Rák


(június 22. - július 22.)

2017 Szeptember

Párkapcsolat

A Szaturnusz - a Rák párkapcsolati házának uralkodó bolygója - trigon fényszöget alkot a Vénusszal - a szerelem, szerencse és a harmónia bolygójával. Ez rendkívül jótékony hatást gyakorol rád 2017 szeptemberének első két hamradában, különösen a második héten számíthatsz párkapcsolati sikerekre, amiknek közük lesz a pénzhesz és/vagy egy felelősségteljes feladat megoldásához.

A Mars, a Rák szerelem és szexualitás házának uralkodó bolygója, olyan bolygóállásban van, ami erősen kapcsolódik a szerelem kommunikációs aspektusaihoz (beszélgetés, telefonbeszélgetés, üzenetek), az utazásokhoz, illetve a szellemi tevékenységekhez. Ezek a tényezők mind meghatározzák a mostani időszakot.

Lehet, hogy érzelmi hullámvasútra kerülsz, vagy, hogy akár egyszerre két ember iránt fogsz érdeklődni.

Karrier

A Rákok legfontosabb tulajdonságai közé tartoznak 2017 szeptemberében az értelmi képességeik, a számítási és összegzésre való képességük, a munkabírásuk és az információk továbbításában való jártasságuk, legalábbis a Mars - a Rák karrier házának uralkodó bolygója - helyzetéből itélve.

A kommunikáció nagyon fontos szerepet tölt be, mind írásbeli, mind szóbeli formában (prezentációk, beszédek, tárgyalások stb.).

A munkahelyi feladatok között lehet sok utazás vagy találkozó.

Bizonyos Rák jegyűek sokat profitálhatnak a mozgékonyságukból vagy a kézügyességükből.

Szerencsére a Rákoknak nem kell pénzügyi problémákkal számolniuk 2017 szeptemberének első két harmadában, mivel a Vénusz a Rák pénz házában tartózkodik. Talán még több is lesz a kelleténél, egy ajándék vagy szívesség révén.

A hónap utolsó harmadában szerencsés fordulatot vesz egy ingatlannal, építkezéssel, vagy mezőgazdasággal kapcsolatos ügyed.

Egészség


A Rákok rengeteg stressznek lesznek kitéve 2017 szeptemberében, és a többletenergiáik könnyen vezethetnek izgatottsághoz, a koncentrálóképességük csökkenéséhez, túlzott siettséghez, vagy a dolgok túlzásba vitelhéhez.

Tarts rövid szüneteket, hogy ellazítsd az elméd, és próbálj meg egyszerre minél kevesebb dologgal foglalkozni.

Légy óvatos utazások során, illetve veszélyes tárgyak kezelésekor, mert most könnyen érhet baleset!

Tanácsunk 2017 Szeptemberére

Járj tanfolyamra, olvass, művelődj!


 

A jegy jellegzetességei:
 

A rák jegy víz elemű, uralkodó planétája a Hold.

 

Mitológia

A görög Holdistennő, Szeléné egyben a termékenységnek, minden élő növekedésének, az otthonnak, a családnak, az éjszakának és a halálnak is az istennője. Testvérei Héliosz, a Napisten, és Eos, a Pirkadat. Héliosz ugyanakkor a férje is, de csak titokban oszthatják meg egymással az ágyukat, ilyen alkalmakkor Szeléné nem látható, ilyenkor van újhold. Szeléné egyszer megpillantotta Endymiont, a gyönyörű, fiatal istent, aki a monda szerint annyira irtózott az öregség gondolatától, hogy inkább örökre elaludt, és így őrizte meg fiatalságát és szépségét. Szeléné beleszeretett az alvó istenbe és egyesült vele, majd ötven lánygyermekkel ajándékozta meg, ami szimbolizálja a Hold princípium teljes odaadását, és a szavak nélküli összetartozás érzését.

Jellem

A rák jegyét a legcsaládcentrikusabb jegyként tartják számon. Erősen kötődik a múlthoz, a gyermekkorához, az otthonához, és gyakran jellemzi egyfajta romantikus elvágyódás a "régi szép időkbe". Élénk képzelőereje van, nagyon együttérző tud lenni, és érzékenysége miatt könnyen felzaklatja magát. Kedélye hullámzása a Hold változásaihoz hasonlítható, és többnyire nagyon befolyásolható. A lelki biztonságérzetre, védettségre vágyik, ebből adódik, hogy olykor gyerekes megnyilvánulásai vannak. Nehezére esik megválni a múlttól, ez ugyanúgy vonatkozik emberekre, mint tárgyakra, dolgokra. Erre a jegyre jellemző a "gyűjtőszenvedély", a jegy szülöttje kívülállók számára sokszor érthetetlen okokból mindent félretesz, gyűjtöget. Kitűnő megérzései vannak, és jó a zenei, művészi érzéke.

Szerelem

Gyengéd, szeretettel teli, bensőséges kapcsolatra vágyik. Soha nem fogja elfelejteni, ha egyszer becsapták, és egyébként is nagyon érzékeny, ezért nem árt vigyázni azzal, hogy mit mondunk neki. Ha egyszer meghódították, és odaadta valakinek a szívét, akkor nagyon elkötelezett és hűséges tud lenni. Kitűnő családfő és családanya, és képes bármilyen helyből otthont teremteni. Gyermekeihez talán túlságosan is ragaszkodik. Általában már a kapcsolat kezdetén aggódik a kapcsolat vége miatt.

BejelentkezésRegisztráció
Elfelejtett jelszó

Szakértőink

Somogyi Andrea Somogyi Andrea pszichiáter
dr. Sahin Péter dr. Sahin Péter gasztroenterológus
dr. Apor Péter dr. Apor Péter belgyógyász, sportorvos
Bujdosó Mara Bujdosó Mara pszichológus
dr. Süli Ágota dr. Süli Ágota pszichiáter, pszichoterapeuta, gyermekterapeuta
dr. Fekete Ferenc dr. Fekete Ferenc andrológus
dr. Kósa Zsolt dr. Kósa Zsolt szülész- nőgyógyász
dr. Nagy Andrea dr. Nagy Andrea gyermekorvos
dr. Pataki Gergely dr. Pataki Gergely plasztikai sebész
dr. Bálint Géza dr. Bálint Géza reumatológus
dr. Sánta Zsuzsa dr. Sánta Zsuzsa gyógyszerész
Solymosi Dóra Solymosi Dóra dietetikus
dr. Felkai Péter dr. Felkai Péter utazásorvos
dr. Buhály Mónika dr. Buhály Mónika gyógyszerész
dr. Sáry Gyula dr. Sáry Gyula belgyógyász
dr. Káposzta Zoltán dr. Káposzta Zoltán neurológus
Ön hova utazna szívesen nyaralni?Horoszkóp

Horoszkóp Kos Horoszkóp Bika Horoszkóp Ikrek Horoszkóp Rák
Horoszkóp Oroszlán Horoszkóp Szűz Horoszkóp Mérleg Horoszkóp Skorpió
Horoszkóp Nyilas Horoszkóp Bak Horoszkóp Vízöntő Horoszkóp Halak
Bezár