Mérleg


(szeptember 24. - október 23.)

2017 Szeptember

Párkapcsolat


A Mérleg szülötteinek 2017 szeptembere jót és rosszat egyaránt tartogat a szerelemben.

A jó a Vénusz jelenlétének köszönhető, ami a szerlem bolygója, és egy szerencsés házban áll a hónap első két harmadában, ahonnan kedvező fényszöget alkot a Nagyobbik Jótevővel, a Jupiterrel, és a Szaturnusszal, a Mérleg szenvedély és erotika házának uralkodó bolygójával.

Ez a csillagállás különösen a kellemes időtöltést kereső, szórakozni vágyó Mérlegeket segíti. A flörtölés könnyen megy. A könnyed, felelősségvállalástól mentes kapcsolatoknak kedvez a mostani időszak.

Ami a komoly kapcsolatokat illeti, a Mars - a Mérleg párkapcsolati házának uralkodó bolygója - jelenléte a 12. házban azt jelzi, hogy csalódásokra, magányra, gátlásokra, és egyéb kellemetlenségekre számíthatsz.

Karrier 

2017 szeptemberének első két harmada rendkívül kedvező a csapatmunka, a szervezetekhez, csoportokhoz kapcsolódó tevékenyégek, a megbeszélések és minden, nagy számú embert magában foglaló esemény számára.

A Vénusz, a Mérleg uralkodó bolygója a 11. házban tartózkodik, ami szerencsés ház. Kedvező lehetőségekre, protekcióra számíthatsz, és az is lehet, hogy valóra válnak az álmaid.

A Mérlegek szakmai teljesítményére leginkább a szerencséjüknek, a vonzerejüknek és a tapintatuknak lesz köszönhető, mivel a Nap, a Mars és a Merkúr a 12. ház árnyékosabb részében tartózkodnak, ezért a verseny- és kezdeményezőképességed gyengébb mint általában.

Ugyanakkor a Nap a Mérleg jegyébe kerül szeptember 22-én, elősegítve az ambíciót és a sikert.

Pénzügyi téren légy óvatos, figyelj oda a kiadásokra!

Egészség

2017 szeptemberében első látásra jónak tűnik a Mérlegek egészségi állapota, legalábbis a Vénusz, a Mérleg uralkodó bolygója helyzetéből itélve.

Ugyanakkor nincs túl sok energiád, ezért kerülnöd kell a veszélyes helyzeteket, főleg azokat, amik balesetekhez vagy egy betegség kiújulásához vezethetnek.

Kerülnöd kéne a káros szenvedélyeket és a függőséget okozó anyagokat.

Tanácsunk 2017 Szeptemberére

Még ha nagyon népszerű is vagy, nem mindenki szeret. Vigyázz magadra!A jegy jellegzetességei:

A Mérleg levegő jegy, uralkodó bolygója a Vénusz.

 

Mitológia

Erisz, a viszály istennője Péleusz és Thétisz esküvőjén a vendégek közé gurított egy aranyalmát, és hozzátette, hogy az a legszebb istennőt illeti meg. Párisz királyfinak kellett eldöntenie, hogy az almáért versengő három istennő, Héra, Athéné ás Aphrodité közül melyikük nyerje el a "legszebb" címet. Az istennők próbálták megvesztegetni Páriszt, Héra a Föld feletti uralmat ígérte neki, Athéné győzelmet a csatákban, Aphrodité pedig a világ leggyönyörűbb asszonyát. Párisz kezdetben megpróbálta diplomatikusan három részre osztani az almát, de amikor látta, hogy muszáj döntenie, akkor végül Aphrodité ajánlatát választotta. A világ legszebb asszonya Meneláosz spártai király felesége, Heléna volt. Aphrodité befolyására hatalmas szerelemre lobbant Párisz iránt, és megszökött vele, Meneláosz kincseivel együtt. Ez volt az indítéka a 10 évig tartó trójai háborúnak.

Jellem

Nincs még egy olyan jegy, amelynek annyira fontos lenne a kiegyensúlyozottság, a szépség és a harmónia, mint a Mérlegnek. Szeret ismerkedni, flörtölni, igazi társasági ember. Nagyon jól tud diplomatikusan fogalmazni, általában kerüli a szélsőségeket, és az ellentétek kiegyensúlyozására törekszik. Gyakran nem képes dönteni, kerüli a konfliktushelyzeteket és rózsaszín eszméket kerget a problémákkal való szembenézés helyett. Békeszerető, és nem túl kezdeményező típus.

Szerelem

Nem tud élni kapcsolatok nélkül, és ez nem csak a szerelmi viszonyaira, hanem a barátságokra is vonatkozik. Magatartását nagyban meghatározza az a vágya, hogy megtalálja a kiegészítő párját. Minél több könnyedség, vidámság és flört van egy kapcsolatban, annál jobban érzi magát, nem szereti a drámai szituációkat, a "véresen" komoly döntéshelyzeteket. A külsőségek meglehetősen fontosak számára, apró ajándékokkal, figyelmességgel könnyen le lehet venni a lábáról. Egyenrangú kapcsolatra van szüksége, nem szereti, ha hatalmaskodnak felette. Ha megtalálta az élete társát, akkor nagyon hűséges marad. Még a kevésbé jó kapcsolatoknak is nehezen vet véget, mert nem szeret szakítani.

BejelentkezésRegisztráció
Elfelejtett jelszó

Szakértőink

dr. Sahin Péter dr. Sahin Péter gasztroenterológus
Bujdosó Mara Bujdosó Mara pszichológus
dr. Sánta Zsuzsa dr. Sánta Zsuzsa gyógyszerész
dr. Sáry Gyula dr. Sáry Gyula belgyógyász
dr. Nagy Andrea dr. Nagy Andrea gyermekorvos
dr. Bálint Géza dr. Bálint Géza reumatológus
dr. Pataki Gergely dr. Pataki Gergely plasztikai sebész
dr. Buhály Mónika dr. Buhály Mónika gyógyszerész
dr. Felkai Péter dr. Felkai Péter utazásorvos
Solymosi Dóra Solymosi Dóra dietetikus
dr. Süli Ágota dr. Süli Ágota pszichiáter, pszichoterapeuta, gyermekterapeuta
dr. Kósa Zsolt dr. Kósa Zsolt szülész- nőgyógyász
Somogyi Andrea Somogyi Andrea pszichiáter
dr. Fekete Ferenc dr. Fekete Ferenc andrológus
dr. Káposzta Zoltán dr. Káposzta Zoltán neurológus
dr. Apor Péter dr. Apor Péter belgyógyász, sportorvos
Ön hova utazna szívesen nyaralni?Horoszkóp

Horoszkóp Kos Horoszkóp Bika Horoszkóp Ikrek Horoszkóp Rák
Horoszkóp Oroszlán Horoszkóp Szűz Horoszkóp Mérleg Horoszkóp Skorpió
Horoszkóp Nyilas Horoszkóp Bak Horoszkóp Vízöntő Horoszkóp Halak
Bezár