Házasként is táplálja a lángot!

- Írta: DA

Házasként is táplálja a lángot!

A házasság első hónapjai vagy akár évei is nagyszerűek: még mindig virágzik a románc, és a szex is kellően izgalmas. Mindez azonban könnyen megváltozhat, ha a gyerekek, a munka és a háztartás egyszerűen elveszik az energiát. Fontos, hogy észben tartsuk: a szex később is a házasság elengedhetetlen része, és ha nincs rendben, semmi sincs rendben a kapcsolatban. Mit tegyünk, ha mégis unalmasnak találjuk a szexuális életünket? Adunk néhány tippet.

Táncoljon, hogy hangulatba hozza magukat!

Sose becsülje alá a tánc erejét! Öltözzön fel valami lenge, szexi ruhába, ami alatt természetesen semmi mást nem visel. Kulcsolja karjait partnere nyaka köré, és hagyja, hogy kezei elkalandozzanak a testén, miközben viszi önöket magával a ritmus. Figyelje meg: gyorsan felforrósodik a hangulat, amint a másik észreveszi, milyen szabadosan öltözött fel!

Viseljen szexi fehérneműt!

Kevés vágylohasztóbb öltözék létezik egy nőn a pizsamánál, a különböző babydollok, puha anyagú, szexi fehérneműk azonban jó szolgálatot tehetnek – ezt mi sem bizonyítja jobban, minthogy garantáltan elég gyorsan lekerülnek majd viselőjéről, ha ilyenben fogadja munkából hazatérő férjét. Akár így főzőcskézik, akár csak elnyúlik az ágyon, mint egy doromboló macska, a hatás garantált.

Próbáljon ki új pozitúrákat!
Ha mindig ugyanabban a hálószobában, ugyanabban az ágyban szeretkeznek, és még ráadásul mindig ugyanazt a két pózt váltogatják, ne csodálkozzon rajta, hogy néha monotonnak tűnik a szex. Ne féljen változtatni! Gyújtson gyertyákat, játsszon érzéki zenét, netán dobjon rózsákat az ágyra – amilyen közhelyesek ezek a húzások, olyannyira működőképesek. A lényeg annyi, hogy próbáljon meg eltérni attól, amit általában csinálni szoktak. A Káma Szútrát sem véletlen ajánlják hosszú évszázadok óta: ne legyen rest, lapozzon bele, és lessen el új trükköket, fogásokat, pózokat. Azt pedig sehol sem vésték kőbe, hogy szeretkezni csak a hálószobában lehet…
Engedjenek nagyobb teret a fantáziának!
A jó házasság alapja a bizalom. Kivel osztaná meg legtitkosabb szexuális vágyait, fantáziáit, ha nem a házastársával? És ebbe nemcsak az fér bele, hogy mit szeretne csinálni, hanem akár a legkülönfélébb szerepjátékok is. Akár még jelmezt is kölcsönözhet, hogy feltüzelje partnerét – önmagáról nem is beszélve!
Érintse meg!
Bármi is történik, mindig találjon ürügyet arra, hogy megérintse partnerét. Mindegy, a nap melyik szakában járunk, mindegy, hol vagyunk, a fizikai közelség elengedhetetlen a vágyak ébren tartásához. Miért nem lepi meg a munkahelyén? Miért nem vonja félre az utcán egy félreeső zugba, hogy úgy csókolózzanak néhány percig, mint a tinédzserek? És tényleg: miért nem küld neki sikamlós képeket vagy üzeneteket sms-ben, emailben?

Bezár