Mérleg


(szeptember 24. - október 23.)

2018 Június

Párkapcsolat

Az előző hónapban kezdődött problémáid folytatódhatnak 2018 Júniusában is. Ez azért van, mert a Mars, a Mérleg partnerkapcsolati házának uralkodója retrográd mozgásban van – ami szokatlan, stresszes helyzetekhez vezethet.
Úgy néz ki, hogy 2018 Júniusa során a Mérlegek életét leginkább az anyagiak nehezítik meg. A fizetések, a pénz és az értékek bezavarnak az érzelmi életbe.
Ettől függetlenül, Június első fele kedvez a romantikus utazásoknak, távkapcsolatoknak, illetve a spirituális-kulturális kommunikációnak a párkapcsolaton belül. A hónap második felében a kapcsolataid a karrieredhez, vagy a társadalmi ambícióidhoz fognak kötődni.

Karrier  

2018 Júniusában a Mérlegek az alábbi területeken alkothatnak nagyot: tanulmányok, kreatív munka, felsooktatás, kulturális tevékenységek, külföldi munkák/gyakorlatok, import-export ügyletek. Csupán kitartónak és türelmesnek kell lenned, mert nem lesz könnyu dolgod.

2018 Júniusának igazi kihívása azonban pénzügyi téren lesz. Mivel a Mars retrográd mozgást végez a Mérleg pénz házában, kitartónak kell lenned, ha meg akarod oldani a problémáidat, mert fennáll a tévedések, késések, váratlan kiadások és egyéb kellemetlenségek veszélye.

A hónap végén a Mars ismét egyenes mozgásban lesz, a dolgok tisztázódni kezdenek.

Egészség

Eléggé feszült időszak elé nézel, márpedig a Mérlegek nehezen viselik a hosszan tartó nyomást, hamar felborul a belső egyensúlyuk.
Tehát 2018 Júniusában igyekezz minél kiegyensúlyozottabb életet élni, keress kapaszkodókat, például olyan embereket, akikre számíthatsz, és le tudnak venni a válladról néhány problémát, amivel nem tudsz megbirkózni.

Tanácsunk 2018 Júniusára

Egyenlőre kerüld a nagyobb léptékű pénzügyi manővereket. Halaszd őket Július elejére!

A jegy jellegzetességei:

A Mérleg levegő jegy, uralkodó bolygója a Vénusz.

 

Mitológia

Erisz, a viszály istennője Péleusz és Thétisz esküvőjén a vendégek közé gurított egy aranyalmát, és hozzátette, hogy az a legszebb istennőt illeti meg. Párisz királyfinak kellett eldöntenie, hogy az almáért versengő három istennő, Héra, Athéné ás Aphrodité közül melyikük nyerje el a "legszebb" címet. Az istennők próbálták megvesztegetni Páriszt, Héra a Föld feletti uralmat ígérte neki, Athéné győzelmet a csatákban, Aphrodité pedig a világ leggyönyörűbb asszonyát. Párisz kezdetben megpróbálta diplomatikusan három részre osztani az almát, de amikor látta, hogy muszáj döntenie, akkor végül Aphrodité ajánlatát választotta. A világ legszebb asszonya Meneláosz spártai király felesége, Heléna volt. Aphrodité befolyására hatalmas szerelemre lobbant Párisz iránt, és megszökött vele, Meneláosz kincseivel együtt. Ez volt az indítéka a 10 évig tartó trójai háborúnak.

Jellem

Nincs még egy olyan jegy, amelynek annyira fontos lenne a kiegyensúlyozottság, a szépség és a harmónia, mint a Mérlegnek. Szeret ismerkedni, flörtölni, igazi társasági ember. Nagyon jól tud diplomatikusan fogalmazni, általában kerüli a szélsőségeket, és az ellentétek kiegyensúlyozására törekszik. Gyakran nem képes dönteni, kerüli a konfliktushelyzeteket és rózsaszín eszméket kerget a problémákkal való szembenézés helyett. Békeszerető, és nem túl kezdeményező típus.

Szerelem

Nem tud élni kapcsolatok nélkül, és ez nem csak a szerelmi viszonyaira, hanem a barátságokra is vonatkozik. Magatartását nagyban meghatározza az a vágya, hogy megtalálja a kiegészítő párját. Minél több könnyedség, vidámság és flört van egy kapcsolatban, annál jobban érzi magát, nem szereti a drámai szituációkat, a "véresen" komoly döntéshelyzeteket. A külsőségek meglehetősen fontosak számára, apró ajándékokkal, figyelmességgel könnyen le lehet venni a lábáról. Egyenrangú kapcsolatra van szüksége, nem szereti, ha hatalmaskodnak felette. Ha megtalálta az élete társát, akkor nagyon hűséges marad. Még a kevésbé jó kapcsolatoknak is nehezen vet véget, mert nem szeret szakítani.

BejelentkezésRegisztráció
Elfelejtett jelszó

Szakértőink

dr. Felkai Péter dr. Felkai Péter utazásorvos
dr. Süli Ágota dr. Süli Ágota pszichiáter, pszichoterapeuta, gyermekterapeuta
dr. Fekete Ferenc dr. Fekete Ferenc andrológus
dr. Bálint Géza dr. Bálint Géza reumatológus
Solymosi Dóra Solymosi Dóra dietetikus
dr. Kósa Zsolt dr. Kósa Zsolt szülész- nőgyógyász
dr. Buhály Mónika dr. Buhály Mónika gyógyszerész
dr. Apor Péter dr. Apor Péter belgyógyász, sportorvos
Bujdosó Mara Bujdosó Mara pszichológus
dr. Sahin Péter dr. Sahin Péter gasztroenterológus
dr. Sáry Gyula dr. Sáry Gyula belgyógyász
dr. Sánta Zsuzsa dr. Sánta Zsuzsa gyógyszerész
dr. Káposzta Zoltán dr. Káposzta Zoltán neurológus
Somogyi Andrea Somogyi Andrea pszichiáter
dr. Pataki Gergely dr. Pataki Gergely plasztikai sebész
dr. Nagy Andrea dr. Nagy Andrea gyermekorvos
Ön hova utazna szívesen nyaralni?Horoszkóp

Horoszkóp Kos Horoszkóp Bika Horoszkóp Ikrek Horoszkóp Rák
Horoszkóp Oroszlán Horoszkóp Szűz Horoszkóp Mérleg Horoszkóp Skorpió
Horoszkóp Nyilas Horoszkóp Bak Horoszkóp Vízöntő Horoszkóp Halak
Bezár