Mozdulj rá!

2012.05.11.

Mozdulj rá!

A 7. sikeres budapesti évad után országjáró turnéra indul a „Mozdulj Rá!!!" Aerobik és Egészség nap Czanik Balázzsal! Budapesten immár 4 éve rendezünk ingyenes egy órás tornákat, tavasszal és ősszel 10-10 héten át, heti rendszerességgel. Célja a rendezvényeknek, hogy azok is el tudják kezdeni a mozgást, akik nem szeretnének, vagy nem tudnak eljutni egy fitneszterembe. Az esetek nagy részben teltházas rendezvényeken alkalmanként 6-800 fő tornázott együtt Czanik Balázzsal és csapatával. A budapesti sorozat után szeretnénk eljuttatni az ország különböző pontjaira a rendezvényt, de egy kicsit kibővített formában, tehát nem csak egy órás torna várja az érdeklődőket!

Az ország különböző pontjain egy egész napos fitnesz nappal várjuk az egészséges életmód iránt érdeklődőket, és azokat, akiknek még szükségük van segítségre a döntésük meghozatalában. A programsorozat neve: „Mozdulj Rá!!! Ingyenes Aerobik Road Show". 10.00 órától 17.00 óráig Czanik Balázs mellett a helyi edzők is tartanak órákat különféle stílusokban. Balázs Capoeira Aerobikja mellett a teljesség igénye nélkül lesz Kangoo Sifivel és csapatával, Afro Dance Kiss Gáborral, Cardio Kick Boksz Borsos Petivel ezen kívül Hardcore Aerobik, Zumba, Fight Training, GrandUP valamint különböző bemutatók színesítik a programot. Célunk, hogy lehetőséget biztosítsunk azoknak a helyi edzőknek is, akik szeretnék magukat megmutatni egy olyan rendezvényen, amelyek rendszerint csak Budapesten vannak, és így jóval kevesebb lehetőségük van arra, hogy a nagyközönség előtt megismertessék magukat. Ezért Balázs és csapata mellett minden alkalommal egy-két helyi kiválóság is megmutathatja, milyen órát is tud tartani a nagyközönségnek! A programsorozat újdonsága, hogy már nemcsak a különféle mozgásformák megismertetése a cél, hanem a megfelelő táplálkozás bevezetése is.

Ebben segítenek Balázs nevével fémjelzett Kenyérke, Tészták és Liszt is, amelyek fő szlogenje: "-30% szénhidrát, maximális ízélmény!". Ezen készítmények alapja egy speciális magyar fejlesztésű, szabadalommal védett lisztkeverék. Lényege, hogy a csökkentett szénhidrát-tartalma miatt akár cukorbetegek is fogyaszthatják, valamit jóval magasabb a fehérje-, és rosttartalma, mint a hagyományos liszté, ezáltal a belőle készült kenyérkének, illetve tésztaféléknek is. A fejlesztésnél nagy hangsúlyt fektettünk a hagyományos ízek megőrzésére. Sikerült egy olyan csúcsminőségű élelmiszercsaládot kifejleszteni, ami nemcsak egészséges, hanem finom is, és így meghagyja az evés élményét! Ezek a termékek nemcsak az aktív sportolóknak nyújt megfelelő táplálékot, hanem azoknak is, akiknek a mozgás a mindennapjaikba nem illeszthető be tökéletesen. Különös képpen nagy hangsúlyt fektettünk az irodai munkát végzők egészségi állapotának javítására. Fontos, hogy mivel ezek az emberek, akik egész nap a számítógép előtt ülnek, és ha nem figyelnek oda a megfelelő táplálkozásra, sokkal könnyebben el tudnak hízni! Az ő számukra is ideálisak mind termékek, mind a Capoeira Aerobik, ami főképp a hát-, és a farizom edzését szolgálja, így az ülő munkát végzőknek nagy segítség. A termékek megkóstolhatóak lesznek a rendezvényeken, illetve az eseménysorozatot támogató cégek termékeiből is lehetőség nyílik kipróbálni ezt-azt.
Újdonság továbbá, hogy egy DJ is beszállt a csapatba, név szerint DJ Andreas!!!
Találkozzunk május 12-én Miskolcon az Egyetemi csarnokban, május 19-én Szentesen, és május 20-án Szegeden!

Várjuk még olyan városok jelentkezését is, akik segítenének küldetésünket minél több emberhez eljuttatni, amely így hangzik: „Megmutatni az embereknek az egészséghez vezető utat! Bevezetni a mindennapokba a mozgás örömét, és a megfelelő táplálkozást!"! További információk Facebook oldalainkon, valamint a www.balazsfitness.hu-n.


Szakértőink

Solymosi Dóra Solymosi Dóra dietetikus
dr. Pataki Gergely dr. Pataki Gergely plasztikai sebész
dr. Felkai Péter dr. Felkai Péter utazásorvos
dr. Apor Péter dr. Apor Péter belgyógyász, sportorvos
dr. Sánta Zsuzsa dr. Sánta Zsuzsa gyógyszerész
dr. Nagy Andrea dr. Nagy Andrea gyermekorvos
Somogyi Andrea Somogyi Andrea pszichiáter
dr. Kósa Zsolt dr. Kósa Zsolt szülész- nőgyógyász
dr. Fekete Ferenc dr. Fekete Ferenc andrológus
Bujdosó Mara Bujdosó Mara pszichológus
dr. Sáry Gyula dr. Sáry Gyula belgyógyász
dr. Süli Ágota dr. Süli Ágota pszichiáter, pszichoterapeuta, gyermekterapeuta
dr. Sahin Péter dr. Sahin Péter gasztroenterológus
dr. Bálint Géza dr. Bálint Géza reumatológus
dr. Káposzta Zoltán dr. Káposzta Zoltán neurológusBezár