Bak


(december 22. - január 20.)

2019 Szeptember


Párkapcsolat

2019 szeptember közepe táján a Hold, a Bak párkapcsolati házának uralkodó bolygója megfogyatkozik, ami együttállást von maga után a Neptunnal a Bak utazás és kommunikáció házában, valamint szembenállást a Merkúrral, ami ennek a háznak az uralkodó bolygója, és retrográd mozgásban van. A fentiek hatására számíthatsz rá, hogy a szerelmi életed zavaros, bonyolult, nehezen értelmezhető fejezetéhez érkezik.

 

Most nem alkalmas az idő arra, hogy döntéseket hozz, ajánlatokat tegyél, fontos dolgokról tárgyalj, vagy megpróbálj tisztázni egy helyzetet. Ha mégis megpróbálod, azt kockáztatod, hogy minden csak zavarosabb lesz, vagy megoldatlan marad.

 

Szerencsére a Vénusz, a szerelem bolygója jó helyen áll, vagyis végül győz a szerelem.


Karrier

Bontsd fel a pezsgőt! 2019 szeptemberében a Jupiter, a Nagyobbik Jótevő dicsfénnyel övezve belép a Bak karrier házába. Egy lehetőségekben és sikerekben gazdag év kezdete ez.

 

A Jupiter áldásos hatásának köszönhetően új távlatok nyílnak a karrieredben, megnyílik az út a szakmai előrelépés előtt, feljebb léphetsz a szamárlétrán, több tiszteletet vívhatsz ki. Könnyen lehet, hogy a sikereid valamilyen külföldi eseménnyel vagy személlyel lesznek kapcsolatban, vagy a törvényhozással, a kultúrával, esetleg a felsőoktatással.

 

2019 szeptembere szerencsés hónap a Bakok számára szakmai szempontból, mivel a Jupiter mellett a Vénusz, a Kisebbik Jótevő is a Bak karrier házában tartózkodik. A szakmai előrelépést segítheti a kapcsolatépítés, mivel kiváló benyomást teszel a nyilvánosságra, és lehet, hogy részt veszel egy hivatalos eseményen.

 

2019 szeptemberének utolsó harmadában pénz állhat a házhoz.


Egészség

A Bak betegség házának uralkodó bolygója, a Merkúr retrográd mozgásban van, miközben a Merkúr retrográd mozgást végez, a Mars és a Szaturnusz pedig a 12. házadban tartózkodnak, így az immunrendszered nem működik túl jól. A szervezed ellenálló képessége meggyengült, mindenféle orvosi probléma léphet fel.

 

Többet kellene pihenned, egészségesebben és rendszeresebben táplálkoznod, vitaminokat szedned, és jól tennéd, ha odafigyelnél magadra.


Tanácsunk 2019 szeptemberére


Ne szalassz el egy lehetőséget sem az ismerkedésre, mert a jövőd függhet tőle!


Szakértőink

Somogyi Andrea Somogyi Andrea pszichiáter
dr. Káposzta Zoltán dr. Káposzta Zoltán neurológus
dr. Kósa Zsolt dr. Kósa Zsolt szülész- nőgyógyász
Solymosi Dóra Solymosi Dóra dietetikus
dr. Fekete Ferenc dr. Fekete Ferenc andrológus
Bujdosó Mara Bujdosó Mara pszichológus
dr. Bálint Géza dr. Bálint Géza reumatológus
dr. Sánta Zsuzsa dr. Sánta Zsuzsa gyógyszerész
dr. Felkai Péter dr. Felkai Péter utazásorvos
dr. Sahin Péter dr. Sahin Péter gasztroenterológus
dr. Apor Péter dr. Apor Péter belgyógyász, sportorvos
dr. Süli Ágota dr. Süli Ágota pszichiáter, pszichoterapeuta, gyermekterapeuta
dr. Nagy Andrea dr. Nagy Andrea gyermekorvos
dr. Sáry Gyula dr. Sáry Gyula belgyógyász
dr. Pataki Gergely dr. Pataki Gergely plasztikai sebészBezár