Szűz


(augusztus 24. - szeptember 23.)

2019 Szeptember


Párkapcsolat

A Jupiter, a Szűz párkapcsolati házának uralkodó bolygója, 2019 szeptember 9-én elhagyja a Szűz jegyét és a Mérleg jegyébe lép. Most a szerelmi életed nem olyan intenzív mint korábban, viszont a kapcsolataid harmonikusabbak, zökkenőmentesebbek.

 

A Mérleg racionális csillagjegy, mindig kész az együttműködésre. Ráadásul a Jupiter és a Szaturnusz jótékony fényszöge megszilárdítja a párkapcsolatot.

 

A ház, ahol a Jupiter több mint egy évig fog tartózkodni, pénzügyi vonatkozásokkal bír, vagyis a Szüzek párkapcsolati igényei pragmatikusabbak, konkrétabbak lesznek. 2019 szeptembere során a Vénusz, a szerelem bolygója szintén belép ebbe a házba, ami csak fokozza ezt a tendenciát.

 

2019 szeptembere azonban nem telik meglepetések nélkül. A Hold fogyatkozás 16-án, ami a Szűz párkapcsolati házában zajlik le, váratlan eseményeket ígér.


Karrier

A jó hír erre a hónapra, hogy a Jupiter, a Nagyobbik Jótevő, a Szűz pénz házába lép 2019 szeptember 9-én, ami több mint egy év bőséget jelez. A legtöbb pénzügyi lehetőség éppen szeptemberben jelenhet meg, amikor is a Vénusz - a Kisebbik Jótevő - is a Mérleg pénz házában tartózkodik.

 

Mivel a Nap a Szűz jegyében áll, könnyen ki tudsz állni magadért, erőt sugárzol. A társadalmi státuszod fontos szerepet kap, megerősítést nyer.

 

 

A Merkúr, a Szűz karrier házának uralkodó bolygója szintén a Szűz jegyében áll, ami a szakmai tevékenységed mostani kiemelt fontosságát bizonyítja. Viszont a Merkúr retrográd mozgása azt jelzi, hogy nehézségek, átszervezések, újrakezdések merülhetnek fel.

 

Nagy szükség lenne rá, hogy az egész karrieredet felülvizsgáld.


Egészség

Mivel a Merkúr retrográd mozgásban van a Szűz jegyében, lehetséges, hogy szeptember első két harmada során nem érzed magad jól a bőrödben. Nem a testi egészségeddel van baj, - az rendben van - hanem az idegivel; nehezen tudsz koncentrálni, összeszedni magad.

 

A Mars és a Szaturnusz által bezárt négyszög nem könnyíti meg a dolgod, ezért ne siess el semmit, ne idegeskedj, és ne vállalj kockázatot.


Tanácsunk 2019 szeptemberére


Nyugalomra és türelemre van szükséged, mert nem jöhet minden össze az első alkalommal.


Szakértőink

dr. Sahin Péter dr. Sahin Péter gasztroenterológus
Solymosi Dóra Solymosi Dóra dietetikus
dr. Süli Ágota dr. Süli Ágota pszichiáter, pszichoterapeuta, gyermekterapeuta
dr. Felkai Péter dr. Felkai Péter utazásorvos
dr. Kósa Zsolt dr. Kósa Zsolt szülész- nőgyógyász
dr. Nagy Andrea dr. Nagy Andrea gyermekorvos
Bujdosó Mara Bujdosó Mara pszichológus
Somogyi Andrea Somogyi Andrea pszichiáter
dr. Káposzta Zoltán dr. Káposzta Zoltán neurológus
dr. Apor Péter dr. Apor Péter belgyógyász, sportorvos
dr. Pataki Gergely dr. Pataki Gergely plasztikai sebész
dr. Sáry Gyula dr. Sáry Gyula belgyógyász
dr. Fekete Ferenc dr. Fekete Ferenc andrológus
dr. Sánta Zsuzsa dr. Sánta Zsuzsa gyógyszerész
dr. Bálint Géza dr. Bálint Géza reumatológusBezár