Skorpió


(október 24. - november 22.)

2017 Szeptember

Párkapcsolat

2017 Szeptembere a romantika és az érzékiség hullámait zúdítja rád, mivel a Vénusz és a Mars mindketten a Skorpió szerelmi házában tartózkodnak.

A Vénusz a szerelem bolygója és a párkapcsolati házad uralkodó bolygója, a Mars pedig a vágy és a hódítás bolygója. Egy ilyen bolygóformáció elemi erejű szenvedélyt jelent, és erős, ösztönös vonzódást, ami érzelmi is szexuális vágyban egyaránt testet ölt.

2017 Szeptemberében a Skorpiók a szerelmet öncélnak tekintik, nem társadalmilag elfogadott kapcsolatnak, vagy szerződésnek - sem az írott, sem az íratlan szabályok nem számítanak. Számíts rá, hogy szerelmes leszel, és, hogy olyan testi élményekben lesz részed, mint még soha!

Az idősebb párok esetében a szeptember kiváló időszak az intimitás újraéléséhez, sőt, akár a gyereknemzéshez is.

Karrier

2017 Szeptembere kreatív hónap lesz, a Skorpiók kifejezőereje most van a csúcson, az üzenetek és érzelmek célba juttatását példa nélküli hatékonysággal végzed.

A mostani időszak kedvez a művészi tevékenységeknek, és minden olyasminek, aminek a képzelőerőhöz van köze; prezentációk, show műsorok, promóciós kampányok. A sportoknak szintén kedvez az idő.

A Skorpió karrier házának uralkodó bolygója pozíciójánál fogva kedvez az intellektuális tevékenységeknek, de a kommunikációs, utazási és kereskedelmi ügyleteknek is.

Pénzügyi téren 2017 Szeptembere sajnos nem lesz túl bőséges hónap a Skorpiók számára. De a hónap második részében legalább tisztázódik néhány dolog. Ezen kívül a meggyőzőerőd elég nagy lesz, amit tárgyalások során kamatoztathatsz.

Egészség

Olyan erősnek érzed magad, hogy hegyeket tudnál megmozgatni. Valószínűleg le akarod majd vezetni az energiád valamilyen módon - a legjobb, ha minél nagyobb erőkifejtést végzel, legyen szó konditeremről, táncról, gyaloglásról, vagy szeretkezésről.

De azért őrizz meg valamennyit az erődből! Februárban még szükséged lesz rá.

Tanácsunk 2017 Szeptemberére

Relaxálj, érezd jól magad, engedd szabadjára a képzeletedet!


A jegy jellegzetességei:

A skorpió jegy a víz elemhez tartozik, uralkodó bolygója a Plútó.

 

Mitológia

Orion, a vadász nagyon öntelt volt, és azzal fenyegetőzött, hogy kiírtja Kréta összes vadját. Erre válaszul az istenek elküldték a Skorpiót, hogy ölje meg Oriont a fullánkjával, és ezzel vessen véget a fenyegetőzéseknek. Végül mindketten az égre kerültek, de csillagképük egymástól 180°-os távolságra található: így amikor a Skorpió feljön délen, az Orion akkor süllyed az északi horizont alá.

Jellem

Nagyon titokzatos, nem szeret magáról túl sokat elárulni, s talán éppen ezért képes másokat nagyon hamar kiismerni és eltalálni a másik legfájóbb pontját. Erős akaratú, kitartó, törekvő, és többnyire fontos számára a hatalom. Nyugalma és keménysége csak látszólagos, valójában nagyon sérülékeny és finom érzésű. Kissé önfejű, olykor a végletekig ragaszkodik a véleményéhez. Hihetetlenül erős regenerációs képessége van, minden helyzetből képes talpra állni. Jó érzéke van a kutatómunkához, a titkok feltárásához, általában érdeklik a misztikus, elvont dolgok. Gyakran nagyon karizmatikus személyiség, aki nagy hatással van másokra. Hatalmas önfegyelemmel bír, ugyanakkor bizonyos dolgokban mértéktelen, képes az önpusztításig kiállni a számára fontos ügyek mellett.

Szerelem

Nagyon szenvedélyes típus, a szexualitás hihetetlenül fontos számára. Ha szerelmes, akkor halálosan szerelmes, ennek ellenére érzelmeit ritkán fedi fel teljesen, mert szereti a helyzeteket az ellenőrzése alatt tartani. Nem bírja a kiszolgáltatottságot, és gyakran hiányzik belőle az eredendő bizalom. Miközben szkeptikus, bizalmatlan, és fél az odaadástól, mélyen vágyik egy mély, igazi kapcsolatra. Vonzódik a válsághelyzetekhez, ő az, aki egyáltalán nem nevezhető konfliktuskerülőnek.

BejelentkezésRegisztráció
Elfelejtett jelszó

Szakértőink

Somogyi Andrea Somogyi Andrea pszichiáter
dr. Süli Ágota dr. Süli Ágota pszichiáter, pszichoterapeuta, gyermekterapeuta
dr. Apor Péter dr. Apor Péter belgyógyász, sportorvos
dr. Sáry Gyula dr. Sáry Gyula belgyógyász
dr. Sahin Péter dr. Sahin Péter gasztroenterológus
dr. Kósa Zsolt dr. Kósa Zsolt szülész- nőgyógyász
dr. Buhály Mónika dr. Buhály Mónika gyógyszerész
dr. Felkai Péter dr. Felkai Péter utazásorvos
dr. Pataki Gergely dr. Pataki Gergely plasztikai sebész
dr. Bálint Géza dr. Bálint Géza reumatológus
dr. Nagy Andrea dr. Nagy Andrea gyermekorvos
dr. Káposzta Zoltán dr. Káposzta Zoltán neurológus
Bujdosó Mara Bujdosó Mara pszichológus
dr. Sánta Zsuzsa dr. Sánta Zsuzsa gyógyszerész
Solymosi Dóra Solymosi Dóra dietetikus
dr. Fekete Ferenc dr. Fekete Ferenc andrológus
Ön hova utazna szívesen nyaralni?Horoszkóp

Horoszkóp Kos Horoszkóp Bika Horoszkóp Ikrek Horoszkóp Rák
Horoszkóp Oroszlán Horoszkóp Szűz Horoszkóp Mérleg Horoszkóp Skorpió
Horoszkóp Nyilas Horoszkóp Bak Horoszkóp Vízöntő Horoszkóp Halak
Bezár