Rák


(június 22. - július 22.)

2017 június

Párkapcsolat

A Mars a Rák jegyében tartózkodik, így 2017 júniusában a szenvedélyed égőbb, az ösztöneid élesebbek, a hódítási ösztönöd nyilvánvalóbb, mint valaha. Egy pillanat alatt kialakulhat a vonzalom, az érzelmi igényeid sürgetőek, az érzéseid erőteljesek. Nem habozol sokat, hogy megtedd az első lépést, és, ha úgy érzed, a céljaidat az szolgálja a legjobban, képes vagy gyors döntéseket hozni, vagy akár őrültségekbe is belemenni.

Összességében 2017 júniusa bíztatónak tűnik, de a Szaturnusz helyzete némileg korlátozó hatással van rád, illetve kötelezettségeket ró rád.

Karrier

2017 júniusa a kezdeményezés és a cselekvés hónapja a Rákok szakmai életét tekintve.

A Rák jegyében álló Mars felkelti az ambíciódat és a vállalkozó szellemedet, arra ösztönöz, hogy vedd át az irányítást, hogy oldj meg dolgokat, és hozzákezdj a céljaid megvalósításához. A céljaid pedig elég merészek, mivel nagyon erős a versenyszellemed, és úgy érzed, van mondanivalód.

Mivel a Rák munka házában már régóta ott időzik a Szaturnusz, lehetséges, hogy a Mars segít néhány régóta tervezett projekt elindításában, amire eddig nem volt energiád vagy bátorságod.

A sikerek valószínűleg a hónap utolsó harmadában jönnek, ahogy a pénz is.

Egészség

Úgy néz ki, jó erőben vagy 2017 júniusában, de a hónap első két harmadában inkább lelkes és izgága leszel, mint fitt. A hónap utolsó harmadában leszel a legjobb formádban, amikor a Nap a Rák jegyébe lép.

Addig azonban egészségügyi kockázatoknak vagy kitéve, visszatérhetnek korábbi bajok, gyulladások, fertőzések, sérülések.

Tanácsunk 2017 júniusára

Ne siesd el a dolgokat! Jól gondolj át mindent, mielőtt cselekszel!
 

A jegy jellegzetességei:
 

A rák jegy víz elemű, uralkodó planétája a Hold.

 

Mitológia

A görög Holdistennő, Szeléné egyben a termékenységnek, minden élő növekedésének, az otthonnak, a családnak, az éjszakának és a halálnak is az istennője. Testvérei Héliosz, a Napisten, és Eos, a Pirkadat. Héliosz ugyanakkor a férje is, de csak titokban oszthatják meg egymással az ágyukat, ilyen alkalmakkor Szeléné nem látható, ilyenkor van újhold. Szeléné egyszer megpillantotta Endymiont, a gyönyörű, fiatal istent, aki a monda szerint annyira irtózott az öregség gondolatától, hogy inkább örökre elaludt, és így őrizte meg fiatalságát és szépségét. Szeléné beleszeretett az alvó istenbe és egyesült vele, majd ötven lánygyermekkel ajándékozta meg, ami szimbolizálja a Hold princípium teljes odaadását, és a szavak nélküli összetartozás érzését.

Jellem

A rák jegyét a legcsaládcentrikusabb jegyként tartják számon. Erősen kötődik a múlthoz, a gyermekkorához, az otthonához, és gyakran jellemzi egyfajta romantikus elvágyódás a "régi szép időkbe". Élénk képzelőereje van, nagyon együttérző tud lenni, és érzékenysége miatt könnyen felzaklatja magát. Kedélye hullámzása a Hold változásaihoz hasonlítható, és többnyire nagyon befolyásolható. A lelki biztonságérzetre, védettségre vágyik, ebből adódik, hogy olykor gyerekes megnyilvánulásai vannak. Nehezére esik megválni a múlttól, ez ugyanúgy vonatkozik emberekre, mint tárgyakra, dolgokra. Erre a jegyre jellemző a "gyűjtőszenvedély", a jegy szülöttje kívülállók számára sokszor érthetetlen okokból mindent félretesz, gyűjtöget. Kitűnő megérzései vannak, és jó a zenei, művészi érzéke.

Szerelem

Gyengéd, szeretettel teli, bensőséges kapcsolatra vágyik. Soha nem fogja elfelejteni, ha egyszer becsapták, és egyébként is nagyon érzékeny, ezért nem árt vigyázni azzal, hogy mit mondunk neki. Ha egyszer meghódították, és odaadta valakinek a szívét, akkor nagyon elkötelezett és hűséges tud lenni. Kitűnő családfő és családanya, és képes bármilyen helyből otthont teremteni. Gyermekeihez talán túlságosan is ragaszkodik. Általában már a kapcsolat kezdetén aggódik a kapcsolat vége miatt.

BejelentkezésRegisztráció
Elfelejtett jelszó

Szakértőink

dr. Buhály Mónika dr. Buhály Mónika gyógyszerész
dr. Fekete Ferenc dr. Fekete Ferenc andrológus
dr. Sáry Gyula dr. Sáry Gyula belgyógyász
dr. Sánta Zsuzsa dr. Sánta Zsuzsa gyógyszerész
dr. Pataki Gergely dr. Pataki Gergely plasztikai sebész
dr. Apor Péter dr. Apor Péter belgyógyász, sportorvos
Bujdosó Mara Bujdosó Mara pszichológus
Solymosi Dóra Solymosi Dóra dietetikus
dr. Bálint Géza dr. Bálint Géza reumatológus
dr. Süli Ágota dr. Süli Ágota pszichiáter, pszichoterapeuta, gyermekterapeuta
dr. Káposzta Zoltán dr. Káposzta Zoltán neurológus
dr. Kósa Zsolt dr. Kósa Zsolt szülész- nőgyógyász
dr. Nagy Andrea dr. Nagy Andrea gyermekorvos
dr. Felkai Péter dr. Felkai Péter utazásorvos
dr. Sahin Péter dr. Sahin Péter gasztroenterológus
Somogyi Andrea Somogyi Andrea pszichiáter
Ön hova utazna szívesen nyaralni?Horoszkóp

Horoszkóp Kos Horoszkóp Bika Horoszkóp Ikrek Horoszkóp Rák
Horoszkóp Oroszlán Horoszkóp Szűz Horoszkóp Mérleg Horoszkóp Skorpió
Horoszkóp Nyilas Horoszkóp Bak Horoszkóp Vízöntő Horoszkóp Halak
Bezár