Skorpió


(október 24. - november 22.)

2019 Május


Párkapcsolat


2019 májusában a párkapcsolatok kiemelt szerephez jutnak a Skorpiók életében. A Nap, a Merkúr és a Vénusz mind áthaladnak a Skorpió párkapcsolati házán. A Vénusz különösen fontos, mivel a szerelem bolygója, és egyben a Skorpió párkapcsolati házának uralkodó bolygója.

Kedvezőek a kilátások, különösen a hónap első két harmadában. A Nap-Merkúr-Vénusz hármas kedvező fényszöget alkot a Jupiterrel, a Nagyobbik Jótevővel, és a szenvedélyes Plútóval.

Ebben az időszakban a Skorpiók rengeteget ismerkednek. Sok emberrel fogsz találkozni, társasági eseményekre jársz, csapatokat építesz, és így tovább. Ezek mind hozzájárulnak ahhoz, hogy olyan helyzetbe kerülhess, ahol megtalálhatod a párod, vagy, hogy jól érezhessétek magatokat együtt, ha már van; de az általános boldogságérzetedhez is.

A kommunikáció döntő fontossággal bírhat; 2019 májusa lehetőséget biztosít a Skorpiók számára, hogy tisztázzanak régóta húzódó ügyeket.


Karrier


2019 májusa megfelelő időpont szövetségek kötéséhez, tervek készítéséhez. Ebben az időszakban kiemelt fontosságú a kapcsolatépítés, amire bőven lesz lehetőséget megbeszélések, értekezletek és közös projectek során.

Kedvezőek a kilátások új csapatmunkák számára, a régiek eredményei is beérnek. Megállapodások köttetnek, kedvező szerződéseket írhatsz alá. Rengeteg ügyfeled lesz, a siker garantált. Szeretet és támogatás övez, érzed, hogy egy nagyobb közösség részeként dolgozol.

Ezzel együtt egy csendes háború is zajlik a pénzügyek terén. 2019 májusában a Skorpióknak nem lesz könnyű pénzhez jutni. Rengeteg erőfeszítésre, kitartásra és türelemre lesz szükséged. Az erőforrásaidat csak aprólékos tervezéssel és óvatossággal őrizheted meg.


Egészség


2019 májusában a Mars retrográd mozgásának köszönhetően a Skorpiók nem sok jóra számíthatnak egészségügyi szempontból, két okból sem: a Mars a Skorpió uralkodó bolygója, és egyben a Skorpió betegség házának uralkodó bolygója.

Bár alapvetően jó karban vagy, nem most van itt az ideje, hogy próbára tedd a tűrőképességedet. Válaszd az arany középutat, legalábbis egyelőre: ne vigyél túlzásba semmit, de aszkéta se legyél.


Tanácsunk 2019 májusára


Élj minél társaságibb életet, vegyél részt eszmecserékben, bővítsd az ismeretségi körödet!

BejelentkezésRegisztráció
Elfelejtett jelszó

Szakértőink

dr. Buhály Mónika dr. Buhály Mónika gyógyszerész
dr. Káposzta Zoltán dr. Káposzta Zoltán neurológus
dr. Fekete Ferenc dr. Fekete Ferenc andrológus
dr. Sahin Péter dr. Sahin Péter gasztroenterológus
dr. Felkai Péter dr. Felkai Péter utazásorvos
Solymosi Dóra Solymosi Dóra dietetikus
dr. Apor Péter dr. Apor Péter belgyógyász, sportorvos
Bujdosó Mara Bujdosó Mara pszichológus
dr. Sáry Gyula dr. Sáry Gyula belgyógyász
dr. Pataki Gergely dr. Pataki Gergely plasztikai sebész
dr. Bálint Géza dr. Bálint Géza reumatológus
dr. Kósa Zsolt dr. Kósa Zsolt szülész- nőgyógyász
Somogyi Andrea Somogyi Andrea pszichiáter
dr. Nagy Andrea dr. Nagy Andrea gyermekorvos
dr. Sánta Zsuzsa dr. Sánta Zsuzsa gyógyszerész
dr. Süli Ágota dr. Süli Ágota pszichiáter, pszichoterapeuta, gyermekterapeuta
Szerelmes gondolatok

Milyen gyakran mondja el kedvesének, hogy szereti?


Horoszkóp

Horoszkóp Kos Horoszkóp Bika Horoszkóp Ikrek Horoszkóp Rák
Horoszkóp Oroszlán Horoszkóp Szűz Horoszkóp Mérleg Horoszkóp Skorpió
Horoszkóp Nyilas Horoszkóp Bak Horoszkóp Vízöntő Horoszkóp Halak
Bezár