Hozzávalók:
3/4 csésze tejszín,
5 ek cukor,
4 tojássárgája,
500 g mascarpone (nagyobb üzletekben kapható),
4 ek erős feketekávé,
4 ek konyak (vagy egyéb alkohol a felsoroltakból),
keserű kakaópor.
Verjük fel a tejszínt kemény habbá, keverjünk bele 1 evőkanál cukrot. Keverjük jó habosra a tojássárgájákat a maradék cukorral. Kanalanként vegyítsük a sajtot a tojáskrémhez, majd óvatosan keverjük bele a felvert tejszínhabot. Tegyünk egy sor babapiskótát egy szögletes üvegtálba. Keverjük össze a kávét és a konyakot, és spricceljük be vele a piskótákat. (Nem kell eláztatni!) Terítsünk rá a krémből, majd jöhet a következő sor babapiskóta. Felülre krém kerüljön. Vastagon szórjunk a tetejére kakaóport, és hűtsük be legkevesebb egy órára.