás nem meglepő, hiszen anyja, Héra, Zeusz újabb félrelépésén felháborodva bosszúból és dühből nemzette, férfiúi mag nélkül. Árész zabolátlan, vad istenség lett, erőszakossága, durvasága és a harc iránti szenvedélye miatt nem kedvelték a többi istenek. Amennyire visszataszító jelleme miatt, annyira vonzó alkatilag. Magas, izmos külseje rengeteg nőt vonzott köré, egyik "leghíresebb" hódítása Aphroditénak, a szerelem istennőjének elcsábítása volt. Ebből a szerelemből származott leánya, Harmonia, aki a szerelem és a harc közötti egyensúlyt testesíti meg.

Jellem

A mitológiai háttérből is sok minden kiderül a kos típus lelki alkatáról. Nagyon határozott, ösztönös, szenvedélyes és törekvő, gyakran nem az eredmény elérésére koncentrál, hanem csak önmagáért a cselekvésért cselekszik. Szereti a kihívásokat, bátran vállal kockázatot. Semmi sem nyomasztja jobban, mint az "állóvíz" és a tehetetlenség. Céltudatossága olykor kegyetlenségnek is tűnhet, mert nem mindig figyel arra, hogy min gázol át. Ez azt is jelenti, hogy önmagát sem kíméli, nem véletlenül mondják erről a jegyről, hogy "fejjel megy a falnak". A kos vérében benne van a harci szellem, szüksége van a versenyhelyzetekre, a megmérettetésre, amelyek során mindig nagyon egyenesen, nyílt lapokkal játszik. A függetlenség és az önállóság nagyon fontos számára. Nagy energiákkal és akaraterővel rendelkezik, és nem túl érzelmes típus. A kezdeményezésben kétségtelenül ő a legjobb. Kalandvágya, bátorsága, gyors észjárása és optimizmusa miatt igen népszerű a baráti körében.

Szerelem

Amennyire független és önálló az élet legtöbb területén, épp annyira képtelen az egyedüllétre. Ez összefügg a tűz elem azon tulajdonságával, hogy szüksége van valamire, amit felégethet, amit átmelegíthet és megvilágíthat. A kapcsolatait is intenzíven éli meg, igen könnyen fellángol, de mivel állandó izgalomra van szüksége, ezért a partnerének nagy energiájába kerülhet, hogy folyamatosan életben tartsa a szenvedélyét. Önmaga kiegészítőjét keresi a kapcsolatban, olyan valakit, aki függ tőle, de mégis független társ. Némi időbe telhet, mire ráérez a szex és a szerelem közötti valódi különbségre, mert kezdetben gyakran a gyors hódítások vonzzák, és bizonyos mértékben fél attól az önfeladástól, ami az igazi szerelemmel jár. Ha megtalálta az élete párját, akkor elég hűséges, és büszke a választottjára.

BejelentkezésRegisztráció
Elfelejtett jelszó

Szakértőink

dr. Nagy Andrea dr. Nagy Andrea gyermekorvos
dr. Buhály Mónika dr. Buhály Mónika gyógyszerész
dr. Kósa Zsolt dr. Kósa Zsolt szülész- nőgyógyász
Somogyi Andrea Somogyi Andrea pszichiáter
dr. Sánta Zsuzsa dr. Sánta Zsuzsa gyógyszerész
dr. Fekete Ferenc dr. Fekete Ferenc andrológus
dr. Apor Péter dr. Apor Péter belgyógyász, sportorvos
dr. Sahin Péter dr. Sahin Péter gasztroenterológus
Solymosi Dóra Solymosi Dóra dietetikus
dr. Felkai Péter dr. Felkai Péter utazásorvos
dr. Bálint Géza dr. Bálint Géza reumatológus
dr. Süli Ágota dr. Süli Ágota pszichiáter, pszichoterapeuta, gyermekterapeuta
Bujdosó Mara Bujdosó Mara pszichológus
dr. Káposzta Zoltán dr. Káposzta Zoltán neurológus
dr. Sáry Gyula dr. Sáry Gyula belgyógyász
dr. Pataki Gergely dr. Pataki Gergely plasztikai sebész
Ön hova utazna szívesen nyaralni?Horoszkóp

Horoszkóp Kos Horoszkóp Bika Horoszkóp Ikrek Horoszkóp Rák
Horoszkóp Oroszlán Horoszkóp Szűz Horoszkóp Mérleg Horoszkóp Skorpió
Horoszkóp Nyilas Horoszkóp Bak Horoszkóp Vízöntő Horoszkóp Halak
Bezár