Oroszlán


(július 23. - augusztus 23.)

2018 Árilis

Párkapcsolat

Úgy néz ki, hogy 2018 Áprilisában az Oroszlánokat a szexualitás, vagy a gyerekvállalással, terhességgel kapcsolatos ügyek fogják leginkább érdekelni. Ezek a témák idegességet, feszültséget, frusztrációt okozhatnak.

Mivel két ártalmas bolygó -A Mars és a Szaturnusz- is a szerelmi házukban tartózkodnak, az Oroszlán jegyűek valószínűleg nem lesznek szerencsések a szerelemben Április során. A Mars-Szaturnusz kettős sokkal inkább hajlamosít arra a fajta, szorongásos szenvedélyre, ami bajba sodorhat.

A mostani idoszakban (különösen Április 17.-e után, amikor a Mars mozgása retrográd) kezdődő szerelmi ügyek nem sok jót ígérnek.

Bizonyos körülmények között viszont a 2018 Áprilisában fennálló sajátos égövi konstrukció kedvező eredményeket is hozhat az Oroszlánok számára: akkor, ha rokon lelkek találnak egymásra, vagy ha az érzések legyőzik a földrajzi távolságot.

Karrier

A Nap, az Oroszlán uralkodó bolygója, valamint a Vénusz, a lehetoségek bolygója, az Oroszlán 9. házában állnak, ahonnan intellektuális kihívásokra csábítanak, a kultúra, a felsooktatás, vagy a filozófia területein. A jogi ügyek, a távoli megbízatások, külkereskedelmi ügyek, online intézett ügyek terén is sikereket érhetsz el.

A Merkúr az átlagosnál hosszabb ideig lesz az Oroszlán karrier házában, ami a szellemi munkát, az utazásokat és a kereseskedelmi tevékenységeket részesíti előnyben, de a kommunikációt, a számításokat és a papírmunkát is.

2018 áprilisában a pénz központi kérdés lesz az Oroszlánok számára, jobban,mint valaha. Sokat kereshetsz a munkád során, de a spekulációk, kétes üzletek, és a nem munkával szerzett pénzek balszerencsét hoznak.

Akkor fogsz tudni győzelmet aratni, ha megfelelően mérlegeled a lehetőségeidet.

Egészség

2018 Áprilisa során az Oroszlánok elég jó formában lesznek.

De ha sportolsz, vagy kirándulsz, jobb, ha vigyázol. Kellemetlenségek, de akár balesetek is érhetnek a pályán, vagy az úton.

Ha terhes vagy, tudnod kell, hogy 2018 Áprilisa során fennáll a szüléssel, terhességgel kapcsolatos komplikációk veszélye. Ha rendszeresen jársz kivizsgálásokra, elkerülheted a bajt.

Tanácsunk 2018 Áprilisára

Fejezd be a tanulmányaidat, fejleszd magad a szakterületeden, művelődj!

A jegy jellegzetességei:


Az oroszlán jegy tűz elemű, uralkodó planétája a Nap.

 Mitológia

Héliosz, a Nap és a fény istene. Nappal keletről nyugat felé egy kocsival szeli át az eget, melyet négy tüzes ló húz. Eosz, a Pirkadat halad előtte, az éjszakát pedig egy arany tálban tölti, és Okeánosz folyóján visszavitorlázik keletre. Héliosz "mindent lát és mindent hall", ezért is hívták tanúnak az eskükhöz. Ő fedezte fel Árész és Aphrodité viszonyát, és mondta el az istennő férjének, Hephaisztosznak. Héliosz a szem fényének is az ura, így képes vakokat újra látóvá tenni.

Jellem

Elsősorban az élet szeretete, vitalitás, túlpezsgő életerő jellemzi. Optimista természetű, tele van bizalommal minden és mindenki iránt. Nagylelkű és segítőkész, erős kisugárzásával sokakat képes belelkesíteni. Szüksége van arra, hogy nagyra értékeljék, dicsérjék és megbecsüljék, hajlamos lehet a színpadiasságra, a drámai fellépésre. Szereti a pompát, a luxust, a szabadságot. Előfordulhat hogy hencegővé és hatalmaskodóvá válik, de ilyenkor a nagyzási hóbortja mögött a kisebbrendűségi érzése húzódik. Erős érvényesülési vágya van, általában céltudatos. Ettől azonban még megmarad játékossága, és az élet élvezetének képessége.

Szerelem

Igazi romantikus, szenvedélyes hódító a szerelemben, és elvárja, hogy szerelmét ugyanilyen hévvel és odaadással viszonozzák. Nagyon birtokló tud lenni, viszont hajlandó mindent megadni annak, akit szeret. Nagylelkűsége, lovagiassága, bőkezűsége a partnerkapcsolataiban is megnyilvánul. Ha úgy érzi, hogy nem szeretik, büszkén felvetett fejjel elvonul.

BejelentkezésRegisztráció
Elfelejtett jelszó

Szakértőink

dr. Pataki Gergely dr. Pataki Gergely plasztikai sebész
Solymosi Dóra Solymosi Dóra dietetikus
dr. Nagy Andrea dr. Nagy Andrea gyermekorvos
dr. Fekete Ferenc dr. Fekete Ferenc andrológus
dr. Bálint Géza dr. Bálint Géza reumatológus
dr. Sánta Zsuzsa dr. Sánta Zsuzsa gyógyszerész
dr. Buhály Mónika dr. Buhály Mónika gyógyszerész
Bujdosó Mara Bujdosó Mara pszichológus
dr. Apor Péter dr. Apor Péter belgyógyász, sportorvos
dr. Káposzta Zoltán dr. Káposzta Zoltán neurológus
dr. Sáry Gyula dr. Sáry Gyula belgyógyász
dr. Sahin Péter dr. Sahin Péter gasztroenterológus
dr. Kósa Zsolt dr. Kósa Zsolt szülész- nőgyógyász
dr. Felkai Péter dr. Felkai Péter utazásorvos
Somogyi Andrea Somogyi Andrea pszichiáter
dr. Süli Ágota dr. Süli Ágota pszichiáter, pszichoterapeuta, gyermekterapeuta
Ön hova utazna szívesen nyaralni?Horoszkóp

Horoszkóp Kos Horoszkóp Bika Horoszkóp Ikrek Horoszkóp Rák
Horoszkóp Oroszlán Horoszkóp Szűz Horoszkóp Mérleg Horoszkóp Skorpió
Horoszkóp Nyilas Horoszkóp Bak Horoszkóp Vízöntő Horoszkóp Halak
Bezár