Online randi

Online randi

Szeretnéd az igazit az interneten megtalálni?

Íme néhány tipp a sikerhez:

1. Légy elszánt!

Mindenféle emberrel találkozol majd, de ne keseredj el, ha a siker várat magára. Ne feledd el, azért kezdtél az egészbe, hogy megtaláld az igazit.

2. Ne túl régi fotót használj!

A leggyakoribb panasz az online randevúzók körében, hogy a jelentkezők régi fényképeket csatolnak, amelyek fiatalabbnak, soványabbnak, vonzóbbnak tünteti fel őket, mint amilyenek valójában. Olyan képet használj, amilyen most vagy, persze ez nem zárja ki, hogy jól sikerült fotó legyen!

3. Gondold át még egyszer, kit keresel!

Öt évről emeld tízre az életkor határát. Lehetnél-e vajon rugalmasabb a külsőt, a súlyt, a magasságot, a foglalkozást illetően?

4. A kevesebb néha több!

A bemutatkozásod egyszerű és rövid legyen. Főleg arra fókuszálj, hogy te mit tudsz nyújtani a kapcsolatban.

5. Nincs etikett!

A hölgyek online ugyanúgy kezdeményezhetnek. Tolakodni persze egyik nemnek sem szabad!

6. Használd a józan eszed!

Érezd meg a veszélyt és kerüld el! Például ne válaszolj azokra az e-mailekre, amelyeknél már néhány levélváltás után a szexuális szokásaid, vagy a fizetésed felől érdeklődnek.

7. Ne pazarold az időd!

Ne vesztegesd el az idődet hosszú e-mailekre, vagy véget nem érő telefonbeszélgetésekre. Amint lehet, találkozzatok személyesen! Ne feledd: az online randevú egyetlen célja a személyes megismerkedés.

8. Nyugalom!

Az első randevún csak egyetlen dolgot kell eldönteni: akarok-e vele újra találkozni? Arra a kérdésre, hogy akarunk-e együtt élni vagy az életünk hátralévő részét vele eltölteni, még nem kell válaszolni!
 

Bezár