dr. Fekete Ferenc

dr. Fekete Ferenc urológus

1982-ben kaptam orvosi diplomát a budapesti Semmelweis Egyetemen. Egyetemi éveim alatt kétszer nyertem sebészet tanulmányi versenyt és ugyancsak első díjat kaptam vesekutatási tudományos munkámra.

Orvosként először az Orvostovábbképzõ Egyetem Urológiai klinikáján dolgoztam, 1987-ben szakvizsgáztam urológiából.
1988-ban egy közép és egy felsőfokú állami nyelvvizsgát tettem le.

A klinikán eltöltött több, mint tíz év során elsajátítottam a rutin urológiai nyílt és endoszkópos műtéti módszereket, jártasságot szereztem az urológiai ultrahang-vizsgálat és a lökéshullám kőzúzás terén is. A nyolcvanas évek közepétől, hazánkban az elsők között kezdtem el foglalkozni a lézer urológiai alkalmazásával, majd szakmai érdeklõdésem a férfiak szervi eredetű szexuális problémáinak az irányába fordult. A klinikán 1989-ben organikus szexuális problémákkal foglalkozó ambulanciát hoztam létre és bevezettem az impotencia kezelésére szolgáló érműtéteket, valamint a szilikon implantátumok alkalmazását. 1989-ben miniszteri dícséretet kaptam klinikai munkámért. 1993-ban potenciazavarokkal foglalkozó nemzetközi kongresszust szerveztem Cipruson, ahol több mint 40 hazai és külföldi résztevõ volt jelen.

Az Orvostovábbképző Egyetemen 1993-ig dolgoztam egyetemi tanársegédként.
1993-ban saját magánrendelőt alakítottam ki és főállású magánorvosként folytattam tevékenységemet. Műtéti beavatkozásokat előbb egy éven át a Szent János Kórház urológiai osztályán, majd 1994-2000-ig a BM Kórház urológiáján végeztem. 2000-óta a Semmelweis Egyetem Urológiai Klinikájának vagyok a munkatársa, itt végzek műtéteket (jelenleg havi kb 8-10 műtétet).

Az organikus impotencia területén hazánkban elsőként végeztem nyomásméréseket a hímvessző keringésének vizsgálatára és jelenleg összesen ketten végezzük folyadékos implantátumok beültetését Magyarországon az impotencia kezelésére.

Vendégoperatőrként az utóbbi években jártam az Uzsoki, a Szent János és a Központi Honvéd kórházakban, valamint Pápán, Szentesen, Szolnokon, Debrecenben és Baján is végeztem speciális -impotencia elleni- műtéteket.
1996-ban a Szent Rókus Kórházban, a meddőségi ambulancia keretein belül andrológiai rendelést inditottam el, ugyancsak az én felügyeletem mellett indult andrológiai rendelés 1998-ban a BM Kórházban.

Tanulmányúton többször jártam kórházakban Angliában, Hollandiában és Ausztriában.
Tagja vagyok a Magyar Urológus Társaságnak és a Magyar Szexológusok Társaságának, valamint az Európai Szexuális és Impotencia Kutatási Társaságnak. Rendszeresen résztveszek a hazai és külföldi tudományos kongresszusokon. Évente 2-3 cikkem jelenik meg tudományos lapokban, 6-8 előadást tartok.

Tagja vagyok a Viagrát gyártó Pfizer tanácsadó testületének.

1995-ben jelent meg "Impotencia" című könyvem, ami az elsõ ilyen témájú szakkönyv volt hazánkban. 1999-ben jelent meg "Erekciós Zavarok" c. könyvem a Springer kiadónál. Társszerzője vagyok az "Esztétikai Plasztikai Sebészet" és a "Tabularium Urologiae'' valamint az "Urológia mindenkinek'' c. könyveknek.
Évente 3-4 televizió- és rádióadásba hívnak meg szakértőként.

 

A rendelő címe

1027 Budapest, Kapás u. 26. A ép. I./3.
Tel./fax: 213-7737

 

Bejelentkezés

06-30/311-3045 (8-20 óráig)
213-7730 (rendelési időben)


Szakértőink

dr. Bálint Géza dr. Bálint Géza reumatológus
dr. Sáry Gyula dr. Sáry Gyula belgyógyász
Bujdosó Mara Bujdosó Mara pszichológus
dr. Sahin Péter dr. Sahin Péter gasztroenterológus
dr. Sánta Zsuzsa dr. Sánta Zsuzsa gyógyszerész
dr. Káposzta Zoltán dr. Káposzta Zoltán neurológus
dr. Nagy Andrea dr. Nagy Andrea gyermekorvos
Solymosi Dóra Solymosi Dóra dietetikus
dr. Pataki Gergely dr. Pataki Gergely plasztikai sebész
dr. Felkai Péter dr. Felkai Péter utazásorvos
dr. Süli Ágota dr. Süli Ágota pszichiáter, pszichoterapeuta, gyermekterapeuta
dr. Apor Péter dr. Apor Péter belgyógyász, sportorvos
Somogyi Andrea Somogyi Andrea pszichiáter
dr. Fekete Ferenc dr. Fekete Ferenc andrológus
dr. Kósa Zsolt dr. Kósa Zsolt szülész- nőgyógyászBezár