Rántott mozarella

2010.10.13.

Rántott mozarella

Hoz­zá­va­lók:

12 db mini mozarella sajt,
150 g liszt,
só, zsemlemorzsa,
napraforgóolaj,
néhány szál sáfrány

Forrázza le a sáfrányt 4 evőkanál sós vízzel. Fokozatosan keverje el a lisztet a sáfrányos vízzel úgy, hogy lágy masszát kapjon. Forgassa meg a sajtocskákat ebben a masszában, ezután forgassa meg őket a zsemlemorzsában. Forrósítson meg olajat egy mély serpenyőben, és süsse a sajtokat, amíg aranybarnák lesznek.

Csak melegen tálalva finom!


Szakértőink

dr. Sáry Gyula dr. Sáry Gyula belgyógyász
dr. Sahin Péter dr. Sahin Péter gasztroenterológus
dr. Bálint Géza dr. Bálint Géza reumatológus
Bujdosó Mara Bujdosó Mara pszichológus
dr. Pataki Gergely dr. Pataki Gergely plasztikai sebész
dr. Fekete Ferenc dr. Fekete Ferenc andrológus
dr. Nagy Andrea dr. Nagy Andrea gyermekorvos
dr. Felkai Péter dr. Felkai Péter utazásorvos
dr. Kósa Zsolt dr. Kósa Zsolt szülész- nőgyógyász
dr. Sánta Zsuzsa dr. Sánta Zsuzsa gyógyszerész
dr. Káposzta Zoltán dr. Káposzta Zoltán neurológus
dr. Süli Ágota dr. Süli Ágota pszichiáter, pszichoterapeuta, gyermekterapeuta
Somogyi Andrea Somogyi Andrea pszichiáter
dr. Apor Péter dr. Apor Péter belgyógyász, sportorvos
Solymosi Dóra Solymosi Dóra dietetikus



Bezár