Skorpió


(október 24. - november 22.)

2018 Május

Párkapcsolat

A Vénusz, a szelem bolygója és a Skorpió párkapcsolati házának uralkodó bolygója bűnbánatot tart. 2018 Májusa az utolsó hónap amikor még korlátok közé lesz szorítva a Skorpió munka, betegség és kötelesség házában. Júniustól kezdődően kiszabadul és elhozza a régóta esedékes boldogságot.

Egyenlőre azonban a dolgok bonyolultak. A megoldások már láthatóak (különösen kommunikáció révén), de a Skorpiók párkapcsolatainak még nehézségek egész során kell átmenniük, vagy az egyik, vagy a másik fél miatt, esetleg külső tényezők hatására (úgy mint szakmai, pénzügyi, vagy egészségügyi problémák).

A Nap és a Plútó által formált Trigon fényszög arra utal, hogy a kapcsolat változáson vagy fejlődésen megy keresztül, ami meg fogja erősíteni.

Karrier

2018 Májusában fordulat várható a Skorpiók szakmai életében. Miután a Skorpió munka házában álló Vénusz folytatja direkt mozgását Április 15-től, Május 3-án a Merkúr is így tesz, ugyanabban a házban.

A dolgok tisztábbak lettek és már pontosan tudod, min kell változtatnod, illetve mit kell átgondolnod, de még van hová fejlődni, lesz még pár buktató az út során amíg sikerül teljesen optimalizálnod a munkádat. Egyenlőre sikerül nagyobb bevételre szert tenned.

2018 Májusában a Skorpiók zsebét égeti a pénz, és még a sok pénz sem lesz elég, főleg, ha rossz döntéseket hozol.

A szakmai együttműködések rendkívül fontosak lesznek a Skorpió szülötteinek a hónap egésze során.

Egészség

2018 Májusa során nem lesz nehéz figyelni az egészségedre, pozitív eredményekre számíthatsz.

A mostani időszak megfelelő az orvosi kezelések, diéták, terápiák, életmód változások, testápolás, és kozmetika számára, különösen a hónap első fele.

2018 Májusának utolsó harmadában óvatosnak kell lenned.

Tanácsunk 2018 Májusára

Kutass, elemezz, nyomozz! Olvass el egy pszichológiai, asztrológiai, tarot, illetve mágia témájú könyvet!

A jegy jellegzetességei:

A skorpió jegy a víz elemhez tartozik, uralkodó bolygója a Plútó.

 

Mitológia

Orion, a vadász nagyon öntelt volt, és azzal fenyegetőzött, hogy kiírtja Kréta összes vadját. Erre válaszul az istenek elküldték a Skorpiót, hogy ölje meg Oriont a fullánkjával, és ezzel vessen véget a fenyegetőzéseknek. Végül mindketten az égre kerültek, de csillagképük egymástól 180°-os távolságra található: így amikor a Skorpió feljön délen, az Orion akkor süllyed az északi horizont alá.

Jellem

Nagyon titokzatos, nem szeret magáról túl sokat elárulni, s talán éppen ezért képes másokat nagyon hamar kiismerni és eltalálni a másik legfájóbb pontját. Erős akaratú, kitartó, törekvő, és többnyire fontos számára a hatalom. Nyugalma és keménysége csak látszólagos, valójában nagyon sérülékeny és finom érzésű. Kissé önfejű, olykor a végletekig ragaszkodik a véleményéhez. Hihetetlenül erős regenerációs képessége van, minden helyzetből képes talpra állni. Jó érzéke van a kutatómunkához, a titkok feltárásához, általában érdeklik a misztikus, elvont dolgok. Gyakran nagyon karizmatikus személyiség, aki nagy hatással van másokra. Hatalmas önfegyelemmel bír, ugyanakkor bizonyos dolgokban mértéktelen, képes az önpusztításig kiállni a számára fontos ügyek mellett.

Szerelem

Nagyon szenvedélyes típus, a szexualitás hihetetlenül fontos számára. Ha szerelmes, akkor halálosan szerelmes, ennek ellenére érzelmeit ritkán fedi fel teljesen, mert szereti a helyzeteket az ellenőrzése alatt tartani. Nem bírja a kiszolgáltatottságot, és gyakran hiányzik belőle az eredendő bizalom. Miközben szkeptikus, bizalmatlan, és fél az odaadástól, mélyen vágyik egy mély, igazi kapcsolatra. Vonzódik a válsághelyzetekhez, ő az, aki egyáltalán nem nevezhető konfliktuskerülőnek.

BejelentkezésRegisztráció
Elfelejtett jelszó

Szakértőink

Solymosi Dóra Solymosi Dóra dietetikus
dr. Kósa Zsolt dr. Kósa Zsolt szülész- nőgyógyász
dr. Felkai Péter dr. Felkai Péter utazásorvos
dr. Bálint Géza dr. Bálint Géza reumatológus
dr. Nagy Andrea dr. Nagy Andrea gyermekorvos
Somogyi Andrea Somogyi Andrea pszichiáter
dr. Pataki Gergely dr. Pataki Gergely plasztikai sebész
dr. Sáry Gyula dr. Sáry Gyula belgyógyász
dr. Sánta Zsuzsa dr. Sánta Zsuzsa gyógyszerész
dr. Fekete Ferenc dr. Fekete Ferenc andrológus
dr. Buhály Mónika dr. Buhály Mónika gyógyszerész
dr. Sahin Péter dr. Sahin Péter gasztroenterológus
dr. Süli Ágota dr. Süli Ágota pszichiáter, pszichoterapeuta, gyermekterapeuta
dr. Káposzta Zoltán dr. Káposzta Zoltán neurológus
dr. Apor Péter dr. Apor Péter belgyógyász, sportorvos
Bujdosó Mara Bujdosó Mara pszichológus
Ön hova utazna szívesen nyaralni?Horoszkóp

Horoszkóp Kos Horoszkóp Bika Horoszkóp Ikrek Horoszkóp Rák
Horoszkóp Oroszlán Horoszkóp Szűz Horoszkóp Mérleg Horoszkóp Skorpió
Horoszkóp Nyilas Horoszkóp Bak Horoszkóp Vízöntő Horoszkóp Halak
Bezár