Valentin-nap 2014:

Mit szeretnének a nők ezen a napon?

Valentin-nap 2014:

A nők inkább a szexet részesítik előnyben a virágokkal szemben, de éppen csak…


Egy új felmérés szerint a nők inkább vágynak szexre Valentin-napon, mint virágokra. De azért, még mielőtt az angol férfiak örömujjongásba törnének ki, és nagy megkönnyebbüléssel felejthetnék el az utolsó pillanatban megvásárolni szándékozott virágokat, ne legyenek annyira könnyelműek.

Nem is magáról a szeretkezésről szól ez a nap, hanem inkább a női megvetésről az olyan kevésbé eredeti dolgok iránt Valentin-napkor, mint a virágok. A felmérés egyébként, elég szoros lett, 28 %-kal nyertek a nők akik a szeretkezést preferálták, de csak 2 %-kal maradtak le a virágkedvelők, tehát a nők 26%-a szavazott erre. A férfiaknál egyértelmű az eredmény, itt a szexre szavazók száma 53% lett.

Egyébként, bárki, aki Valentin-nap alkalmából elment vacsorázni a párjával, tudja, hogy ilyenkor az éttermek elég giccsesek és kiábrándítóak. Bár jóllehet, elég bizalmatlanok lehetünk ehhez a tényálláshoz, többen mondják, hogy ilyenkor jelentősen megnő a szexi fehérneműk és kiegészítők vásárlása, ami szintén az előbb említett adatokat támasztja alá.

Érdemes megnéznünk a korosztályokat is, hiszen ez is a felmérés része. Meglepő egyébként, milyen széles skálát lehet észrevenni. Nagyjából 30 % az 55-64 éves korosztályé, akik szintén vágynak a szeretkezésre ezen a romantikus estén. 37 %-a a házaspároknak is idetartozik. Ebből kiderül tehát, hogy Valentin-napon nem csak a szingli fiatalok vágynak szexre, hanem az emberek többsége, korosztálytól függetlenül.

A párok többsége többnyire biztos lehet a Valentin-napi szexben, hiszen ők többnyire ezekkel a kiegészítőkkel (fehérneműk..stb) nem valószínű, hogy bakot lőnek. Továbbá, ezeknek az embereknek az 59%-a érzi úgy, hogy az aktuális partnere az eddigi legjobb szeretője. A nők még továbbmennek, náluk 61% az arány.

Bezár