Bika


(április 20. - május 20.)

2019 Szeptember


Párkapcsolat

2019 szeptembere elég sok bonyolult helyzetet tartogat a Bikák számára a szerelmi életükben.

 

Egyfelől a Nap áthaladása a Bika szenvedély és erotika házán növekvő szexuális étvágyat és ismerkedési lehetőségeket jelez. Másfelől viszont ugyanebben a házban a Merkúr retrográd mozgást végez, ami zavarossá teheti a helyzeted, illetve régi szerelmek, vágyak, csalódások vagy dilemmák visszatérését segíti elő. A dolgok nem feltétlenül alakulnak a terveid szerint.

 

Ami a Vénuszt, a szerelem bolygóját illeti, egyelőre a munka, a szabályok és a kötelességek területein fejti ki hatását, de 2019 szeptember 26-a után szerencsét hoz majd a szerelemi ügyeidben.

 

A Mars, a Bika párkapcsolati házának uralkodó bolygója továbbra is nehéz helyzetben van, de a feszültség és a gátlások a hónap végén oldódni fognak. Csak egy kis türelemre lesz szükséged.


Karrier

2019 szeptember 9-én a Jupiter a Bika munka házába lép, ahol 2021 Októberéig marad, 13 hónapnyi eredményességet és sikereket biztosítva számodra. Mivel a Jupiter a munka házadban van, rátalálhatsz álmaid állására, másodálláshoz juthatsz, vagy a meglévőt végezheted hatékonyabban.

 

A Jupiter nagy mennyiségű feladatot bíz rád, de az elvégzéshez szükséges erővel is ellát, örömmel végzed majd a dolgod. Nagylelkűen megjutalmazza az erőfeszítéseidet.

 

2019 szeptembere során a Bika munka házát a Vénusz is megtiszteli a jelenlétével, ami valószínűsíti, hogy simán mennek a dolgaid.

 

Ami a pénzügyeket illeti, 2019 szeptemberének végén lezárul egy periódus a Bikák életében, ami eddig nagy nyomással, felelősséggel, vagy bonyodalmakkal járt. Addig viszont sok nehézségen kell túljutnod, tehát jól teszed, ha vigyázol a pénzedre.


Egészség

2019 szeptembere ideális hónap a Bika szülötteinek arra, hogy rendbe tegyék a kisebb, egészséggel, higiéniával, testápolással és életmóddal kapcsolatos ügyeiket.

 

Otthonosan fogsz mozogni az orvosi jellegű környezetben, remekül kijössz majd a terapeutákkal, oktatókkal, dietetikusokkal, stb.

 

Ha problémáid akadnának, ezeket általában a káros szenvedélyek okozzák, és az, hogy nem tudsz ellenállni a kísértéseknek.


Tanácsunk 2019 szeptemberére


Legyél kreatív, mind a szakmádban, mind a szabadidős tevékenységeid során! 


Szakértőink

dr. Süli Ágota dr. Süli Ágota pszichiáter, pszichoterapeuta, gyermekterapeuta
dr. Pataki Gergely dr. Pataki Gergely plasztikai sebész
Solymosi Dóra Solymosi Dóra dietetikus
dr. Nagy Andrea dr. Nagy Andrea gyermekorvos
dr. Bálint Géza dr. Bálint Géza reumatológus
dr. Kósa Zsolt dr. Kósa Zsolt szülész- nőgyógyász
Somogyi Andrea Somogyi Andrea pszichiáter
dr. Sánta Zsuzsa dr. Sánta Zsuzsa gyógyszerész
dr. Káposzta Zoltán dr. Káposzta Zoltán neurológus
Bujdosó Mara Bujdosó Mara pszichológus
dr. Fekete Ferenc dr. Fekete Ferenc andrológus
dr. Sahin Péter dr. Sahin Péter gasztroenterológus
dr. Sáry Gyula dr. Sáry Gyula belgyógyász
dr. Felkai Péter dr. Felkai Péter utazásorvos
dr. Apor Péter dr. Apor Péter belgyógyász, sportorvosBezár