Nyilas


(november 23. - december 21.)

2018 Május

Párkapcsolat

2018 Májusa rendkívül mozgalmas hónap a Nyilasok szerelmi életében. A hónap első szakasza különösen!

A Vénusz - a szerelem bolygója - a Nyilas erotika házában tartózkodik, a Mars - a szerelmi vágy bolygója - pedig a párkapcsolati házadban. Ez a kombináció rendkívül szenvedélyes, és 2018 Májusában végig aktív marad, megfelelő hátteret biztosítva egy új szerelemhez, vagy vad éjszakához (esetleg mindkettohöz).

Ezen felül 2018 Május 3-án a Merkúr - a Nyilas párkapcsolati házának uralkodó bolygója - direkt mozgásra vált, 15-én pedig kedvezo helyzetbe kerül.

2018 Május 20-án a Nap a Nyilas párkapcsolati házába lép, így a kettesben töltött ido szerepe fontossá válik.

A fentiek ellenére a hónap utolsó harmada feszültebb lesz, és előfordulhatnak megoldandó feladatok, problémák, vagy akár konfliktusok is.

Karrier

A Nyilas karrier házának uralkodó bolygója ismét direkt mozgásba lendül 2018 Májusától kezdődoen. Vagyis a szakmai törekvéseid zökkenőmentesek, hatékonyak lesznek, és szerencsésen alakulnak.

Ez egy rendkívül kedvezo idoszak a teremtésre, az eloléptetésekre, arra, hogy valamit képviselj, vagy elindíts. A hónap elso harmada különösen jó alkalom, hogy megmutasd a képességeidet, kiemelkedj a tehetségeddel.

A Nyilas munka házában álló Nap segít, hogy észrevegyenek, elismerjenek, és növeli a szakmai teljesítményt.

A szakmai együttműködés és partneri kapcsolatok kiemelt fontossággal bírnak a Nyilas szülöttei számára 2018 Májusa során, különösen a hónap második szakaszában. Nem zárható ki, hogy versengésre, súrlódásokra is sor kerül.

A pénzügyeid rendben fognak menni, feltéve, hogy nem hozol kockázatos vagy szélsőséges döntéseket.


Egészség

A Nap a Nyilas egészség házában tartózkodik, de nincsenek problémákra utaló fényszögek. Azaz az érdeklodés az orvosi ügyek felé fordul, legalábbis ami a fizikai megjelenésedet, alakodat és a mindennapi rutinodat illeti. Ezeken most mind javítani tudsz.


A mostani időszak során az utazás nem tesz jót az egészségednek, ha utaznod kell, légy óvatos, és ha hosszú útra mész, vigyél magaddal gyógyszereket, mert szükséged lehet rájuk.

Tanácsunk 2018 Májusára

Próbálj meg diplomatikusabb és rugalmasabb lenni!

A jegy jellegzetességei:

A Nyilas tűz elemű jegy, uralkodó bolygója a Jupiter.

Mitológia

A rómaiak Jupitere a görög mitológiában Zeusz alakjának felelt meg. Felnőtt korában apját, Kronoszt (Szaturnuszt) letaszította a trónjáról, és megmentette az apja által korábban lenyelt testvérei életét. Ezután testvérei segítségével száműzte apját a Tartaroszba. Zeusz lett az istenek és emberek atyja. Több asszonya is volt, mielőtt testvérét, Hérát feleségül vette, sőt, a házassága után is számos kalandban volt része, melyekből rengeteg gyermeke született. Félrelépései mindig rövid életűek voltak, és ha kellett, a csábításhoz akár az alakját is elváltoztatta. Felesége hatalmas féltékenységgel őrizte a szabadságszerető, zabolátlan szellemű Zeuszt - sikertelenül.

Jellem

Optimista, szabadságra és függetlenségre vágyó, aki állandóan új tapasztalatokat és célokat keres. Ha nem hisz valamiben, akkor képtelen bármit is tenni az ügy érdekében. Nagyvonalú és joviális, nehezen viseli a hétköznapok rutinját, a "földi" korlátokat. Gyakran filozofikus természetű, foglalkoztatja az élet értelme, a vallás, az ezotéria. Nagyon szórakoztató tud lenni, nem csak kitűnő humora miatt, hanem azért is, mert született színész. Olykor fanatikus, türelmetlen és rebellis, de sosem haragtartó. Előfordul vele, hogy túllő a célon, és "le kell hozni" a valóság szintjére. Barátságos, szeret társalkodni.

Szerelem

Nem túlzottan romantikus jegy. A társának elsősorban energikus, ösztönző barátnak kell lennie. A szexualitás számára nem feltétlenül jár együtt erős érzelmi szálak kialakulásával. Gyakran próbálja elkerülni a felelősségteljes helyzeteket, és nem szereti, ha korlátozzák a szabadságát. Vele lehet a legjobb hajnalig tartó beszélgetéseket megélni.

BejelentkezésRegisztráció
Elfelejtett jelszó

Szakértőink

dr. Káposzta Zoltán dr. Káposzta Zoltán neurológus
dr. Sánta Zsuzsa dr. Sánta Zsuzsa gyógyszerész
dr. Süli Ágota dr. Süli Ágota pszichiáter, pszichoterapeuta, gyermekterapeuta
dr. Pataki Gergely dr. Pataki Gergely plasztikai sebész
Somogyi Andrea Somogyi Andrea pszichiáter
dr. Nagy Andrea dr. Nagy Andrea gyermekorvos
dr. Bálint Géza dr. Bálint Géza reumatológus
Bujdosó Mara Bujdosó Mara pszichológus
dr. Sahin Péter dr. Sahin Péter gasztroenterológus
dr. Buhály Mónika dr. Buhály Mónika gyógyszerész
Solymosi Dóra Solymosi Dóra dietetikus
dr. Sáry Gyula dr. Sáry Gyula belgyógyász
dr. Fekete Ferenc dr. Fekete Ferenc andrológus
dr. Kósa Zsolt dr. Kósa Zsolt szülész- nőgyógyász
dr. Felkai Péter dr. Felkai Péter utazásorvos
dr. Apor Péter dr. Apor Péter belgyógyász, sportorvos
Ön hova utazna szívesen nyaralni?Horoszkóp

Horoszkóp Kos Horoszkóp Bika Horoszkóp Ikrek Horoszkóp Rák
Horoszkóp Oroszlán Horoszkóp Szűz Horoszkóp Mérleg Horoszkóp Skorpió
Horoszkóp Nyilas Horoszkóp Bak Horoszkóp Vízöntő Horoszkóp Halak
Bezár