Nyilas


(november 23. - december 21.)

2017 Szeptember

Párkapcsolat

2017 Szeptembere elhozza a Nyilas szülötteinek a tisztánlátás képességét; képes leszel meghozni nehéz döntéseket, amik valószínűleg pénzügyi vonatkozásúak lesznek.

A múlt év Novembere óta Merkúr - a Nyilas párkapcsolati házának uralkodó bolygója - a Nyilas jegy és a Nyilas jegy pénz háza között ingadozik oda-vissza. 2017 Szeptemberének első felétől a Merkúr visszatér az eredeti pályájára, és utoljára ingázik a két helyszín között. A hónap második felében együttállásba lép a Plútóval ami szintén a pénz házadban tartózkodik.

A hónap eseményeinek hátterében meghúzódhat még egy ingatlannal, vagy lakhatással kapcsolatos ügy is, mert a Vénusz, a szerelem és az egyesülés bolygója a Nyilas 4. házában áll.

Bárhogy áll is a helyzet, az év nem kezdődik túl romantikusan a Nyilasok számára, a párkapcsolataikat a gyakorlati megfontolások uralják. Ez a hónap nem fog lenyűgözni.

Karrier

Úgy tűnik, 2017 szeptembere komoly pénzügyi téttel jár a Nyilasok számára: a Nap áthalad a Nyilas jegy pénz házán, csakúgy, mint a Merkúr, a karrier házad uralkodó bolygója. A Nap szeptember 7-én találkozik a Szaturnusszal; szeptember 9 és 10 között a pénz házaid két uralkodó bolygója, a Szaturnusz és a Hold között szembenállás alakul ki; szeptember 11 és 12 között a Telihold a Nyilas jegy pénzügyi tengelyén jelenik meg; szeptember 19-én a Szaturnusz, a Nyilas jegy pénzügyi házának uralkodó bolygója négyszöget alkot a Marssal; végül, szeptember 29-én a Merkúr találkozik a Plútóval. Ennél nem is lehetne egyértelműbb a helyzet.

Azaz: bizonyos folyamatok elérik a csúcspontjaikat, kihívások és akadályok jelentkeznek, komoly bevételek vagy bevételkiesések várhatóak, és a szakmai döntésekre komoly befolyással lesz a pénzügyi helyzet.

Mivel sok asztrológiai behatás ér, számtalan lehetőség van előtted. Csak türelemre és jó tervekre van szükséged, ahhoz, hogy élhess velük.

Egészség

2017 Szeptembere során a Nyilasok jó nagy adag stresszt kapnak a nyakukba.

Néha úgy érzed, elhagy az erőd, máskor meg mindent sötéten látsz. Ennek ellenére komoly bajod nem esik.

Ha nem viszel túlzásba semmilyen szenvedélyt, és nem teszed ki magad fizikai veszélynek, valamint kellő humorral viszonyulsz a dolgokhoz, jól fogod magad érezni a bőrödben.

Ha vannak egészségügyi problémáid, ne hanyagold el őket!

Tanácsunk 2017 Szeptemberére

Javíts meg valamit a házban, készíts dekorációt, szervezz találkozót az egész család számára!

 


A jegy jellegzetességei:

A Nyilas tűz elemű jegy, uralkodó bolygója a Jupiter.

 

Mitológia

A rómaiak Jupitere a görög mitológiában Zeusz alakjának felelt meg. Felnőtt korában apját, Kronoszt (Szaturnuszt) letaszította a trónjáról, és megmentette az apja által korábban lenyelt testvérei életét. Ezután testvérei segítségével száműzte apját a Tartaroszba. Zeusz lett az istenek és emberek atyja. Több asszonya is volt, mielőtt testvérét, Hérát feleségül vette, sőt, a házassága után is számos kalandban volt része, melyekből rengeteg gyermeke született. Félrelépései mindig rövid életűek voltak, és ha kellett, a csábításhoz akár az alakját is elváltoztatta. Felesége hatalmas féltékenységgel őrizte a szabadságszerető, zabolátlan szellemű Zeuszt - sikertelenül.

Jellem

Optimista, szabadságra és függetlenségre vágyó, aki állandóan új tapasztalatokat és célokat keres. Ha nem hisz valamiben, akkor képtelen bármit is tenni az ügy érdekében. Nagyvonalú és joviális, nehezen viseli a hétköznapok rutinját, a "földi" korlátokat. Gyakran filozofikus természetű, foglalkoztatja az élet értelme, a vallás, az ezotéria. Nagyon szórakoztató tud lenni, nem csak kitűnő humora miatt, hanem azért is, mert született színész. Olykor fanatikus, türelmetlen és rebellis, de sosem haragtartó. Előfordul vele, hogy túllő a célon, és "le kell hozni" a valóság szintjére. Barátságos, szeret társalkodni.

Szerelem

Nem túlzottan romantikus jegy. A társának elsősorban energikus, ösztönző barátnak kell lennie. A szexualitás számára nem feltétlenül jár együtt erős érzelmi szálak kialakulásával. Gyakran próbálja elkerülni a felelősségteljes helyzeteket, és nem szereti, ha korlátozzák a szabadságát. Vele lehet a legjobb hajnalig tartó beszélgetéseket megélni.

BejelentkezésRegisztráció
Elfelejtett jelszó

Szakértőink

dr. Sahin Péter dr. Sahin Péter gasztroenterológus
Bujdosó Mara Bujdosó Mara pszichológus
dr. Felkai Péter dr. Felkai Péter utazásorvos
dr. Süli Ágota dr. Süli Ágota pszichiáter, pszichoterapeuta, gyermekterapeuta
dr. Kósa Zsolt dr. Kósa Zsolt szülész- nőgyógyász
dr. Sáry Gyula dr. Sáry Gyula belgyógyász
dr. Pataki Gergely dr. Pataki Gergely plasztikai sebész
dr. Káposzta Zoltán dr. Káposzta Zoltán neurológus
Somogyi Andrea Somogyi Andrea pszichiáter
dr. Bálint Géza dr. Bálint Géza reumatológus
dr. Apor Péter dr. Apor Péter belgyógyász, sportorvos
dr. Sánta Zsuzsa dr. Sánta Zsuzsa gyógyszerész
dr. Fekete Ferenc dr. Fekete Ferenc andrológus
dr. Nagy Andrea dr. Nagy Andrea gyermekorvos
dr. Buhály Mónika dr. Buhály Mónika gyógyszerész
Solymosi Dóra Solymosi Dóra dietetikus
Ön hova utazna szívesen nyaralni?Horoszkóp

Horoszkóp Kos Horoszkóp Bika Horoszkóp Ikrek Horoszkóp Rák
Horoszkóp Oroszlán Horoszkóp Szűz Horoszkóp Mérleg Horoszkóp Skorpió
Horoszkóp Nyilas Horoszkóp Bak Horoszkóp Vízöntő Horoszkóp Halak
Bezár