Rák


(június 22. - július 22.)

2018 Június

Párkapcsolat

Az előző hónap végén a Mars visszatért a Rák erotika és szenvedély házába, csak ezúttal retrográd mozgásban van, és ez 2018 Júniusában sem lesz másként.

A Mars régi érzelmi sebeket tép fel, és szokatlan szerelmi ügyekbe kever, gyakran nehéz döntéseket kell hoznod, el kell majd gondolkodnod a szexualitásról, szabad szerelemről, kalandokról, vagy akár az  apaságról/anyaságról.

A Mars 2018 Június 30.-a után ismét direkt mozgást fog végezni, ezen idopont előtt korai lenne terveket készíteni vagy döntéseket hozni, mivel vagy nem lesz a birtokodban elég információ, vagy a körülmények változnak meg.

Viszont a helyzet már 2018 Június 17-étol javulni kezd majd, amikor a Vénusz, a szerelem bolygója a Rák jegyébe ér.

Karrier

A Rákok munkakörnyezete sokkal nyugodtabb lesz 2018 Júniusában az elozo hónapokhoz viszonyítva.

Lehet, hogy nem leszel elképesztően hatékony, vagy kimagaslóan sikeres, de legalább nem fogod halálra izgulni magad.
2018 Júniusa megfelelő hónap az elmélkedésre, a konszolidációra, esetleg az átszervezésekre, átrendezésekre, átnevezésekre.

Megfelelő felkészültség, türelem, és tudás mellett 2018 Júniusának utolsó hónapja meghozhatja az eredményeket amikre régóta vártál. A sikerek Júliusban is folytatódnak majd.

Ugyanakkor a Június a Rákok kreatív képességeit is felszínre hozhatja. Itt az ideje, hogy a korábban félbehagyott kezdeményezéseidet újból elővedd, illetve, hogy karbantartsd a ritkán használt készségeidet.

A Rákok pénzügyi helyzete 2018 Június 17.-e után javulásnak indul, 20-ára már kielégítő lesz.

Egészség

Nem leszel ugyan a legjobb formában, de jobban fogod érezni magad mint az előző hónapokban.
A Mars 2018 Májusának végén elhagyta a Rák betegség házát, vagyis a vészhelyzetek, akut betegségek, és a legnagyobb veszélyek -egyenlőre- megszűntek.

A fizikai és lelki egészséged érezhetően javulni fog 2018 Júniusának második része felé közeledve.
De bármennyire is jól éreznéd magad, tartózkodj a káros szenvedélyektol, és vigyázz magadra, mert a Szaturnusz a Rák betegség házában tartózkodik.

Tanácsunk 2018 Júniusára

Ha valamit meg akarsz szerezni, légy diszkrét és diplomatikus!

A jegy jellegzetességei:

A rák jegy víz elemű, uralkodó planétája a Hold.

Mitológia

A görög Holdistennő, Szeléné egyben a termékenységnek, minden élő növekedésének, az otthonnak, a családnak, az éjszakának és a halálnak is az istennője. Testvérei Héliosz, a Napisten, és Eos, a Pirkadat. Héliosz ugyanakkor a férje is, de csak titokban oszthatják meg egymással az ágyukat, ilyen alkalmakkor Szeléné nem látható, ilyenkor van újhold. Szeléné egyszer megpillantotta Endymiont, a gyönyörű, fiatal istent, aki a monda szerint annyira irtózott az öregség gondolatától, hogy inkább örökre elaludt, és így őrizte meg fiatalságát és szépségét. Szeléné beleszeretett az alvó istenbe és egyesült vele, majd ötven lánygyermekkel ajándékozta meg, ami szimbolizálja a Hold princípium teljes odaadását, és a szavak nélküli összetartozás érzését.

Jellem

A rák jegyét a legcsaládcentrikusabb jegyként tartják számon. Erősen kötődik a múlthoz, a gyermekkorához, az otthonához, és gyakran jellemzi egyfajta romantikus elvágyódás a "régi szép időkbe". Élénk képzelőereje van, nagyon együttérző tud lenni, és érzékenysége miatt könnyen felzaklatja magát. Kedélye hullámzása a Hold változásaihoz hasonlítható, és többnyire nagyon befolyásolható. A lelki biztonságérzetre, védettségre vágyik, ebből adódik, hogy olykor gyerekes megnyilvánulásai vannak. Nehezére esik megválni a múlttól, ez ugyanúgy vonatkozik emberekre, mint tárgyakra, dolgokra. Erre a jegyre jellemző a "gyűjtőszenvedély", a jegy szülöttje kívülállók számára sokszor érthetetlen okokból mindent félretesz, gyűjtöget. Kitűnő megérzései vannak, és jó a zenei, művészi érzéke.

Szerelem

Gyengéd, szeretettel teli, bensőséges kapcsolatra vágyik. Soha nem fogja elfelejteni, ha egyszer becsapták, és egyébként is nagyon érzékeny, ezért nem árt vigyázni azzal, hogy mit mondunk neki. Ha egyszer meghódították, és odaadta valakinek a szívét, akkor nagyon elkötelezett és hűséges tud lenni. Kitűnő családfő és családanya, és képes bármilyen helyből otthont teremteni. Gyermekeihez talán túlságosan is ragaszkodik. Általában már a kapcsolat kezdetén aggódik a kapcsolat vége miatt.

BejelentkezésRegisztráció
Elfelejtett jelszó

Szakértőink

dr. Sánta Zsuzsa dr. Sánta Zsuzsa gyógyszerész
dr. Felkai Péter dr. Felkai Péter utazásorvos
dr. Apor Péter dr. Apor Péter belgyógyász, sportorvos
dr. Bálint Géza dr. Bálint Géza reumatológus
dr. Kósa Zsolt dr. Kósa Zsolt szülész- nőgyógyász
dr. Sahin Péter dr. Sahin Péter gasztroenterológus
dr. Fekete Ferenc dr. Fekete Ferenc andrológus
dr. Buhály Mónika dr. Buhály Mónika gyógyszerész
dr. Káposzta Zoltán dr. Káposzta Zoltán neurológus
dr. Sáry Gyula dr. Sáry Gyula belgyógyász
Somogyi Andrea Somogyi Andrea pszichiáter
dr. Pataki Gergely dr. Pataki Gergely plasztikai sebész
Solymosi Dóra Solymosi Dóra dietetikus
dr. Süli Ágota dr. Süli Ágota pszichiáter, pszichoterapeuta, gyermekterapeuta
dr. Nagy Andrea dr. Nagy Andrea gyermekorvos
Bujdosó Mara Bujdosó Mara pszichológus
Ön hova utazna szívesen nyaralni?Horoszkóp

Horoszkóp Kos Horoszkóp Bika Horoszkóp Ikrek Horoszkóp Rák
Horoszkóp Oroszlán Horoszkóp Szűz Horoszkóp Mérleg Horoszkóp Skorpió
Horoszkóp Nyilas Horoszkóp Bak Horoszkóp Vízöntő Horoszkóp Halak
Bezár