Nem szeret, nem szorong

2011.01.13. - Írta: Sz.N.

Nem szeret, nem szorong

Az aszociális és antiszociális kifejezések a köznyelvben – és néha a szakirodalomban is – összemosódnak – fogalmi zavart indukálva. Míg az egyik kifejezés a szociális érzékek vagy rutinok hiányára, a másik egyfajta társadalomellenes, a köznyelvben pszichopatának nevezett személyiségbeállítódásra utal.

Aki nehezen oldódik fel társaságban, amolyan magányos farkas típus, előfordul, hogy magát antiszociális személyiségként jellemzi – meglehetősen hibásan. Ha az egyénben a társas együttlét, a szociális eseményeknek már a puszta lehetősége is a félelmeket ébreszt, és a társadalmi élet különböző formáival szembeni averziói gátjává válnak a normális mindennapi életvezetésnek, úgynevezett szociális fóbiáról beszélhetünk – amely azonban csak annyiban hozható össze az antiszociális személyiségzavarral, amennyiben mindkettő az egyén és a többi ember viszonyával kapcsolatos.

A pszichiáterek – a bizonyos specifikus mentális és pszichés tüneteket mutató egyének pszichiátriai diagnosztizálására használatos BNO és DSM IV. orvosi diagnosztikai iránymutató kézikönyvek definíciója alapján – a köznyelvben leginkább pszichopataként emlegetett személyt disszociális vagy antiszociális személyiségként diagnosztizálnák. Az ilyen emberek a legjobban a „nem szeret, nem szorong, nem tanul” negatív triásszal írhatók le.

Az antiszociális személyiségként meghatározott, gyakran szociopataként vagy pszichopataként emlegetett emberek permanensen semmibe veszik és megsértik mások jogait, érzéseit, kívánságait – nagyjából minden olyan értéket semmibe vesznek, ami az egyéneknek illetve a társadalomnak fontos lehet. Kizárólag saját önös céljaik motiválják őket, amelyek megvalósítása érdekében nem riadnak vissza olyan eszközök bevetésétől, melyek erkölcsileg felelős emberek számára elképzelhetetlenek. Az ilyen személyiségzavarral élők mindig és mindenkit becsapnak, impulzivitásuk miatt előzetes megfontolások nélkül, pillanatnyi érdekeik szerint cselekszenek, sosem mérlegelve cselekedeteik következményeit. Amennyiben ingerlékenyek és agresszívek – mert nem feltétlenül azok – gyakran provokálnak verekedést, mivel saját testi épségükkel sem törődnek – másokéval pedig végképp nem, legyenek azok gyerekeik akár.

Az ilyen ember nem szeret, nem szorong – vagyis nem fél –, és képtelen saját cselekedetei következményeinek felmérésére – vagyis nem tanul hibájából. Mindezek miatt az ilyen emberek nem képesek tartós kapcsolat fenntartására sem. Ezzel szemben remek szélhámosok, igen hatékony manipulatőrök, akik ijesztően jó eredménnyel képesek befolyásolni embertársaikat, és ez annál fényesebben sikerül nekik, minél intelligensebbek. Ily módon komoly személyes előnyökre tehetnek szert, gyakorta úgy, hogy másoknak fájdalmakat, veszteségeket, károkat okoznak – ez azonban semmilyen rossz érzést nem vált ki belőlük, végtelen amoralitásuk okán. A sokáig értetlen szemlélőben aztán egy idő után felmerül Dr. Yekill és Mr. Hyde esete. Sajnos, nem ritkán sérült, traumatizált emberek válnak a disszociális emberek játékszerévé, mivel nem képesek átlátni, kezelni az ilyen emberek ördögi játszmáit…

Az antiszociális személyiség magabiztosan, áldozatai becsmérlésével racionalizálja tetteit, mondván, hogy csakis saját gyengeségüknek köszönhetik, hogy meglopták, becsapták, megkárosították őket. A felmérések szerint százból három-négy ember jellemezhető ilyen személyiségjegyekkel.

Az antiszociális személyiség kialakulását értelmező elméletek együttesen jól magyarázzák a személyiségzavar kialakulásában szerepet, játszó háttértényezőket.
A pszichodinamikus elmélet szerint az ilyen embereknél a korai, súlyos érzelmi traumák hatására az egyén „visszavonja érzelmeit”, és a későbbiekben az erőszak, a destruktivitás jellemzi kapcsolatait. A szociokulturális megközelítésű kutatások alátámasztják a súlyos érzelmi traumák korai gyermekkori elméletét. Ezek szerint az ilyen személyiségű emberek az átlagosnál jóval nagyobb mértékben voltak kitéve gyermekkorukban családi agressziónak, stressznek, konfliktusnak: gyakran szüleik ugyanolyan pszichopata karriert futottak be, mint később gyermekeik. A behaviorista modellkövetés ugyanezt az elméletet támasztja alá: a gyermek ugyanazt a mintát sajátítja el, amit szüleitől lát, ez pedig nem más, mint az erőszakos, érzelmeket figyelmen kívül hagyó, agresszív viselkedés. A kognitív elméletek szerint ez a fajta életfilozófia sokkal gyakoribb társadalmunkban, mint gondolnánk. Nem véletlenül: a modern társadalmakra jellemző, Durkheim által leírt, egyre szélesebb körben tapasztalható anómia kedvez a gátlástalan, önző, manipulatív, érzelem nélküli érdekemberek érvényesülésének. Ezek többnyire nem jellemezhetők antiszociális személyiségként, azonban számos személyiségvonásuk átfedést mutat a disszociális emberek személyiségjegyeivel.
A biológiai kutatások a genetikai tényezők nem elhanyagolható szerepéről számolnak be. Dán tudósok több mint tizennégyezer, gyermekkorában örökbefogadott, később elítélt ember vizsgálata során szignifikáns korrelációt talált az antiszociális bűnöző egyének és biológiai szüleik között – a nevelőszülők és nevelt gyermekeik között ellenben nem volt kimutatható hasonló statisztikai együttjárás.

A fentieket szem előtt tartva jól megrajzolható az antiszociális személyiség karakterfejlődése.

Az antiszociális személyiségzavar kezelése igen nehézkes: alig egynegyedük kerül egyáltalán olyan helyzetbe, hogy szakemberek kezelhetnék a problémát – és náluk is nagyban akadályozza az eredményes munkát a motiváltság és lelkiismeret teljes hiánya.


Antiszociális személyiségzavarra utaló személyiségvonások, magatartási módok:

  • hazudozásra való hajlam
  • vakmerőség, élmény-és izgalomkereső magatartás
  • deviáns viselkedés
  • kalandok és izgalmak folytonos keresése
  • büntetésre való érzéketlenség
  • szélhámosság, különösen fejlett és igen gyakran alkalmazott manipulatív technikák
  • a lelkiismeret, bűntudat hiánya vagy erős alulfejlettsége
  • impulzuskontroll-zavar
  • empátiára való képtelenség

Sz.N.
 

Hozzászólások

Rozsdamentes Acélpatkány | 2011-01-13 19:56

Ő az én példaképem.

zsu | 2011-01-21 23:11

és hogyan kezeljük ezeket az embereket? ha valóságos veszélyt jelentenek ránk nézve? ha netán van töle gyerekünk? hogyan tovább?????

ron | 2011-02-08 15:21

Hát ha van tőle gyereked az az igazi szívás. Minél ritkábban és minél kevesebbet találkozni vele.

smith ügynök | 2011-06-13 08:20

Valaki meggyógyíthatna. Ha tud... :D

ronn | 2011-09-28 16:30

Olvasva a hasonló cikkeket úgy tűnik mintha csak férfiak lehetnének ilyenek. Ez nincs így, anélkül, hogy arányokat ismernék biztosan állítom, nőknél éppolya gyakori mint félrfiaknál.

droid | 2011-09-29 03:54

Én a férfiak statisztikáit rontom... De ismerek női szociopatákat is, nem is egyet.És nem akarom, hogy bárki is meggyógyítson.Tökéletesen elvégzem a munkám, nem bántok senkit, és sokkal kevésbé érzzem magam elmebajosnak a "normális", szocializálódott társadalomnál.Vallom, hogy az embert az értelelm emelte ki az állatvilágból. És vallom, hogy az érzelem megöli az értelmet...

vki | 2012-02-24 14:30

ronn: A szociopátiás tüneteket jelentős többséggel férfiak mutatják, de természetesen női betegeknél is jelentkeznek - bár ritkábban, és enyhébben. droid: A pszihopatáknak nincs betegségtudatuk. De sokmindenben egyetértünk... :)

Vuk | 2012-04-03 00:46

Lekell loni oket

Macska | 2012-04-03 01:14

Az ilyen embertnem kell szeretni es vitazni mert nem hasznal.es ami nem hasznal annak nincs ertelme.nem kell kimutatni az erzeseket es kerulni kell.egyszeruen lekell loni az ilyent mert o fog kicsinalni.nem erdemes sajnalni mert nem erez.ez az igazsG.nem tudsz velekezdeni semmit.

Tigris | 2012-05-25 22:35

Elkell gondolkozni mitol lesz ilyen az3 ember.talan a szulok bune es a gyereke is.olvasd el a bibliat.mert az ikyen szulo alkoholista es agressziv.de miert.menjunk vissza a muktba.kell lenni igazsagnak mert ez a szo van akkor igazsag is,fejtsetek meg tanuljatok valtozzatok.a jo mindig elnteri jutalmat ezert erdemes jonak lenni mindenkinek egy jobb vilagert

droid119 | 2012-06-08 14:27

Az ilyen viselkedés mintát követő személyiség,véleményem szerint fél az érzelmektől.Ahogy félt, kicsi gyerek korában is, egyedül a "nagy világban".Mivel akkor nem foglalkozott vele szeretettel senki,így kialakította a védelmező falakat maga köré.Mert ők a "túlélő"- típusú emberek.Kellett vmi,ami védi őt az érzelmi sérüléstől,mondván az gyengíti a racionalitást,ami fontos neki, hiszen kimagaslóan intelligens.az ellen küzd,hogy vele ne történhessen meg, ami a szüleivel.azt gondolom, pontosan látta és értette, ami körül veszi kicsi korában. a szülők érzelmi háborúját. és éppen ez, ami miatt nem szeret, nem szorong,nem tanul...magára volt utalva, ami sok tekintetben hasznára vált felnőttként -mindent kibír, mindent elér,mindenre képes- de van amiben ez akadályozza, azok szemszögéből, akik látják, és tudják, hogy minden ember, szeretetre vágyik, mindegy milyen formában, de ezért küzd élete során. azok tudják, hogy a nem szeret, nem szorong , nem tanul... álarc, nagy szívet rejt, és szeretetre éhezik.érzelmi konfliktusai pedig pont abból erednek, hogy vmi ellen küzd és nem vmiért. aki pedig vmi ellen küzd, az fél.a FÉL-ELEM- pedig a SZER-ETET-tel lesz EGÉSZ-SÉG.

Gyemant | 2012-08-30 16:50

Erdekes amit irtal.nezzd aki nem szeret az nem szeret es aki nem szeret mert nem szerettek az nem is fog soha es ezert nem kell neki senki mert nem arrol van szo hogy fel mert a felo ember akar szeretni.de van olyan akit nem szerettek es meg se lesz szociopata .itt az agyrol is szo van,nezdd meg dr stone ki a leggonoszabb .o huszeve tanulmanyozza az ilyen betegeket.en lattam az osszes filmjet.az a igazsag hogy nem tudjak pontosan mitol lesz valaki ikyen csak feltetekezesek vannak.a gyigyulas akkor lesz ha a puzzlet kirakja.olvass errol sokat.papa

Arany | 2012-08-30 17:03

Szeretnem ha egy szociopata irna nekem hogy o miert lett beteg es hogy viselkedik.szeretnem ot megerteni es segiteni mert ha o akar es segitik es hisz es jol viselkedik is akkor van eselye a gyogyulasra hiszen az ioyen ember nem elmebeteg csak lelkileg serult.hit altal es josagaltal ha isten is ugy akarja van gyogyulas mert 100 emberbol ketto meggyogyul,neztem sok meset a gonoszrol es irigylem azt bennuk hogy ravaszak es atlassak es manioulaljak az embert de vegul megis az ioyen ember elbukik es tudjatok miert.nagyon erdekelne egy szociopata ember velemenye.de csak intelligensek irjatok.varom a valaszt hogy megfejtsuk egyutt a titkot es gyigyuljunk egyutt.

Cica | 2012-10-13 02:38

Szociopata raminez tedd bandy es siroohatnam,es hozzament egy szuz no egy gyilkoshoz mert kedves es nem erdekli olt.kinyirtak.megerdenpmelte.azt mondta szeret olni.es a vilagszemet es vannak erzesei.ikyen emberbe sose biznek es nem sajnalom mert hukyit csinalnak a hiszekeny emberekbol aki sajnalja oket vagy felnez rajuk.szanalmas.a gonosz a z onbizalomhianyos buszke valogatos buta hiszekeny joindulatu embereket vezetik felre.mert biznak hisznek magukba mert a szociopata ember tudja mikor mit kinek mondjon ez a fegyveruk csak is a buta emberekkel szembe.az okos ember nem dol be nem hisz es nem valtoztat meg senkit mert magat se tudja plane egy betegembert.erre nincs orvossag.a gonosz egy szanalmas buta ember aki szenved es szenvedtet masokat ez mar eleg bun es mivel nem tanul vegul elveszti a csatat belefarad elesik es vegul meghal.elkell gondolkozni mi a bune a csaladnak es mit tegyen .az igazsagert es a boldigsagert.mert a bun zsoldja a halal .gonosznak lenni nem jo es nem erdemes mert a jo mindig gyoz a gonosz folott.a gonosztol meg tanulni lehet megkell ot figyelni tanulmanyozni mert az o tudasat ellehet lesni es erdemes hogy hasznunkra forditsuk.a gonosz nem veletlenul szuletett ide.a gonoszt ismerni kell hogy legyozzuk sajat magunk boldasagaert.megeri erdemes.en hiszek a joba igazsagba istenbe es ha jovagyunk a gyozelem a mienk.az elet harc jatek szorakozas tanulas.fejlodes.olyan mint a jo mese.

akárki | 2013-02-23 00:28

akinek nincsenek érzései, nem tudja hogy amit tesz az gonosz. ne keverjétek már a sz*rt. inkább olvassatok utána.birka népség.

akárki | 2013-02-23 00:32

az élet nem olyan mint a jó mese, te hol élsz? :) :) a helyesírásod meg nem ér 2 forintot sem. ennyi hiszékeny embert, b**meg... te jó ég... és még írni se tudnak.

Valaki. | 2013-03-11 23:59

En nem a helyesirasra megyek mert a gepem nem jo.egy.ha te meg intelligensnek tartod magad igy nem beszelsz ketto.hanem kifejezheted szebben amit irsz harom.negy elolvastam mit jelent a szociopatakrol szolo cikket ,meghozza sokat.azert irtam.de nem erted akkor mirol van szo.en a meserol irtam a gonoszfigurarol hogy tanulsagos.es jomese azt jelenti nekem.ha nem ertesz valamit kerdezz es ne ess nekem.te se ertesz mindenhez es ne koss bele a helyesirasomba mert nem ez a lenyeg hanem amit irok.olvasd el te mit jelent szociopata.lelkileg elmebeteg.tudja mit tesz mert nem tudathasadasos de nem erzi at amit tesz.erkolcsileg beteg.de ez is vitatott hogy az idegek jateka vagy a neveles.nem tudjak mitol van es igy gyogyitani is nehez.aki buta az nem tanul a hibabol

Valaki | 2013-03-12 00:12

Olvasd el ordogi emberek es a szociopatak kegyetlen vilaga mielott kijelentesz valamit.aki becsap tudja mit tesz egy tudathasadasos nem.csak nem erzi at te mit elsz at.de legjobban az tudja aki szociopata.neki az fontoss hogy megszerezze amit akar az a lenyeg nem erdekli mi az ara csak a cel.es aki nem tanul a hibabol az mar figyatekos mert a buta sajathibajabol tanul az okos a mas hibajabol.ne nezz le embereket ne ess nekik mert amit teszel velem azt visszakapod mastol ne feledd elobb vagy utobb,inkabb tanitsat oket de akkir ha tudsz valamit,es boccs a hibaert.en kulomb vagyok mint te mert nem esek neked inkabb nyugodj meg es gondolj arra te se vagy tokeletes es mennyi mindent nem tudsz.kivanok neked megertest tudast tiszteletet higy jobb ember legyel.magadhoz es masokhoz.

én | 2013-03-17 11:01

Ha egy ilyen ember tönkretesz egy kapcsolatot hogy a saját kis személyi kultuszát gyarapítsa a manipulálható taggal miközben a másikat démonizálja a gyengébbik felé, mit lehet tenni? Lehet kényszergyógykezelésre küldetni? El lehet ítéltetni bármi módon? Vagy maradjon az ember az önbíráskodás ingoványos talaján ami ha nem túl maradandó akkor csak magának árt, ha maradandó akkor még a környezetének is?

Valaki | 2013-03-23 02:04

Ellehet itelni hisz tudja mit tesz.nem gyogyithato mivel nem tudjak pontosan mitol betegedett meg.a pszhiologus segit tul tenni azt aki aldozat hosszu idobe telik .az embernek figyelni kell ki mit mondd es a testbeszed aztan van konyv arcdiagnosztika.tanulmanyozz filmeket.meg ki mit mondd ellenorizd le.a hizelkedo ember veszekyes nem mindd.a modir a ruha.olvass es figyelj.

én | 2013-03-26 19:01

De mégis hogy ítélhető el? A manipulált személy úgyis őt fogja védeni, és engem fog támadónak minősíteni tehát még inkább azt az eredményt fogom megerősíteni amit ő akart... Hiába van pár írásos szövegem tőle, és hiába tudnék a téveszméiről több másik embert is tanunak hívni, ha a fő célpont engem fog a rossz és gonosz embernek nézni a beteg elmét pedig áldozatnak? Én pl közel álltam egy komolyabb mentális összeomláshoz.. a szervezetem is eléggé megviselte... de jogilag nem tudok mit tenni hogy jól jöjjek ki. Akkor meg minek? Én legyek a hős aki megment mindenki mást ettől a mocsoktól? Azt másképp is meg lehet tenni permanensebben... Csak épp annak sincs sok értelme..

Valaki | 2013-03-29 21:28

Nem is tudom hogy magyarazzam el,mert hosszu lenne.en nem tudom mit tudsz mit nem.a szociopata mas mint a pszhiopata.a szociopata nem elmebeteg tudja mit tesz de nem erdekli.menj el pszhiologushoz aki tenyleg erti a dolgat.ellehet itelni jogi uton.neked meg segitenek.az ioyen ember hazug agressziv stb.senkit nem kell megmenteni mert nem vagy pszhiologus.te magaddal torodj.az ioyen embert nem tudod megvaltoztatni.o mindenert teged okol.lelkileg terorizal ezert veszelyes.olvas konyvet hogy megertsed.sok sikert.en se tudok eligazodni pontosan amit irsz mert ket szoval ezt nem lehet elintezni.azert megy az ember pszhiologushoz higy segitsen.ehhez egy minimum max harom ev kell.beszelsz es leszuri milyen vagy es segit megvaltoztatni a gondolatodat hogy kell gondolkozni.en rengeteget olvasok a gonoszrol mert erdekel.meseket filmet is nezek.

én | 2013-03-31 11:12

óóó, én nem a beteg embert akarnám megmenteni, felőlem a szektájának élén elvághatja a torkát is... azt akarnám hogy az egyik áldozata "ébredjen fel" a manipuláció alól. Dokin már sokat gondolkoztam magam miatt, de nem igazán tudom miben tudna segíteni.

Valaki. | 2013-03-31 22:47

Rossz

Valaki, | 2013-03-31 22:52

Mi a gondod.a gonoszt csak hazugsaggal tudod legyozni.be kell huzni a csobe hogy leleplezze magat.ez jo tanacs.

én | 2013-04-06 22:01

próbáltam... nem sikerült és ezt a "támadást" is felhasználta ellenem... Sokan el sem hitték nekem a történetet amíg pár hét/hónap múlva nem tapasztalták maguk is, szal addig nem segítettek az ismerőseim sem, utána pedig már ha akartak se nagyon tudtak volna. :( Sajnos komolyabb hazugságon még nem tudtam kapni ami miatt helyből elítélhető mint szélhámos.. addig meg max őrültnek lehet mondani, de persze miért hinne nekem bárki is, ha az orvosok előtt normálisnak láttatja magát...

Valaki. | 2013-04-06 22:54

A gonoszt tanulmanyozni kell.mi a gyenge pontja.nagyon okosnak kell lenni hogy behuzd a csobe.persze hogy normalisnak mutatja magat mert nem elmebeteg ezt tudjak a pszhiologusok.otet is kikell produkalni.pl egy gyerek szociopata direkt felidegesitette az apjat a tobbiek elott az apa duhebe megverte es bortont kapott mert volt kozonseg.van teszt es ott kimutassak hogy beteg.olvas konyveket nezz filmeket meset a gonoszrol.ez egy jatek fejlodsz es megismered magadat.lekell leplezned masok elott csellel okosan.ne feledd igazsaggal nem tudod legyozzni.az o fegyverevel tudod vagyis neked is ugy kell viselkedni mint o tenne veled.pl egy szociopata no ellopta a baratjatol ami fontoss neki targy aztan a ferfi a lakasara ment es a no leakarta loni es azt hazudni a ferfi megtamadta es o vedekezett.de nem sikerult.keveset irtal.en nem ismerlek az ismerost se.hogy a tortenetbol ki vagy o mit akar te miert stb.

Fu | 2013-04-22 14:37

Ahol nincs erzelem az olyan ember okyan mint egy gep.ertelem es erzelem is kell a tuleleshez.aki nem erez annak nem jo es aki vele van.mert tonkreteszt magat es masomat,nem csak az ertelem fontos ha nincs erzelem mogotte nem erted a masikat es nem tudsz neki segiteni.pl orvos pszhiologus.az erti meg a masikat aki erez az tud utat mutatni akinek es3 ze van.

Csok | 2013-04-30 23:13

Egy intelligens szociopatatol kerdeznek.jeentkezzen

Kigyo | 2013-05-17 20:37

Egy szociopata felismeri ki a gonosz.hogy viselkedik tudja hogy beteg.irjon ide aki szociopata vagy nem az

én | 2013-06-24 13:34

Engem a közember betegnek tart mert kicsit eltérő a morális értékrendem az övéktől, ellenben aki jobban megismer és hajlandó venni a fáradtságot és átgondolja mit és miért mondok azok igazat adnak nekem... ez még nem "betegség" csak másképp gondolkodás. Egy jungi személyiség teszt szerint INTJ-ISTJ között balanszírozom hangulatomtól függően. De ettől függetlenül még vannak érzelmeim, és nem török át másokon csak azért hogy nekem jobb legyen. Ha nem fogadnám el a törvényeket mint iránymutató szabályzatot úgy sokkal másabb viselkedést produkálnék az életben.

Madar | 2013-08-03 20:11

A kozemberek csak gyanakodnak meg a pszhihiaterek is.de van aki nagyon okos legyen az pszhiologus vagy aki megelt dolgokat vagy olvasott megerzett.en olvastam a pszhiopatakrol es jol levan irva most pont nezek egy filmet a no is az benne .aki tul jo az veszelyes.a pszhiopata tisztaba van vele mit tesz.de vegul ugyis kiderul minden.en azt mondom jo bolcsnek lenni.mert van igazsag.az emberek egymast becsaphassak de istent ami igazsag nem.vegul mindenki azt kapja amit megerdemel.mindennek oka van csak megkell erteni mi miert van.

Te | 2013-08-16 19:49

Mi ez a intj szo.sose hallottam.irj bovebben.erdekel a tema.

Demon | 2013-08-16 20:32

A szociopata t is lelehet gyozzni van fenykep felvevo gep mit beszel.mas emberekkel beszelsz kerdezel utana osonsz.tudni kell a szoviopatanak mi a gyengeje.a szociopata nem serthetetlen.annyi csel van.turelem kitartas tudas kell amihez olvasol filmet nezel.a szociopata annyit hazudik hogy osszegabalyodik a hazugsagba.es kiderul az igazsag.

Kutya | 2013-08-18 14:22

Itt irta valaki erzelem nem kell csak esz.ez nagy tudatlansagra vall.de hat nem tudhatunk mindent.aki nem erez nem az erzelmeire hallgat az szivbajt kap es meghall.aki ol nem erez es nem gindolkodik.aki csak az eszre hallgat mert azert hazasodik mert van penze vaakinek es az erzelmeire nem az megjarhassa.mind a kettore szukseg van azert igy teremtodtunk.de ehhez kell az egyensuly mint a merleg.

Csoki | 2013-08-30 20:31

Olyan intelligens pszhiopatat kerek hogy irjon aki tizoerc alatt megtudja allapitani kinek mi a gyengeje.tudom nem az a fontoss ki hogy nezz ki ki mit beszel hanem a cselekves

Én | 2013-09-15 17:33

Te: Az INTJ egy mozaikszó amit a jungi személyiség analízis ruházott rám. http://lelektanitipusok.net/node/1 94 kérdés után ez jött ki... 3x töltöttem ki nem azonnal egymás után, és 2-1 lett az intj az istj ellenében, holott van amikor nagyon nem ilyennek érzem magam. Sőt! Csoki: Szeretnék mutatni neked ilyen embert, de mégsem teszem, maximum ha az a célod hogy kivond a normális emberek közül, és bejuttasd valami pihentető helyre. Inkább fizetem erre az adót mintsem a gyilkosokat tartsam el belőle.

Te | 2013-09-19 23:12

Elolvastam leveledet.a pszhiologussal kell elvegezni a teszteket.ketfelet.ok tizevig tanuljak hogy kell elemezni.a lelkibetegseg a test betegsege.van egy konyv mindenkinek ajanlom lelkibetegseg testi tunetei vagy a testi betegseg mint szinbolum.

O | 2013-09-21 22:34

En nem szeretek sok pszhiologust.sok csak betanulja a sziveget es hazudnak nem gyogyitanak csak betanuljak a szoveget esok mas cipobe jarnak.en gyerek ellenes vagyok es a hazassag is nem sokat er igymert a rosszat tanitsak es csak penzre megy ki minden,hukyenek nezik az embert es hukyenek kezelik az emberiseget.ami katasztrofa ha nem lesz ertelem.

macskakarom | 2014-07-09 14:33

Az ilyen ember nem alkalmas gondnoknak. A hugom ilyen. Érzéketlen fatuskó, csak magát szereti, mindenkinek fájdalmat okoz, mindenkit eltapos, uralkodik másokon, anyánkat szociális otthonba akarja kényszeríteni, mert terhére van. Minden követ megmozgat hogy elérje amit akar. Már gyerekkorában hazudott és lopott gátlástalanul. Kár, hogy anyánk nem kapartatta el, mert megszülte az ellenségét. Már a férje is egyre nehezebben viseli, csak nem akar 35 év után válni. Nagymamám huga volt ilyen. Ez öröklődik. Bár ne született volna meg a hugom. És kifelé maga a bűbáj, ami álca.

Maya | 2014-07-28 15:31

Sziasztok!nekem most lett végre 7ev utan egy kapcsolatom ax ex pasim szociopata,amit tudtam régóta!de olyan ügyesen tudott engem manipulálni hogy az elképesztő!kialakitott egy érzelmi függőséget,volt h sírt igazi konnyekkel,h ne haggyam el volt h ramtorte az ajtót lebukott mar azzal is h megcsalt,de közben végig betegesen féltékeny volt!persze en is hibás vagyok h ezt hagytam,mindig hinni akartam neki!aztan mikor mar érzelmileg agyilag teljesen elgyengultem kidobott nyaralás elott 3nappal érzéketlen módon,es en aki nemrég 12oraban dolgoztam mellette tanultam,egy hónapja ülök otthon es arra nincs lelki erőm szinte h elmenjek a boltba,ezeknek az embereknek addig érdekes a másik amíg ki nem nyírják érzelmileg anyagilag es minden hogy ha ez megvan kegyetlenül odébb állnak!akartam segíteni neki es en örültem meg!!!!!!!!

Virag | 2014-08-07 17:13

Szia.az envolt baratom is hazudozott hatommogott alakoskodott leskelodott merges volt ha rajtakaptam.direkt not hozott magahoz es ugy hogy. Eladott neki valamit hogy igy alattomosan idegesitsen.meg itt van valami.elment de 25 eve zaklat level iras masokkal levelet ir es kerdezz engem.sajnaltassa magat hogy meghalt a felesege gyereke.nem erdekli hogy hazas vagyok.irja szeret talalkozni akar velem,mert a celja hogy izgasson tonkretegyen hgy meghaljak,mondta is sose adja fol

antisocial | 2014-08-17 23:30

sziasztok,1 vagyok azok közül akikről itt beszéltek.19 évesen diagnosztizáltak,most 43 vagyok.kérdezzetek.

Ordog | 2014-08-31 00:00

Ki vagy pontosan.mit kerdezzunk.en arra vagyok kivancsi hogy egy ember tizperc alatt a mozgasbol honnan tudja hogy kinek a gyenge pontja mi.ezt egy pszhiologus rendor irta.hogy egy antiszocialis tudott rola mindent es o kesobb vette eszre azt hogy az o itokajaba a rab italt kevert.en rengeteget olvastam az antiszocialis emberekrol .olvastam sok amerikai antiszocialis gyilkos emberekrol.a gonoszrol mitol az hgy viselkedjunk vele o velunk filmeket neztem.mitol lesz az valaki es higy gyogyulhat meg.es vegul elbuknak.en hiszek a bibliaba leirt dolgokrol a rosszrol jorol.van igazsag.en megfigyeltem.es ez nem mese.ott mindent megert az ember mi miert van.a tudas haalom.

antisocial | 2014-09-01 21:31

szia ordog,idegen gepen irok,elnezest a helyesirasert elore is.bocs,de nem igazan ertem kerdesed.tedd fel kerlek ujra.

Ordog. | 2014-09-02 17:41

Hat ennel jobban nem tudok fogalmazni.a lenyeg ami erdekel tizperc alatt honnan lehet tudni az ember mozgasabol ki mikyen ember.van egy konyvhogy ki hogy mozognevet nezz stb.hogy lehet tudni ki milyen ember.engem erdekel az ember es agonosz .rengeteget olvastam az emberekrol es a gonoszrol.filmeket neztem is.voltegybaratom aki nagyon furavoltazert.annyit hazudozott titkolodzott.sunyivoot es gonosz.rengeteget tanultam tole.meg mindig zaklatna.pedig25 ev telt azota.legszivesebben filmet csinalnak akapcsolatunkrol.a bibliat ajanlom neked.sok mindent olvasok es megfigyeltem es van igazsag.ha irsz te iskicsit tobbet ha erdekel a tema lehet irsogalni az emberiviselkedesrol esgonoszsagrol.te mit tudsz es mirol szeretnel irni.

antisocial | 2014-09-02 21:10

nem szeret nem szorong!!!Kurva jo a megfogalmazas!!!EBERSEG!!!

Névtelen | 2014-09-02 21:12

Vagy?

antisocial | 2014-09-02 21:19

Szia Ordog,mizujs?

antisocial | 2014-09-02 21:28

Ordog!Kimelj meg kerlek barmilyen szektaba valo csabitastol!Ne amiatt,mert nem szeretek elcsabitva lenni,hanem mert nem tartozom egyiksemhez.Irj arrol,legyszives miert zargat negyedszazada az ex?

Ordog. | 2014-09-02 21:43

En nem akarlak es senkit szektaba csabitani.sot le is beszelnem.nem tudom mit ertettel felre.pedig nem fogalmaztam rosszul.en a bibliarol irtam hogy abba sok bolcsesseg van.en hiszek az gazsagba es a bibliaba de nem a papokba akik hazudtak regen azert nem hisznek az emberek.sajnos nem erti sok ember a valosagot.a regi fiu akivaljartam miert piszkal.nem tudom.mert titokzatos hazudozo.szerintem gonoszsagbol.hiaba irtam hazasidtam gyerekem van.nagyon fura ember eddig ikyennel nem talalkoztam.sokat tanuktam tole.a ravasz ember ahogy olvastam filmet lattam roluk es a fiumrol.lenyugozo a viselkedese a ravaszsaga de atlatok rajta es megerem a dolgok lenyeget.de biztos vannakravasz emberek akiket nehez kiismerni,nem tudom.de az igazsag mindig kiderul.nagyon sokfele erdekes ember van.es sok fele tudas.

antisocial | 2014-09-02 22:50

Hol van Dr.Bujdoso Mara?I need a doctor!

Ordog. | 2014-09-02 23:03

Ici,why.warum.ich gefunden,kajfa halek.how are yoy.wie gehts.

Ordog. | 2014-09-02 23:06

Ki vagy te es mitszeretnel.nem valaszoltal a kerdesemre.en igen.nem akarsz.ok.az is valasz.

antisocial | 2014-09-02 23:12

Szia Ordog,vagy meg?

antisocial | 2014-09-02 23:14

megyunk skype/ra?

antisocial | 2014-09-02 23:15

ez nagyon lassu az en agyamnak.

Névtelen | 2014-09-02 23:17

Bassza meg,ez igy nem jo!

antisocial | 2014-09-02 23:18

k.l a skype/on

Ordog | 2014-09-02 23:29

Ezekbol a ket szavas irasbol nem sokat ertek.ez talalos kerdesnekem.En el is bucsuzok.

antisocial | 2014-09-03 15:40

Szia Ordog,a skype-ot javaslom.k.l-en futok,varom a hivasod.

Ordog. | 2014-09-03 17:53

Nekem nincs sky.p.

Ordog | 2014-09-03 17:56

Ja meg annyit ez nem compjuter ez eiped.en nem ertek a geohez.csak olvasni tudok es irni mas nem.csak azert irtam hogy tud.

Ravasz | 2014-09-06 05:13

Dr stone pszihiater ki a leggonoszabb.wo is evil.ted bandy.bohoc .

Demon | 2014-09-06 05:17

Nezz filmet es tanulmanyozd a gonoszt.hamupipoke mese.retteges.stb.aki gonosz az mosolyog egyik fele.zoso ki ismeri.

Sakal | 2014-09-06 05:21

Gonosz erok.hidegseg.ravasz tekintet sunyi nezes.menes.beszed mimike ero viselkedes.figyeld ahogy bezel cselekszik.nem figyeli magat csak mast.jatekossag .

antisocial | 2014-09-06 21:10

WTF???

Zero | 2014-09-12 06:00

Az igazsag szabadda tesz es gyozz.igazsag egyenlo egeszseg.eichmann stalin hitler.mindig ezt mutassak a tv be a nemeten20 eve mindennap.hitlert.a felkapott. Sztart.kit erdekel.elmult de mindig el.az emberek agyaba valakinek aki nem tud szabadulni tole.miert.ki tudja a valaszt.az eross ember bator es nem sunyi alattomos.hanem megoldja a leglehetetlenebb problemat es oszinte mashoz es foleg magahoz ez a hosszu boldig elet recepjd.aki sunyi az nem csak gonosz hanem gyava beteg.masokat kihasznalo eltipro am veszelyes masra e foleg onmagara.a tydas hatalom.amihez bolcseseg kell amit evekig tanulni kell nem adjak ingyen

Nocsak | 2014-09-20 14:58

Sziasztok! Én a nyugodtabb szociopaták közé tartozom- azt hiszem . 22 éves vagyok és 3 éve mondta a drága pszichiáterem , hogy - EZ NEM NORMÁLIS . (annyira aranyos volt:D) Tőlem is kérdezhettek / felelek.

Kivancsi | 2014-09-21 00:48

Kitesztektek szondi rorschak tesztbol.mibol all a betegseged.mert olvastam a szociopatakrol mert erdekel kivancsi vagyok ra.neztem filmeket meseket.nagyon ravaszak de a ravaszsaguk egyszeru.es jatekos de veszelyes is.a szelhamosokrol is neztem filmeket.de a vege mindig szomoru mert a rossz ahigy van igazsag a bibliaban megvan irva mindenki azt kaojaamit tesz.nagyon melyre kell asni mert mindennek oka van az elodok miatt es sok ido energia kell hogy az embert atfirmaljak de a pszhiologusoknak nincs ido energia.minden megfigyeles kerdese.az arcunk testunk mizgas beszed mind mindent elarul rolunk aki ezt olvasta tanulmanyzta megertette.a bolcs ember t nem lehet becsapni hiaba szineszkedunk ez az igazi tudas amit meglehet tanulni.a szem nezes a fej hang menes nevetes mindent elarul.

Nocsak | 2014-09-22 17:22

Ha jól sikerült kivennem a soraidból, akkor arra vagy kíváncsi, hogyan veszel egyet észre . Hm jó kérdés :) Járásból nem hiszem, sőt egyáltalán nem jössz rá hogy ő most hazudik. Van egy-két dolog ami elég sokra jellemző, hogy kevesebbet pislant. / Nem bánatos - soha. De ehhez elég jól meg kell ismerni, ami nem esik nehezedre hisz könnyen oldódik társaságban. :)

Kivancsi | 2014-09-24 04:27

Udvozollek.kosz a valaszt.nekem volt egy baratom.az hazudozott mint a vizfolyas sunyi volt alattomos es gyava.o tesztelt engem.kulonbozo trukkoket csinalt.sokan eszrevettek higy sunyi a nezesebol meg a mozgasabol.rejtozkodott is.hatam mogott kerdezett rolam mastol.ok visszamondtak nekem.titokzatos volt.de akkor nem hallottam meg szociopata vagy pszhiopatarol hogy ez szemelyisegzavar.es hogy szazemberbol harom az.eshigy eszrese lehet venni.mert jol alcazza magat.na kesobb ra olvastam mindent errol a betegsegrol es filmeket neztem a gonoszrol.arcokat .tanulmanyoztam sok gyilkost az arcrol beszed szem .torteneteket olvastam roluk .egyszeruen kivancsisagbol.emberi fajokat keziras rajz horoszkop.hanyfele ember tipus van milyenek mitol.politikusokat is.abibliatol kezdve minden.tobb szem tobbet lat.minden megfigyelesen mulik es tanulmanyozason amihez evtizedes munka kell.roppant erdekes tanulsagos .a tudas hatalom.

Nocsak | 2014-09-26 01:05

A baratod paranoias volt / meleg. Nekem pl nem kell mastol kerdezni h megtudjam ki milyen ember. Hosszu beszelgetes utan eload valamit , ami nem vag temaba vaaagy mas kikivetkeztethetetlen tema jon pl kutyakrol beszelunk es egyszercsak -jaj amugy ugy utalom a baratnom baratnoit mert ...- kesz belso lelki baja van emiatt. Vagy oda nem illo , egy szemelytol nem megszokott viselkedesforma. Ez pl tegnap volt . Latom h idegbol uti a fagyos turot. ( csajismerosom) elveszem - berakom langyosvizbe uszni talban h gyorsabban kiolvadjon a fagyos turo a viz hokapacitasa miatt. Majd - mi a baj? Es elarulta h a baratjaval valofelben vannak es ot ez bantja. Vagy hosszabb csendben ules utan is szamtalan pelda volt h egyszercsak megtorik a csendet es kijon beloluk h mi a bajuk. Az emberek szinte talcan kinaljak fel bajaikat / bantalmaikat. Nem kell roluk kerdezgetni :D felesleges. Masreszt a gonoszsag. Nem fugg ossze a ketto. Ez olyan h en a kek szint szeretem te a zoldet. Van aki gonoszabb es elvezi ( na jo ezt neha en is mikor ugyerzem h valakivbe bele kell marnom v kell egy jo show ) de alapvetoen gyorsan szocializalodunk / konnyen. Nem az a fo cel h mindenkinek artsak. Hanem egyaltalan nincs cel , ez csak jatek. Egyebirant egy agysebesznel pl nagyon nagy elony h egy dologra koncentral , de rendithetetlenul. Ha elgondolkodik a csaladon pl akkor meghal egy ember. Nagyon tevesek a mezeteid. Ha egy pszichopatias nagyon meg akarna olni mar megtette volna. 'Kit erdekel a borton ha lathatom haldokolni ?' Elv :P

Kivancsi. | 2014-09-26 16:40

Elolvastam a leveledet.mas oovasni valamit mas megtaoasztalni.en ha nem vagyok beteg en maskepp gondolkozok mint aki beteg.es akkor ertem meg ha o oszinten elmondja mit erez mit miert tesz.en csak olvastam .mindenki hazudik .van aki felelemtol valaki gonoszsagbol.valaki kitalal dolgokat.elolvastam mi a kulombseg a szociopata es pszhiopata kozott.a volt baratom azert kerdezett masokat rolam mert nem hitt nekem nem volt magabiztos.en lattam hogy viselkedik hisz negyevig ismertem.en nekem van hitem mert sok mindent megtaoasztaltam.mindent visszakaounk az elettol elobb vagy utobb .jobb jonak lenni de ahhoz megkell erteni dolgokat es rajonni mitol vagyunk olyanok amikyenek .

Kivancsi | 2014-09-26 17:00

Most hosszu ideig nem irok .magan dolgom akadt de valaszoltam leveledre.

Nocsak | 2014-10-08 22:14

:) Hát , legyen úgy .D

Wildgrown | 2014-10-26 21:32

Nocsak! Kérdeznék tõled pár dolgot, mert a volt barátomnál gyanakodtam ilyesmire. Hol tudnék írni neked privátot? Te egyébként milyen nemû és hány éves vagy, valamint mikor tudtad meg hogy szociopata vagy?

Wildgrown | 2014-10-26 21:39

hopp, most látom hogy 22 éves és 3 éve tudod...bocsi :))) mindenesetre fel tudnánk venni a kapcsolatot? Nagyon étdekel ez a témakör, mert az exemnél.is ilyen dolgokat tapasztaltam az elmúlt 3 évben, és azóta érdekel ez a téma.

Ismeretlen | 2014-10-30 02:16

Ha kivancsi vagy olvass es nezzfilmeket es kerdezz meg egy szakertot.mire vagy kivancsi.en azt gondoltam a baratom az.elmentem egy pszhiologushoz azt mondta nem volt az.es elmondta milyen egy pszhiopata.mert van szociopata.mire vagy kivancsi .szerintem egy szociopata nem fogja mondani az mert nem tartja magat betegnek es eszrese veszi.sot meg fellenne haborodva es megbosszulna mit mondtal rola.ted bandy az volt vagy a bohoc es sorolhatnam.demeg a pszhiologusok is tevednek.ki kell tesztelni az illetot.nincs erzelmuk kegyetlenek hazudnak nemfelnek nem tudsz hatni rajuk es kerulni kell oketmert kikeszitenek ugy hogy eszreseveszed.nagyon ravaszok.aszem a lelektukre a mozgas.lehetne sokat irni roluk.a kivancsisag art ha nem ertesz hozzajuk.legy ovatos.

Gonosz ura | 2014-11-24 21:48

Egy szociopatat megkerdezni.mit gondolsz majd o segit meg beszel az igazsagrol.engem kerdezz.en szakerto vagyok,ha erdekel.vannak utalo jelek ,ahogy beszel amit beszel es ahogy mozog ahogy kinezz.es foleg a szemet figyeld .ezt filmekbe jol tudod elsajatitani.a gonoszt lelehet buktatni mert ravasz igaz de nem eleg bolcs mert nemfigyel oda dolgokra.egy szakerto egybol tudj ki az mar messzirol.minden megfigyeles amihez evtizedek kellenek

Gyuruk ura | 2014-11-26 19:27

A pszhiopata becsap megteveszet jatszikveled estonkretesz megbetegszel es ha sokaig tart a jateka meghalsz.keruld vagy gyozzd le.a jateka vidam alattomos szarnyalo szirakoTato.

Aldas | 2014-11-30 01:17

Ki tudja egy betorot vagy egy ps)zhiopatat hogy lehet lebuktatni aki esszel er el. Hatulrol es nem erovel.hogy jarhatunk tul a gonosz eszen.brillians eszu embereket kerdezek csak.pl kocsilopot.mi a trukkok hogyan vedekezetunk

hasonlóság-kutató | 2014-12-01 01:39

elolvastam a cikket. az antiszoc személyiség leírása (leszámítva az értelmi képességeket és az abból fakadó manipulációs készséget) többnyire megegyezik azzal a leírással, ahogy a természettudósok jellemzik a vadállatokat. ha elfogadjuk, hogy az antiszoc nem más mint emberi megjelenésű vadállat, akkor nyilvánvaló a következtetés, hogy szavakkal valószínűleg nem lehet hatni rá (legfeljebb fenyegetéssel vagy ordibálással). hogy mi a gyenge pontjuk? lehet, hogy ezt egy vadásztól vagy egy állatkerti gondozótól kéne megkérdezni...

Gyuruk ura. | 2014-12-01 02:15

Elolvastam amit irtal.hat jot nevettem.de erdekes irasod egybe es elgindolkodtato.az allat szocialis leny es az oroszlan azert ol mert ember de tanithato cirkuszba.az allat mint a kutya nevelessellezek az emberek meg nem tanithatoak olvastam.se ijeszgetessel mert nem hisznek sem veressel.nem mukodik az erzelmi reszuk.ez olyan mintha valaki suket es ordibalnad verned.ok a penzt szeretik es ez a gyengepontjuk.es magukat mert onzoek.esdicserni kell oket mert azt hiszik ok okosak.mertkozben erzekenyek magukkal szembe.ok kinezik az aldozatot magukhoz csaljak kit hogy nem mindenkit korbenyaljak hizelkedessel igeret sex megfelelmites penzzel.aztan lecsap ha mar buzalmat ad es mint a pok befon es tonkretesz.vannak jo filmek roluk meg mesek rengeteg iras.a szem legtobbet elarul.es a modor minnel alazatosabb annal gyalazatosabb.persze az emberek szertik a hizelkedest de mogotte mi van sok nem gondol ra.ahogy a biblia irja bolcsessegek ertelmezesek.lelehet oket is buktatni de ahhoz neked megkell figyelni ot ahogy o teszi veled es lebuktatni.pl egy pl.szereti ha nagynak titulaljak akkor lehet mondani te nem hiszed bizonyitsa be .o merges rad hogy hogy merted megkerdezodni hogy o nem tudja.megteszi olyant ami veszelyes mertbuszke es az eletevelfizet.mertvak ero.es az o fegyverevel kelltolbe csakni.ehhez nem eleg olvasni ehhez erteni is kell.tehetseg is kell es szerencse is.

Miu | 2016-11-05 00:14

Kedves gyógyítani akarók! Ki kell, hogy ábrándítsalak benneteket: nem fog menni! Egy a kórkép egy agyi elváltozás, a prefrontális agyi szakasz és a cortex közötti neurális kapcsolódások részleges vagy teljes hiánya. Ma sem tudják még, mivel lehetne kezelni. Nem lát be, mert nincs mivel. Nem lesz jobb ember, mert genetikailag hiányzik a készség és az ehhez szükséges idegi működések. S zárójelben: ha te meg akarsz bárkit is menteni önmagától (mert azt csak mindenki saját magával tudja megtenni), úgy valószínűleg leginkább te szorulsz megmentésre...

tombenko | 2016-11-10 13:14

Hűha, mintha kimenő lett volna az első béből a kommentek alapján. Kár értük, mert iszonyatosan lerontja az egyébként jó cikk összképét.

Névtelen | 2017-03-23 23:53

Félelmetes, én ismerek valakit, akire az összes szociopatás jellemző tökéletesen illik! intelligens és hihetetlen jól manipulálja a környezetét.

Neveletlen | 2017-06-06 00:00

Írnál rola.egy par mondatott.

Igezo | 2017-09-12 22:23

Az ilyen ember áldozat ,szanalmas,gyava,beteg es primitiv.

erika | 2017-10-02 12:35

Saját tapasztalat évekig keresztül pszihopata barátom volt sose hitem volna hogy ezt valaki képes megteni velem,mert én nem hagytam magam előte be folyásolni nem tudtak annyira nagy ivben ki kerültem az ilyen pasikat.A facebookon ano bebiztositota a saját telefon számával e-mail cimével ,lakás kulcsom le másoltam észre se vetem féltékeny volt mindenkire rajta kivül senkim nem volt kém programot tet a gépemre nyomkövetön figyelt telefonon , müholdod az összes ismerösöm telefon számát át másolta magának,éjszakákon át nem aludtam zaklatot ,mivel séfként dolgozott a be osztást úgy csinálta mindig együtt legyünk szabadok még a wc re is telefonal kellet menem mindig értem jöt minden hova magából indúlt ki mert ha úgy adodot hogy nem taliztunk ő mindig kereste a zsákmányt társkereső oldalakon kamú profilal vagy a koléga női között, inteligens simúlékony segitő kész de ez álarc a játék része szemrebbenés nélkül magabiztosan érzelem bünbánat nélkül hazudik mindenkinek azt mondja amit hallani akarnak befolyásolja az embereket sokan el hisznek neki mindent mindenkit le csekol facebookon vagy bárhol elég ha felengeded a lakásban 5 percre magára hajod mindent tudni fog rólad még rejtet kamerát is fel rak valahova tudni fogja mit hova raktál és félsz mert rendőr unoka tesói vannak nagy körökben forog meg amúgy se csinál a rendőrség semmit,nem birja a kritikát minél kevesebb akarja hogy tudjál róla de ő mindent tudni akar rólad,orvoshoz vissz,fodrászhoz,vásárolni mindent meg vesz pénzel ne foglalkozik annyira minden kivánságod lesi saját célja elérésében fürdőkádban vizet enged le reszeli a sarkad ,kajákat készit mos ,főz vasal ezer mester mindenhez ért de néz a háta mögé mert mindent nem véletlenül teszi oka van a bankba is el visz a pin kodját is meg mondja hogy elvesz feleségül tudjad a pin kodot butorokat együtt nézitek de ez mind kamú annyi eszed legyen mennyi pénzed van és hol tartod sose mond el mert biztos ki forgat lelki sérülteket ki hsználja a gazdagokat a saját kényelmes életiért össze vissza csajozik nincs empátia benne gyenge pontja csajok pénz kocsi ha mindig az ellenkezőjét teszed ami nem szeret szembesited a hazugságaival el tünik.

Erika | 2017-10-02 23:27

Még ki égészitem amit le irtam észre sem veszed olyan mindha az agyadod ki mosták volna bele szeretsz agyilag tudod mi helyes de nagyon félsz nem mondod de már a halálát kivánod,ha történe vele valami könyet se tudnál ejteni gondolnád egy gazemberel kevesebb ezt az érti meg aki át élte mert elötte mig nem ismertem csak halotam sztorikat de nem tudtam elképzelni milyen rossz azt érzed mindha megfolytanának,mikor már nem anyira szoros a kapcsolat nem féltékeny nem ellenörizz nem akar sok időt tölteni veled csajozik neked hazudik hogy rendezvények vannak esküvök sok munka van ilyen is mert vendéglátoztam sokáig tudom de már nem számithatsz rá hogy segit bármit megjavitani mert jönnek a kifogások de nem is bánod merörülsz úgy mond hogy levegöt kapsz csak az elvesztegetett időt sajnálod.mikor már késő akkor volt rá példa futni mentem utánam jöt mások elött olyan pofont kaptam azt hittem csillagokat látok,bezárta a kocsi ajtaját hajtott mind az örül 120 legalább azt mondta hogy emberi szerv kereskedelemel foglalkozik,pisztollyal be jöt a szobámban, éjszaka a munkából mentem haza a lépcső házba a szemétároloból ki jöt nem vetem észre háturól el kapot é jszaka 2órakor mikor hogy csengetet mind az örült nem foglylkozott a szomszédokal. Nem szeret senkit csak önmagát önző,ne álmodozz hogy maximálisan mellette vagy kitartasz me gyógyul nem gyógyul meg mert visdza él mindenel annyi mindent túl éltem más rég elmenekült volna de nem tetem hogy ha látja maximum mellette vagy gondoltam jobb lesz meg gyógyül de nem mert ilyen embernek se lelke se szíve még az élet is kár hogy él,semmi nem történik véletlen volt balesete a stadiónoknál nem sérült de a kár ráverte a másikra,motoral balesete volt mert valaki le szoritotta a utról tudatosan hogy baleseted szenvedjen balesete volt a 13 kerületben komában volt 1 hónapig fel épült rögtön a nővéreknek udvarolt hihetetlen de nagyon tudja manipulálni az embereket, védelem kerüld ki nagy ivben ha tudod hanem huzd egy nagy falat minnél kevesebbet tudjon rólad mert vissza él az adataidal,K Z neve 70ben született okt29 most nem tudom még Újpesten lakik még vagy nem de ott lakot újpalotára van be jelentve nagyon szereti a kényelmet általában mindent elér amit akar. cukor beteg szíves hangulat javítokat szed ha más kártyát használsz miről nem tud azt is kinyomozo hogy barátnőkel ne beszélj azt is el játszota hogy meztelen képeket rak fel a netre rólam a szüleimnek azt mondja hogy kurvaként keresem a pénz egyszer el akartam menni a volt kolléga nőmel buliban és azt mondta rendőrőket küld oda tegyenek drogot a zsebemben és tartoztasanak le tudom hogy ezek mond félemlitések voltak de ilyen embernél nem lehet tudni,minden előre alaposan eltervez,a húga is hivot rá rendőrt azokat is le igazoltatta nem tudtsk mit csinálni elmentek,ezt ő tudja nem buta mert tudja hogy nem foglalkoznak komolyan vele mert vagy lepereg az emberekről minden vagy félnek vagy el hisznek mindent amit mond

gabi | 2017-10-04 08:39

Ébresztő nem kell félni én is félelemben éltem pszihopatával való kapcsolatomban évekig ,gyógyitani nem lehet alapból ilyen ne legyél naiv ha már segiteni tudsz egy embnek hogy nyivánoságra hozod nevét születési évét és hol lakik akkor már segitetél hogy más el kerülje ,akár facebookon akár társ kereső oldalakon amenyire tudod le kell buktani akkor is ha mindenkinek vannak személyes jógai épp a fenekedet ki nem nyalja addig amig a sáját célját el nem érte ,ez csak álca nagyon nagy manipulátor,ébredj fel csipke rozsika álmából túl szép hogy igaz legyen ,nem üldözési mánia valóság ne hagyd hogy be beszélje üldözési mániád van. Ha felesége vagy olvasd el feleséged vagyok nem a cseléded,atól függetlenül hogy férfi vagy nő az illető el lehet olvasni báránybőrben bújt farkas.

Csilla | 2017-10-04 09:22

Nőként annyi tudok írni nem értem akár a facebookon akár a társkereső oldalakon mért kell annyit pozolni,cicit feneket kiteni mutogatni fel kinálják magukat tessék itt vagyok vigyél,csodálkoznak egyesek hogy zaklatásnak vannak ki téve és beteg vadállat ragadozok hálójában kerülnek nem kell pozolni anélkül is aki akar ragadozó úgy is megtalál ,mindenki maga tudja mit csinál ezért tudjuk hogy mi vagyunk s hibások nők ,nem vagyok mártir maga mutogató elég ha az ember hoz egy rossz döntést mert jön a zöld szemű szörny abban szeret belé akiben nem kellene.

tapasztalatt | 2017-10-04 09:39

Lehet nem gondolnád de van aki vissza él a hatalmával,úgy keres zsákmányt hogy magas beosztásban van hirdetéseket ad fel hogy alkalmazottat keres,meg kapja az önélet rajzokat névvel telefon számmal képpel és sok mindent meg tud azok közül válogat saját tapasztalat tovább nem ragozom igazi pszichópata és az a baj sokan be is dölnek mert nem tudják mi lakozik bennük. Nyálas kamasz betanult szöveget tolják a csajoknak,nagy mesterek a manipulálásban .

Ravasz | 2017-10-10 11:58

Aki tul kedves,nevet,segitokesz,figyelmes.az gyanus.kivancsio.rad,de o rejtőzködő.az is gyanus.hazudik,probara kell tenni.es nem mindenkinek bedőlni,egybol.utana jarni ki o.a sajat fegyverével kell visszavágni,a hizelkedes hamis oenz,het iszonyatos sag van. Beteg,gyógyíthatatlanok.merget,kabitot is bele tehet az eteledbe.

Kameleon | 2017-10-18 11:39

Miutan elolvastam Erika hozzaszolasat en is raismertem az en pszihopatamra...csak par tettel bovitenem ki amire meg kepesek,Arnyekkent kovetik aldozatukat,az egeszseges kezet torottkent begipszeltette(az elesest hazudta,a doki pedig a markaban volt,zsarolta mivel nos volt),a munkabol allandoan minden hazugsaggal(volt gyerek,ferj)elkerezkedett es zsakmanyt keresett vagy eppen okot a zsarolasra,es minden adatot osszegyujt egy pillanat alatt ha a kornyezetedben van(tudja hogy csorog ki a telefon ha bel vagy kulfoldon vagy),a gyermeke(4 eves kislany)vegig kellett nezze a csete-patet amit anyja krealt feltekenysegbol(letorte az auto tukret a szereto szeretoje),befekudt mindig szinlelte az ot ero megssem tortent baleseteket....es sorolhatnam meg holnapig akkor sem lenne vege azoknak a praktikaknak amit kepesek bevetni erdekukben.Az en sztorym 2009-ben kezdodott es a mai napig is tart,nem sikerult megszabadulnom tole.Ami meg erdekes,hogy nem a paromrol irok.

Fegyver | 2017-10-22 19:41

En is ismertem olyant,aki be gipsz élte a kezet,higy sajnaljak,mond,hogy vegyen el.biztos elfut.a sajat fegyverét használd

az elme gyógyintézetett ki egésziteni kellet volna nem bezáratni | 2017-10-23 11:01

A volt pszichopatámat próbáltam le buktatni tök véletlen össze futotunk és kezdet bejárni a munka helyemre azzal a hazugságal hogy nem látot én nem mondtam el hol dolgozok nem tudhata hol dolgozok honnan tudta volna hol kell keresni üzletvezetőkel beszél velem kapcsolatosan mivel nem foglalkoznak vele azzal probál zsarolni hogy ilyen nagy cégnél biztos vannak szabálytalanságok fel jelenti a céget vagy hogy albérletben lakok adó csaló vagyok fel jelent be jött fényképet csinált majd meglátom mi lesz,sok esetben annyira tanultnak inteligens okos embernek hiszik magukat nem gondolkodnak ő maguk nyujtanak bizonyitékot a rendőrség számára a sok üzenetel amit meg lehet örökiteni persze feljelenteni ha van energiád és nagy felhajtást akarsz ,de ezt is úgy kell meg oldani egy bizalmi embernek el mondani mi van és eseleg el veszted hirtelen a kártyát ott hivogasa bombáza érzelmi zsarolásal mig lehet mert én abban a helyzetben voltam hogy át nézte a telefonom és kezelte a facebook minden mást csak munkahelyen személyesen tudod megoldani nem tud le ellenörizni kivel beszéltél ha gáz van a bizonyiték nem nálad van ha fel forgatja az egész lakást ha lehet minnél több helyen minnél több bizonyitékot hagyd magad után határozott legyél nehagy az agyadat ki mosni nagyon fontos nehagy magad manipulálni.

Fegyver | 2017-11-07 19:10

Antiszocialis 43 eves ferfi aki 19 eves korába diagnosztizáltak hol vagy

Névtelen | 2017-11-08 15:47

Csilla kérdezd röviditve nével és település helyel ,de a pszihopatától jót ne várj mert soha nem ismeri be hogy rossz ember.

Kivancsi | 2018-05-01 02:59

Nezzd meg a kara sevda,végtelen szerelem.emir egy pszhiopata/

Kolompar | 2019-01-12 20:08

Udv. Van itt meg vki ilyen tulajdonsagokkal?
Szóljon hozzá!

Ellenőrző kód
Kérjük gépelje be a képen látható karaktereket! *

BejelentkezésRegisztráció
Elfelejtett jelszó

Szakértőink

Somogyi Andrea Somogyi Andrea pszichiáter
dr. Apor Péter dr. Apor Péter belgyógyász, sportorvos
dr. Kósa Zsolt dr. Kósa Zsolt szülész- nőgyógyász
dr. Bálint Géza dr. Bálint Géza reumatológus
dr. Felkai Péter dr. Felkai Péter utazásorvos
dr. Sahin Péter dr. Sahin Péter gasztroenterológus
dr. Káposzta Zoltán dr. Káposzta Zoltán neurológus
dr. Sáry Gyula dr. Sáry Gyula belgyógyász
dr. Sánta Zsuzsa dr. Sánta Zsuzsa gyógyszerész
Solymosi Dóra Solymosi Dóra dietetikus
dr. Süli Ágota dr. Süli Ágota pszichiáter, pszichoterapeuta, gyermekterapeuta
dr. Nagy Andrea dr. Nagy Andrea gyermekorvos
Bujdosó Mara Bujdosó Mara pszichológus
dr. Fekete Ferenc dr. Fekete Ferenc andrológus
dr. Pataki Gergely dr. Pataki Gergely plasztikai sebész
Szerelmes gondolatok

Milyen gyakran mondja el kedvesének, hogy szereti?


Horoszkóp

Horoszkóp Kos Horoszkóp Bika Horoszkóp Ikrek Horoszkóp Rák
Horoszkóp Oroszlán Horoszkóp Szűz Horoszkóp Mérleg Horoszkóp Skorpió
Horoszkóp Nyilas Horoszkóp Bak Horoszkóp Vízöntő Horoszkóp Halak
Bezár