Vízöntő


(január 21. - február 20.)

2018 Május

Párkapcsolat

Most, hogy a Mars az 5. házadban tartózkodik, 2018 Májusában az ösztöneid teljesen kiéleződnek, az adrenalin túlteng benned, és minden pórusodból árad a szexualitás.
A hónap utolsó harmadában különösen forró lesz a helyzet, amikor a Nap szintén a Vízönto 5. házába lép.

Lehet, hogy itt lenne az ideje néhány kalandnak és őrült szerelemnek. Azonban a Vénusz - a szerelem bolygója - a Vízöntő értelmi házában tartózkodik, vagyis mindent a racionalitás szemüvegén keresztül nézel. Akárkin akad is meg a szemed, az elmédet is stimulálni fogja.

Akármennyire erősek is az ösztöneid, csak olyan emberek keltik fel a figyelmed, akikkel intellektuálisan is egy húron pendülsz, akikkel jól tudsz kommunikálni, és akivel közös az érdeklődésetek.

Az elmúlt hónap utolsó harmadának újholdja újdonságot hozhat a Vízöntők szerelmi életébe.

Karrier

A Vízöntő intellektualitás háza és a kommunikációs háza által alkotott tengely 2018 Májusában ígéretesen néz ki, az elméd egyre élesebb lesz - főleg azért is, mert a Merkúr újra direkt mozgásba kezd ezen házak egyikében. Zseniális ötleteid vannak, jól tudsz beszélni, és meggyőző vagy.

A Mars kreatív energiával lát el és növeli a kifejezőkészségedet, valamint a promóciók terén is felbecsülhetetlen értékű segítséget nyújt. Sikeres lehetsz ingatlanügyekben, mezőgazdasággal kapcsolatos ügyekben, és építkezések körül.

A pénzkereseti lehetőségeid a szellemi tevékenységek, a kutatások, az internet, az utazások, illetve a távoli partnerekkel történo együttműködés körül adódnak.

Egészség

Jó formában vagy. A koncentrálókészséged növekszik, a feszültség csökken, a jókedv visszatér mindennapjaidba.

Fizikailag irigylésre méltó állapotban vagy. Különösen a sportok mennek jól, a fizikai aktivitás, a séta és az utazás. A mozgalmas, kültéri tevékenységek jót tesznek neked.

Tanácsunk 2018 Májusára

Dolgozz fel egy témát, tarts egy beszédet, tárgyalj ki egy témát!

A jegy jellegzetességei:
 

A Vízöntő jegy a levegő elemhez tartozik, uralkodó bolygója az Uránusz.

Mitológia

Uránosz az ég, a föld, a levegő és a szellem istene. Minden éjjel leereszkedett a földre, és Gaiaval rengeteg gyermeket nemzett. Mivel szörnyűnek és visszataszítónak találta gyermekeit, ezért visszakényszerítette őket anyjukba, amit Gaia egyszer csak megelégelt. Fiának, Szaturnusznak sarlót adott kezébe, hogy ezzel vágja le apja nemi szervét, amiből néhány csepp a földre hullott, és ebből keletkeztek a fúriák, a bosszú istennői. Szaturnusz a tengerbe dobta a levágott falloszt, a felcsapó habokból pedig megszületett Aphrodité, a szépség és a szerelem istennője.

Jellem

Nagyon idealista és humánus, függetlenségre, szabadságra törekszik. Sokat foglalkozik a jövővel, optimista, találékony és nagyon eredeti. Kísérletező hajlama új és szokatlan tapasztalatokhoz juttatják. A barátság mindenek felett fontos számára, hasonló gondolkodású szellemi társak nélkül képtelen létezni. Nagy reformer, és gyakran kiszámíthatatlan. Előfordulhat, hogy az új dolgokat is hamar megunja, és ki akar tűnni a tömegből, más akar lenni, mint a többi ember.

Szerelem

Fél a nagyon mély érzésektől, sokkal inkább fontos, hogy barátság legyen a párkapcsolatában, minthogy őrjítő szenvedély. Szeret kísérletezgetni a szexualitásban, nem ritka hogy ezen a téren vonzódik az extrém dolgokhoz, helyzetekhez. Mivel nagyon nyitott és toleráns, ezért képes mindenben és mindenkiben meglátni a szépet. Szabadságát nehezen adja fel, gyakran jellemzi egyfajta feminizmus. Egy szokatlan randevúval biztosan elnyerhető a szíve

 

BejelentkezésRegisztráció
Elfelejtett jelszó

Szakértőink

Somogyi Andrea Somogyi Andrea pszichiáter
dr. Felkai Péter dr. Felkai Péter utazásorvos
dr. Apor Péter dr. Apor Péter belgyógyász, sportorvos
Solymosi Dóra Solymosi Dóra dietetikus
dr. Buhály Mónika dr. Buhály Mónika gyógyszerész
dr. Sánta Zsuzsa dr. Sánta Zsuzsa gyógyszerész
dr. Bálint Géza dr. Bálint Géza reumatológus
dr. Pataki Gergely dr. Pataki Gergely plasztikai sebész
dr. Káposzta Zoltán dr. Káposzta Zoltán neurológus
dr. Kósa Zsolt dr. Kósa Zsolt szülész- nőgyógyász
dr. Sahin Péter dr. Sahin Péter gasztroenterológus
dr. Süli Ágota dr. Süli Ágota pszichiáter, pszichoterapeuta, gyermekterapeuta
dr. Nagy Andrea dr. Nagy Andrea gyermekorvos
Bujdosó Mara Bujdosó Mara pszichológus
dr. Fekete Ferenc dr. Fekete Ferenc andrológus
dr. Sáry Gyula dr. Sáry Gyula belgyógyász
Ön hova utazna szívesen nyaralni?Horoszkóp

Horoszkóp Kos Horoszkóp Bika Horoszkóp Ikrek Horoszkóp Rák
Horoszkóp Oroszlán Horoszkóp Szűz Horoszkóp Mérleg Horoszkóp Skorpió
Horoszkóp Nyilas Horoszkóp Bak Horoszkóp Vízöntő Horoszkóp Halak
Bezár