Tavaszi édesség

Tavaszi édesség

Hoz­zá­va­lók:

Friss vagy mirelit bogyók (málna, szeder, ribiszke),
60 ml száraz fehér bor,
2 teáskanál reszelt citromhéj,
1 evőkanál citromlé,
75 g porcukor,
180 ml tejszín.

Ossza el a gyümölcsbogyókat 4 fagylaltos kehelybe. Elektromos habverővel egy tálban keverje össze krémes állagúvá a bort, a citromhéjat, a cukrot és a tejszínt.
Ossza el a krémet a négy kehelybe, a tetejét díszítse tejszínhabbal.

Négy adag: adagonként 17,1 g zsír. 1196 KJ.


Szakértőink

dr. Felkai Péter dr. Felkai Péter utazásorvos
Somogyi Andrea Somogyi Andrea pszichiáter
dr. Süli Ágota dr. Süli Ágota pszichiáter, pszichoterapeuta, gyermekterapeuta
dr. Bálint Géza dr. Bálint Géza reumatológus
dr. Sahin Péter dr. Sahin Péter gasztroenterológus
dr. Káposzta Zoltán dr. Káposzta Zoltán neurológus
dr. Sáry Gyula dr. Sáry Gyula belgyógyász
dr. Kósa Zsolt dr. Kósa Zsolt szülész- nőgyógyász
dr. Apor Péter dr. Apor Péter belgyógyász, sportorvos
Bujdosó Mara Bujdosó Mara pszichológus
dr. Pataki Gergely dr. Pataki Gergely plasztikai sebész
dr. Sánta Zsuzsa dr. Sánta Zsuzsa gyógyszerész
Solymosi Dóra Solymosi Dóra dietetikus
dr. Fekete Ferenc dr. Fekete Ferenc andrológus
dr. Nagy Andrea dr. Nagy Andrea gyermekorvos



Bezár