Oroszlán


(július 23. - augusztus 23.)

2018 Június

Párkapcsolat

2018 Júniusa nem tartozik a legtermékenyebb hónapokhoz az Oroszlánok intim életében, az érzelmi oldalad háttérbe szorul.

Igaz ugyan, hogy a periódus elso részében eljársz társaságba, jól érzed magad, és viszonylag kiegyensúlyozott partnerkapcsolatot ápolsz, vagy legalábbis fenntartod a látszatot. De a dolgok nem olyanok, amilyennek látni szeretnéd oket. Feszültségek és meg nem értés rejtoznek a háttérben, ami aggodalomra ad okot, és gondolkodásra késztet.

2018 Június 17.-e után elotérbe kerül az idegesség, csalódások érhetnek, elidegenedhetsz a partneredtol, ráadásul nehezedre esik majd ésszeru döntéseket hoznod.

A családi béke is veszélyben forog. A 2018 Júniusában stressz és kellemetlenség várható az otthon/háztartás körül, a házimunkák elosztása körül, vagy a szüleiddel.

Karrier

2018 Júniusa kiváló idoszak az Oroszlánok számára, hogy megmutassák mire képesek szervezés és csapatmunka terén, legyen szó munkacsoportról, alapítványról, egy klubról, vagy egy politikai pártról.

Sikeres leszel a nyilvánosság elotti szerepléseidben; sok közös érdekkel rendelkezo embert leszel képes összehozni, befolyásolni, vagy akár vezetni.

Népszeru leszel, és sokan fognak támogatni, foleg 2018 Júniusának elso két harmadában; ekkor szerezhetsz a legkönnyebben támogatókat a projektjeidhez, védelmet felülrol, és követoket vagy tanítványokat magad köré.

A hónap utolsó része kreatív idoszak, viszont a világtól elzárt.

2018 Júniusában viszonylag sokat keresel, viszont problémákba ütközhetsz ha ingatlannal vagy telephellyel kapcsolatos ügyeid vannak.

Egészség

Az Oroszlánok kituno formában vannak 2018 Júniusának elso két harmadában: boven lesz energiád, a kedvedet pedig semmi, de semmi nem ronthatja el.

Az utolsó harmadban már fogyóban lesz az erod;  fáradékonyság és motiválatlanság lehet úrrá rajtad, fennáll az immunhiányos betegségek veszélye is.

Ideje kicsit visszavenni a tempóból, és jobban odafigyelni magadra.

Tanácsunk 2018 Júniusára

Járj el otthonról, tarts beszédeket, oszd meg a véleményedet, terjeszd a nézeteidet!

A jegy jellegzetességei:

Az oroszlán jegy tűz elemű, uralkodó planétája a Nap.

 Mitológia

Héliosz, a Nap és a fény istene. Nappal keletről nyugat felé egy kocsival szeli át az eget, melyet négy tüzes ló húz. Eosz, a Pirkadat halad előtte, az éjszakát pedig egy arany tálban tölti, és Okeánosz folyóján visszavitorlázik keletre. Héliosz "mindent lát és mindent hall", ezért is hívták tanúnak az eskükhöz. Ő fedezte fel Árész és Aphrodité viszonyát, és mondta el az istennő férjének, Hephaisztosznak. Héliosz a szem fényének is az ura, így képes vakokat újra látóvá tenni.

Jellem

Elsősorban az élet szeretete, vitalitás, túlpezsgő életerő jellemzi. Optimista természetű, tele van bizalommal minden és mindenki iránt. Nagylelkű és segítőkész, erős kisugárzásával sokakat képes belelkesíteni. Szüksége van arra, hogy nagyra értékeljék, dicsérjék és megbecsüljék, hajlamos lehet a színpadiasságra, a drámai fellépésre. Szereti a pompát, a luxust, a szabadságot. Előfordulhat hogy hencegővé és hatalmaskodóvá válik, de ilyenkor a nagyzási hóbortja mögött a kisebbrendűségi érzése húzódik. Erős érvényesülési vágya van, általában céltudatos. Ettől azonban még megmarad játékossága, és az élet élvezetének képessége.

Szerelem

Igazi romantikus, szenvedélyes hódító a szerelemben, és elvárja, hogy szerelmét ugyanilyen hévvel és odaadással viszonozzák. Nagyon birtokló tud lenni, viszont hajlandó mindent megadni annak, akit szeret. Nagylelkűsége, lovagiassága, bőkezűsége a partnerkapcsolataiban is megnyilvánul. Ha úgy érzi, hogy nem szeretik, büszkén felvetett fejjel elvonul.

BejelentkezésRegisztráció
Elfelejtett jelszó

Szakértőink

Somogyi Andrea Somogyi Andrea pszichiáter
dr. Bálint Géza dr. Bálint Géza reumatológus
Bujdosó Mara Bujdosó Mara pszichológus
dr. Fekete Ferenc dr. Fekete Ferenc andrológus
dr. Sánta Zsuzsa dr. Sánta Zsuzsa gyógyszerész
dr. Felkai Péter dr. Felkai Péter utazásorvos
dr. Süli Ágota dr. Süli Ágota pszichiáter, pszichoterapeuta, gyermekterapeuta
dr. Pataki Gergely dr. Pataki Gergely plasztikai sebész
dr. Kósa Zsolt dr. Kósa Zsolt szülész- nőgyógyász
dr. Buhály Mónika dr. Buhály Mónika gyógyszerész
dr. Apor Péter dr. Apor Péter belgyógyász, sportorvos
dr. Nagy Andrea dr. Nagy Andrea gyermekorvos
dr. Sahin Péter dr. Sahin Péter gasztroenterológus
dr. Káposzta Zoltán dr. Káposzta Zoltán neurológus
dr. Sáry Gyula dr. Sáry Gyula belgyógyász
Solymosi Dóra Solymosi Dóra dietetikus
Ön hova utazna szívesen nyaralni?Horoszkóp

Horoszkóp Kos Horoszkóp Bika Horoszkóp Ikrek Horoszkóp Rák
Horoszkóp Oroszlán Horoszkóp Szűz Horoszkóp Mérleg Horoszkóp Skorpió
Horoszkóp Nyilas Horoszkóp Bak Horoszkóp Vízöntő Horoszkóp Halak
Bezár