Oroszlán


(július 23. - augusztus 23.)

2017 július

Párkapcsolat

2017 júliusa a rózsaszín köd és a józan belátás közti csatákról fog szólni.

A Vénusz - a szerelem bolygója - és a Szaturnusz - az Oroszlán párkapcsolati házának uralkodó bolygója - ártalmas fényszögeket kapnak a csalárd Neptuntól, mialatt az éber Merkúr - az Oroszlán jegyében állva - igyekszik odafigyelni. A helyzet némileg zavaros, de nem lesz okod az aggodalomra. Viszont az Oroszlán szerelmi életéért felelős bolygók igen kedvező helyzetben vannak, ezért nagyon jól fognak alakulni a dolgaid.

A kapcsolat alapját, most még inkább, mint valaha, a kommunikáció és a szex képzi.

Karrier


2017 júliusának első két harmadában a legjobb, amit tehetsz, hogy elmész nyaralni. Mivel a Nap és a Mars a diszkrét 12. házban vannak, szakmai téren nincsenek komoly történések, és nem is lenne rá igényed. Ezért elég passzív lesz ez az időszak.

A számvetéshez, az értékeléshez viszont kiváló a mostani időzak, mivel a Merkúr az Oroszlán jegyében áll, és az értekezletekhez, összejövetelekhez, csapatmunkához is, illetve a szakmai kapcsolatok ápolásához, mivel a Vénusz - az Oroszlán karrier házának uralkodó bolygója - így akarja.

A szél visszatér a vitorládba 2017 júliusának utolsó harmada során, amikor a projektjeid kezdenek konkretizálódni, és gyümölcsözővé válni. Ez az időszak sikeres lesz, amely siker elkísér a következő hónap során is.

Az anyagi helyzeted javulni fog.

Egészség

Az elméd éles, de nem leszel túl kitartó a hónap első két harmadában.

Ebben az időszakban több pihenésre van szükséged, és jobban oda kell figyelned az egészségedre, mint általában, különösen, ha már vannak vele gondok. Mivel a Nap-Mars együttállás rossz fényszögeket kap, és szerencsétlen házban van, fennáll a veszélye az immunrendszer gyengülésének, a fertőzésnek, vagy akár egy balesetnek.

A hónap utolsó harmadában azonban látványosan javulni fog az erőnléted.

Tanácsunk 2017 júliusára


A fontosságuknak megfelelő sorrendben végezd a teendőket, és próbálj meg másokat is bevonni az elvégzésükbe!
 

A jegy jellegzetességei:

Az oroszlán jegy tűz elemű, uralkodó planétája a Nap.

 

Mitológia

Héliosz, a Nap és a fény istene. Nappal keletről nyugat felé egy kocsival szeli át az eget, melyet négy tüzes ló húz. Eosz, a Pirkadat halad előtte, az éjszakát pedig egy arany tálban tölti, és Okeánosz folyóján visszavitorlázik keletre. Héliosz "mindent lát és mindent hall", ezért is hívták tanúnak az eskükhöz. Ő fedezte fel Árész és Aphrodité viszonyát, és mondta el az istennő férjének, Hephaisztosznak. Héliosz a szem fényének is az ura, így képes vakokat újra látóvá tenni.

Jellem

Elsősorban az élet szeretete, vitalitás, túlpezsgő életerő jellemzi. Optimista természetű, tele van bizalommal minden és mindenki iránt. Nagylelkű és segítőkész, erős kisugárzásával sokakat képes belelkesíteni. Szüksége van arra, hogy nagyra értékeljék, dicsérjék és megbecsüljék, hajlamos lehet a színpadiasságra, a drámai fellépésre. Szereti a pompát, a luxust, a szabadságot. Előfordulhat hogy hencegővé és hatalmaskodóvá válik, de ilyenkor a nagyzási hóbortja mögött a kisebbrendűségi érzése húzódik. Erős érvényesülési vágya van, általában céltudatos. Ettől azonban még megmarad játékossága, és az élet élvezetének képessége.

Szerelem

Igazi romantikus, szenvedélyes hódító a szerelemben, és elvárja, hogy szerelmét ugyanilyen hévvel és odaadással viszonozzák. Nagyon birtokló tud lenni, viszont hajlandó mindent megadni annak, akit szeret. Nagylelkűsége, lovagiassága, bőkezűsége a partnerkapcsolataiban is megnyilvánul. Ha úgy érzi, hogy nem szeretik, büszkén felvetett fejjel elvonul.

BejelentkezésRegisztráció
Elfelejtett jelszó

Szakértőink

dr. Sahin Péter dr. Sahin Péter gasztroenterológus
dr. Apor Péter dr. Apor Péter belgyógyász, sportorvos
dr. Süli Ágota dr. Süli Ágota pszichiáter, pszichoterapeuta, gyermekterapeuta
Somogyi Andrea Somogyi Andrea pszichiáter
Bujdosó Mara Bujdosó Mara pszichológus
dr. Buhály Mónika dr. Buhály Mónika gyógyszerész
dr. Felkai Péter dr. Felkai Péter utazásorvos
dr. Pataki Gergely dr. Pataki Gergely plasztikai sebész
dr. Fekete Ferenc dr. Fekete Ferenc andrológus
Solymosi Dóra Solymosi Dóra dietetikus
dr. Kósa Zsolt dr. Kósa Zsolt szülész- nőgyógyász
dr. Nagy Andrea dr. Nagy Andrea gyermekorvos
dr. Káposzta Zoltán dr. Káposzta Zoltán neurológus
dr. Bálint Géza dr. Bálint Géza reumatológus
dr. Sánta Zsuzsa dr. Sánta Zsuzsa gyógyszerész
dr. Sáry Gyula dr. Sáry Gyula belgyógyász
Ön hova utazna szívesen nyaralni?Horoszkóp

Horoszkóp Kos Horoszkóp Bika Horoszkóp Ikrek Horoszkóp Rák
Horoszkóp Oroszlán Horoszkóp Szűz Horoszkóp Mérleg Horoszkóp Skorpió
Horoszkóp Nyilas Horoszkóp Bak Horoszkóp Vízöntő Horoszkóp Halak
Bezár