Kos


(március 21. - április 19.)

2017 június

Párkapcsolat

2017 júniusának első hetét a Vénusz-Uránusz együttállás határozza meg, ami nem másban, mint a Kos jegyében jön létre. Ez az együttállás meglepetésekkel szolgálhat, a terveid megváltoztatására, vagy megújulásra késztethet. Ebben az időszakban könnyen lehet, hogy valaki hirtelen belép az életedbe, vagy eltűnik onnan.

Júniusban könnyebb lesz a kommunikáció, és magadhoz vonzod azokat az embereket, akikkel egy hullámhosszon vagy, illetve akikkel közös az érdeklődési köröd.

Karrier


Jó hírünk van: 2017 júniusa kedvező hónap lesz a Kos szülötteinek pénzügyek terén. A bevételeid növekednek, és ajándékokat vagy bónuszokat kapsz.

A karriered, a tekintélyed vagy a pozíciód megőrzéséhez kihívásoknak kell megfelelned a kommunikáció, tárgyalások, interjúk, utazások vagy szellemi erőfeszítések terén. Általánosságban elmondható, hogy egy csapat tagjaként, vagy szövetségesek segítségével sokkal könnyebben helyt fogsz tudni állni. Akárhogy is lesz, 2017 júniusa kedvező lesz a szakmai együttműködések számára.

Az otthonnal, ingatlannal, vagyontárgyakkal (ide értve az autókat) való foglalkozás köti le a figyelmedet és sok energiádat felemészti. Lehetséges, hogy költözni fogsz, javításokat végzel, vagy átrendezed a házat.

Nem kizárt, hogy gondjaid akadnak a fő- vagy albérlőiddel, vagy a szüleid fárasztanak valamivel.

Egészség

2017 júniusa rendkívül megerőltető hónap lesz a Kosok számára, különösen az idegrendszerük számára.

Nagy nyomás nehezedik rád, és fáradékonnyá tesz, idegesít, kiegyensúlyozatlanná tesz.

Tanácsunk 2017 júniusára

Találkozz új emberekkel, növeld az ismerőseid számát!


A jegy jellegzetességei:

A Kos az Állatöv első jegye. A tűz elemhez tartozó jegy uralkodó bolygója a Mars.

Mitológia

A római hadisten, Mars, görög neve Árész, ami harcot, háborút jelent. Ez a névválasztás nem meglepő, hiszen anyja, Héra, Zeusz újabb félrelépésén felháborodva bosszúból és dühből nemzette, férfiúi mag nélkül. Árész zabolátlan, vad istenség lett, erőszakossága, durvasága és a harc iránti szenvedélye miatt nem kedvelték a többi istenek. Amennyire visszataszító jelleme miatt, annyira vonzó alkatilag. Magas, izmos külseje rengeteg nőt vonzott köré, egyik "leghíresebb" hódítása Aphroditénak, a szerelem istennőjének elcsábítása volt. Ebből a szerelemből származott leánya, Harmonia, aki a szerelem és a harc közötti egyensúlyt testesíti meg.

Jellem

A mitológiai háttérből is sok minden kiderül a kos típus lelki alkatáról. Nagyon határozott, ösztönös, szenvedélyes és törekvő, gyakran nem az eredmény elérésére koncentrál, hanem csak önmagáért a cselekvésért cselekszik. Szereti a kihívásokat, bátran vállal kockázatot. Semmi sem nyomasztja jobban, mint az "állóvíz" és a tehetetlenség. Céltudatossága olykor kegyetlenségnek is tűnhet, mert nem mindig figyel arra, hogy min gázol át. Ez azt is jelenti, hogy önmagát sem kíméli, nem véletlenül mondják erről a jegyről, hogy "fejjel megy a falnak". A kos vérében benne van a harci szellem, szüksége van a versenyhelyzetekre, a megmérettetésre, amelyek során mindig nagyon egyenesen, nyílt lapokkal játszik. A függetlenség és az önállóság nagyon fontos számára. Nagy energiákkal és akaraterővel rendelkezik, és nem túl érzelmes típus. A kezdeményezésben kétségtelenül ő a legjobb. Kalandvágya, bátorsága, gyors észjárása és optimizmusa miatt igen népszerű a baráti körében.

Szerelem

Amennyire független és önálló az élet legtöbb területén, épp annyira képtelen az egyedüllétre. Ez összefügg a tűz elem azon tulajdonságával, hogy szüksége van valamire, amit felégethet, amit átmelegíthet és megvilágíthat. A kapcsolatait is intenzíven éli meg, igen könnyen fellángol, de mivel állandó izgalomra van szüksége, ezért a partnerének nagy energiájába kerülhet, hogy folyamatosan életben tartsa a szenvedélyét. Önmaga kiegészítőjét keresi a kapcsolatban, olyan valakit, aki függ tőle, de mégis független társ. Némi időbe telhet, mire ráérez a szex és a szerelem közötti valódi különbségre, mert kezdetben gyakran a gyors hódítások vonzzák, és bizonyos mértékben fél attól az önfeladástól, ami az igazi szerelemmel jár. Ha megtalálta az élete párját, akkor elég hűséges, és büszke a választottjára.

BejelentkezésRegisztráció
Elfelejtett jelszó

Szakértőink

dr. Pataki Gergely dr. Pataki Gergely plasztikai sebész
dr. Káposzta Zoltán dr. Káposzta Zoltán neurológus
dr. Kósa Zsolt dr. Kósa Zsolt szülész- nőgyógyász
dr. Nagy Andrea dr. Nagy Andrea gyermekorvos
dr. Sahin Péter dr. Sahin Péter gasztroenterológus
dr. Süli Ágota dr. Süli Ágota pszichiáter, pszichoterapeuta, gyermekterapeuta
dr. Fekete Ferenc dr. Fekete Ferenc andrológus
dr. Bálint Géza dr. Bálint Géza reumatológus
Somogyi Andrea Somogyi Andrea pszichiáter
dr. Buhály Mónika dr. Buhály Mónika gyógyszerész
dr. Sánta Zsuzsa dr. Sánta Zsuzsa gyógyszerész
dr. Felkai Péter dr. Felkai Péter utazásorvos
Bujdosó Mara Bujdosó Mara pszichológus
dr. Sáry Gyula dr. Sáry Gyula belgyógyász
dr. Apor Péter dr. Apor Péter belgyógyász, sportorvos
Solymosi Dóra Solymosi Dóra dietetikus
Ön hova utazna szívesen nyaralni?Horoszkóp

Horoszkóp Kos Horoszkóp Bika Horoszkóp Ikrek Horoszkóp Rák
Horoszkóp Oroszlán Horoszkóp Szűz Horoszkóp Mérleg Horoszkóp Skorpió
Horoszkóp Nyilas Horoszkóp Bak Horoszkóp Vízöntő Horoszkóp Halak
Bezár