Kos


(március 21. - április 19.)

2018 Június

Párkapcsolat

A Vénusz, a szerelem bolygója és egyben a Kos szerelmi házának uralkodója a Kos 3. házában lesz Június 17-éig. Ennek hatására a párbeszédek, üzenetváltások és utazások erős befolyással lesznek a Kosok párkapcsolataira.

A Vénusz jelenléte a harmadik házadban elháríthatja az akadályokat a spontán ismerkedés elol, vagy egy közös érdeklodésen alapuló kapcsolat formálódását támogatja.

Csakhogy a Vénusz rossz pozícióban áll a Szaturnusz, a Jupiter, és a Neptun miatt; tehát a Kosok szerelmi élete problémákkal vagy félreértésekkel, lesz terhelt, esetleg valaki túlreagál egy apróságot.

2018 Június 17.-e után a Vénusz békésebb házba lép. E dátum után a hangsúly az intimitásra, a családra, otthonra, és az érzelmi biztonságra helyezodik.

Karrier

Június 13-án a Merkúr, a Kos munka házának uralkodó bolygója retrográd mozgásának köszönhetően kifelé tart a Kos pénz házából. Itt az ideje, hogy számot vess az elmúlt hónapok törekvéseivel, hogy összehasonlítsd, mit nyertél és mit veszítettél. Vond le a szükséges következtetéseket, tanulj a történtekből!


Bár 2018 Júniusának elso két hete kényelmetlenségeket hoz a Kos szülöttei számára (különösen a második hét), hosszú távon sikeres leszel.

A Kosok munkája során pörögni fognak a fogaskerekek. Különösen az agyban, mivel 2018 Júniusa az ötletekrol, a kezdeményezésrol, a szellemi-kreatív munkáról fog szólni.

Sikereket érhetsz el kommunikációval, kereskedelemmel, fizikai munkával, vagy távmunkával kapcsolatos tevékenységek során is.

Egészség

2018 Júniusa bajos hónap lehet a Kos szülöttei számára.

Az elso két hét során a Merkúr, a Kos egészség házának uralkodó bolygója szemben áll a Marssal. Ez a felállás vonzza a stresszt, különösen pénzügyi téren, valamint versenyhelyzetek, konfliktusok, vészhelyzetek során.

Megno a fertozések, gyulladások, sérülések és a balesetek veszélye is.

2018 Júniusának második felében komoly, krónikus, nehezen diagnosztizálható betegség léphet fel, de lelkileg nem fog megrázni.


Tanácsunk 2018 Júniusára

Ne nyilatkozz elhamarkodottan, és őrizd meg a nyugalmadat.

A jegy jellegzetességei:

Határozd meg a céljaidat, szervezkedj, és vágj bele! Nem lesz könnyu, de sokat érhetsz el.

Mitológia

A római hadisten, Mars, görög neve Árész, ami harcot, háborút jelent. Ez a névválasztás nem meglepő, hiszen anyja, Héra, Zeusz újabb félrelépésén felháborodva bosszúból és dühből nemzette, férfiúi mag nélkül. Árész zabolátlan, vad istenség lett, erőszakossága, durvasága és a harc iránti szenvedélye miatt nem kedvelték a többi istenek. Amennyire visszataszító jelleme miatt, annyira vonzó alkatilag. Magas, izmos külseje rengeteg nőt vonzott köré, egyik "leghíresebb" hódítása Aphroditénak, a szerelem istennőjének elcsábítása volt. Ebből a szerelemből származott leánya, Harmonia, aki a szerelem és a harc közötti egyensúlyt testesíti meg.

Jellem

A mitológiai háttérből is sok minden kiderül a kos típus lelki alkatáról. Nagyon határozott, ösztönös, szenvedélyes és törekvő, gyakran nem az eredmény elérésére koncentrál, hanem csak önmagáért a cselekvésért cselekszik. Szereti a kihívásokat, bátran vállal kockázatot. Semmi sem nyomasztja jobban, mint az "állóvíz" és a tehetetlenség. Céltudatossága olykor kegyetlenségnek is tűnhet, mert nem mindig figyel arra, hogy min gázol át. Ez azt is jelenti, hogy önmagát sem kíméli, nem véletlenül mondják erről a jegyről, hogy "fejjel megy a falnak". A kos vérében benne van a harci szellem, szüksége van a versenyhelyzetekre, a megmérettetésre, amelyek során mindig nagyon egyenesen, nyílt lapokkal játszik. A függetlenség és az önállóság nagyon fontos számára. Nagy energiákkal és akaraterővel rendelkezik, és nem túl érzelmes típus. A kezdeményezésben kétségtelenül ő a legjobb. Kalandvágya, bátorsága, gyors észjárása és optimizmusa miatt igen népszerű a baráti körében.

Szerelem

Amennyire független és önálló az élet legtöbb területén, épp annyira képtelen az egyedüllétre. Ez összefügg a tűz elem azon tulajdonságával, hogy szüksége van valamire, amit felégethet, amit átmelegíthet és megvilágíthat. A kapcsolatait is intenzíven éli meg, igen könnyen fellángol, de mivel állandó izgalomra van szüksége, ezért a partnerének nagy energiájába kerülhet, hogy folyamatosan életben tartsa a szenvedélyét. Önmaga kiegészítőjét keresi a kapcsolatban, olyan valakit, aki függ tőle, de mégis független társ. Némi időbe telhet, mire ráérez a szex és a szerelem közötti valódi különbségre, mert kezdetben gyakran a gyors hódítások vonzzák, és bizonyos mértékben fél attól az önfeladástól, ami az igazi szerelemmel jár. Ha megtalálta az élete párját, akkor elég hűséges, és büszke a választottjára.

BejelentkezésRegisztráció
Elfelejtett jelszó

Szakértőink

dr. Buhály Mónika dr. Buhály Mónika gyógyszerész
dr. Nagy Andrea dr. Nagy Andrea gyermekorvos
dr. Fekete Ferenc dr. Fekete Ferenc andrológus
dr. Süli Ágota dr. Süli Ágota pszichiáter, pszichoterapeuta, gyermekterapeuta
dr. Pataki Gergely dr. Pataki Gergely plasztikai sebész
Bujdosó Mara Bujdosó Mara pszichológus
dr. Felkai Péter dr. Felkai Péter utazásorvos
dr. Sáry Gyula dr. Sáry Gyula belgyógyász
Solymosi Dóra Solymosi Dóra dietetikus
Somogyi Andrea Somogyi Andrea pszichiáter
dr. Sánta Zsuzsa dr. Sánta Zsuzsa gyógyszerész
dr. Sahin Péter dr. Sahin Péter gasztroenterológus
dr. Apor Péter dr. Apor Péter belgyógyász, sportorvos
dr. Káposzta Zoltán dr. Káposzta Zoltán neurológus
dr. Kósa Zsolt dr. Kósa Zsolt szülész- nőgyógyász
dr. Bálint Géza dr. Bálint Géza reumatológus
Ön hova utazna szívesen nyaralni?Horoszkóp

Horoszkóp Kos Horoszkóp Bika Horoszkóp Ikrek Horoszkóp Rák
Horoszkóp Oroszlán Horoszkóp Szűz Horoszkóp Mérleg Horoszkóp Skorpió
Horoszkóp Nyilas Horoszkóp Bak Horoszkóp Vízöntő Horoszkóp Halak
Bezár