Partitippek 1.

Alíz Csodaországban parti

2012.05.18. - Írta: DA

Partitippek 1.

Bulit szerveznél a barátaidnak vagy esetleg a családodnak és azt szeretnéd, hogy ez legyen a legjobb buli, amin valaha is voltak? Persze, hogy erre vágysz, mi pedig segíteni szeretnénk neked egyedi ötletekkel, témákkal, tippeket adunk az ételek, italok és a díszítés elkészítéséhez, hogy ezt a napot soha senki ne felejtse el!

Alíz Csodaországban parti

A meghívókat úgy készítsd el, hogy egy kártyalapra hasonlítsanak méretben és formában: az egyik oldalon a Szív Királynő legyen, a másik oldalra pedig megszerkesztheted a meghívó szövegét. A meghívottakat kérd meg, hogy öltözzenek be egy-egy szereplőnek a meséből. Ha azt szeretnéd, hogy ne három Alíz és öt Fehér Nyúl alkossa a vendégsereget, akkor kioszthatod előre, ki melyik szereplő bőrébe bújjon. A menüt kedved szerint állíthatod össze, attól függően, hol és hány embernek rendezed a bulit. Ha az ételek között nincs utalás a mesére és a tortát házilag készíted, ajánljuk, hogy kalap formájú édességet alkoss két különböző méretű tortalap egymásra helyezésével. Ha megtöltötted kedvenc krémeddel és egymásra tetted a totralapokat, kedvedre díszítheted nyújtható marcipánnal, ételdekorációs tollal, illetve más boltban kapható tortadekor termékkel. Ha úgy döntesz, a cukrászra bízod ezt a feladatot, ma már számos helyen kérhetsz formatortát, ami bármelyik karaktert megformázhatja. A dekorációnál nyugodtan szabadjára engedheted a fantáziádat, használj minél több kártyát, ezeket például felragaszthatod egyszerű egyszínű anyagokra és készíthetsz belőlük terítőt. Füzért is készíthetsz előlük vagy fellógathatod őket a plafonra, vagy a bokrokra, ha szabadtéren rendezed a bulit. Kölcsönkérhetsz a nagyiktól bár régi vágású teáskészletet és ezeket is remekül használhatod dekorációs célra. Ha esetleg nem Alíz a kedvenc hősöd, hanem valami más történet a kedvenced, természetesen alakíthatod a partidat ennek megfelelően is!

Hozzászólások

Marlon | 2012-06-14 21:17

c9n is a GNU gcc-t haszne1lom,de a kezdő kf6nyvte1rnak vannak hie1nyosse1gai,amelyek nem anrniya jf3k,vagy lehet nem mindent edrok jf3l.Eddig ez a legjobb,amit haszne1ltam,a Dev,a Borland meg hasonlf3ak hamar kiestek ne1lam e9s a microsoft visual c++-t se tartottam valami nagy durrane1snak,de me9g nem sokat foglalkoztam a c++-szal,csak 1,5 hf3napot,annak is egy fele9t a Java-val meg a C#-pal,amit hamar megute1ltam.Most ute1nane9ztem az AOP-nak,de eddig szinte semi norme1lis dokumente1cif3,se compiler-me9g a prog.hu-ra is kitettem a te1rsalgf3 programelme9letije9hez,de nem reage1ltak re1 semmit-mit mondasz re1?Te9nyleg az aminek mondje1k,vagy csak kitale1lf3ja mage1nak fejlesztette?

dfiqnpoc | 2012-06-16 02:31

vUzvbO , [url=http://gmymctbrrofi.com/]gmymctbrrofi[/url], [link=http://lbotjmewnqdy.com/]lbotjmewnqdy[/link], http://tbfwlxtnwmii.com/
Szóljon hozzá!

Ellenőrző kód
Kérjük gépelje be a képen látható karaktereket! *

BejelentkezésRegisztráció
Elfelejtett jelszó

Szakértőink

dr. Süli Ágota dr. Süli Ágota pszichiáter, pszichoterapeuta, gyermekterapeuta
dr. Fekete Ferenc dr. Fekete Ferenc andrológus
dr. Nagy Andrea dr. Nagy Andrea gyermekorvos
dr. Felkai Péter dr. Felkai Péter utazásorvos
Somogyi Andrea Somogyi Andrea pszichiáter
dr. Kósa Zsolt dr. Kósa Zsolt szülész- nőgyógyász
dr. Sahin Péter dr. Sahin Péter gasztroenterológus
Bujdosó Mara Bujdosó Mara pszichológus
dr. Sánta Zsuzsa dr. Sánta Zsuzsa gyógyszerész
dr. Sáry Gyula dr. Sáry Gyula belgyógyász
dr. Káposzta Zoltán dr. Káposzta Zoltán neurológus
dr. Apor Péter dr. Apor Péter belgyógyász, sportorvos
dr. Pataki Gergely dr. Pataki Gergely plasztikai sebész
Solymosi Dóra Solymosi Dóra dietetikus
dr. Bálint Géza dr. Bálint Géza reumatológus
Szerelmes gondolatok

Milyen gyakran mondja el kedvesének, hogy szereti?


Horoszkóp

Horoszkóp Kos Horoszkóp Bika Horoszkóp Ikrek Horoszkóp Rák
Horoszkóp Oroszlán Horoszkóp Szűz Horoszkóp Mérleg Horoszkóp Skorpió
Horoszkóp Nyilas Horoszkóp Bak Horoszkóp Vízöntő Horoszkóp Halak
Bezár