Mérleg


(szeptember 24. - október 23.)

2017 június

Párkapcsolat

2017 júniusában a karrier és a pénz annyira lekötik a figyelmed, hogy kevés időd marad a szerelemről ábrándozni.

A Mérleg szülötteinek szerelmi életén belül előforduló témák a pénz és a karrier körül forognak, a közös erőfeszítéseket ezek motiválják. Vagyis a párod a társadalmi vagy szakmai előrehaladás útjára lép, vagy téged segít a szakmai céljaid megvalósításában úgy, hogy közben neki is lehetnek sikerei.

Ha szenvedélyes vagy virágzó kapcsolatban vagy, június folyamán számítanod kell rá, hogy kommunikációs vagy egyéb nehézségek léphetnek fel, amik aggasztóak lehetnek. Szerencsére a kellemetlenségek nem fognak soká tartani.

Karrier

A Mars a Mérleg karrier házában tartózkodik, így 2017 Júniusában nagy lesz a verseny. Ambíciózus céljaid vannak, oda akarod tenni magad, kész vagy harcolni, hogy elérd, amit akarsz. Csak saját magadra támaszkodsz, be akarod bizonyítani, hogy értékes vagy, és bemutatni a vezetői képességeidet.

A Mars a Mérleg karrier házában elfoglalt helyzete komoly győzelmeket hozhat számodra, de egyben a lázadás jele is, így lehet, hogy konfliktusba kerülsz a feljebbvalóiddal, vagy a hatóságokkal.

A Mérleg szülötteinek bevételei származhatnak szakmai sikerekből, együttműködésből, szponzoroktól, támogatásokból, esetleg örökségből.

Egészség

Ha betegség jelei nem is mutatkoznak júniusban, de olyan időszak előtt jársz, amikor könnyen felhalmozódik a sok stresszhatás, és ennek hatására nő a káros szenvedélyek csábítása.

Ugyanakkor a Vénusz, a Mérleg uralkodó bolygójaként idegességet, fóbiákat, pesszimizmust okozhat.

Azonban az önelemzésnek, és a tudatalattiddal való foglalkozásnak kedvez a mostani időszak.

Tanácsunk 2017 júniusára

Vegyél magadnak vagy az otthonodba valami esztétikusat.


A jegy jellegzetességei:
 

A Mérleg levegő jegy, uralkodó bolygója a Vénusz.

 

Mitológia

Erisz, a viszály istennője Péleusz és Thétisz esküvőjén a vendégek közé gurított egy aranyalmát, és hozzátette, hogy az a legszebb istennőt illeti meg. Párisz királyfinak kellett eldöntenie, hogy az almáért versengő három istennő, Héra, Athéné ás Aphrodité közül melyikük nyerje el a "legszebb" címet. Az istennők próbálták megvesztegetni Páriszt, Héra a Föld feletti uralmat ígérte neki, Athéné győzelmet a csatákban, Aphrodité pedig a világ leggyönyörűbb asszonyát. Párisz kezdetben megpróbálta diplomatikusan három részre osztani az almát, de amikor látta, hogy muszáj döntenie, akkor végül Aphrodité ajánlatát választotta. A világ legszebb asszonya Meneláosz spártai király felesége, Heléna volt. Aphrodité befolyására hatalmas szerelemre lobbant Párisz iránt, és megszökött vele, Meneláosz kincseivel együtt. Ez volt az indítéka a 10 évig tartó trójai háborúnak.

Jellem

Nincs még egy olyan jegy, amelynek annyira fontos lenne a kiegyensúlyozottság, a szépség és a harmónia, mint a Mérlegnek. Szeret ismerkedni, flörtölni, igazi társasági ember. Nagyon jól tud diplomatikusan fogalmazni, általában kerüli a szélsőségeket, és az ellentétek kiegyensúlyozására törekszik. Gyakran nem képes dönteni, kerüli a konfliktushelyzeteket és rózsaszín eszméket kerget a problémákkal való szembenézés helyett. Békeszerető, és nem túl kezdeményező típus.

Szerelem

Nem tud élni kapcsolatok nélkül, és ez nem csak a szerelmi viszonyaira, hanem a barátságokra is vonatkozik. Magatartását nagyban meghatározza az a vágya, hogy megtalálja a kiegészítő párját. Minél több könnyedség, vidámság és flört van egy kapcsolatban, annál jobban érzi magát, nem szereti a drámai szituációkat, a "véresen" komoly döntéshelyzeteket. A külsőségek meglehetősen fontosak számára, apró ajándékokkal, figyelmességgel könnyen le lehet venni a lábáról. Egyenrangú kapcsolatra van szüksége, nem szereti, ha hatalmaskodnak felette. Ha megtalálta az élete társát, akkor nagyon hűséges marad. Még a kevésbé jó kapcsolatoknak is nehezen vet véget, mert nem szeret szakítani.

BejelentkezésRegisztráció
Elfelejtett jelszó

Szakértőink

dr. Sahin Péter dr. Sahin Péter gasztroenterológus
dr. Pataki Gergely dr. Pataki Gergely plasztikai sebész
dr. Sáry Gyula dr. Sáry Gyula belgyógyász
dr. Fekete Ferenc dr. Fekete Ferenc andrológus
Somogyi Andrea Somogyi Andrea pszichiáter
dr. Süli Ágota dr. Süli Ágota pszichiáter, pszichoterapeuta, gyermekterapeuta
dr. Kósa Zsolt dr. Kósa Zsolt szülész- nőgyógyász
dr. Bálint Géza dr. Bálint Géza reumatológus
dr. Sánta Zsuzsa dr. Sánta Zsuzsa gyógyszerész
Bujdosó Mara Bujdosó Mara pszichológus
dr. Káposzta Zoltán dr. Káposzta Zoltán neurológus
dr. Buhály Mónika dr. Buhály Mónika gyógyszerész
Solymosi Dóra Solymosi Dóra dietetikus
dr. Nagy Andrea dr. Nagy Andrea gyermekorvos
dr. Apor Péter dr. Apor Péter belgyógyász, sportorvos
dr. Felkai Péter dr. Felkai Péter utazásorvos
Ön hova utazna szívesen nyaralni?Horoszkóp

Horoszkóp Kos Horoszkóp Bika Horoszkóp Ikrek Horoszkóp Rák
Horoszkóp Oroszlán Horoszkóp Szűz Horoszkóp Mérleg Horoszkóp Skorpió
Horoszkóp Nyilas Horoszkóp Bak Horoszkóp Vízöntő Horoszkóp Halak
Bezár