Amit a pasik imádnak egy nőben

- Írta: DA

Amit a pasik imádnak egy nőben

A nők sokszor totálisan félreismerik a férfiakat, és nem is gondolnák, mi jön be nekik leginkább. Most elárulunk néhány titkot ezzel kapcsolatban – alighanem sokak megdöbbenésére…
 

Ahogy hazaérsz az edzőteremből
 
Komolyan azt gondolod, hogy akkor vagy a legkívánatosabb, amikor teljes harci díszben állsz a pénteki buli előtt, netán amikor felvetted a romantikus vacsorához a legszebb kosztümödet és megcsináltattad a frizurádat? Jó, igazad van: ilyenkor IS nagyon kívánatos vagy. De igazság szerint egyik sem tud versengeni azzal, amikor hétköznap hétkor hazaesel a sarki konditeremből a régi, szürke topodban és a melegítőnadrágodban, kócos hajjal és izzadtan. Te azt mondod, kövér vagy – nekünk ezekben a pillanatokban teljesen máson jár az eszünk…
 
Amikor a mi ruháinkat viseled
 
Képtelenek vagyunk megindokolni, miért jön be annyira, amikor szex után magadra kapod az ingünket, netán a boxerünket, de nagyon bejön. Talán mert bennünk van valami elemi, állatias birtoklási ösztön, és ilyenkor úgy érezzük: az enyénk vagy.
 
A régi fotóid
 
Szégyenkezel a középiskolai fényképeid miatt, és csak hosszas könyörgésre vagy hajlandó megmutatni őket. De nyugodtan hidd el: nekünk nem az tűnik fel, milyen fülbevalót viseltél, mennyire voltál nyakigláb vagy hogy milyen volt a fogszabályzód, hanem épp arra gondolunk, hogy a középiskolában egy ilyen jó csaj annak idején szóba sem állt volna velünk.
 
Ahogy a gyerekekkel bánsz
 
Kétségtelen: fogalmunk sincs, merre tart a kapcsolatunk, és gyűlöljük, amikor ennek ellenére mégis erről faggatsz minket. Ha pedig megemlíted a gyerekeket, a jeges víz is kiver minket. De nehogy azt hidd, hogy amikor halálos természetességgel elbeszélgetsz a barátnőd óvodás gyerekével, netán önfeledten ringatni kezded a nővéred csecsemőjét, akkor nem az jár a fejünkben, hogy „talán mégis jó lenne”…
 
Amikor csak úgy összeütsz nekünk valamit
 
Nagyon nagyra értékeljük a gyertyafényes vacsorákat és a konyhaművészetedet az ötfogásos egzotikus fogásokkal, amik egy elegáns belvárosi éttermet is lazán kifőzdévé aláznak. De legalább ennyire jó, amikor előkeresed anyád spagettireceptjét, kinyitsz valami szimpla bort, aztán letelepszünk a kanapéra és megvacsorázunk együtt, miközben a napról beszélgetünk, vagy simán csak nézünk valami jópofa filmet. A pasik hihetetlen boldogságot találnak az egyszerű dolgokban.
 
Amikor türelmes vagy a családunkkal
 
A hülye bácsikánk kigúvadt szemekkel mered a dekoltázsodra, a nagymamánk még egy adagot töm beléd a salátából, amiről csak ő hiszi, hogy annyira finom, anyánk folyamatosan jó tanácsokkal lát el, az unokaöcsénk pedig egészen biztosan megpróbált kilesni, miközben pisilni mentél. És ezek után te nemhogy szóba állsz velünk, de még szeretkezni is hajlandó vagy este. Nem értjük, de mindennél boldogabbá tesz.
 
Ahogy mindent megeszel a tányérodról
 
Hiszed vagy sem, egy jó étvággyal falatozó nő nagyon szexi, ugyanis azt sugallja, hogy szereti az életet és másban is jó étvágya van. A „jaj, ezt már nem eszem meg, mert túllépem a napi kalóriaadagot” hozzáállás kiábrándító, tartogasd inkább a barátnőidnek, ha mindenáron ragaszkodsz hozzá…
 
Az a nézés
 
Tudod, melyik: amelyikből pontosan tudjuk, mi következik este. Még akkor is megsemmisülünk a buja tekintettől, ha a fent említett kellemetlen családi ebéd vagy vacsora közepette kapjuk el az olyannyira imádott pillantást a zsúfolt asztalnál. Hidd el, hogy beleremeg a térdünk.
 
A talpraesettséged
 
Elmegyünk kempingezni, ahol minden különösebb erőfeszítés nélkül összegyűjtöd a fát és tökéletes tábortüzet varázsolsz, miközben mi még mindig kilátástalanul kínlódunk a sátorral. Elromlik a számítógéped, és egyedül megjavítod, méghozzá káromkodás és az egyes alkatrészek tönkretétele nélkül. Vagy simán csak fogod a csavarkulcsot, és megjavítod a csöpögő csapot. Ilyenkor látjuk, hogy igazából nélkülünk is tökéletesen boldogulsz – nos, ettől csak még jobban értékeljük, hogy mégis velünk akarsz lenni!

Bezár