Oroszlán


(július 23. - augusztus 23.)

2017. május

Kedves Oroszlán!

Párkapcsolat

2017 májusa az utolsó hónapja annak az időszaknak, amikor az Oroszlánok szerelmi vágya tágabb horizontok felé irányult - akár földrajzi, kulturális vagy spirituális értelemben.

Amennyiben eddig nem lett volna világos, a következő pár hét során be fog bizonyosodni, hogy a párod nem csak a testi vágyak, vagy a közös feladatok megoldása miatt fontos számodra; együtt fedezhetitek fel a világ különféle helyeit, civilizációit, azok szellemiségét.

A már meglévő kapcsolatok megerősítésének legfontosabb eszköze a kommunikáció és a napi rutinon túli gondolatok megosztása.

Karrier

Mivel a Nap, az Oroszlán uralkodó bolygója az Oroszlán karrier házában tartózkodik, 2017 májusa során megnövelheted a tekintélyed, előrébb juthatsz a ranglétrán, kitűnhetsz, és valóra válthatod a vágyaidat.

Az Oroszlánok szakmai területe ezen időszak során megélénkül. A siker a tudományos vagy kulturális hátterű tevékenységekkel, a tanulással, az utazással, a távoli partnerekkel történő együttműködéssel lesz összefüggésben.

A Mars megnöveli a csapatmunkában való részvételed hatékonyságát, energikussága révén valószínűleg vezető pozícióba juttat egy projektben. Nem fog minden simán menni, olyan akadályok állnak előtted, amiket csak türelemmel és tapintat révén lehet legyőzni.

A pénzügyeid kezdenek rendeződni, meglepetések érnek, valószínűleg a kellemes fajtából.

Egészség

2017 májusa során kiváló fizikai állapotban vagy, és a kedved is jó. Nagyjából jó erőnléttel és alakkal büszkélkedhetsz.

Bölcsen tennéd, ha vigyáznál magadra, különösen a hónap utolsó harmadában, ekkor ugyanis fennáll az akut betegségek, krízishelyzetek, fertőzések, vérzések, sérülések és balesetek veszélye.

Tanácsunk 2017 Májusára

Olvass el egy könyvet, iratkozz be egy tanfolyamra, látogass meg egy múzeumot, kirándulj!


A jegy jellegzetességei:
 

Az oroszlán jegy tűz elemű, uralkodó planétája a Nap.

 

Mitológia

Héliosz, a Nap és a fény istene. Nappal keletről nyugat felé egy kocsival szeli át az eget, melyet négy tüzes ló húz. Eosz, a Pirkadat halad előtte, az éjszakát pedig egy arany tálban tölti, és Okeánosz folyóján visszavitorlázik keletre. Héliosz "mindent lát és mindent hall", ezért is hívták tanúnak az eskükhöz. Ő fedezte fel Árész és Aphrodité viszonyát, és mondta el az istennő férjének, Hephaisztosznak. Héliosz a szem fényének is az ura, így képes vakokat újra látóvá tenni.

Jellem

Elsősorban az élet szeretete, vitalitás, túlpezsgő életerő jellemzi. Optimista természetű, tele van bizalommal minden és mindenki iránt. Nagylelkű és segítőkész, erős kisugárzásával sokakat képes belelkesíteni. Szüksége van arra, hogy nagyra értékeljék, dicsérjék és megbecsüljék, hajlamos lehet a színpadiasságra, a drámai fellépésre. Szereti a pompát, a luxust, a szabadságot. Előfordulhat hogy hencegővé és hatalmaskodóvá válik, de ilyenkor a nagyzási hóbortja mögött a kisebbrendűségi érzése húzódik. Erős érvényesülési vágya van, általában céltudatos. Ettől azonban még megmarad játékossága, és az élet élvezetének képessége.

Szerelem

Igazi romantikus, szenvedélyes hódító a szerelemben, és elvárja, hogy szerelmét ugyanilyen hévvel és odaadással viszonozzák. Nagyon birtokló tud lenni, viszont hajlandó mindent megadni annak, akit szeret. Nagylelkűsége, lovagiassága, bőkezűsége a partnerkapcsolataiban is megnyilvánul. Ha úgy érzi, hogy nem szeretik, büszkén felvetett fejjel elvonul.

BejelentkezésRegisztráció
Elfelejtett jelszó

Szakértőink

dr. Bálint Géza dr. Bálint Géza reumatológus
dr. Nagy Andrea dr. Nagy Andrea gyermekorvos
dr. Fekete Ferenc dr. Fekete Ferenc andrológus
Bujdosó Mara Bujdosó Mara pszichológus
dr. Buhály Mónika dr. Buhály Mónika gyógyszerész
dr. Sahin Péter dr. Sahin Péter gasztroenterológus
dr. Süli Ágota dr. Süli Ágota pszichiáter, pszichoterapeuta, gyermekterapeuta
dr. Kósa Zsolt dr. Kósa Zsolt szülész- nőgyógyász
dr. Káposzta Zoltán dr. Káposzta Zoltán neurológus
Somogyi Andrea Somogyi Andrea pszichiáter
dr. Sáry Gyula dr. Sáry Gyula belgyógyász
dr. Apor Péter dr. Apor Péter belgyógyász, sportorvos
Solymosi Dóra Solymosi Dóra dietetikus
dr. Sánta Zsuzsa dr. Sánta Zsuzsa gyógyszerész
dr. Felkai Péter dr. Felkai Péter utazásorvos
dr. Pataki Gergely dr. Pataki Gergely plasztikai sebész
Ön hova utazna szívesen nyaralni?Horoszkóp

Horoszkóp Kos Horoszkóp Bika Horoszkóp Ikrek Horoszkóp Rák
Horoszkóp Oroszlán Horoszkóp Szűz Horoszkóp Mérleg Horoszkóp Skorpió
Horoszkóp Nyilas Horoszkóp Bak Horoszkóp Vízöntő Horoszkóp Halak
Bezár