Kos


(március 21. - április 19.)

2017 Szeptember

Párkapcsolat

2017 szeptembere a 2017 legjobb hónapja lesz a Kos szülöttei számára.

A hónap első két harmadában a Jupiter - a Nagyobbik jótevő - a Kos párkapcsolati házában tartózkodik, a Vénusz - a párkapcsolati ház uralkodó bolygója - az erotika és szenvedély házában áll. És amikor a Nap a horizont alá kerül (vagyis este és éjszaka), a Jupiter és a Vénusz között különösen előnyes kapcsolat áll fenn.

A Vénusz az Északi Holdcsomóponttal is együtt áll, ami azt jelzi, hogy valami emlékezetes fog történni - valami nagyon jelentőségteljes.

2017 szeptemberének utolsó harmadában a Nap és a Jupiter eléri a Kos párkapcsolati házába érnek, ez az együttállás szinténtén igéretes, fontos és boldog események hírnöke.

Karrier

2017 szeptembere mozgalmas hónap lesz a Kos szülöttei számára szakmai téren.

Három bolygó is áthalad a Kos munka házán: a Nap (22-éig) a Mars (5-étől), és a Merkúr (8-a után). Ráadásul 3 hét retrográd mozgás után, a Merkúr - a Kos munka házának uralkodó bolygója - ismét direkt mozgást végez szeptember 5-étől. Ez olyan erőfeszítést feltételez, ami a te szükségleteidnek vagy igényeidnek megfelelő átszervezésre irányul.

Egyáltalán nem lesz könnyű az elkövetkezendő időszak, sok kellemetlenségre számíthatsz: csapdák, hibás döntések, zavarba ejtő körülmények vagy a koncentrálásra való képtelenség, mindezeket a fenti bolygók a Neptunnal való szembenállása okozza. De ennek ellenére elérhetsz sok mindent, csupán józan elővigyázatosságra van szükséged, ha hosszan tartó eredményeket akarsz.

A pénzügyeid jól alakulnak majd a hónap első két harmadában.

Egészség

Nincs kizárva, hogy 2017 szeptemberében egészségügyi problémáid lesznek, vagy orvoshoz, terapeutához kell menned.

A Kos egészség tengelye rendkívül aktív. Lehetséges, hogy akut betegségekre, korábbi egészségügyi problémák újbóli jelentkezésére, vagy vészhelyzetekre kell számítanod, de az is lehet, hogy lépéseket tudsz tenni az egészségi állapotod, vagy az alakod javítása érdekében.

Tanácsunk 2017 Szeptemberére

Állíts fel fontossági sorrendet a feladataid között, és egyszerre egy dologra koncentrálj!A jegy jellegzetességei:

A Kos az Állatöv első jegye. A tűz elemhez tartozó jegy uralkodó bolygója a Mars.

Mitológia

A római hadisten, Mars, görög neve Árész, ami harcot, háborút jelent. Ez a névválasztás nem meglepő, hiszen anyja, Héra, Zeusz újabb félrelépésén felháborodva bosszúból és dühből nemzette, férfiúi mag nélkül. Árész zabolátlan, vad istenség lett, erőszakossága, durvasága és a harc iránti szenvedélye miatt nem kedvelték a többi istenek. Amennyire visszataszító jelleme miatt, annyira vonzó alkatilag. Magas, izmos külseje rengeteg nőt vonzott köré, egyik "leghíresebb" hódítása Aphroditénak, a szerelem istennőjének elcsábítása volt. Ebből a szerelemből származott leánya, Harmonia, aki a szerelem és a harc közötti egyensúlyt testesíti meg.

Jellem

A mitológiai háttérből is sok minden kiderül a kos típus lelki alkatáról. Nagyon határozott, ösztönös, szenvedélyes és törekvő, gyakran nem az eredmény elérésére koncentrál, hanem csak önmagáért a cselekvésért cselekszik. Szereti a kihívásokat, bátran vállal kockázatot. Semmi sem nyomasztja jobban, mint az "állóvíz" és a tehetetlenség. Céltudatossága olykor kegyetlenségnek is tűnhet, mert nem mindig figyel arra, hogy min gázol át. Ez azt is jelenti, hogy önmagát sem kíméli, nem véletlenül mondják erről a jegyről, hogy "fejjel megy a falnak". A kos vérében benne van a harci szellem, szüksége van a versenyhelyzetekre, a megmérettetésre, amelyek során mindig nagyon egyenesen, nyílt lapokkal játszik. A függetlenség és az önállóság nagyon fontos számára. Nagy energiákkal és akaraterővel rendelkezik, és nem túl érzelmes típus. A kezdeményezésben kétségtelenül ő a legjobb. Kalandvágya, bátorsága, gyors észjárása és optimizmusa miatt igen népszerű a baráti körében.

Szerelem

Amennyire független és önálló az élet legtöbb területén, épp annyira képtelen az egyedüllétre. Ez összefügg a tűz elem azon tulajdonságával, hogy szüksége van valamire, amit felégethet, amit átmelegíthet és megvilágíthat. A kapcsolatait is intenzíven éli meg, igen könnyen fellángol, de mivel állandó izgalomra van szüksége, ezért a partnerének nagy energiájába kerülhet, hogy folyamatosan életben tartsa a szenvedélyét. Önmaga kiegészítőjét keresi a kapcsolatban, olyan valakit, aki függ tőle, de mégis független társ. Némi időbe telhet, mire ráérez a szex és a szerelem közötti valódi különbségre, mert kezdetben gyakran a gyors hódítások vonzzák, és bizonyos mértékben fél attól az önfeladástól, ami az igazi szerelemmel jár. Ha megtalálta az élete párját, akkor elég hűséges, és büszke a választottjára.

BejelentkezésRegisztráció
Elfelejtett jelszó

Szakértőink

dr. Pataki Gergely dr. Pataki Gergely plasztikai sebész
dr. Buhály Mónika dr. Buhály Mónika gyógyszerész
dr. Bálint Géza dr. Bálint Géza reumatológus
Solymosi Dóra Solymosi Dóra dietetikus
dr. Fekete Ferenc dr. Fekete Ferenc andrológus
Somogyi Andrea Somogyi Andrea pszichiáter
dr. Apor Péter dr. Apor Péter belgyógyász, sportorvos
dr. Sahin Péter dr. Sahin Péter gasztroenterológus
dr. Felkai Péter dr. Felkai Péter utazásorvos
dr. Sánta Zsuzsa dr. Sánta Zsuzsa gyógyszerész
Bujdosó Mara Bujdosó Mara pszichológus
dr. Kósa Zsolt dr. Kósa Zsolt szülész- nőgyógyász
dr. Nagy Andrea dr. Nagy Andrea gyermekorvos
dr. Sáry Gyula dr. Sáry Gyula belgyógyász
dr. Káposzta Zoltán dr. Káposzta Zoltán neurológus
dr. Süli Ágota dr. Süli Ágota pszichiáter, pszichoterapeuta, gyermekterapeuta
Ön hova utazna szívesen nyaralni?Horoszkóp

Horoszkóp Kos Horoszkóp Bika Horoszkóp Ikrek Horoszkóp Rák
Horoszkóp Oroszlán Horoszkóp Szűz Horoszkóp Mérleg Horoszkóp Skorpió
Horoszkóp Nyilas Horoszkóp Bak Horoszkóp Vízöntő Horoszkóp Halak
Bezár