Kos


(március 21. - április 19.)

2019 Szeptember


Párkapcsolat

2019 szeptember 9-én a Jupiter -a Nagyobbik Jótevő- a Kos párkapcsolati házába érkezik, ahol 2021 Októberéig marad. Egy egész évig (és még tovább is) válogathatsz a lehetőségek tárházában.

A Jupiter segíti a kapcsolat virágzását, vagy új szerelem kezdetét hozza, ha arra vágynál. Ha valakinek a Jupiter a szerelmi házába lép, általában szerelmes lesz, eljegyzik, házasságot köt, vagy nagy közös eredményekre számíthat. Bizonyos esetekben még a rosszindulatú, stresszes kapcsolatokból is kiszabadulhatnak. De általában véve a beteljesülésről és a kiteljesedésről szól ez a felállás.

Szintén szeptember során, 23-áig, a Kisebbik Jótevő - vagyis a Vénusz, a szerelem bolygója - is áthalad a Kos szerelmi házán. Tehát a Kos szülöttei boldog hónap elé néznek, különösen örömteli lesz a 9-e és a 23-a közötti időszak.


Karrier

A Jupiter belépése a Kos párkapcsolati házába 2019 szeptember 9-én 13 ígéretes hónapot jelez előre a szakmai kapcsolatok terén. Egy új, lehetőségekben gazdag időszak kezdődik a Kosok életében, ami kihat a közös projektekre, az üzleti kapcsolatokra és a szerződésekre.

 

2019 szeptembere általában véve ígéretesen indul ebből a szempontból, mivel a Jupiterhez a Vénusz is csatlakozik. És mivel a Vénusz a Kos pénz házának uralkodója, számodra is prosperitást hoz.

 

Sokat fogsz dolgozni, és nem fog minden simán menni. Mivel a Merkúr retrográd mozgásban van a Kos munka házában, 2019 szeptemberében különösen sok stressz ér szellemi munka, utazás, papírmunka illetve kommunikáció közben.

 

A jó hír, hogy 2019 szeptemberének vége felé a Mars, a Kos uralkodó bolygója kiszabadul egy rázós helyről, ahol már majdnem kilenc hónapja tartózkodott retrográd mozgása miatt. Fontos tanulságokkal gazdagodván új szemléletmódot alakítasz ki.


Egészség

Nincs kizárva, hogy 2019 szeptemberében akadnak gondjaid az egészségeddel, mivel a Merkúr a Kos egyik egészségügyi házában végez retrográd mozgást. Ez utalhat idegkimerültségre, légzési problémákra, illetve balesetveszélyre egyaránt.

 

Akárhogy is lesz, az egészség kérdése előtérbe kerül, ezért bölcsen tennéd, ha komolyan foglalkoznál vele.


Tanácsunk 2019 szeptemberére


Élj társasági életet, szerezz új ismerősöket és barátokat!     


Szakértőink

dr. Kósa Zsolt dr. Kósa Zsolt szülész- nőgyógyász
dr. Sánta Zsuzsa dr. Sánta Zsuzsa gyógyszerész
Bujdosó Mara Bujdosó Mara pszichológus
dr. Süli Ágota dr. Süli Ágota pszichiáter, pszichoterapeuta, gyermekterapeuta
Solymosi Dóra Solymosi Dóra dietetikus
dr. Bálint Géza dr. Bálint Géza reumatológus
dr. Sáry Gyula dr. Sáry Gyula belgyógyász
dr. Sahin Péter dr. Sahin Péter gasztroenterológus
dr. Fekete Ferenc dr. Fekete Ferenc andrológus
Somogyi Andrea Somogyi Andrea pszichiáter
dr. Nagy Andrea dr. Nagy Andrea gyermekorvos
dr. Pataki Gergely dr. Pataki Gergely plasztikai sebész
dr. Káposzta Zoltán dr. Káposzta Zoltán neurológus
dr. Apor Péter dr. Apor Péter belgyógyász, sportorvos
dr. Felkai Péter dr. Felkai Péter utazásorvosBezár