Szingli… és szerencsés!

2011.07.25. - Írta: S.D.

Címkék: szingli
Szingli… és szerencsés!

Különböző indokokból egyre több nő választja a szingli életmódot. Indok akad elég: függetlenségvágy, stresszmentes élet, korábbi rossz tapasztalatok, karrier stb. Függetlenül attól, hogy Ön élvezi-e a szabadságát, vagy sem, mindenki néha egyedül érzi magát. Mégis az egyedüli élet nem depresszióból és kétségbeesésből áll.

Akik egyedül élnek, azt csinálnak, amit akarnak és akkor, amikor akarják. Nem kell azon aggódni, hogy mi felel meg a partnernek, illetve nem kell megindokolni semmit. Ha ebbe a típusba tartozik, valószínűleg tisztában van a nyugalom és a stresszmentes élet fontosságával.

Szórakozzon, flörtöljön!

Ha kijött a gyakorlatból, tanuljon meg újra flörtölni! Csak így tudja szexepiljét és szenvedélyét visszanyerni. Próbálja ki a következőt, ha következő alkalommal szórakozni megy barátnőjével: ha egy férfit lát és szíve gyorsabban kezd verni, flörtöljön vele! A szemkontaktus és a szép mosoly különösen fontosak. Minél többet gyakorolja, annál magabiztosabban fog flörtölni. A másik dolog: biztosnak kell lennie abban, hogy a megfelelő jeleket küldi a férfiak felé! A cél nem az, hogy újra lássa azt a férfit, vagy megszerezze a telefonszámát, hanem, hogy a flörtölés által növelje önbizalmát.

Valósítson meg mindent, amit valaha is akart!

Használja ki az időt arra, hogy azokat a dolgokat megtegye, amiket mindig is szeretett volna. Utazás barátokkal/családdal, új emberekkel megismerkedés, új hobbi, egy új nyelv, főzés, vagy tánc stb. Egyet ne felejtsen el: a cél a szórakozás és a mindennapi élet érdekességeinek felfedezése.
Nem az a kérdés, hogy Ön meggyőződésből egyedülálló, vagy nem. A kérdés az, hogyan lehet ezt az időt a legjobban kihasználni, hogy boldog és önmagával elégedett legyen. A szingliség nem rossz, vagy negatív életmód, mert az idejét arra fordíthatja, hogy önmagából a legjobbat hozza ki és a mindennapokat produktívan töltse meg. Carpe diem, élj a mának! Eljött az idő, hogy megismerje önmagát!
 


Szakértőink

dr. Apor Péter dr. Apor Péter belgyógyász, sportorvos
dr. Sánta Zsuzsa dr. Sánta Zsuzsa gyógyszerész
dr. Sahin Péter dr. Sahin Péter gasztroenterológus
dr. Bálint Géza dr. Bálint Géza reumatológus
dr. Nagy Andrea dr. Nagy Andrea gyermekorvos
Bujdosó Mara Bujdosó Mara pszichológus
Solymosi Dóra Solymosi Dóra dietetikus
dr. Fekete Ferenc dr. Fekete Ferenc andrológus
dr. Pataki Gergely dr. Pataki Gergely plasztikai sebész
dr. Kósa Zsolt dr. Kósa Zsolt szülész- nőgyógyász
dr. Káposzta Zoltán dr. Káposzta Zoltán neurológus
dr. Sáry Gyula dr. Sáry Gyula belgyógyász
Somogyi Andrea Somogyi Andrea pszichiáter
dr. Süli Ágota dr. Süli Ágota pszichiáter, pszichoterapeuta, gyermekterapeuta
dr. Felkai Péter dr. Felkai Péter utazásorvosBezár