Skorpió


(október 24. - november 22.)

2017 június

Párkapcsolat

2017 júniusában a Skorpió szülöttei szerencsések lesznek a szerelemben.

Sok gyengédséget fogsz tudni adni és kapni is.

Az intim pillanatok vidámabbak, harmonikusabbak lesznek, egyre inkább észre tudod venni a párod jó tulajdonságait, és egyre jobban élvezed a társaságát. Ha egyedülálló vagy, lehet, hogy most jön el a szerencsés pillanat, amikor megismersz valakit, akit szeretni fogsz. Ajánlatokból nincs hiány.

Összességében 2017 júniusa erős erotikus töltéssel bír.

Karrier

A csapatmunka, a szerződések, üzleti társulások és az ügyfelek lesznek a legfontosabbak 2017 júniusában, mivel a Vénusz ezek területein halad át. A szerencse a te oldaladon lesz, amikor konfliktusokra, rivalizálásra vagy alkura kerül sor.

A tudományos területek, az utazás, és a szellemi-kulturális foglalatosságok a Mars támogatását élvezik, rendkívül pezsgő és mozgalmas időszak előtt állsz.

A pénzügyek szintén kiemelt szerepet kapnak. A Nap és a Merkúr a Skorpió 8. házában állnak, ezért az üzleti és befektetési ösztöneid élesebbé válnak, pluszbevételre teszel szert, ajándékokhoz és más anyagi juttatásokat kapsz mások jóvoltából, a pénzügyi intézményekkel (bankok, biztosítok, adóhatóság és társaik) való érintkezéseidd gyakoribbá vagy jelentőségteljesebbé válnak.

Egészség

2017 júniusában a belső életeddel foglalkozol, és általában túl sokat foglalkozol misztikus vagy bonyolult dolgokkal. Ha társaságban vagy, élénkebb leszel, gyógyító hatással van rád.

Nem feltétlenül kell egészségügyi problémákra számítanod, inkább érzékenyebbé válasz, így nem árt, ha jobban vigyázol magadra, mint általában.

Tanácsunk 2017 júniusára

Nyílj meg mások előtt, keress új barátokat!


A jegy jellegzetességei:
 

A skorpió jegy a víz elemhez tartozik, uralkodó bolygója a Plútó.

 

Mitológia

Orion, a vadász nagyon öntelt volt, és azzal fenyegetőzött, hogy kiírtja Kréta összes vadját. Erre válaszul az istenek elküldték a Skorpiót, hogy ölje meg Oriont a fullánkjával, és ezzel vessen véget a fenyegetőzéseknek. Végül mindketten az égre kerültek, de csillagképük egymástól 180°-os távolságra található: így amikor a Skorpió feljön délen, az Orion akkor süllyed az északi horizont alá.

Jellem

Nagyon titokzatos, nem szeret magáról túl sokat elárulni, s talán éppen ezért képes másokat nagyon hamar kiismerni és eltalálni a másik legfájóbb pontját. Erős akaratú, kitartó, törekvő, és többnyire fontos számára a hatalom. Nyugalma és keménysége csak látszólagos, valójában nagyon sérülékeny és finom érzésű. Kissé önfejű, olykor a végletekig ragaszkodik a véleményéhez. Hihetetlenül erős regenerációs képessége van, minden helyzetből képes talpra állni. Jó érzéke van a kutatómunkához, a titkok feltárásához, általában érdeklik a misztikus, elvont dolgok. Gyakran nagyon karizmatikus személyiség, aki nagy hatással van másokra. Hatalmas önfegyelemmel bír, ugyanakkor bizonyos dolgokban mértéktelen, képes az önpusztításig kiállni a számára fontos ügyek mellett.

Szerelem

Nagyon szenvedélyes típus, a szexualitás hihetetlenül fontos számára. Ha szerelmes, akkor halálosan szerelmes, ennek ellenére érzelmeit ritkán fedi fel teljesen, mert szereti a helyzeteket az ellenőrzése alatt tartani. Nem bírja a kiszolgáltatottságot, és gyakran hiányzik belőle az eredendő bizalom. Miközben szkeptikus, bizalmatlan, és fél az odaadástól, mélyen vágyik egy mély, igazi kapcsolatra. Vonzódik a válsághelyzetekhez, ő az, aki egyáltalán nem nevezhető konfliktuskerülőnek.

BejelentkezésRegisztráció
Elfelejtett jelszó

Szakértőink

dr. Sahin Péter dr. Sahin Péter gasztroenterológus
dr. Buhály Mónika dr. Buhály Mónika gyógyszerész
dr. Apor Péter dr. Apor Péter belgyógyász, sportorvos
dr. Fekete Ferenc dr. Fekete Ferenc andrológus
dr. Káposzta Zoltán dr. Káposzta Zoltán neurológus
Bujdosó Mara Bujdosó Mara pszichológus
dr. Sáry Gyula dr. Sáry Gyula belgyógyász
dr. Kósa Zsolt dr. Kósa Zsolt szülész- nőgyógyász
dr. Bálint Géza dr. Bálint Géza reumatológus
dr. Sánta Zsuzsa dr. Sánta Zsuzsa gyógyszerész
dr. Pataki Gergely dr. Pataki Gergely plasztikai sebész
Solymosi Dóra Solymosi Dóra dietetikus
dr. Nagy Andrea dr. Nagy Andrea gyermekorvos
dr. Felkai Péter dr. Felkai Péter utazásorvos
dr. Süli Ágota dr. Süli Ágota pszichiáter, pszichoterapeuta, gyermekterapeuta
Somogyi Andrea Somogyi Andrea pszichiáter
Ön hova utazna szívesen nyaralni?Horoszkóp

Horoszkóp Kos Horoszkóp Bika Horoszkóp Ikrek Horoszkóp Rák
Horoszkóp Oroszlán Horoszkóp Szűz Horoszkóp Mérleg Horoszkóp Skorpió
Horoszkóp Nyilas Horoszkóp Bak Horoszkóp Vízöntő Horoszkóp Halak
Bezár