Szűz


(augusztus 24. - szeptember 23.)

2017 június

Párkapcsolat

2017 júniusában a Szüzek szerelmi élete pont olyan lesz, mint a megelőző hónapokban; eléggé stabilnak mondható, gyakorlatias megfontolásokon alapszik, különösen fontos szerepe van benne a pénznek, az otthonnak és más birtokoknak, illetve helyszíneknek.

Ugyanakkor ebben az időszakban lesz néhány sajátosság is. Először is, a párod segíthet egy szakmai vagy társasági siker elérésében - vagy fordítva, egy ilyen siker pozitív hatással lehet a párkapcsolatra.

Másodszor, a házasságok illetve szoros kapcsolatok sokkal jobban alakulnak mint a kalandok és az új kapcsolatok, ezeket szerencsétlenségek, bonyodalmak nehezíthetik.

Végül, de nem utolsó sorban, a Szűz jegyű férfiak férfiassága erősödik.

Karrier


2017 júniusának első két harmada tökéletes alkalom, hogy sikeres, kitűnő és elismert legyél.

A Szaturnusz szembenállása a Nappal és a Merkúrral megnehezítheti a helyzetet a hónap közepe táján, de a Szűz karrier házának jó pozíciója, valamint a támogatás, amit a Jupitertől, az Uránusztól, és a Holdcsomópontoktól élvez, garantálják a sikert.

A Szüzek jó híreket kapnak, ami a pénzügyeiket érinti. A Vénusz és az Uránusz együttállása meglepetésszerű bevételeket vagy előnyöket hoz 2017 júniusának első hetében.

Egészség

Erőd teljében vagy, kiváló formában. A közérzeted is kiváló, ennek ellenére nem szabad elhanyagolnod az egészségedet.

Légy óvatos utazások során, és a veszélyes tárgyak irányítása közben!

Tanácsunk 2017 júniusára

Tűzd ki a céljaidat, és habozás nélkül vágj bele a megvalósításba!


A jegy jellegzetességei:

A szűz jegy a föld elemhez tartozik, uralkodó bolygója a Merkúr.

 

Mitológia

Zeusz leánya, Astraea (ami csillag szűzet jelent) utolsóként vonult vissza az égbe az aranykorban, amikor az istenek még az emberek között éltek. A legenda szerint ma is ott ragyog az égen, a Szűz csillagképe formájában. Egy másik legenda szerint Icarios hozzájutott Dionüsszosz titkos borához, és elindult, hogy megtanítsa az embereket a szőlő megművelésére. Néhány pásztor azonban annyira részeg lett a bortól, hogy agyonütötték Icariost. Amikor Erigoné, Icarios leánya megtalálta apja holttestét kutyája, Maera segítségével, annyira elkeseredett, hogy felakasztotta magát. Kutyájuk pedig, látva hogy gazdái meghaltak, vízbe fojtotta magát bánatában. Zeusz jóindulatában fogadta őket, és mindhármukat az égbe emelte, Maera lett a Canis Minor, Icarios lett a Boötes, Erigoné pedig a Szűz csillagkép.

Jellem

Általában a szorgalmasságot, a tevékenykedés örökös szükségességét a szűz jegyéhez társítják. Gyakorlatias, rendszerető, óvatos, éles eszű, és szereti hasznosnak érezni magát. Jó megfigyelőképessége és kitűnő nyelvérzéke van. Vágyik a külső és a lelki tisztaságra, olykor már rendmániás szinten. Ennek a gyökeres ellentéte is előfordulhat, amikor nagyon rendetlen a jegy szülöttje. Erős önfegyelme van, ha elhatároz valamit, azt többnyire végig is csinálja. Nagyon kritikus tud lenni, sajátos humora is összefügg a kritikusságával, szkepticizmusával. Előfordulhat hogy kicsinyes és szőrszálhasogató, hajlamos leragadni a részletekben. Kevésbé van bizalommal az élet és általában az emberek iránt, mert fél az ismeretlentől. Nagyon segítőkész lehet, a szolgálat minden szinten közel áll hozzá, született gyógyító is lehet.

Szerelem

Az egészségre fordított figyelem kiemelt szerepet kap a Nap és a Merkúr hatásának köszönhetően, mivel áthaladnak a Szűz egészség házán. Ezen áthaladások izmokkal kapcsolatos problémákra utalhatnak, de egészségügyi, étrendbeli, vagy szépségápolással kapcsolatos érdeklődésre is. Problémák esetén számíthatsz rá, hogy az orvosi személyzet segítségedre lesz.

 

BejelentkezésRegisztráció
Elfelejtett jelszó

Szakértőink

dr. Kósa Zsolt dr. Kósa Zsolt szülész- nőgyógyász
dr. Buhály Mónika dr. Buhály Mónika gyógyszerész
dr. Fekete Ferenc dr. Fekete Ferenc andrológus
dr. Sahin Péter dr. Sahin Péter gasztroenterológus
Solymosi Dóra Solymosi Dóra dietetikus
dr. Káposzta Zoltán dr. Káposzta Zoltán neurológus
dr. Bálint Géza dr. Bálint Géza reumatológus
dr. Süli Ágota dr. Süli Ágota pszichiáter, pszichoterapeuta, gyermekterapeuta
dr. Sáry Gyula dr. Sáry Gyula belgyógyász
dr. Nagy Andrea dr. Nagy Andrea gyermekorvos
Bujdosó Mara Bujdosó Mara pszichológus
dr. Felkai Péter dr. Felkai Péter utazásorvos
Somogyi Andrea Somogyi Andrea pszichiáter
dr. Pataki Gergely dr. Pataki Gergely plasztikai sebész
dr. Sánta Zsuzsa dr. Sánta Zsuzsa gyógyszerész
dr. Apor Péter dr. Apor Péter belgyógyász, sportorvos
Ön hova utazna szívesen nyaralni?Horoszkóp

Horoszkóp Kos Horoszkóp Bika Horoszkóp Ikrek Horoszkóp Rák
Horoszkóp Oroszlán Horoszkóp Szűz Horoszkóp Mérleg Horoszkóp Skorpió
Horoszkóp Nyilas Horoszkóp Bak Horoszkóp Vízöntő Horoszkóp Halak
Bezár