Nyilas


(november 23. - december 21.)

2017 június

Párkapcsolat


2017 júniusának első két harmadában a Nyilas szülöttei a kapcsolatokra összpontosítanak.A szerelmedé minden gondolatod, az egész világod középpontjában lesz, és a szerelmi életed minden más érdeklődési körödet háttérbe szorítja.

A Vénusz - a szerelem bolygója - a Nyilas felelősség házában áll, vagyis össze fognak függni a munka/kötelességek és az érzelmek; valószínűleg jó értelemben: lehet, hogy valami érdekes dolgon dolgoztok a pároddal közösen, vagy a szakmai köreidből kerül ki a szíved választottja.

Karrier

2017 júniusa során a szakmai sikereid most jobban fognak függeni a csapatmunkától, kapcsolatoktól, és attól, hogyan viszonyulsz a körülötted lévőkhöz.

Új szövetségek, partneri kapcsolatok köttethetnek, valamint új szerződések vagy ügyfelek jelenhetnek meg. Ám az is könnyen lehet, hogy verseny vagy tárgyalási helyzetbe kerülsz, szerencsére nagy lesz az esélyed, hogy győztesen kerülj ki belőle.

A Nyilas 6. házában álló Vénusz szenvedélyesebbé teszi a munkád, a munkahelyedet pedig vonzóbbá, valamint megnöveli a bátorságod és a kreativitásod, jobban ki tudod mutatni a tehetségedet.

A Nyilas pénzügyi házainak tengelye intenzív energialöketeket kap a Marstól és a Plútótól, két olyan bolygótól, ami nagy sikereket, de nagy veszteségeket, feszültséget is hozhat.

Egészség

2017 júniusa a nagy átlagot tekintve nagyjából semlegesnek tekinthető a Nyilasok erőnléte szempontjából. Ugyanakkor lehetséges, hogy a stressz hatására megbomlik a belső békéd.

Másrészről viszont ez az időszak megfelelő néhány egészségügyi probléma megoldásához (mivel jól meg tudod magad értetni az egészségügyi dolgozókkal), testápoláshoz vagy kozmetikázáshoz, és más "könnyű" terápiáhos, pld.: masszás, reflexológia, zenei- és aromaterápia.

Tanácsunk 2017 júniusára

Csatlakozz egy csapatmunkát igénylő erőfeszítéshez!


A jegy jellegzetességei:
 

A Nyilas tűz elemű jegy, uralkodó bolygója a Jupiter.

 

Mitológia

A rómaiak Jupitere a görög mitológiában Zeusz alakjának felelt meg. Felnőtt korában apját, Kronoszt (Szaturnuszt) letaszította a trónjáról, és megmentette az apja által korábban lenyelt testvérei életét. Ezután testvérei segítségével száműzte apját a Tartaroszba. Zeusz lett az istenek és emberek atyja. Több asszonya is volt, mielőtt testvérét, Hérát feleségül vette, sőt, a házassága után is számos kalandban volt része, melyekből rengeteg gyermeke született. Félrelépései mindig rövid életűek voltak, és ha kellett, a csábításhoz akár az alakját is elváltoztatta. Felesége hatalmas féltékenységgel őrizte a szabadságszerető, zabolátlan szellemű Zeuszt - sikertelenül.

Jellem

Optimista, szabadságra és függetlenségre vágyó, aki állandóan új tapasztalatokat és célokat keres. Ha nem hisz valamiben, akkor képtelen bármit is tenni az ügy érdekében. Nagyvonalú és joviális, nehezen viseli a hétköznapok rutinját, a "földi" korlátokat. Gyakran filozofikus természetű, foglalkoztatja az élet értelme, a vallás, az ezotéria. Nagyon szórakoztató tud lenni, nem csak kitűnő humora miatt, hanem azért is, mert született színész. Olykor fanatikus, türelmetlen és rebellis, de sosem haragtartó. Előfordul vele, hogy túllő a célon, és "le kell hozni" a valóság szintjére. Barátságos, szeret társalkodni.

Szerelem

Nem túlzottan romantikus jegy. A társának elsősorban energikus, ösztönző barátnak kell lennie. A szexualitás számára nem feltétlenül jár együtt erős érzelmi szálak kialakulásával. Gyakran próbálja elkerülni a felelősségteljes helyzeteket, és nem szereti, ha korlátozzák a szabadságát. Vele lehet a legjobb hajnalig tartó beszélgetéseket megélni.

BejelentkezésRegisztráció
Elfelejtett jelszó

Szakértőink

dr. Felkai Péter dr. Felkai Péter utazásorvos
dr. Káposzta Zoltán dr. Káposzta Zoltán neurológus
dr. Sáry Gyula dr. Sáry Gyula belgyógyász
dr. Nagy Andrea dr. Nagy Andrea gyermekorvos
Bujdosó Mara Bujdosó Mara pszichológus
dr. Sánta Zsuzsa dr. Sánta Zsuzsa gyógyszerész
dr. Buhály Mónika dr. Buhály Mónika gyógyszerész
dr. Fekete Ferenc dr. Fekete Ferenc andrológus
dr. Sahin Péter dr. Sahin Péter gasztroenterológus
dr. Süli Ágota dr. Süli Ágota pszichiáter, pszichoterapeuta, gyermekterapeuta
dr. Apor Péter dr. Apor Péter belgyógyász, sportorvos
dr. Kósa Zsolt dr. Kósa Zsolt szülész- nőgyógyász
dr. Pataki Gergely dr. Pataki Gergely plasztikai sebész
Solymosi Dóra Solymosi Dóra dietetikus
Somogyi Andrea Somogyi Andrea pszichiáter
dr. Bálint Géza dr. Bálint Géza reumatológus
Ön hova utazna szívesen nyaralni?Horoszkóp

Horoszkóp Kos Horoszkóp Bika Horoszkóp Ikrek Horoszkóp Rák
Horoszkóp Oroszlán Horoszkóp Szűz Horoszkóp Mérleg Horoszkóp Skorpió
Horoszkóp Nyilas Horoszkóp Bak Horoszkóp Vízöntő Horoszkóp Halak
Bezár