Nyilas


(november 23. - december 21.)

2019 Szeptember


Párkapcsolat

2019 szeptemberének első három hetében a Merkúr, a Nyilas párkapcsolati házának uralkodó bolygója retrográd mozgásban van. Ez kissé felboríthatja a terveidet, elveszítheted a ritmust, késésekre, váratlan eseményekre kerülhet sor.

 

A Merkúr retrográd ciklusba kerül a Nyilas 10. házában, ami a magánéletedet valamilyen formában hozzákötheti a karrieredhez, társadalmi helyzetedhez, főnökeidhez, stb.

 

Az is előfordulhat, hogy túl magas elvárásaid támadnak a párod felé, és nem tudja megugrani a lécet.

 

2019 szeptemberében egy dolog biztos: valamilyen formában előtérbe kerülnek a párkapcsolati élet szociális aspektusai. Ha együtt vesztek rész egy csoport vagy szervezet tevékenységében, az jó hatással van a szerelmi életetekre.


Karrier

2019 szeptemberének komoly tétje van a Nyilas szülöttei számára. A Nap áthalad a Nyilas karrier házán, és a Merkúr is retrográd mozgásban van ugyanazon a területen.

 

Komoly céljaid vannak, és jó eséllyel meg is tudod őket valósítani, de néhány dolgot újra kell gondolnod/szervezned. Egy régebbi helyzet vagy projekt amit félbe- vagy abbahagytál ismét aktuálissá válhat.

 

 

A Nap fogyatkozás esélyt ad a Nyilasoknak, hogy megváltoztassák a terveiket vagy a helyzetüket 2019 szeptemberének első része során.

 

A Kommunikáció, az informatika, a számítások és egyéb szellemi munkák, valamint a mobilitás nagyon fontosak lesznek, ezeken múlik, hogy eléred-e a céljaidat.

 

Népszerűségnek örvendsz, könnyen találsz támogatásra vagy védelemre amikor szükséged lesz rá, és szerencsésen alakulnak a csoportos tevékenységek is.

 

Pénzügyileg is minden rendben, de azért ne siess el semmit, és ne kockáztass.


Egészség

Most, hogy a Mars és a Szaturnusz a Nyilas jegyében vannak, nehezebben tudsz ellazulni mint általában, és a humorérzéked sem a régi. Úgy tűnik bezárkózol és gyanakvó vagy morcos vagy.

 

Szerencsére a Jupiter, a Nyilas uralkodó bolygója 2019 szeptember 9-én egy barátságos házba lép, a Mérleg jegyébe, és kedvező fényszöget formál a Szaturnusszal, ami jó hatással lesz a testi-lelki egészségedre.


Tanácsunk 2019 szeptemberére


Akaraterő és kitartás terén már bizonyítottál, de jó lenne, ha kicsit rugalmasabb is tudnál lenni.


Szakértőink

Solymosi Dóra Solymosi Dóra dietetikus
dr. Fekete Ferenc dr. Fekete Ferenc andrológus
dr. Sáry Gyula dr. Sáry Gyula belgyógyász
dr. Sahin Péter dr. Sahin Péter gasztroenterológus
dr. Apor Péter dr. Apor Péter belgyógyász, sportorvos
Bujdosó Mara Bujdosó Mara pszichológus
dr. Felkai Péter dr. Felkai Péter utazásorvos
dr. Süli Ágota dr. Süli Ágota pszichiáter, pszichoterapeuta, gyermekterapeuta
dr. Bálint Géza dr. Bálint Géza reumatológus
dr. Káposzta Zoltán dr. Káposzta Zoltán neurológus
dr. Sánta Zsuzsa dr. Sánta Zsuzsa gyógyszerész
dr. Pataki Gergely dr. Pataki Gergely plasztikai sebész
dr. Kósa Zsolt dr. Kósa Zsolt szülész- nőgyógyász
dr. Nagy Andrea dr. Nagy Andrea gyermekorvos
Somogyi Andrea Somogyi Andrea pszichiáterBezár