Vízöntő


(január 21. - február 20.)

2017 Szeptember

Párkapcsolat


2017 szeptemberének első két harmada eseménytelenül telik. A Nap, a Vízöntő párkapcsolati házának uralkodó bolygója egy jelentéktelen területen tartózkodik, ami behatárolja a cselekvést és leszűkíti a választási lehetőségeket, sőt, ahol lehetőség van rá, inkább a csalódást és a magányt erősíti.

A szexualitás is kiegyensúlyozatlan, mivel a Merkúr, a Vízöntő erotika házának uralkodó bolygója retrográd ciklusban van.

2017 szeptemberének utolsó harmada viszont egészen máshogy zajlik: A Nap a Vízöntő jegyében lesz, ami nem csak önbizalommal és életerővel ruház fel, de a párkapcsolat harmóniáját is erősíti.

E hónap során a Vízöntőket mindenekelőtt a praktikus és a pénzügyi témák foglalkoztatják.

Karrier

2017 Szeptemberének eleje vontatottan indul. Nem nagyon megy a koncentrálás, némileg szétszórt vagy, a célok nincsenek teljes mértékben tisztázva.

Csak az világos, hogy pénzt akarsz keresni: a Mars és a Vénusz a Vízöntő pénz házában állnak; a Mars a karrier házad uralkodó bolygója, míg a Vénusz hagyományosan a pénz hagyományos szimbóluma, különösen a készpénzé és az ingatlan vagyonoké.

De ahhoz, hogy pénzhez juss, félre kell tenned a fantáziálást, csak a szilárd tények számíthatnak. Lépésről lépésre tudsz majd haladni, és 2017 szeptemberének utolsó harmadára a Vízöntők már olyan szakmai sikereket érhetnek el, amik elhozzák a kívánt bevételt.

Viszont ha papírmunkával, könyveléssel, bankokkal, adóhatósággal van dolgod, légy óvatos.

Egészség

2017 Szeptemberének első két harmadában a Vízöntők takarék üzemmódban működnek.

Nagyobb a pihenési igényed, mivel az immunrendszered kissé gyengébb. Ilyen körülmények között nem lenne meglepő, ha egészségügyi problémáid lennének, különösen a légzőszervek és a végtagok felső része tájékán.

Az idegeid is kimerültnek tűnnek, ezért kerüld el a stressz hatásokat.

Tanácsunk 2017 Szeptemberére

A sürgős eseteket kivéve a nagyobb pénzösszegekkel kapcsolatos ügyeket hagyd inkább októberre!
A jegy jellegzetességei:
 

A Vízöntő jegy a levegő elemhez tartozik, uralkodó bolygója az Uránusz.

 

Mitológia

Uránosz az ég, a föld, a levegő és a szellem istene. Minden éjjel leereszkedett a földre, és Gaiaval rengeteg gyermeket nemzett. Mivel szörnyűnek és visszataszítónak találta gyermekeit, ezért visszakényszerítette őket anyjukba, amit Gaia egyszer csak megelégelt. Fiának, Szaturnusznak sarlót adott kezébe, hogy ezzel vágja le apja nemi szervét, amiből néhány csepp a földre hullott, és ebből keletkeztek a fúriák, a bosszú istennői. Szaturnusz a tengerbe dobta a levágott falloszt, a felcsapó habokból pedig megszületett Aphrodité, a szépség és a szerelem istennője.

Jellem

Nagyon idealista és humánus, függetlenségre, szabadságra törekszik. Sokat foglalkozik a jövővel, optimista, találékony és nagyon eredeti. Kísérletező hajlama új és szokatlan tapasztalatokhoz juttatják. A barátság mindenek felett fontos számára, hasonló gondolkodású szellemi társak nélkül képtelen létezni. Nagy reformer, és gyakran kiszámíthatatlan. Előfordulhat, hogy az új dolgokat is hamar megunja, és ki akar tűnni a tömegből, más akar lenni, mint a többi ember.

Szerelem

Fél a nagyon mély érzésektől, sokkal inkább fontos, hogy barátság legyen a párkapcsolatában, minthogy őrjítő szenvedély. Szeret kísérletezgetni a szexualitásban, nem ritka hogy ezen a téren vonzódik az extrém dolgokhoz, helyzetekhez. Mivel nagyon nyitott és toleráns, ezért képes mindenben és mindenkiben meglátni a szépet. Szabadságát nehezen adja fel, gyakran jellemzi egyfajta feminizmus. Egy szokatlan randevúval biztosan elnyerhető a szíve

 

BejelentkezésRegisztráció
Elfelejtett jelszó

Szakértőink

dr. Nagy Andrea dr. Nagy Andrea gyermekorvos
dr. Káposzta Zoltán dr. Káposzta Zoltán neurológus
dr. Apor Péter dr. Apor Péter belgyógyász, sportorvos
dr. Sahin Péter dr. Sahin Péter gasztroenterológus
dr. Süli Ágota dr. Süli Ágota pszichiáter, pszichoterapeuta, gyermekterapeuta
Solymosi Dóra Solymosi Dóra dietetikus
dr. Kósa Zsolt dr. Kósa Zsolt szülész- nőgyógyász
dr. Sánta Zsuzsa dr. Sánta Zsuzsa gyógyszerész
Somogyi Andrea Somogyi Andrea pszichiáter
dr. Felkai Péter dr. Felkai Péter utazásorvos
dr. Bálint Géza dr. Bálint Géza reumatológus
Bujdosó Mara Bujdosó Mara pszichológus
dr. Buhály Mónika dr. Buhály Mónika gyógyszerész
dr. Pataki Gergely dr. Pataki Gergely plasztikai sebész
dr. Fekete Ferenc dr. Fekete Ferenc andrológus
dr. Sáry Gyula dr. Sáry Gyula belgyógyász
Ön hova utazna szívesen nyaralni?Horoszkóp

Horoszkóp Kos Horoszkóp Bika Horoszkóp Ikrek Horoszkóp Rák
Horoszkóp Oroszlán Horoszkóp Szűz Horoszkóp Mérleg Horoszkóp Skorpió
Horoszkóp Nyilas Horoszkóp Bak Horoszkóp Vízöntő Horoszkóp Halak
Bezár