Balaton Sound

ahol a világsztárok és a legnagyobb hazai zenészek csak Rád várnak

Balaton Sound

2013. július 11-14. között Zamárdiban rendezik Európa egyik legnépszerűbb fesztiválját. Nem véletlen, hogy szombatra már egy héttel előbb elfogytak a jegyek, és a kempingben sem tudnak több embert fogadni. Először fordult elő országunkban, hogy már a kapunyitás előtt egy hónappal elkelt az összes bérlet.

Lengyelországtól Kanadáig rengeteg hírességet láthatunk, úgymint a the Prodigy-t, Wu-Tang Clant, Armin van Buuren-t vagy a Green Velvet-et, de a magyar fellépőkről se feledkezzünk meg: többek között a Carbonfools, Compact Disco, Irie Maffia, Ganxsta Zolee és a Kartell, Vad Fruttik és Bëlga gondoskodnak a jó hangulatról. Azok se keseredjenek el, akik nem jutnak el a balatoni helyszínre, a fesztivál hivatalos oldalán élőben tombolhatnak végig több, mint 40 koncertet.

A szervezők a zenei sokszínűség mellett hihetetlen kulináris élményt nyújtó nemzetközi konyhák fogásait is elhozták a rendezvényre. Természetesen az is megtalálja a számára legkedvesebbet, aki a hazai ízeket részesíti előnyben. Érdemes a balatoni specialitásokat is megkóstolni.

Ha már a magyar tenger adja a fesztivál helyszínét, vízen is érkezhetsz a partyba. Ha stílusos belépőre vágysz, mindenképp a Daydreamer bulihajót válaszd.

A parttól 30 méterre található Sziget Lounge mind nappal, mind éjszaka tökéletes kikapcsolódást nyújt. Az extrém sportok szerelmesei számára pedig külön pályát alakítottak ki, ahol egyebek mellett lehetőség nyílik tengeri kenu, szörf vagy katamarán kipróbálására.

A tavalyi rendezvény elnyerte a rangos European Festival Awards díjat. A kitüntetés is mutatja a fesztivál csak a hattyúkat zavarja.


Szakértőink

dr. Sánta Zsuzsa dr. Sánta Zsuzsa gyógyszerész
dr. Sáry Gyula dr. Sáry Gyula belgyógyász
dr. Nagy Andrea dr. Nagy Andrea gyermekorvos
dr. Apor Péter dr. Apor Péter belgyógyász, sportorvos
Somogyi Andrea Somogyi Andrea pszichiáter
dr. Süli Ágota dr. Süli Ágota pszichiáter, pszichoterapeuta, gyermekterapeuta
Bujdosó Mara Bujdosó Mara pszichológus
dr. Sahin Péter dr. Sahin Péter gasztroenterológus
dr. Felkai Péter dr. Felkai Péter utazásorvos
dr. Pataki Gergely dr. Pataki Gergely plasztikai sebész
dr. Kósa Zsolt dr. Kósa Zsolt szülész- nőgyógyász
dr. Fekete Ferenc dr. Fekete Ferenc andrológus
dr. Káposzta Zoltán dr. Káposzta Zoltán neurológus
Solymosi Dóra Solymosi Dóra dietetikus
dr. Bálint Géza dr. Bálint Géza reumatológusBezár