Hogyan flörtöljünk mesterfokon?

Hogyan flörtöljünk mesterfokon?

Ne legyen bátortalan, ha ártatlan flörtölésre kerül sor! Kitűnő tippjeink vannak, hogyan legyen még vonzóbb, csábítóbb és magabiztosabb a másik nemmel szemben.

Sokat mondóak azok a jelek, amikor zavartan pislogunk, elfordítjuk a fejünket, vagy éppen a másik száját figyeljük, amikor beszél hozzánk. Ezek mind-mind a flörtölés jelei, akár tudatosodik bennünk, akár nem. Flörtölni pedig mindenki flörtöl.
 

Egy tanulmány szerint, maga a flört másfél és négy perc közötti időtartamot foglal magába, attól függően, hogy mennyire találjuk vonzónak a másik felet. Talán meglepő lehet, de az első benyomások 55%-a a rólunk alkotott képnek a testbeszédünkből jön. A három leglényegesebb a szemkontaktus, testtartás és gesztikulálás. 38%-a, tehát szintén nem elhanyagolható, a hangunk, tónusunk, és a beszédünk gyorsasága. Az, hogy mit mondunk, mindössze 7%-ban befolyásolja a másikat.

De a flörtölés nem csak arról szól, hogy beszédbe elegyedünk valamilyen jóképű idegennel, vagy csinos nővel, flörtölni mindenkivel lehet, beleértve a barátnőnkkel, feleségünkkel, barátunkkal vagy éppen a férjünkkel. Ez az a pont, ahol érdemes elsajátítani a flörtölés csínját-bínját, hiszen, ez akár ellaposodó kapcsolatunkba is színt hozhat. Maga a flörtölés egy velünk született képesség, csak valaki jobban tudja használni, valaki kevésbé. Minél többet gyakoroljuk, annál jobban fog menni. Nézzük tehát, hogyan flörtöljünk mesterfokon!

Tűnjünk magabiztosnak

Ez nagyon fontos dolog, ha flörtölésre adjuk a fejünket. Különösen, mert a férfiak szemszögéből ez lényeges dolog. Még ha nem is érezzük magunk belül magabiztosnak, de kifelé ezt tudjuk mutatni, félig már nyert ügyünk van. Természetesen, ha tartós kapcsolatban vagyunk, és a partnerünkkel szeretnénk flörtölni, akkor is szükség lesz a magabiztosságunkra. Vegyünk fel valami dögös ruhát, csináltassunk új frizurát, ha pedig sétálunk, húzzuk ki magunkat, ne legyen esetlen a járásunk. Ha olyan férfival flörtölünk, akit ismerünk, vegyünk fel olyan ruhát, amit szeret rajtunk.

Erős szemkontaktus

Szemeink sokkal kifejezőbbek, mint gondolnánk. Ha hosszan nézünk a kiszemelt férfi szemeibe, egyfajta jelként fogja fel, hogy vonzó számunkra és ez nagyon érzéki, intim pillanatokat szerezhet. Szemkontaktussal tudjuk kifejezni leginkább, hogy vonzódunk a másikhoz, ezáltal a flörtölés leglényegesebb eszköze. Különösen, ha szemeinkkel a szemek után erősen végignézzük az ajkait, majd újra a szemeibe nézünk. Érdemes tehát fenntartani a szemkontaktust, ne a szobát pásztázzuk, hanem az áldozatot, közben fantáziálhatunk is, ez a szemünket még kifejezőbbnek fogja mutatni.

Testbeszéd

A flörtölés sikere 80%-ban a testbeszéden múlik, nem a verbális kommunikáción, úgyhogy figyeljünk erre kiemelten oda. Ne lógassuk a kezeinket, ne görbítsük be a testünket. A fejünket ne rázzuk folyamatosan. Forduljunk szemtől szembe a partnerrel. Fontos, hogy mosolyogjunk, mert a mosolygós embereknek pozitív kisugárzása van, de ne vigyük túlzásba, ne nevessünk mindenen. Gyakorolhatunk a tükörben, keressünk egy kényelmes pozíciót, de akár egy barátunkat is megkérdezhetjük a saját tapasztalatairól.

Tartózkodjunk a rossz szokásainktól

Próbáljuk a flört idejére félretenni rossz szokásainkat, ezeknek rossz üzenete lehet. Ne babráljunk a kezeinkkel, ne takarjuk el a szánkat az italunkkal, ne rázzuk a lábainkat..stb.

Ha a párunkkal flörtölünk

Próbáljunk valami kis izgalmat belevinni a kapcsolatba, vigyünk el a párunkat valami romantikus helyre, meglepetésként. Természetesen, a fent említettek is érvényben vannak, és meglátja, nem marad viszonzatlan a fáradozásunk. Ne érezzük magunkat zavarban vagy kínosan, ha flörtről van szó, próbáljunk visszaemlékezni, hogyan is találtak egymásra. Ha túl félénknek tartjuk magunkat egy kis flörthöz, hívjuk a szerepjátszást, mint fogalmat segítségül. Ennek a legegyszerűbb változatát, melyben két idegen találkozik először. Meglátják, abszolút pozitív hatása lesz!
 

Bezár