Hogyan lehet már az első alkalom is igazán jó?

- Írta: DA

Címkék: férfi szex
Hogyan lehet már az első alkalom is igazán jó?

Gyakran még tapasztalt férfiak is követnek el bosszantóan zöldfülűekre valló hibákat, amikor első ízben bújnak ágyba egy új hódítással. Ilyenkor megmosolyogtató naivitásra vall, ha azt hiszed, hogy a nő fejben nem jegyzetel, így aztán a legjobb, ha elkerülöd ezeket a csapdákat. Már csak azért is, mert a felmérések szerint a hölgyek mintegy kétharmadánál igenis nagy súllyal esik a latba a kapcsolat jövőjét illetően, milyen is volt az első együttlét.

Ne rohanj!
Persze, szeretnéd ágyba vinni, amint lehet, de hidd el, hogy a kapkodás csak ront a helyzeten. A nők a felmérések szerint átlagosan nyolc randi után adják meg magukat a pasiknak, és amennyiben nem vagy teljesen vak, és tényleg odafigyelsz a partneredre, észlelni fogod a jeleket, ő mikor látja elérkezettnek az időt az akcióra. Felhívott magához vacsorázni, és külön megemlítette, hogy a lakótársa éppen elutazott? Ezt például elég nehéz félreérteni…
Ne feledkezz meg a csókokról!
A sok felvezető és közben elejtett csók, a finom csókolózás arról biztosítja a nőket, hogy nem kizárólag a bugyijukat akarod levenni. Hét nőből eleve mindössze egy hajlandó lefeküdni valakivel úgy, hogy nem csókolózik vele, és a hölgyek kétharmada saját bevallása szerint már mondott le jövőbeli kapcsolatról azért, mert elégedetlennek bizonyult az első csókkal. Nem kell konzervatívnak lenned ezen a téren, kísérletezhetsz bátran, a lényeg csak annyi: csináld, és fektess rá kellő hangsúlyt!
Ne szaggasd le egyből a ruháit!
Legalább húsz percet csókolózzatok és ölelkezzetek, mielőtt bármilyen módon is elkezdenél lejjebb kalandozni. A nők többségének legalább tíz perc ráhangolódásra van szüksége, mire egyáltalán jól esik nekik a nemi szervek közvetlen izgatása. Így ha megduplázod ezt, valószínűleg nem foghatsz vele nagyon mellé. És a fokozatosság persze ezután is fontos, később sem kezdhetsz el egyből, mindenféle rávezetés nélkül „rátérni a tárgyra”.
Ne spórold meg az előjátékot!
Ha megkaptad a zöld jelzést – ezt is érezni fogod –, és elindulhatsz lefelé, akkor sem szabad ajtóstól rontani a házba. A nők többsége átlagosan minimum tizenöt percnyi kényeztetést, manuális és orális előjátékot tart szükségesnek és üdvösnek a konkrét akciót megelőzően. Ne mismásold ezt el, és ne feledd: a nők izgalmi görbéje lényegesen kevésbé meredeken emelkedik, mint a férfiaké.

Aktus közben is figyelj rá oda!
A nők jelentős része lényegesebben nehezebben éri el a hüvelyi, mint a klitorális orgazmust, így ezt mindvégig szem előtt kell tartanod. Találd fel magad!

Ne hagyd ki az utójátékot!
Miután egymáséi lettetek, a lehető legsértőbb egy nő számára, ha egyből a telefonod után nyúlsz, netán felpattansz és öltözködni kezdesz – ezt még akkor se csináld, ha egyébként csupán egyéjszakás kalandra vágytál, mert egyszerűen nem „úriemberhez” méltó. A nők többségének legalább tizenöt-húsz perc „bújásra” van szükségük a szeretkezés után. És még itt sem ért véget a dolog: elvárják azt is, hogy már másnap felhívd őket telefonon, vagyis ne próbáld meg kevésbé személyesen, emailben vagy sms-ben megúszni az érintkezést, főleg akkor ne, ha tartós kapcsolatot szeretnél. Másnap munka után hívd fel – így nem fog úgy tűnni, hogy minden gondolatod körülötte forog (pedig lehet, hogy ez a helyzet), de nem fogja azt érezni sem, hogy már nem vágysz rá.

Hozzászólások Szóljon hozzá!

Ellenőrző kód
Kérjük gépelje be a képen látható karaktereket! *

BejelentkezésRegisztráció
Elfelejtett jelszó

Szakértőink

dr. Fekete Ferenc dr. Fekete Ferenc andrológus
Bujdosó Mara Bujdosó Mara pszichológus
dr. Káposzta Zoltán dr. Káposzta Zoltán neurológus
dr. Pataki Gergely dr. Pataki Gergely plasztikai sebész
dr. Kósa Zsolt dr. Kósa Zsolt szülész- nőgyógyász
dr. Süli Ágota dr. Süli Ágota pszichiáter, pszichoterapeuta, gyermekterapeuta
dr. Nagy Andrea dr. Nagy Andrea gyermekorvos
dr. Sahin Péter dr. Sahin Péter gasztroenterológus
Somogyi Andrea Somogyi Andrea pszichiáter
dr. Sáry Gyula dr. Sáry Gyula belgyógyász
Solymosi Dóra Solymosi Dóra dietetikus
dr. Apor Péter dr. Apor Péter belgyógyász, sportorvos
dr. Sánta Zsuzsa dr. Sánta Zsuzsa gyógyszerész
dr. Felkai Péter dr. Felkai Péter utazásorvos
dr. Bálint Géza dr. Bálint Géza reumatológus
Szerelmes gondolatok

Milyen gyakran mondja el kedvesének, hogy szereti?


Horoszkóp

Horoszkóp Kos Horoszkóp Bika Horoszkóp Ikrek Horoszkóp Rák
Horoszkóp Oroszlán Horoszkóp Szűz Horoszkóp Mérleg Horoszkóp Skorpió
Horoszkóp Nyilas Horoszkóp Bak Horoszkóp Vízöntő Horoszkóp Halak
Bezár