Győzelemre állnak a fájdalommal szemben

2012.04.17. - Írta: Sajtóközlemény

Győzelemre állnak a fájdalommal szemben

A legmodernebb technológia és a több ezer évre visszatekintő hagyományos módszerek ötvözetével hoz enyhülést a kínokra a Fájdalom Ambulancia. Nem véletlen, hogy Talmácsi Gábor is az ő szakértelmüket választotta.

Sportsérülések, gerincpanaszok, kopások, ritkulások, gyulladások… vég nélkül sorolhatóak azok a fájdalmas problémák, melyekre enyhülést hoznak a Dr. Magyar Mátyás ortopéd sebész, traumatológus által vezetett központban.

„Intézményünket 2003-ban azért hoztuk létre, hogy gyors és hatékony segítséget nyújthassunk pácienseinknek a fájdalommentes, szabad mozgás visszanyerésében és tartós megőrzésében. Széleskörű tapasztalattal rendelkező, fiatal szakemberekből álló csapatunk a legújabb eszközök és változatos módszerek alkalmazásával személyre szabott terápiát állít össze minden betegünk számára.” – nyilatkozta a Fájdalom Ambulancia vezető orvosa, Dr. Magyar Mátyás.

Szakembereik magas képzettségéről talán sokat elárul, hogy világhírű sportolóink mellett teljes olimpiai csapatok is évek óta bizalommal fordulnak hozzájuk. A személyre szabott kezeléseket alapos kivizsgálás és konzultáció előzi meg, majd a fájdalom gyors enyhítése érdekében komplex terápiákat alkalmaznak. A modern fizioterápia, a gyógytorna vagy gyógymasszázs profi felhasználását az elektromágneses bioenergián alapuló ion indukciós terápia, a kíméletes vibrációs tréning, az ortopédiai panaszokra és sportsérülésekre kiváló lökéshullám terápia, a lágy lézer terápia, a Bioptron lámpa és a hidromasszázs ágy teszi teljessé.

A kezeléseket a Shaolin-iskolákig visszavezethető és a testszimmetriát helyreállító Yumeiho gyógymasszázs, a gerinc csigolyáinak gyógyítására fókuszáló kiropraktikus masszázs, vagy akár a kinesio taping néven elhíresült, a keringést támogató japán terápia egészíti ki.

A Fájdalom Ambulancia sikere a test öngyógyító képességén alapszik, amely a speciális, elismert hatékonyságú terápiáknak köszönhetően indulhat be, és ezzel olyan eredményeket érnek el, melyeket az évek óta szenvedő páciensek már nem is reméltek.

Forrás: Just Creative

Hozzászólások

ida30 | 2012-06-11 18:46

Sajnos azt kell,hogy mondjam az egész egy kész átverés! Pénzlehúzás! Senkinek nem ajánlom!Sajnos én belefutottam pár éve,jobban nem lettem csak a pénztárcám lett jóval könnyebb!

hilda | 2014-10-30 09:48

Detto.Nagy ívben kikerülni!Még ártott is,sokkal rosszabb lett!!!
Szóljon hozzá!

Ellenőrző kód
Kérjük gépelje be a képen látható karaktereket! *

BejelentkezésRegisztráció
Elfelejtett jelszó

Szakértőink

Solymosi Dóra Solymosi Dóra dietetikus
dr. Sahin Péter dr. Sahin Péter gasztroenterológus
dr. Káposzta Zoltán dr. Káposzta Zoltán neurológus
dr. Sánta Zsuzsa dr. Sánta Zsuzsa gyógyszerész
dr. Apor Péter dr. Apor Péter belgyógyász, sportorvos
dr. Fekete Ferenc dr. Fekete Ferenc andrológus
dr. Felkai Péter dr. Felkai Péter utazásorvos
dr. Kósa Zsolt dr. Kósa Zsolt szülész- nőgyógyász
dr. Bálint Géza dr. Bálint Géza reumatológus
dr. Nagy Andrea dr. Nagy Andrea gyermekorvos
Bujdosó Mara Bujdosó Mara pszichológus
dr. Süli Ágota dr. Süli Ágota pszichiáter, pszichoterapeuta, gyermekterapeuta
Somogyi Andrea Somogyi Andrea pszichiáter
dr. Sáry Gyula dr. Sáry Gyula belgyógyász
dr. Pataki Gergely dr. Pataki Gergely plasztikai sebész
Szerelmes gondolatok

Milyen gyakran mondja el kedvesének, hogy szereti?


Horoszkóp

Horoszkóp Kos Horoszkóp Bika Horoszkóp Ikrek Horoszkóp Rák
Horoszkóp Oroszlán Horoszkóp Szűz Horoszkóp Mérleg Horoszkóp Skorpió
Horoszkóp Nyilas Horoszkóp Bak Horoszkóp Vízöntő Horoszkóp Halak
Bezár