Mérleg


(szeptember 24. - október 23.)

2019 Szeptember


Párkapcsolat

2019 szeptembere örömteli hónap a Mérleg szülöttei számára.

 

A Vénusz, a szerelem bolygója a Mérleg jegyében van 23-áig, a csábítás egész arzenálját bocsátva rendelkezésedre, és tálcán kínálja az ismerkedési lehetőségeket. A párkapcsolat virágzásnak indul, ha pedig még nincs partnered, most valószínűleg fogsz találni.

 

A Mars, a Mérleg párkapcsolati házának uralkodó bolygója elszabadul a morózus Szaturnusztól, és csinos trigont alkot az Uránusszal, ami a Mérleg párkapcsolati házában tartózkodik. A Mars-Uránusz trigon energikus és lelkesítő, a felfrissülés, megújulás jele.

 

Végül egy hatalmas hír: 2019 szeptember 9-én a Mérleg jegyébe lép a Jupiter, a Nagyobbik Jótevő, ami mostantól kezdődően 2021 Októberéig küzdeni fog azért, hogy az életed minden területén javulás álljon be, beleértve a párkapcsolatot.


Karrier

Mivel 2019 szeptember 9-én a Jupiter a Mérleg jegyébe lép, az egyik legvirágzóbb időszak köszönt rád, ami egészen 2021 Október 10-éig tart majd.

 

A Jupiter támogatása révén szárnyalni fogsz, megnő az önbizalmad, és mindent magasabb perspektívából kezdesz szemlélni. Meg lesz a bátorságod, hogy olyan projekteket kezdeményezz, amik korábban túl vakmerőnek tűntek volna, úgy érzed itt az ideje, hogy valami különlegeset csinálj.

A Jupiter szerencsét hoz számodra, tehát a 2019 szeptemberétől 2021 Októberéig tartó időszak lehetőségekben és sikerekben gazdag lesz.

2019 szeptembere azért is szerencsés, mert a Vénusz a Mérleg jegyében tartózkodik, a Jupiterrel egyetemben. Mindkét bolygó a pénz hozója, és a Vénusz sikereket ígér a csapatmunkák és a szerződéskötések tekintetében.

A 2019 szeptemberében lezajló Hold fogyatkozás meglepetést, vagy szakmai váltást jelez.


Egészség

A Nap- és Hold fogyatkozás, egy retrográd bolygó (a Merkúr) és a Mérleg egészségügyi házainak tengelyén álló Hold Csomópontok arra utalnak, hogy 2019 szeptemberében a lehető legnagyobb óvatosságra lesz szükséged.

 

A Vénusz és a Jupiter, mindketten a Mérleg jegyében állva, kiemelkedően jókedvűvé tesznek és komolyan hozzájárulnak ahhoz, hogy formában legyél, de ugyanakkor a káros szenvedélyek irányába is vihetnek; és minden gondtól nem tudnak megóvni. Szóval légy nyugodt, de óvatos is!


Tanácsunk 2019 szeptemberére


Próbálj meg felállítani egy napirendet, és koncentrálj a legfontosabb céljaidra!


Szakértőink

dr. Felkai Péter dr. Felkai Péter utazásorvos
dr. Süli Ágota dr. Süli Ágota pszichiáter, pszichoterapeuta, gyermekterapeuta
dr. Sánta Zsuzsa dr. Sánta Zsuzsa gyógyszerész
Solymosi Dóra Solymosi Dóra dietetikus
dr. Fekete Ferenc dr. Fekete Ferenc andrológus
Somogyi Andrea Somogyi Andrea pszichiáter
dr. Nagy Andrea dr. Nagy Andrea gyermekorvos
dr. Kósa Zsolt dr. Kósa Zsolt szülész- nőgyógyász
dr. Sáry Gyula dr. Sáry Gyula belgyógyász
Bujdosó Mara Bujdosó Mara pszichológus
dr. Káposzta Zoltán dr. Káposzta Zoltán neurológus
dr. Pataki Gergely dr. Pataki Gergely plasztikai sebész
dr. Sahin Péter dr. Sahin Péter gasztroenterológus
dr. Bálint Géza dr. Bálint Géza reumatológus
dr. Apor Péter dr. Apor Péter belgyógyász, sportorvosBezár