Belgyógyászat vagy nőgyógyászat?

Kedves Doktor úr! Hányinger hasfájás egy kisebb hányás volt a panaszom. Elmentem orvoshoz és a gyógyszer hatására, amit kaptam jobban lettem, de a hasam valahogy most is fáj. Menstruáltam, de úgy, hogy terhes szerintem nem vagyok. Fogamzás gátlót szedek, és gumit is használok, de mégis mi lehet a bajom? Köszönöm szépen előre is segítségét!

Melyik vízfajta jó a pajzsmirigyre?

Tisztelt Doktor! Jó napot kívánok! Szeretném megkérdezni, hogy melyik az a vízfajta, ami jó a pajzsmirigyre? Nekem 2006 óta van sajnos nem tettek ellene semmit. Már két hónapja nagyon sokat fogytam. (75kg-ról 58kg-ra) Előre is köszönöm! Tisztelettel: R. Mónika

Nem szabad ennem 6 után! De miért?

Tisztelt Doktor úr! A következő problémában szeretném ki kérni az Ön véleményét: Ha délután 6 után eszek, éjjel nagyon rosszul alszom, reggel annyira fáj a hátam , hogy nem bírnák meg mozdulni , a felső ajkam fel van dagadva és a szemeimről meg jobb ha nem is beszélek, olyan karikásak. Már nagyon rég ota tapasztalom, ennek elkerülése érdekében, nem szoktam enni ez időpont után de ha mégis valami oknál fogva mégis, akkor ezek a panaszok egyből ellő...

Pajzsmirigy kontra fogamzásgátlás

Kedves Doktor úr! Egy újabb kérdéssel fordulok Önhöz. 17 éves vagyok Pajzsmirigyem van és L-Thyroxin Henning 50 mikrogrammos tablettát szedek napi 1 egészet mellette szedek fogamzásgátló tablettát SYMICIA a neve. Az lenne a kérdésem, hogy ezek egymás hatását csökkentik-e? Válaszát előre is Köszönöm.

Hasi vizsgálatok

Kedves Doktor úr! Proctológusom hasi fájdalmaim miatt has-kismedence CT-re utalt. Korábbi műtétemkor (epekő) kiderült, hogy jód érzékeny vagyok. A vénás kontrasztanyag jódtartalmú. Félek, de ha visszautasítom a kontrasztanyagot, akkor a vizsgálat csak korlátozottan értékelhető. Kérdésem: nincs e más tartalmú kontrasztanyag, vagy más módszer a vizsgálatra? Köszönöm!

Szakértőink

dr. Fekete Ferenc dr. Fekete Ferenc andrológus
dr. Nagy Andrea dr. Nagy Andrea gyermekorvos
dr. Káposzta Zoltán dr. Káposzta Zoltán neurológus
dr. Sáry Gyula dr. Sáry Gyula belgyógyász
dr. Süli Ágota dr. Süli Ágota pszichiáter, pszichoterapeuta, gyermekterapeuta
dr. Bálint Géza dr. Bálint Géza reumatológus
dr. Kósa Zsolt dr. Kósa Zsolt szülész- nőgyógyász
dr. Pataki Gergely dr. Pataki Gergely plasztikai sebész
Bujdosó Mara Bujdosó Mara pszichológus
dr. Sahin Péter dr. Sahin Péter gasztroenterológus
dr. Apor Péter dr. Apor Péter belgyógyász, sportorvos
Somogyi Andrea Somogyi Andrea pszichiáter
dr. Sánta Zsuzsa dr. Sánta Zsuzsa gyógyszerész
Solymosi Dóra Solymosi Dóra dietetikus
dr. Felkai Péter dr. Felkai Péter utazásorvosBezár