Sziget Fesztivál

Ha jó bulit akarsz, akkor irány a Hajógyár

Sziget Fesztivál

Augusztus 5-11. között rendezik meg 21.-ik alkalommal a Diákszigetként indult Sziget Fesztivált. Az első megrendezéskor 43000 látogatóval büszkélkedhetett, a tavalyi évre pedig a bulizni kívánók száma nemhogy megduplázódott, majd tízszeresére növekedett.

Augusztus elején Budapestet megrohamozzák a külföldi zeneimádók. De miért is választják kis hazánk fesztiválját? Elég, ha csak a fellépőkre gondolunk. A szervezők minden stílusban megnyerték a rendezvény számára a legnagyobb sztárokat.

A mínusz egyedik napon idén is magyar dalok hangzanak el, azonban most nem az övék a főszerep. A sajnálatosan elhunyt Bódi László, azaz Cipő előtt tisztelegnek a zenésztársak és a rajongók.


Valósíts meg álmaidat a Sziget Fesztiválon


A Sziget Fesztivál nemcsak a zenei sokszínűsége miatt lett kedvelt, olyan egyedi atmoszféra lengi körül a Hajógyárat, hogy már önmagában is fantasztikus élményt nyújt. Aki elég tehetséget érez magában és a zsűri is annak tartja, az kiállíthatja alkotását.

De nemcsak a művészek csillogtathatják meg tudásukat, nálunk épül fel a közép-európai űrközpont, aminek munkáját Farkas Bertalan is segíti. A kiválasztottak a floridai Orlandóban megrendezésre kerülő globális űrtáborban részt vehetnek egy kiképzésen, és közülük 23 szerencsés űrutazást nyer.


Bár a rendezvény megszűnéséről gyakran keringenek pletykák, nemzetközi elismertségét bizonyítja, hogy elnyerte a European Festival Award – Best Major Festival 2011 díjat.


Szakértőink

dr. Bálint Géza dr. Bálint Géza reumatológus
Bujdosó Mara Bujdosó Mara pszichológus
Somogyi Andrea Somogyi Andrea pszichiáter
dr. Sánta Zsuzsa dr. Sánta Zsuzsa gyógyszerész
dr. Pataki Gergely dr. Pataki Gergely plasztikai sebész
dr. Sahin Péter dr. Sahin Péter gasztroenterológus
dr. Felkai Péter dr. Felkai Péter utazásorvos
Solymosi Dóra Solymosi Dóra dietetikus
dr. Káposzta Zoltán dr. Káposzta Zoltán neurológus
dr. Süli Ágota dr. Süli Ágota pszichiáter, pszichoterapeuta, gyermekterapeuta
dr. Apor Péter dr. Apor Péter belgyógyász, sportorvos
dr. Sáry Gyula dr. Sáry Gyula belgyógyász
dr. Nagy Andrea dr. Nagy Andrea gyermekorvos
dr. Fekete Ferenc dr. Fekete Ferenc andrológus
dr. Kósa Zsolt dr. Kósa Zsolt szülész- nőgyógyászBezár