Szűz


(augusztus 24. - szeptember 23.)

2018 Június

Párkapcsolat

2018 Júniusában a csillagok segítenek a szerelemben. A Jupiter, a Szűz párkapcsolati házának uralkodó bolygója a Szuz jegyében idozik, a Vénusz - a szerelem bolygója - pedig jó pozícióban van.

A hónap első részében a Vénusz a Szűz 10. házában áll, ami az egyik legerosebb pozíció; különlegesen erőssé teszi a hatását, lehetséges, hogy a párkapcsolatot karrierbeli sikerhez köti.

2018 Június 17.-e után a Vénusz a Szuz 11. házában van, ami szerencsét hozó ház. A Vénusz harmonikus fényszöget alakít ki a Jupiterrel, ami új szerelmek kialakulására teremt lehetőséget, különösen akkor ha társaságba jársz. A párkapcsolataidat harmónia, optimizmus és gyengédség jellemzi.

A mostani idoszak megfelelo a jövo megtervezésére.

Karrier

2018-ban ez lesz a legsikeresebb hónapod!

A Jupiternek köszönhetően 2018 Augusztusa és 2018 Szeptembere közötti lehetőségekkel teli időszak által meghatározott háttéren 2018 Júniusa a szerencse fénylő csillaga. Ez a fény a Szűz karrier házán áthaladó bolygók energiájához kötheto: a Naphoz, ami erot és tekintélyt sugároz (Június 20-áig bezárólag),  a Vénuszhoz (Június 17-éig), ami a szívességek és a jó viszony bolygója, és a Merkúrhoz (Június 13.-a után), ami jó ötletekkel lát el, és segíti a kommunikációt, ráadásul emellett a Szűz uralkodó bolygója is.

2018 Júniusának második felében a Szüzek rendkívül népszerűek lesznek, és sok támogatást kapnak.

A fentiek mind a siker felé orientálnak, a siker pedig pénzt hoz, különösen az időszak második részében.

Egészség

Általánosságban elmondható, hogy 2018 Júniusában jó fizikai állapotban leszel.
Ám a Merkúr -a Szűz uralkodó bolygója- és a Szaturnusz -a Szűz betegség házának uralkodó bolygója- szembenállásának köszönhetoen gondjaid lehetnek a hónap harmadik hetében.

Összességében 2018 Júniusa mozgalmas, de feszült és stresszes hónap, a rád nehezedő nyomás pedig nem tesz jót neked.

Tanácsunk 2018 Júniusára

Légy nagyon óvatos utazásaid során, illetve veszélyes tárgyak vagy anyagok közelében!

A jegy jellegzetességei:

A szűz jegy a föld elemhez tartozik, uralkodó bolygója a Merkúr.

 

Mitológia

Zeusz leánya, Astraea (ami csillag szűzet jelent) utolsóként vonult vissza az égbe az aranykorban, amikor az istenek még az emberek között éltek. A legenda szerint ma is ott ragyog az égen, a Szűz csillagképe formájában. Egy másik legenda szerint Icarios hozzájutott Dionüsszosz titkos borához, és elindult, hogy megtanítsa az embereket a szőlő megművelésére. Néhány pásztor azonban annyira részeg lett a bortól, hogy agyonütötték Icariost. Amikor Erigoné, Icarios leánya megtalálta apja holttestét kutyája, Maera segítségével, annyira elkeseredett, hogy felakasztotta magát. Kutyájuk pedig, látva hogy gazdái meghaltak, vízbe fojtotta magát bánatában. Zeusz jóindulatában fogadta őket, és mindhármukat az égbe emelte, Maera lett a Canis Minor, Icarios lett a Boötes, Erigoné pedig a Szűz csillagkép.

Jellem

Általában a szorgalmasságot, a tevékenykedés örökös szükségességét a szűz jegyéhez társítják. Gyakorlatias, rendszerető, óvatos, éles eszű, és szereti hasznosnak érezni magát. Jó megfigyelőképessége és kitűnő nyelvérzéke van. Vágyik a külső és a lelki tisztaságra, olykor már rendmániás szinten. Ennek a gyökeres ellentéte is előfordulhat, amikor nagyon rendetlen a jegy szülöttje. Erős önfegyelme van, ha elhatároz valamit, azt többnyire végig is csinálja. Nagyon kritikus tud lenni, sajátos humora is összefügg a kritikusságával, szkepticizmusával. Előfordulhat hogy kicsinyes és szőrszálhasogató, hajlamos leragadni a részletekben. Kevésbé van bizalommal az élet és általában az emberek iránt, mert fél az ismeretlentől. Nagyon segítőkész lehet, a szolgálat minden szinten közel áll hozzá, született gyógyító is lehet.

Szerelem

Az egészségre fordított figyelem kiemelt szerepet kap a Nap és a Merkúr hatásának köszönhetően, mivel áthaladnak a Szűz egészség házán. Ezen áthaladások izmokkal kapcsolatos problémákra utalhatnak, de egészségügyi, étrendbeli, vagy szépségápolással kapcsolatos érdeklődésre is. Problémák esetén számíthatsz rá, hogy az orvosi személyzet segítségedre lesz.

 

BejelentkezésRegisztráció
Elfelejtett jelszó

Szakértőink

dr. Apor Péter dr. Apor Péter belgyógyász, sportorvos
dr. Kósa Zsolt dr. Kósa Zsolt szülész- nőgyógyász
dr. Fekete Ferenc dr. Fekete Ferenc andrológus
dr. Buhály Mónika dr. Buhály Mónika gyógyszerész
dr. Sahin Péter dr. Sahin Péter gasztroenterológus
Solymosi Dóra Solymosi Dóra dietetikus
dr. Süli Ágota dr. Süli Ágota pszichiáter, pszichoterapeuta, gyermekterapeuta
dr. Sáry Gyula dr. Sáry Gyula belgyógyász
dr. Pataki Gergely dr. Pataki Gergely plasztikai sebész
dr. Sánta Zsuzsa dr. Sánta Zsuzsa gyógyszerész
dr. Bálint Géza dr. Bálint Géza reumatológus
dr. Nagy Andrea dr. Nagy Andrea gyermekorvos
Bujdosó Mara Bujdosó Mara pszichológus
dr. Káposzta Zoltán dr. Káposzta Zoltán neurológus
dr. Felkai Péter dr. Felkai Péter utazásorvos
Somogyi Andrea Somogyi Andrea pszichiáter
Ön hova utazna szívesen nyaralni?Horoszkóp

Horoszkóp Kos Horoszkóp Bika Horoszkóp Ikrek Horoszkóp Rák
Horoszkóp Oroszlán Horoszkóp Szűz Horoszkóp Mérleg Horoszkóp Skorpió
Horoszkóp Nyilas Horoszkóp Bak Horoszkóp Vízöntő Horoszkóp Halak
Bezár