Skorpió


(október 24. - november 22.)

2018 Június

Párkapcsolat

2018 Júniusának első része kissé kényelmetlen lesz a szerelmi életed szempontjából, mert a Vénusz, a Skorpió párkapcsolati házának uralkodó bolygója a 8. házadban áll. A Vénusz ebben a pozícióban felerosíti a félelmeidet és a kétségeidet, túlzott vizsgálódásokra késztet, és gyanakvóvá, féltékennyé tesz.

Nem szabad engedned ezeknek a csábításoknak, különösen most, amikor a harcos Mars a Skorpió jegyében van, és retrográd mozgást végez. Az idegesség könnyen konfliktusokhoz vezethet, tehát légy óvatos!

2018 Június 17-én a Vénusz a Skorpió 9. házába lép, ami már jóval gyengédebb és engedékenyebb pozíció. A kapcsolataid nyugodtabbá válnak, és újratöltodnek.


Most van lehetoség a kölcsönös vonzalom növelésére, egy közös spirituális vagy kulturális érdeklodési körön keresztül. Szintén kedvez az ido a távkapcsolatoknak.

Karrier

Sajnos a Skorpiók szakmai útjába mintha akadályok gördülnének Júniusban. A Mars, a kezdeményezés és a cselekvés bolygója a Skorpió jegyében áll, de retrográd mozgásban van. Vagyis épp akkor okozhat gondokat, amikor a legkevésbé számítasz rá.

2018 Júniusának elso két harmadában a Nap, a Skorpió karrier házának uralkodó bolygója szintén nincs a legjobb pozícióban: bonyodalmas házban van, és szemben áll a Szaturnusszal. Mivel a Nap-Szaturnusz szembenállás a Skorpió pénz házainak tengelyén áll, a hónap fo nehézsége anyagi természetu lesz.

Legyél különösen óvatos a közös pénzügyi érdekeltségekkel, amiken valakivel osztozol: például munkatársak, partnerek, család, és így tovább.

Úgy néz ki, hogy 2018 Júniusában a Skorpiók többi problémája az átgondolatlan cselekvésbol származik. Világos célokra, tervekre és türelemre van szükséged!

Egészség

Egészségügyi szempontból a Skorpiókra sok veszély leselkedik, tehát légy óvatos!

Kezelj minden megbetegedést a legnagyobb odafigyeléssel, egyensúlyozd ki az életedet, és ne habozz elmenni az orvoshoz még a látszólag apró rosszullétek esetén sem!

2018 Júniusában a Skorpiók a sérüléseknek, baleseteknek és támadásoknak is ki vannak téve. Óvatosság mindenek elott!

Tanácsunk 2018 Júniusára

Kerülj minden olyan helyzetet ami konfliktusba vagy eroszakba torkollhat!

A jegy jellegzetességei:

A skorpió jegy a víz elemhez tartozik, uralkodó bolygója a Plútó.

 

Mitológia

Orion, a vadász nagyon öntelt volt, és azzal fenyegetőzött, hogy kiírtja Kréta összes vadját. Erre válaszul az istenek elküldték a Skorpiót, hogy ölje meg Oriont a fullánkjával, és ezzel vessen véget a fenyegetőzéseknek. Végül mindketten az égre kerültek, de csillagképük egymástól 180°-os távolságra található: így amikor a Skorpió feljön délen, az Orion akkor süllyed az északi horizont alá.

Jellem

Nagyon titokzatos, nem szeret magáról túl sokat elárulni, s talán éppen ezért képes másokat nagyon hamar kiismerni és eltalálni a másik legfájóbb pontját. Erős akaratú, kitartó, törekvő, és többnyire fontos számára a hatalom. Nyugalma és keménysége csak látszólagos, valójában nagyon sérülékeny és finom érzésű. Kissé önfejű, olykor a végletekig ragaszkodik a véleményéhez. Hihetetlenül erős regenerációs képessége van, minden helyzetből képes talpra állni. Jó érzéke van a kutatómunkához, a titkok feltárásához, általában érdeklik a misztikus, elvont dolgok. Gyakran nagyon karizmatikus személyiség, aki nagy hatással van másokra. Hatalmas önfegyelemmel bír, ugyanakkor bizonyos dolgokban mértéktelen, képes az önpusztításig kiállni a számára fontos ügyek mellett.

Szerelem

Nagyon szenvedélyes típus, a szexualitás hihetetlenül fontos számára. Ha szerelmes, akkor halálosan szerelmes, ennek ellenére érzelmeit ritkán fedi fel teljesen, mert szereti a helyzeteket az ellenőrzése alatt tartani. Nem bírja a kiszolgáltatottságot, és gyakran hiányzik belőle az eredendő bizalom. Miközben szkeptikus, bizalmatlan, és fél az odaadástól, mélyen vágyik egy mély, igazi kapcsolatra. Vonzódik a válsághelyzetekhez, ő az, aki egyáltalán nem nevezhető konfliktuskerülőnek.

BejelentkezésRegisztráció
Elfelejtett jelszó

Szakértőink

dr. Fekete Ferenc dr. Fekete Ferenc andrológus
dr. Káposzta Zoltán dr. Káposzta Zoltán neurológus
dr. Buhály Mónika dr. Buhály Mónika gyógyszerész
dr. Bálint Géza dr. Bálint Géza reumatológus
Somogyi Andrea Somogyi Andrea pszichiáter
Bujdosó Mara Bujdosó Mara pszichológus
dr. Nagy Andrea dr. Nagy Andrea gyermekorvos
dr. Sahin Péter dr. Sahin Péter gasztroenterológus
dr. Süli Ágota dr. Süli Ágota pszichiáter, pszichoterapeuta, gyermekterapeuta
dr. Pataki Gergely dr. Pataki Gergely plasztikai sebész
dr. Felkai Péter dr. Felkai Péter utazásorvos
dr. Sáry Gyula dr. Sáry Gyula belgyógyász
dr. Apor Péter dr. Apor Péter belgyógyász, sportorvos
Solymosi Dóra Solymosi Dóra dietetikus
dr. Sánta Zsuzsa dr. Sánta Zsuzsa gyógyszerész
dr. Kósa Zsolt dr. Kósa Zsolt szülész- nőgyógyász
Ön hova utazna szívesen nyaralni?Horoszkóp

Horoszkóp Kos Horoszkóp Bika Horoszkóp Ikrek Horoszkóp Rák
Horoszkóp Oroszlán Horoszkóp Szűz Horoszkóp Mérleg Horoszkóp Skorpió
Horoszkóp Nyilas Horoszkóp Bak Horoszkóp Vízöntő Horoszkóp Halak
Bezár