Rák


(június 22. - július 22.)

2018 Május

Párkapcsolat


2018 Májusa nem a legkényelmesebb hónap a Rákok számára párkapcsolati szempontból.
A Rák párkapcsolati házának uralkodó bolygója, valamint a Rák szerelem és szexualitás házának uralkodó bolygója nehéz helyzetben vannak, rossz fényszögeket kapnak. Az általános hangulat a frusztrációé és a gátlásoké.

Lehet, hogy semmi komoly nem történik, de lehet, hogy csalódni fogsz. Az is lehet, hogy a párkapcsolat kemény időszakon megy át, külső okok miatt. Vagy, hogy a sok felelősség (különösen szakmai téren) hatására nem sok időt hagynak egy normális párkapcsolat ápolására.

Ennek ellenére a Telihold (2018 Május 9-11-ig) körüli időszak, ami tele lesz érzelmekkel és szenvedéllyel, fontos elorelépést hozhat a Rákok életébe a szerelem vagy az erotika terén.

Karrier

2018 Májusában végre a helyükre kerülnek a dolgok.

A Vénusz a Rák karrier házában tartózkodik (ezúttal direkt mozgást végez), ami szerencsét, a feljebbvalók támogatását, tehetségből, vagy kapcsolatokból fakadó sikereket ígér, különösen a hónap első része során.

Szintén a Rák karrier házában a Merkúr is ismét direkt mozgásba kezd, ami a korábbi retrográd bizonytalansága után most úgy tűnik, hogy segít elhozni az előrehaladáshoz szükséges megújulásokat.

2018 Májusában nagy a siker esélye, de az erőfeszítéseknek is nagyoknak kell lenniük. Számíts kemény munkára, és kerüld a színfal mögötti machinációkat, mert az ellenségeid aktivizálódhatnak.
A Rákok pénzügyei buktató nélkül haladnak a hónap elso két harmadában.

Egészség

Most az egészséged a legfontosabb! Minden mást tegyél félre, 2018 áprilisában nem hagyhatod, hogy kimenjen a fejedből.

A Rák betegség háza kedvezőtlen fényszögeket kap, és ha nem ápolod a betegségeidet, még a legenyhébb problémák is komollyá válhatnak.

Most az egészség minden másnál előbbre való! Bármilyen nagy is a baj az élet más területein, 2018 Áprilisában nem hagyhatod, hogy az egészséged kimenjen a fejedből!

Tanácsunk 2018 Májusára

Ha valamit meg akarsz szerezni, légy diszkrét és diplomatikus!

A jegy jellegzetességei:

A rák jegy víz elemű, uralkodó planétája a Hold.

Mitológia

A görög Holdistennő, Szeléné egyben a termékenységnek, minden élő növekedésének, az otthonnak, a családnak, az éjszakának és a halálnak is az istennője. Testvérei Héliosz, a Napisten, és Eos, a Pirkadat. Héliosz ugyanakkor a férje is, de csak titokban oszthatják meg egymással az ágyukat, ilyen alkalmakkor Szeléné nem látható, ilyenkor van újhold. Szeléné egyszer megpillantotta Endymiont, a gyönyörű, fiatal istent, aki a monda szerint annyira irtózott az öregség gondolatától, hogy inkább örökre elaludt, és így őrizte meg fiatalságát és szépségét. Szeléné beleszeretett az alvó istenbe és egyesült vele, majd ötven lánygyermekkel ajándékozta meg, ami szimbolizálja a Hold princípium teljes odaadását, és a szavak nélküli összetartozás érzését.

Jellem

A rák jegyét a legcsaládcentrikusabb jegyként tartják számon. Erősen kötődik a múlthoz, a gyermekkorához, az otthonához, és gyakran jellemzi egyfajta romantikus elvágyódás a "régi szép időkbe". Élénk képzelőereje van, nagyon együttérző tud lenni, és érzékenysége miatt könnyen felzaklatja magát. Kedélye hullámzása a Hold változásaihoz hasonlítható, és többnyire nagyon befolyásolható. A lelki biztonságérzetre, védettségre vágyik, ebből adódik, hogy olykor gyerekes megnyilvánulásai vannak. Nehezére esik megválni a múlttól, ez ugyanúgy vonatkozik emberekre, mint tárgyakra, dolgokra. Erre a jegyre jellemző a "gyűjtőszenvedély", a jegy szülöttje kívülállók számára sokszor érthetetlen okokból mindent félretesz, gyűjtöget. Kitűnő megérzései vannak, és jó a zenei, művészi érzéke.

Szerelem

Gyengéd, szeretettel teli, bensőséges kapcsolatra vágyik. Soha nem fogja elfelejteni, ha egyszer becsapták, és egyébként is nagyon érzékeny, ezért nem árt vigyázni azzal, hogy mit mondunk neki. Ha egyszer meghódították, és odaadta valakinek a szívét, akkor nagyon elkötelezett és hűséges tud lenni. Kitűnő családfő és családanya, és képes bármilyen helyből otthont teremteni. Gyermekeihez talán túlságosan is ragaszkodik. Általában már a kapcsolat kezdetén aggódik a kapcsolat vége miatt.

BejelentkezésRegisztráció
Elfelejtett jelszó

Szakértőink

dr. Apor Péter dr. Apor Péter belgyógyász, sportorvos
dr. Buhály Mónika dr. Buhály Mónika gyógyszerész
dr. Bálint Géza dr. Bálint Géza reumatológus
dr. Káposzta Zoltán dr. Káposzta Zoltán neurológus
dr. Sánta Zsuzsa dr. Sánta Zsuzsa gyógyszerész
Solymosi Dóra Solymosi Dóra dietetikus
dr. Kósa Zsolt dr. Kósa Zsolt szülész- nőgyógyász
dr. Pataki Gergely dr. Pataki Gergely plasztikai sebész
dr. Nagy Andrea dr. Nagy Andrea gyermekorvos
dr. Felkai Péter dr. Felkai Péter utazásorvos
dr. Fekete Ferenc dr. Fekete Ferenc andrológus
dr. Sahin Péter dr. Sahin Péter gasztroenterológus
dr. Süli Ágota dr. Süli Ágota pszichiáter, pszichoterapeuta, gyermekterapeuta
Bujdosó Mara Bujdosó Mara pszichológus
Somogyi Andrea Somogyi Andrea pszichiáter
dr. Sáry Gyula dr. Sáry Gyula belgyógyász
Ön hova utazna szívesen nyaralni?Horoszkóp

Horoszkóp Kos Horoszkóp Bika Horoszkóp Ikrek Horoszkóp Rák
Horoszkóp Oroszlán Horoszkóp Szűz Horoszkóp Mérleg Horoszkóp Skorpió
Horoszkóp Nyilas Horoszkóp Bak Horoszkóp Vízöntő Horoszkóp Halak
Bezár