Oroszlán


(július 23. - augusztus 23.)

2017 Szeptember

Párkapcsolat

A Hónap első két harmadában a Vénusz, a szerelem és a harmónia bolygója a te oldaladon áll majd, mivel 2017 szeptember 20-áig az Oroszlán jegyében fog állni. A Vénusz ilyen elhelyezkedése szerencsés, mert megnöveli a vonzerőd, érzéki kisugárzással lát el, és biztosítja, hogy lehetőséged legyen élni az alkalommal.

Az Oroszlánon áthaladó Vénusz ráadásul két kedvező fényszöget is kap: Trigonban áll a Szaturnusszal, az Oroszlán párkapcsolati házának uralkodó bolygójával, és a Jupiterrel, a szerelem és az erotika ház uralkodó bolygójával. Ez a ritka kombináció tele van gyönyörű lehetőségekkel, kiteljesedést és boldogságot hoz számodra.

Ugyanakkor 2017 szeptember 5-e és 22-e között a Nap - az Oroszlán uralkodó bolygója - a tüzes és szenvedélyes Marssal van.

Karrier

Mivel a Vénusz, az Oroszlán karrier házának uralkodó bolygója az Oroszlán jegyében áll és kedvező fényszögeket kap, 2017 szeptemberének első két harmada tele lesz sikerekkel, presztízzsel, és képes leszel irányítani a szakmai életedet.

Az Oroszlán pénz házába egy energiahullám érkezik, amit a Nap (az Oroszlán uralkodó bolygójának) ragyogása, a Mars bátorsága és vállalkozó szelleme, és a Merkúr ügyessége és tárgyalási készsége táplálnak. 2017 utolsó harmadában pedig a pénz házad profitálni fog a Vénusz hatásából is.

Vagyis elégedett leszel a karriereddel, de leginkább az üzleti élet foglalkoztat, és az, hogyan kereshetnél új bevételi forrásokat.

Akkor fogsz tudni győzelmet aratni, ha megfelelően mérlegeled a lehetőségeidet.

Egészség

Az Oroszlánok kedélyállapota tökéletes lesz 2017 Szeptemberének első két hetében, amikor a vidám és optimista Vénusz az Oroszlán jegyében lesz.

Ugyanakkor a Nap -a csillagjegyed uralkodó bolygójának- közelsége a Marshoz (szeptember 5-e és 22-e között) belevihet olyan káros tevékenységekbe, amik balesethez, vagy fertőzéses betegségekhez vezethetnek.

Tanácsunk 2017 Szeptemberére

Fejezd be a pénzszórást, valamennyit tegyél félre, és ne csak a könnyen megszerezhető nyereség motiváljon!

 

A jegy jellegzetességei:

Az oroszlán jegy tűz elemű, uralkodó planétája a Nap.

 

Mitológia

Héliosz, a Nap és a fény istene. Nappal keletről nyugat felé egy kocsival szeli át az eget, melyet négy tüzes ló húz. Eosz, a Pirkadat halad előtte, az éjszakát pedig egy arany tálban tölti, és Okeánosz folyóján visszavitorlázik keletre. Héliosz "mindent lát és mindent hall", ezért is hívták tanúnak az eskükhöz. Ő fedezte fel Árész és Aphrodité viszonyát, és mondta el az istennő férjének, Hephaisztosznak. Héliosz a szem fényének is az ura, így képes vakokat újra látóvá tenni.

Jellem

Elsősorban az élet szeretete, vitalitás, túlpezsgő életerő jellemzi. Optimista természetű, tele van bizalommal minden és mindenki iránt. Nagylelkű és segítőkész, erős kisugárzásával sokakat képes belelkesíteni. Szüksége van arra, hogy nagyra értékeljék, dicsérjék és megbecsüljék, hajlamos lehet a színpadiasságra, a drámai fellépésre. Szereti a pompát, a luxust, a szabadságot. Előfordulhat hogy hencegővé és hatalmaskodóvá válik, de ilyenkor a nagyzási hóbortja mögött a kisebbrendűségi érzése húzódik. Erős érvényesülési vágya van, általában céltudatos. Ettől azonban még megmarad játékossága, és az élet élvezetének képessége.

Szerelem

Igazi romantikus, szenvedélyes hódító a szerelemben, és elvárja, hogy szerelmét ugyanilyen hévvel és odaadással viszonozzák. Nagyon birtokló tud lenni, viszont hajlandó mindent megadni annak, akit szeret. Nagylelkűsége, lovagiassága, bőkezűsége a partnerkapcsolataiban is megnyilvánul. Ha úgy érzi, hogy nem szeretik, büszkén felvetett fejjel elvonul.

BejelentkezésRegisztráció
Elfelejtett jelszó

Szakértőink

dr. Sáry Gyula dr. Sáry Gyula belgyógyász
dr. Pataki Gergely dr. Pataki Gergely plasztikai sebész
dr. Nagy Andrea dr. Nagy Andrea gyermekorvos
Bujdosó Mara Bujdosó Mara pszichológus
dr. Sahin Péter dr. Sahin Péter gasztroenterológus
dr. Sánta Zsuzsa dr. Sánta Zsuzsa gyógyszerész
dr. Kósa Zsolt dr. Kósa Zsolt szülész- nőgyógyász
Solymosi Dóra Solymosi Dóra dietetikus
dr. Felkai Péter dr. Felkai Péter utazásorvos
dr. Apor Péter dr. Apor Péter belgyógyász, sportorvos
dr. Káposzta Zoltán dr. Káposzta Zoltán neurológus
dr. Bálint Géza dr. Bálint Géza reumatológus
dr. Süli Ágota dr. Süli Ágota pszichiáter, pszichoterapeuta, gyermekterapeuta
dr. Fekete Ferenc dr. Fekete Ferenc andrológus
dr. Buhály Mónika dr. Buhály Mónika gyógyszerész
Somogyi Andrea Somogyi Andrea pszichiáter
Ön hova utazna szívesen nyaralni?Horoszkóp

Horoszkóp Kos Horoszkóp Bika Horoszkóp Ikrek Horoszkóp Rák
Horoszkóp Oroszlán Horoszkóp Szűz Horoszkóp Mérleg Horoszkóp Skorpió
Horoszkóp Nyilas Horoszkóp Bak Horoszkóp Vízöntő Horoszkóp Halak
Bezár