Hírmorzsák

2012.11.13.

Hírmorzsák

Alvással a hátfájás ellen -

A séta jobb kedvre derít -

Macskajaj ellen -

Négylábú a legjobb társkereső

Alvással a hátfájás ellen


Életünk egyharmadát az ágyban alvással töltjük. De ha nem vagyunk elővigyázatosak, csúnyán kicsavarhatjuk magunkat, mely kellemetlen izom és idegfájdalomban jelentkezik. Létezik egy technika, mely tehermentesíti az izmokat és idegeket. Feküdjünk a hátunkra, tegyünk párnát a térdünk alá. Helyezzük a könyökünket a test mellé és tegyük kezünket a csípőnkre. A sarunkat a földhöz érintve próbáljuk csigolyáról csigolyára kinyújtóztatni magunkat, csípőnket toljuk felfelé a a vállunk irányába. Ez a gyakorlat kinyújtja a gerincünket, a fáradt izmokat tehermentesíti és felszabadítja az idegeket a gravitáció és a testünk nyomása alól.

A séta jobb kedvre derít


A séta hatással lehet a felszedett kilókra, de a lelki állapotodra gyakorolt pozitív hatás miatt is megéri befűzni a tornacipőket. A rendszeres testmozgástól boldogabbnak érzed magad és ez meg fog látszani a külsődön is. 2011-ben a Journal of Sport and Exercise Psychology-ban megjelent tanulmány szerint akik 10 perccel többet mozogtak egy nap a megszokottnál, sokkal lelkesebbek és éberebbek voltak a nap további részében, mint azokon a napokon, mikor a szokásos mennyiséget végezték.

Macskajaj ellen


A másnaposság legjobb ellenszere egy jó erős tea sok mézzel. A koffein összehúzza a vérereket a fejedben, azáltal csökkenti a fejfájást, miközben a méz segít lebontani az alkoholt.

Négylábú a legjobb társkereső


Egy párkereső oldal 4000 párkapcsolatot vizsgált meg. Kimutatása szerint az állatok iránti közös érdeklődés és elköteleződés sikeresebbé tehet egy párkapcsolatot. A háziállatunk sokszor ad okot a közös nevetésre is, ami oldja a kapcsolatban az esetleges feszültséget.

Hozzászólások

Grosirpelangsing | 2012-12-01 20:51

A csajoze1sban ke9telkedem, ugianys ő csak dfar.... (Ivartalanedtva van, hogy ne nőjf6n a gazde1tlan kismacske1k sze1ma, e9s agyon se csapjanak sehol egy-egy alomnyit, csak mert a macske1knak volt pe1r jf3 percfck. :) )Kf6szf6nf6m az aggf3de1st, drukkole1st! Sikeres volt. :)Amit mfaltkor nem edrtam: Jajde gyakran beugrik az autf3ba, amedg bekf6tf6m a gyerekeket az fcle9sfckbe. Olyankor csak nagy nehezen tudom kitesse9kelni, ugianys szeret utazni. :) Balatonra is szoktuk vinni. Elke9pzelhető, hogy me1s autf3je1ba is beugrik - erre gondoltam, hogy ve9letlenfcl elvitte9k, e9s mostanra e9rt haza. Persze, kf6zben kaje1lhatott, mert tale1n csak egy cseppet karcsfabb, mint volt. :)

meyvuen | 2012-12-04 04:28

9Vw1gI , [url=http://ifzyzxlsxcvs.com/]ifzyzxlsxcvs[/url], [link=http://zougazmlnecd.com/]zougazmlnecd[/link], http://nbjfhtwnrlqa.com/
Szóljon hozzá!

Ellenőrző kód
Kérjük gépelje be a képen látható karaktereket! *

BejelentkezésRegisztráció
Elfelejtett jelszó

Szakértőink

dr. Kósa Zsolt dr. Kósa Zsolt szülész- nőgyógyász
dr. Sahin Péter dr. Sahin Péter gasztroenterológus
dr. Felkai Péter dr. Felkai Péter utazásorvos
Bujdosó Mara Bujdosó Mara pszichológus
dr. Apor Péter dr. Apor Péter belgyógyász, sportorvos
dr. Bálint Géza dr. Bálint Géza reumatológus
dr. Sáry Gyula dr. Sáry Gyula belgyógyász
dr. Fekete Ferenc dr. Fekete Ferenc andrológus
dr. Süli Ágota dr. Süli Ágota pszichiáter, pszichoterapeuta, gyermekterapeuta
dr. Nagy Andrea dr. Nagy Andrea gyermekorvos
dr. Káposzta Zoltán dr. Káposzta Zoltán neurológus
Somogyi Andrea Somogyi Andrea pszichiáter
Solymosi Dóra Solymosi Dóra dietetikus
dr. Sánta Zsuzsa dr. Sánta Zsuzsa gyógyszerész
dr. Pataki Gergely dr. Pataki Gergely plasztikai sebész
Szerelmes gondolatok

Milyen gyakran mondja el kedvesének, hogy szereti?


Horoszkóp

Horoszkóp Kos Horoszkóp Bika Horoszkóp Ikrek Horoszkóp Rák
Horoszkóp Oroszlán Horoszkóp Szűz Horoszkóp Mérleg Horoszkóp Skorpió
Horoszkóp Nyilas Horoszkóp Bak Horoszkóp Vízöntő Horoszkóp Halak
Bezár