Ikrek


(május 21. - június 21.)

2019 Szeptember


Párkapcsolat

2019 szeptemberében az Ikrek szülöttei jó hírekkel fognak szembesülni: 9-én a Jupiter, a Nagyobbik Jótevő és az Ikrek párkapcsolati házának uralkodó bolygója az Ikrek szerelmi házába lép. Ez az áthaladás 2021 Októberéig fog tartani, ami azt jelenti, szenvedélyes év előtt állsz, tele kedvező helyzetekkel.

 

2019 szeptembere az erotikus élmények hónapja lehet, mivel 23-áig az Ikrek szerelmi házában tartózkodik a Vénusz, a Kisebbik Jótevő, valamint a szerelem és érzékiség bolygója. Ebben az időszakban nagyon szerencsés leszel a szerelemben, de ez főleg a testiségre és a  kötetlen kalandokra értendő.

 

A hosszú távú kapcsolataid veszélybe kerülhetnek, feszültség támadhat a kapcsolatban, mivel az Ikrek párkapcsolati házában mindkét Kártevő - a Mars és a Szaturnusz is- ott tartózkodik.

Ellentmondásokkal teli egy hónap!


Karrier

A Merkúr retrográd mozgásának hatására - ami az Ikrek uralkodó bolygója- , és rossz fényszögeket kap, 2019 szeptembere nem kedvez a hatékony munkavégzésnek, nehezen tudsz koncentrálni, és nehezedre esik a szervezés is.

 

Ezen kívül az Ikrek szülötteinek párkapcsolatai nehézkesnek vagy feszültnek tűnnek, ami megnehezíti az együttműködést és a csapatmunkát.

 

Mindezek ellenére végső soron sikerrel járhatsz a tehetségednek, a kreativitásodnak, és némi szerencsének köszönhetően. Remek ösztönnel helyezkedsz a megfelelő pozícióba a megfelelő időben, és jól tudod prezentálni a képességeidet.

 

2019 szeptembere különösen kedvező hatással van azon Ikrek jegyűekre, akik művészi vagy oktatási területen tevékenykednek, illetve a szórakoztatóiparban vagy a reklámszakmában.


Egészség

Jó formában vagy, de sok stressz ér.

 

A Nyilas jegyében álló Mars és Szaturnusz nyomást gyakorolnak az Ikrek jegyében álló Napra, és az uralkodó bolygódra is, a Merkúrra, ami ráadásul retrográd mozgásban van a Szűz jegyében. Fontos, hogy nyugodt és megfontolt maradj, mivel fenn áll a konfliktusok, az agresszió, és a balesetek veszélye. 


Tanácsunk 2019 szeptemberére

Közelítsd a felmerülő helyzetekhez türelmesen, gyakorlatiasan, és önuralommal!


Szakértőink

dr. Sahin Péter dr. Sahin Péter gasztroenterológus
dr. Bálint Géza dr. Bálint Géza reumatológus
dr. Kósa Zsolt dr. Kósa Zsolt szülész- nőgyógyász
dr. Sánta Zsuzsa dr. Sánta Zsuzsa gyógyszerész
dr. Nagy Andrea dr. Nagy Andrea gyermekorvos
dr. Sáry Gyula dr. Sáry Gyula belgyógyász
dr. Pataki Gergely dr. Pataki Gergely plasztikai sebész
dr. Apor Péter dr. Apor Péter belgyógyász, sportorvos
Bujdosó Mara Bujdosó Mara pszichológus
Somogyi Andrea Somogyi Andrea pszichiáter
dr. Káposzta Zoltán dr. Káposzta Zoltán neurológus
Solymosi Dóra Solymosi Dóra dietetikus
dr. Felkai Péter dr. Felkai Péter utazásorvos
dr. Fekete Ferenc dr. Fekete Ferenc andrológus
dr. Süli Ágota dr. Süli Ágota pszichiáter, pszichoterapeuta, gyermekterapeutaBezár