Nyaralj a városligeti csónakázó tónál

2012.05.29. - Írta: Cultura

Nyaralj a városligeti csónakázó tónál

A főváros legnagyobb tó parti nyaralója nyitja meg kapuit 2012. május 19-én a Városligetben. A “tóPart, nyár a tavon” című rendezvény szervezői egész nyáron változatos sport- és zenei programokkal várják a látogatókat.

A 200 éves Városligetben 2012. május 19-től augusztus 20-ig a “tóPart, nyár a tavon” című rendezvénysorozat keretében családi programok, kulináris íz- és játék kavalkád, koncertek, élő rádiós és televíziós bejelentkezések, olimpia, foci EB, Wimbledon és BL-döntő közvetítés várja a szórakozni, szurkolni és kikapcsolódni vágyókat.
 
A programsorozattal azoknak szeretnének tartalmas szórakozási és igényes kikapcsolódási lehetőségeket biztosítani, akik valamilyen okból nem tehetik meg, hogy nyáron vidéken vagy külföldön pihenjenek. Ezért a Városliget folyamatosan megújuló környezetében, egy izgalmas helyszínen, a tavon felépített stégen próbálják meg egy tó parti nyaralás hangulatát megteremteni.
 
A Tóparti sétány számos igényt szeretne kielégíteni: a kulináris élvezetek kedvelőit kávézó, sörkert és borbár várja, a vízre épített stégen pedig sörpadokkal, babzsákokkal és napozóágyakkal készülnek a szervezők a sportok szerelmeseinek, akik egy 24 négyzetméteres kivetítőn élvezhetik a sportközvetítéseket szakkommentátorok és sportolók tudósítása mellett. A téli időszakban öltözőként funkcionáló teremben a táncolni vágyók esti szórakozását fogják biztosítani.
 
A szervezők nem csak a városlakóknak, hanem a rászorulóknak is segíteni  szeretnének. 2012. augusztus 20-ig a műjégpálya épületének alsó szintjén és a hozzákapcsolódó teraszon hétköznap délelőttönként rászorulókkal és hátrányos helyzetűekkel foglalkozó alapítványoknak és szervezeteknek biztosítanak helyet, hogy ezeket a szervezeteket és vendégeiket is hozzásegíthessék a tó parti nyaralás élményéhez.

Forrás: www.cultura.hu


Szakértőink

dr. Sánta Zsuzsa dr. Sánta Zsuzsa gyógyszerész
dr. Fekete Ferenc dr. Fekete Ferenc andrológus
dr. Felkai Péter dr. Felkai Péter utazásorvos
dr. Bálint Géza dr. Bálint Géza reumatológus
dr. Káposzta Zoltán dr. Káposzta Zoltán neurológus
dr. Nagy Andrea dr. Nagy Andrea gyermekorvos
dr. Kósa Zsolt dr. Kósa Zsolt szülész- nőgyógyász
Somogyi Andrea Somogyi Andrea pszichiáter
dr. Sahin Péter dr. Sahin Péter gasztroenterológus
Solymosi Dóra Solymosi Dóra dietetikus
dr. Sáry Gyula dr. Sáry Gyula belgyógyász
Bujdosó Mara Bujdosó Mara pszichológus
dr. Pataki Gergely dr. Pataki Gergely plasztikai sebész
dr. Süli Ágota dr. Süli Ágota pszichiáter, pszichoterapeuta, gyermekterapeuta
dr. Apor Péter dr. Apor Péter belgyógyász, sportorvosBezár