Szexhibák

2014.04.10. - Írta: SD

Szexhibák

Mi a fontos egy egészséges, izgalmas és kiteljesedett szexuális élethez? Kommunikáció, megértés és felelősség. A felelősség, az aktivitás, a jó kommunikáció mindkét féltől függ. Ha megvan a közös alap, az már egy nagyszerű kiindulópont a kielégítő szexuális élethez. És mégis, van egy pár dolog, ami tönkreteheti a szexet mindkét fél részéről.

A hat legnagyobb hiba szex közben és elkerülésük módja

1. Azt várja, hogy partnere nőként gondolkodjon?

A férfiak összezavarodnak a nőktől, a nők nem értik a férfiakat. Vagy ez csak egy buta babona? A férfi és a női gondolkodás különbözősége ellenére mára lehetővé vált a másik nem megértése, vagy mégsem? Órákig azon törni a fejet, hogy a partner mit gondol, vagy érez, tiszta időpocsékolás. Az egyetlen út a megfelelő kommunikáció.

2. A gondolatolvasás minden férfi alapvető képessége?

Persze lehet arra várni, hogy a partnerünk egyik percről a másikra tudjon olvasni a gondolatainkban. De miért tesszük ezt a kérdést szükségtelenül bonyolulttá? Ossza meg partnerével szexuális szükségleteit és vágyait! Ő ezthelyeselni fogja, mivel feleslegessé válik a találgatás, hogy vajon mi fog tetszeni és mi nem, valamint a szex sokkal intenzívebb és izgalmasabb lesz.

3. A nőkön a sor!

Miért kéne várni a férfiakra, hogy aktívak legyenek? Ha szexre éhezik a nő, vágjon bele! Nincs abban semmi rossz, ha a nő játssza a vezető szerepet! A férfi nem fog harcolni ellene…

4. Hétfő, 16:25: szex

A szex tervszerűsítése könnyen kifoghatja a szelet a vitorlából férfiaknál és nőknél egyaránt. Egyszerűen legyenek spontánok! Ha nem tudja, mire számíthat, az pezsgővé teheti a hangulatot!

5. A nők legerősebb fegyvere?

Hatalmas vita egy apróságon és most a szex megtagadásával akarja büntetni párját? Ez teljesen rendben van abban az esetben, ha a vita elvette kedvét a szextől. A férfiak szex általi kontrollálása már más dolog. A szex nem egy manipulációs célokra használható fegyver!

6. A hálószoba

A szex a hálószobában mindig szép és jó, de lehet unalmas is. A többi szoba, sőt bútordarab is rengeteg lehetőséget tartalmaz! Itt a képzelet nem ismer határokat!
 

Bezár