Az Omega-3s ABC

Régen a halból szereztük meg az Omega 3s-t. Ezek az esszenciális zsírsavak, egy kutatás szerint, javíthatják a szív egészségét és megakadályozhatják egyes típusú rákos betegségeket kialakulását. A lazac, tonhal és a tenger többi lakói is telítettek ezekkel az eszenciákkal, ezért is javasolt a hal fogyasztása legalább hetente kétszer. Mostanában számos szupermarket is ajánlja az omega 3-at.

Szakértőink

dr. Sahin Péter dr. Sahin Péter gasztroenterológus
dr. Bálint Géza dr. Bálint Géza reumatológus
dr. Süli Ágota dr. Süli Ágota pszichiáter, pszichoterapeuta, gyermekterapeuta
dr. Sánta Zsuzsa dr. Sánta Zsuzsa gyógyszerész
Solymosi Dóra Solymosi Dóra dietetikus
dr. Pataki Gergely dr. Pataki Gergely plasztikai sebész
dr. Kósa Zsolt dr. Kósa Zsolt szülész- nőgyógyász
dr. Káposzta Zoltán dr. Káposzta Zoltán neurológus
dr. Felkai Péter dr. Felkai Péter utazásorvos
dr. Sáry Gyula dr. Sáry Gyula belgyógyász
Somogyi Andrea Somogyi Andrea pszichiáter
dr. Apor Péter dr. Apor Péter belgyógyász, sportorvos
dr. Fekete Ferenc dr. Fekete Ferenc andrológus
Bujdosó Mara Bujdosó Mara pszichológus
dr. Nagy Andrea dr. Nagy Andrea gyermekorvos



Bezár