Oroszlán


(július 23. - augusztus 23.)

2019 Szeptember


Párkapcsolat

2019 szeptembere alapvetően nem különbözik az Augusztustól. Ugyanazzal a Mars-Szaturnusz kombinációval van dolgod az Oroszlán szerelmi házában - a Mars a nemi vágyakozás bolygója, a Szaturnusz pedig az Oroszlán párkapcsolati házának uralkodó bolygója.

 

Még mindig lobognak a szenvedélyek, de nagy a feszültség is, és a szerelem érdekében néha kockáztatni kell. De a feszültség lassan alábbhagy, ahogy a Mars távolabb kerül a Szaturnusztól.

 

Ráadásul a Vénusz, a szerelem bolygója pozíciója révén kellemesebbé teszi a hangvételt, és zökkenőmentessé a kommunikációt.

 

2019 szeptemberében a szavak (akár írott vagy kimondott formában) által érhet szerencse a szerelemben. Könnyen rátalálhatsz valakire, aki hozzád hasonló szellemi vagy spirituális érdeklődési körrel bír.


Karrier    

Mivel a Vénusz, az Oroszlán karrier házának uralkodó bolygója kényelmesen ül a Mérleg jegyében, 2019 szeptembere nem jelenthet problémát az Oroszlánok számára szakmai szemszögből nézve.

 

Bár nincsenek komoly terveid, az utad meglepően sima lesz, nagyjából meg leszel elégedve a tetteid eredményével.

 

 

A legtöbb kedvező lehetőség a hónap második harmadában, valamint a harmadik harmad elején kínálkozik. Átütő sikereket különösen az intellektuális foglalkozások, a kommunikáció, az árusítás és a kereskedelem területeivel foglalkozó Oroszlánok érhetnek el, valamint akik kézügyességet vagy gyorsaságot igénylő foglalkozást űznek.

 

Pénzügyileg némi visszaesésre számíthatsz 2019 szeptembere során az Oroszlán pénz házában álló Merkúr miatt; ezért most aktuális újragondolni a költségvetésed, és megfelelő könyvelést kellene vezetned.


Egészség

Kielégítő a fizikai állapotod is, de a boldogságtól szinte szárnyakat kapsz 2019 szeptemberében. Ragadós optimizmussal és humorérzékkel rendelkezel, ami mindenkit boldoggá tesz körülötted.

 

Viszont két veszély is leselkedik rád. Először is, ügyelned kellene rá, hogy mindig védekezz szeretkezés közben, mert ennek elmulasztása most különösen veszélyes. Másodszor, ha terhes nő vagy, légy nagyon óvatos és ne vállalj semmilyen kockázatot!


Tanácsunk 2019 szeptemberére


Ha teheted, hagyd a fontos pénzügyi döntéseket a hónap harmadik harmadára!


Szakértőink

dr. Fekete Ferenc dr. Fekete Ferenc andrológus
Solymosi Dóra Solymosi Dóra dietetikus
dr. Nagy Andrea dr. Nagy Andrea gyermekorvos
dr. Süli Ágota dr. Süli Ágota pszichiáter, pszichoterapeuta, gyermekterapeuta
dr. Káposzta Zoltán dr. Káposzta Zoltán neurológus
dr. Kósa Zsolt dr. Kósa Zsolt szülész- nőgyógyász
dr. Pataki Gergely dr. Pataki Gergely plasztikai sebész
dr. Sahin Péter dr. Sahin Péter gasztroenterológus
dr. Felkai Péter dr. Felkai Péter utazásorvos
Somogyi Andrea Somogyi Andrea pszichiáter
Bujdosó Mara Bujdosó Mara pszichológus
dr. Bálint Géza dr. Bálint Géza reumatológus
dr. Apor Péter dr. Apor Péter belgyógyász, sportorvos
dr. Sáry Gyula dr. Sáry Gyula belgyógyász
dr. Sánta Zsuzsa dr. Sánta Zsuzsa gyógyszerészBezár