Rák


(június 22. - július 22.)

2017 július

Párkapcsolat

A Nap és a Mars éppen a Rák jegyében tartózkodnak, ezért 2017 júliusának első két harmadában forr a véred, csillapíthatatlan a szenvedélyed.

A csillagok állása elég feszült, különösen a Rák szülöttei esetében; nincsenek kizárva a csapongó érzelemkitörések. A Mars hódításra ösztönöz, de ha nem vigyázol, agresszívvá tehet, konfliktusokba sodorhat. Óvatosan kell meghatároznod a szenvedélyed irányát, hogy elkerüld a kellemetlen helyzeteket.

A Vénusz - a szerelem bolygója - a Rák 12. házában tartózkodik, ami jelenthet titkos szerelmet, érzelmi függőséget, csalódást vagy elidegenedést.

Karrier

2017 júliusa rendkívül mozgalmas hónap lesz a Rákok szakmai életében, különösen a hónap első két harmada.

A Rák jegyében álló Nap és a Mars megnövelik az ambíciód, a kezdeményezőkészséged, a vezetői- és küzdőképességed.

Mivel a Mars a Rák karrier házának uralkodó bolygója, a Nap pedig általában a hiererarchiával kapcsolatos dolgokra utal, a szakmai-társadalmi státusz különösen fontossá válik a Rákok számára ebben az időszakban. Akárhová fordulsz, lehetőségeket vagy kihívásokat találsz, ezért nem maradhatsz a partvonalon, bele kell vetned magad a dolgok sűrűjébe, bíznod kell a sikerben és a győzelemben.

2017 júliusa pénzügyileg aktív hónap lesz, különösen a hónap utolsó harmadában.

Egészség

Majd kicsattansz az egészségtől, különösen a hónap első két harmada során. Ugyanakkor rengeteg stresszhatás ér, és jobban ki vagy téve a balesetek veszélyének, az elővigyázatlanság okozta sérüléseknek, égési sérüléseknek, szívrohamoknak, fertőzéseknek, gyulladásoknak..

Elég mogorva vagy, ami negatív kihatással lehet másokra is, és hajlamos vagy elsietni a dolgokat, illetve olyan kockázatokat vállalni, amik fizikai fájdalommal járhatnak.

Tanácsunk 2017 júliusára


Indíts el egy kezdeményezést, vagy vegyél részt egy versenyen.

 

A jegy jellegzetességei:
 

A rák jegy víz elemű, uralkodó planétája a Hold.

 

Mitológia

A görög Holdistennő, Szeléné egyben a termékenységnek, minden élő növekedésének, az otthonnak, a családnak, az éjszakának és a halálnak is az istennője. Testvérei Héliosz, a Napisten, és Eos, a Pirkadat. Héliosz ugyanakkor a férje is, de csak titokban oszthatják meg egymással az ágyukat, ilyen alkalmakkor Szeléné nem látható, ilyenkor van újhold. Szeléné egyszer megpillantotta Endymiont, a gyönyörű, fiatal istent, aki a monda szerint annyira irtózott az öregség gondolatától, hogy inkább örökre elaludt, és így őrizte meg fiatalságát és szépségét. Szeléné beleszeretett az alvó istenbe és egyesült vele, majd ötven lánygyermekkel ajándékozta meg, ami szimbolizálja a Hold princípium teljes odaadását, és a szavak nélküli összetartozás érzését.

Jellem

A rák jegyét a legcsaládcentrikusabb jegyként tartják számon. Erősen kötődik a múlthoz, a gyermekkorához, az otthonához, és gyakran jellemzi egyfajta romantikus elvágyódás a "régi szép időkbe". Élénk képzelőereje van, nagyon együttérző tud lenni, és érzékenysége miatt könnyen felzaklatja magát. Kedélye hullámzása a Hold változásaihoz hasonlítható, és többnyire nagyon befolyásolható. A lelki biztonságérzetre, védettségre vágyik, ebből adódik, hogy olykor gyerekes megnyilvánulásai vannak. Nehezére esik megválni a múlttól, ez ugyanúgy vonatkozik emberekre, mint tárgyakra, dolgokra. Erre a jegyre jellemző a "gyűjtőszenvedély", a jegy szülöttje kívülállók számára sokszor érthetetlen okokból mindent félretesz, gyűjtöget. Kitűnő megérzései vannak, és jó a zenei, művészi érzéke.

Szerelem

Gyengéd, szeretettel teli, bensőséges kapcsolatra vágyik. Soha nem fogja elfelejteni, ha egyszer becsapták, és egyébként is nagyon érzékeny, ezért nem árt vigyázni azzal, hogy mit mondunk neki. Ha egyszer meghódították, és odaadta valakinek a szívét, akkor nagyon elkötelezett és hűséges tud lenni. Kitűnő családfő és családanya, és képes bármilyen helyből otthont teremteni. Gyermekeihez talán túlságosan is ragaszkodik. Általában már a kapcsolat kezdetén aggódik a kapcsolat vége miatt.

Bejelentkezés



Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Szakértőink

dr. Sánta Zsuzsa dr. Sánta Zsuzsa gyógyszerész
dr. Bálint Géza dr. Bálint Géza reumatológus
dr. Felkai Péter dr. Felkai Péter utazásorvos
Solymosi Dóra Solymosi Dóra dietetikus
dr. Sahin Péter dr. Sahin Péter gasztroenterológus
dr. Káposzta Zoltán dr. Káposzta Zoltán neurológus
dr. Pataki Gergely dr. Pataki Gergely plasztikai sebész
dr. Apor Péter dr. Apor Péter belgyógyász, sportorvos
dr. Nagy Andrea dr. Nagy Andrea gyermekorvos
dr. Buhály Mónika dr. Buhály Mónika gyógyszerész
dr. Kósa Zsolt dr. Kósa Zsolt szülész- nőgyógyász
dr. Süli Ágota dr. Süli Ágota pszichiáter, pszichoterapeuta, gyermekterapeuta
Somogyi Andrea Somogyi Andrea pszichiáter
Bujdosó Mara Bujdosó Mara pszichológus
dr. Fekete Ferenc dr. Fekete Ferenc andrológus
dr. Sáry Gyula dr. Sáry Gyula belgyógyász




Ön hova utazna szívesen nyaralni?







Horoszkóp

Horoszkóp Kos Horoszkóp Bika Horoszkóp Ikrek Horoszkóp Rák
Horoszkóp Oroszlán Horoszkóp Szűz Horoszkóp Mérleg Horoszkóp Skorpió
Horoszkóp Nyilas Horoszkóp Bak Horoszkóp Vízöntő Horoszkóp Halak
Bezár