Házasként is táplálja a lángot!

- Írta: DA

Házasként is táplálja a lángot!

A házasság első hónapjai vagy akár évei is nagyszerűek: még mindig virágzik a románc, és a szex is kellően izgalmas. Mindez azonban könnyen megváltozhat, ha a gyerekek, a munka és a háztartás egyszerűen elveszik az energiát. Fontos, hogy észben tartsuk: a szex később is a házasság elengedhetetlen része, és ha nincs rendben, semmi sincs rendben a kapcsolatban. Mit tegyünk, ha mégis unalmasnak találjuk a szexuális életünket? Adunk néhány tippet.

Táncoljon, hogy hangulatba hozza magukat!

Sose becsülje alá a tánc erejét! Öltözzön fel valami lenge, szexi ruhába, ami alatt természetesen semmi mást nem visel. Kulcsolja karjait partnere nyaka köré, és hagyja, hogy kezei elkalandozzanak a testén, miközben viszi önöket magával a ritmus. Figyelje meg: gyorsan felforrósodik a hangulat, amint a másik észreveszi, milyen szabadosan öltözött fel!

Viseljen szexi fehérneműt!

Kevés vágylohasztóbb öltözék létezik egy nőn a pizsamánál, a különböző babydollok, puha anyagú, szexi fehérneműk azonban jó szolgálatot tehetnek – ezt mi sem bizonyítja jobban, minthogy garantáltan elég gyorsan lekerülnek majd viselőjéről, ha ilyenben fogadja munkából hazatérő férjét. Akár így főzőcskézik, akár csak elnyúlik az ágyon, mint egy doromboló macska, a hatás garantált.

Próbáljon ki új pozitúrákat!
Ha mindig ugyanabban a hálószobában, ugyanabban az ágyban szeretkeznek, és még ráadásul mindig ugyanazt a két pózt váltogatják, ne csodálkozzon rajta, hogy néha monotonnak tűnik a szex. Ne féljen változtatni! Gyújtson gyertyákat, játsszon érzéki zenét, netán dobjon rózsákat az ágyra – amilyen közhelyesek ezek a húzások, olyannyira működőképesek. A lényeg annyi, hogy próbáljon meg eltérni attól, amit általában csinálni szoktak. A Káma Szútrát sem véletlen ajánlják hosszú évszázadok óta: ne legyen rest, lapozzon bele, és lessen el új trükköket, fogásokat, pózokat. Azt pedig sehol sem vésték kőbe, hogy szeretkezni csak a hálószobában lehet…
Engedjenek nagyobb teret a fantáziának!
A jó házasság alapja a bizalom. Kivel osztaná meg legtitkosabb szexuális vágyait, fantáziáit, ha nem a házastársával? És ebbe nemcsak az fér bele, hogy mit szeretne csinálni, hanem akár a legkülönfélébb szerepjátékok is. Akár még jelmezt is kölcsönözhet, hogy feltüzelje partnerét – önmagáról nem is beszélve!
Érintse meg!
Bármi is történik, mindig találjon ürügyet arra, hogy megérintse partnerét. Mindegy, a nap melyik szakában járunk, mindegy, hol vagyunk, a fizikai közelség elengedhetetlen a vágyak ébren tartásához. Miért nem lepi meg a munkahelyén? Miért nem vonja félre az utcán egy félreeső zugba, hogy úgy csókolózzanak néhány percig, mint a tinédzserek? És tényleg: miért nem küld neki sikamlós képeket vagy üzeneteket sms-ben, emailben?

Hozzászólások Szóljon hozzá!

Ellenőrző kód
Kérjük gépelje be a képen látható karaktereket! *

BejelentkezésRegisztráció
Elfelejtett jelszó

Szakértőink

dr. Sánta Zsuzsa dr. Sánta Zsuzsa gyógyszerész
dr. Sahin Péter dr. Sahin Péter gasztroenterológus
dr. Sáry Gyula dr. Sáry Gyula belgyógyász
dr. Felkai Péter dr. Felkai Péter utazásorvos
dr. Pataki Gergely dr. Pataki Gergely plasztikai sebész
dr. Nagy Andrea dr. Nagy Andrea gyermekorvos
dr. Bálint Géza dr. Bálint Géza reumatológus
Somogyi Andrea Somogyi Andrea pszichiáter
Solymosi Dóra Solymosi Dóra dietetikus
dr. Káposzta Zoltán dr. Káposzta Zoltán neurológus
dr. Kósa Zsolt dr. Kósa Zsolt szülész- nőgyógyász
dr. Fekete Ferenc dr. Fekete Ferenc andrológus
Bujdosó Mara Bujdosó Mara pszichológus
dr. Süli Ágota dr. Süli Ágota pszichiáter, pszichoterapeuta, gyermekterapeuta
dr. Apor Péter dr. Apor Péter belgyógyász, sportorvos
Szerelmes gondolatok

Milyen gyakran mondja el kedvesének, hogy szereti?


Horoszkóp

Horoszkóp Kos Horoszkóp Bika Horoszkóp Ikrek Horoszkóp Rák
Horoszkóp Oroszlán Horoszkóp Szűz Horoszkóp Mérleg Horoszkóp Skorpió
Horoszkóp Nyilas Horoszkóp Bak Horoszkóp Vízöntő Horoszkóp Halak
Bezár